تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 288 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان زمان ثبت نام کی هست ؟(آزاد)
    اصلا جایی اعلام شده ؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

آقا من محلات قبول شدم ولی نمیخوام برم میخوام برم آشتیان! سطحشون یکیه. میشه کاری کرد که یه ضرب برم آشتیان ثبتنام کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز این که الان اعلام کردن تکمیل ظرفیت نیست. هر رشته ای که قبلا بود و در انتخابها زدیم، فعلا تموم شده و رفته
    این که می بینید امروز باز شد در واقع رشته هایی است که تا پارسال اصلا وجود خارجی نداشته....... یعنی اینها جدید هستن

تکمیل احتمالا 1-2 ماه دیگه بیاد. زمانیکه همه ثبت نام کنن و دانشگاهها اعلام ظرفیت خالی کنن
    ممنون عزيز خيلي خوشحالم كردي ...
    اين كارتي كه خريدم رو بفروشم يا نگه دارم؟! به درد ميخوره ؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض کنکور سراسری کارشناسی ارشد MBA

با توجه به بررسی هایی که در مورد رشته MBA انجام دادم به این نتایج رسیدم:

منابع درسی که در کنکور MBA ازشون سوال میاد: 1 - ریاضی عمومی 1 و 2 2 - زبان تخصصی MBA و 3 - GMAT
    دانشگاه های زیادی بصورت روزانه، نوبت دوم، پیام نور، غیرانتفایی ها، مجازی و پردیس خودگردان در این رشته دانشجو می پذیرن.
    از اونجایی که رشته MBA در دنیا و از جمله ایران جز 3 رشته پر طرفدار در مقطع تحصیلات تکمیلی هست، رقابت بسیار زیادی بین دانشجویان رشته های فنی مهندسی و رشته های علوم انسانی و حتی رشته های دیگه برای ورود به این رشته وجود داره.
    طبق بررسی که بنده در مورد کارنامه های رتبه های برتر این رشته انجام دادم، برای اینکه بتونید بصورت روزانه یا شبانه وارد دانشگاه ها بشید باید به درصد های بالای 70 برای درس ریاضی، بالای 60 برای زبان و بالای 60 برای GMAT فکر کنید!

بنده فارغ التحصیل کارشناسی ناپیوسته مهندسی IT و کامپیوتر هستم و از الان میخوام برای کنکور سال 94 برنامه ریزی کنم. دوستانی که در حال مطالعه برای کنکور این رشته هستن از کتاب ها و کنکورهای آزمایشی چه موسسه ای استفاده می کنن؟ فکر می کنم کتاب های مدرسان شریف و پارسه برای هر 3 درس مناسب باشه. البته برای درس ریاضی بنظر من باید کتاب های مرجع هم مطالعه بشه مثل کتاب های توماس یا سیلورمن یا لیتهلد.. برای GMAT منابع به زبان فارسی زیاد نیستن و بسیار محدودن..
    از اونجایی که دارم بطور موازی برای امتحان تافل یا IELTS هم مطالعه و برنامه ریزی می کنم فکر می کنم برای درس زبان تخصصی MBA هم خیلی مفید باشه..

در کل می دونم که همه این چیزهارو میدونید و خودتون استادید! این تاپیک رو زدم برای اینکه محلی باشه برای استفاده از تجارب دانشجویان موفق MBA و کسانی که در حال مطالعه هستن.. ممنون می شم اطلاعات خوبتون رو اینجا به اشتراک بذارید
    Last edited by paranoid_android; 12-09-2014 at 19:08.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

لیست دانشگاه هایی که بصورت روزانه، نوبت دوم، غیرانتفایی، پیام نو و پردیس خودگردان در این رشته دانشجو می گیرن رو طبق دفترچه انتخاب رشته سال 92 اینجا قرار دادم:

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من واسه ریاضی خیلی خودت رو درگیر کتب مرجع مثل لیتهولد نکن . این کتاب ها خیلی کلی توضیح دادن و اگرچه از نظر آموزش مفهومی عالی هستند ولی بدرد کنکور نمیخورن . چون نکات مختلفی توی کنکور هست که هیچ یک از این کتاب ها همه ی اون نکات رو به طور یکجا ندارند . مثلا واسه درس ریاضی 1 کتاب لیتهولد بهترین هست اما واسه ریاضی 2 به پای سیلورمن نمیرسه . به نظرم باید دنبال کتبی باشین که به طور تخصصی واسه کنکور طراحی شده اند . بودن کسانی که ریاضی MBA رو صد درصد زدن . یه کتابی هست به اسم ریاضی عمومی 1 و 2 از " مسعود آغاسی " که از انتشارات نگاه دانش هست . ( در 4 جلد) که دو جلدش آموزش و 2 جلدش تست هست که تمام تست های ریاضی سراسری و آزاد رو در همه ی رشته های فنی مهندسی ( و نه فقط MBA ) آورده . آموزشش هم کامل و جامع هست . این کتاب در کنار تست های کتاب آقای نیکوکار از الزامات کنکور MBA هستند ولی باز هم کافی نیست !!!! باید تا جایی که توان دارید تست بزنید . واقعا زدن 80 درصد توی ریاضی عمومی 1 و 2 خیلی خیلی سخته وتلاش زیاد و آمادگی بالایی میخواد و صد البته غیر ممکن نیست . کتب موسسه ماهان و پارسه هم خوبه و فک کنم کتاب پارسه (ریاضی فنی) رو بتونی pdf توی نت پیدا کنی و پول ندی واسش !!!
    واسه آزمون باید بگم من پارسه بودم ولی مجموعه مدیریت بودم و خیلی راضی نبودم . شاید توی مجموعه های دیگه بهتر عمل کرده باشه . مطمئن نیستم .
    درمورد زبان باید بگم داشتن زبان عمومی قوی خیلی خیلی کمک کننده هست و در درجه دوم بهتره زبان تخصصی مدیریت بازرگانی رو هم یاد بگیرید . کتابی هم هست به نام " راهنمای جامع آزمون تافل" باز هم از انتشارات نگاه دانش که خیلی کتاب ضروری هست و به طور تخصصی واسه MBA طراحی شده و مولفینش هم از اساتید MBA هستند . این کتاب به شدت توصیه میشه و من خودم واسه ارشد مدیریت مطالعه اش کردم .
    موفق باشید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by PLAΨMID; 12-09-2014 at 22:15.

7. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

خیلی ممنون. توضیحاتتون خیلی خوب بود
    حتما کتاب های ریاضی 1 و 2 آقای مسعود آقاسی رو تهیه می کنم. تو وب سایت انتشارات سه تا کتاب دیگه هم برای GMAT هست که یکیش مال آقای امیر عرفانیان هست و GMAT های دو جلدی آقای احمد صداقت که گویا خیلی هم پرطرفدار هستن.. اونا چطورن؟
    کتاب راهنمای زبان تافل که فرمودید رو هم حتما تهیه می کنم.. چاپ جدیدترش هم توی سایت هست.
    فکر می کنم درس زبان پرحجم ترین بخش مطالعات رو به خودش اختصاص بده.. 100 تا سوال اونم در سطح تافل.. البته زبانم بدک نیست و میتونم اگه روش کار کنم بالای 70 بزنم.
    در مورد ریاضی 1 و 2، برای ریاضی 2 یکم نگرانم.. چون توی دانشگاه اصلا نخوندمش و با 10-11 پاسش کردم.. مخصوصا مباحث انتگرال و کاربردهاش.. امیدوارم کتابای آقای آقاسی کارمو راه بندازه..

جسارتا شما خودتون MBA رو امتحان دادید؟ اگر از الان بشینم بخونم تا بهمن 94 می تونم به سطح آمادگی کامل برسونم خودمو؟ با توجه به اینکه شاغل هم هستم البته.. خوشبختانه یا متاسفانه به کمتر از شریف و امیرکبیر و دانشگاه تهران فکر نمی کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اتفاقا با این همه موسسه ای که به طور کیلویی مدرک MBA میدن و اینروزا مثل قارچ زیاد شدن ، باید هم به شریف و امیرکبیر فکر کنید و نه پایین تر . در مورد ریاضی باید بتونید کل مباحث ریاضی رو قورت بدین و این با تمرین زیاد امکان پذیره و غیر ممکن نیست .
    راستش من پارسال مدیریت مالی شرکت کردم( رتبه ام 300 شد و قبول نشدم) و برادرم MBA شرکت کرد اما اکثر کتابهاش رو مطالعه کرده ام . واسه GMAT کتب آقایون عرفانیان و صداقت خیلی از لحاظ محتوا با هم فرقی ندارند . ببین کدومش با سلیقه ات سازگار تره . کتاب عرفانیان تک جلدی ( و بسیار قطور) و کتاب احمد صداقت 2 جلدیه( و قدری نازک تر) که جلد دومش فقط ادبیات و نگارش فارسی هست . به همین علت این مبحث رو کمی مفصل تر توضیح داده ولی کتاب امیر عرفانیان هم ناقص نیست و هر دو خوبن . بهترین منابع فارسی همین دو تا منبع هستن . یکیشون رو به دلخواه انتخاب کن .
    اگه از الان محکم ( و تاکید میکنم محکم) بخونید میرسید و مشکلی نخواهید داشت . چون تنوع درس در این رشته کمه ، میتونید تمرکز خوبی روی هر سه درس داشته باشید . فقط توجه کنید که رقبای شما از بهترین های فنی مهندسی هستن !!!!
    هیچ نقطه ضعفی باقی نذارید و اگه لازم شد کلاس هم برید . اگه تهران هستید کلاس های خوبی هست و کلاس های همین آقایون مثل آقاسی و عرفانیان هم هست . این مولفین از این نظر خوبن که خودشون رشته شون MBA بوده . خصوصا عرفانیان و صداقت و در درس زبان هم آقایون ناصرزاده و دهدشتی خودشون MBA بودن . آزمون رو هم فرموش نکنید . من پارسه رو پیشنهاد نمی کنم . توی مدیریت یخورده ضعیف هست .( مثلا من در هر 8 آزمون پارسه رتبه ام زیر 20 بود . بعدا فهمیدم جامعه آماری مناسبی نداشته و صد البته این باعث گمراهی من شد !!) در مورد بقیه موسسات اطلاعی ندارم . اینا رو میگم چون رقبای شما بدون شک از همه امکانات مثل آزمون و کلاس و . . . استفاده خواهند کرد!!
    در مورد زبان اگه زبان عمومی خودتون رو تقویت کنید( در حد تافل) 90 درصد راه رو رفتید چون زبان تخصصی مدیریت بازرگانی خیلی مشکل نیست . واسه زبان تخصصی هم همین آقایون ناصر زاده و دهدشتی یه کتاب خوب دارند( به جز اونی که قبلا عرض کردم) . اونو بخونی به نظرم کافی هست چون اونم تکیه اش بیشتر MBA بوده تا سایر گرایش های مدیریت . توی این کتاب 13 استراتژی برای حل تست های درک مطلب آموزش داده شده . اگه وقت بیشتری داشتید کتاب زبان تخصصی آرمان اشراقی هم خیلی خوبه ولی کلی تره و واسه کلیه گرایشهای مدیریت مفیده .
    کتاب زیر هم هست که کتاب کوچک و کم حجمیه و میتونه واسه زبان تخصصی جایگزین 2 تا بالایی بشه( در صورت کمبود وقت) . توی این کتاب اومده و هر مبحث مدیریت رو به صورت جدا لغاتش رو درآورده و تقریبا مثل یه dictionary کوچکه . بسیار کتاب خوبیه :
    همه کتبی که معرفی کردم از انتشارات نگاه دانش هستن که رسما یه انتشارات تخصصی واسه رشته مدیریته . کتب این انتشارات یخورده گرون هستن( نمیدونم چرا !!!) ولی بهترین منابع رو واسه گرایش های مختلف مدیریت چاپ می کنه . کتب رو هم با پست میفرسته . من کتاب راهنمای تافل رو که توی اصفهان گیر نمیومد از وبسایت خریدم 2 هفته ای اومد . اگه بتونی توی کتابفروشی پیدا کنی که چه بهتر . واسه اطلاعات بیشتر ، مشاهده نمونه کارنامه ها و قبولیها و نیز منابع تکمیلی میتونید به آدرس زیر مراجعه کنید که خیلی اطلاعات خوبی در اختیارتون میذاره .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امسال ارشد سراسری شرکت نکردم ولی آزاد کارشناسی ارشد مهندسی صنایع - مدیریت سیستم و بهره وری قبول شدم .
    سوالی بود در خدمتم .
    موفق باشید .
    Last edited by PLAΨMID; 13-09-2014 at 04:01.

10. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

بی نهایت ممنونم ازتون که وقت گذاشتید و با حوصله جواب دادید.. امیدوارم موفق و پیروز باشید همیشه

12. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

آقا من محلات قبول شدم ولی نمیخوام برم میخوام برم آشتیان! سطحشون یکیه. میشه کاری کرد که یه ضرب برم آشتیان ثبتنام کنم؟
    یعنی واقعا هیچکی هیچی نمیدونه؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •