تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 607 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فرودگاه قدیم هنگ کنگ kai tak که معرف حضور هست؟ با جزییات کامل و کیفیت بالا برای دانلود موجوده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم ویدئو اپروج من با توین اوتر DHC6 :
    کد:
    Last edited by Masoud.Neshat; 15-02-2010 at 21:35.

2. 2 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

متاسفانه معرف حضور نیست،معرفی میکنی؟!
    چجوری نصب میشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

متاسفانه معرف حضور نیست،معرفی میکنی؟!
    چجوری نصب میشه؟
    شاید بشه گفت معروفترین فرودگاهیه که من دیدم تو نت . فرود اومدن توش مشکله چون برای فرود لازمه به جای اینکه مستقیم به طرف باند فرود تقرب کنین باندی که 130 درجه هستش با زاویه 81 درجه اپروچ میکنی مسقیم به طرف یه تپه که روش یه صفحه شطرنجی خیلی بزرگ نصب شده. به جای ILS سیستم IGS گفته میشه بهش.
    ببین:
    کد:
    این ویدیوی کوتاه و کم حجم رو سعی کن ببینی:
    کد:
    برای نصبش هم بعد از دانلود کافیه با سریال نامبری که همراهشه نصبش کنی همین.

5. 2 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینجا کسی نیست که بگه اون هایی که خلبان می شن ( در رشته های مختلف ) چه درس هایی رو پاس می کنند و این رشته چه سیستم آموزشی داره ه در ایران و هم در کشورهایی که سرشناس هستند در این زمنیه..!!!

در ضمن به نظرم سعی کنید که مطالب گرداوری شده بیشتر پیرامون خود خلبانی باشه و از FS عنوان یک ابزار تمرینی استفاده کنید...خواستم یاد آوری کرده باشم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض تشکر و تایید .

شما میتونی از صفحه ی اول این فایل رو بگیری ولی:
    FSX نسخه ی نوین پندار فقط و فقط برای آموزش هستش.
    منظورم اینه که اگر میخوای یک FSX بدون مشکل، بدون گیر کردن، بدون مشکل نصب پچ و اضافات و بدون مسخره بازی داشته باشی FSX معمولی رو از کسی بگیر یا بخر و نصب کن و بعدش FSX ACC رو روش نصب کن.
    شرکت نوین پندار (شاه دزد) اومده آموزش های بازی رو فارسی کنه ولی کل بازی و رجیستری اون رو دستکاری کرده و بازیش به هیچ وجه استاندارد نیست. (با توجه به تغییر Loader بازی)

خيلي متشکرم. البته من fsx معمولي رو دارم. ولي نميدونم fsx acc رو از کجا بايد بخرم؟ چون با اين اينترنت dial up نميتونم دانلود کنم. در ضمن با " شاه دزد " بودن شرکت نوين ... کاملا موافقم. خودشون سيمولاتور رو دزديدن بعد روش نوشتن: هرگونه تکثير ممنوع !!! تازه وقتي زنگ زدم گفتم 3 تا سوال فني دارم به من گفتن : ما فقط به يک سوال شما جواب ميديم !!

در ضمن اگه ميدونين fsx acc رو که دستکاري نشده باشه از کجا بايد بخرم لطفا منو راهنمايي کنيد. بسيار متشکرم.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خيلي متشکرم. البته من fsx معمولي رو دارم. ولي نميدونم fsx acc رو از کجا بايد بخرم؟ چون با اين اينترنت dial up نميتونم دانلود کنم. در ضمن با " شاه دزد " بودن شرکت نوين ... کاملا موافقم. خودشون سيمولاتور رو دزديدن بعد روش نوشتن: هرگونه تکثير ممنوع !!! تازه وقتي زنگ زدم گفتم 3 تا سوال فني دارم به من گفتن : ما فقط به يک سوال شما جواب ميديم !!

در ضمن اگه ميدونين fsx acc رو که دستکاري نشده باشه از کجا بايد بخرم لطفا منو راهنمايي کنيد. بسيار متشکرم.
    FSX ACC همون FSX Acclerator Pack هستش. یعنی نسخه ای که توی 3 DVD هستش.
    معمولا مغازه های بازی و فیلم دارن این نسخه رو.
    توجه کن که باید روی FSX عادی نصبش کنی.
    توضیحات بیشتر در مورد ACC Pack توی صفحه ی اول هستش.

9. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

امان از باد جانبی موقع فرود!
    کد:
    ثانیه 27!
    کاپیتان: حسن (فرست آفیسر) گاز بده الان بدبخت میشیم نمیشه نششششتتت...
    Last edited by Masoud.Neshat; 16-02-2010 at 22:51.

11. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض آموزش پرواز آنلاین توسط IVAO قسمت دوم

قبل از هر چیز میخواستم از تمام عزیزانی که قسمت اول این مقاله رو دیدن و منتظر قسمت دوم این مقاله بودن معزرت

خواهی کنم بابت تاخیر و از تمام دوستانی که قسمت اول این مقاله رو مشاهده نکردن دعوت میکنم که قبل از قسمت

دوم این مقاله حتما قسمت اول رو ببینند

در اینجا میتونید مشاهده کنید

صفحه 198 تایپیک 4

کاملا مشخص هست

خوب بریم سر آموزش

بچه درست بشین اون ته کلاس سر صدا نکن

آموزش پرواز آنلاین توسط IVAO قسمت دوم:

خوب همون طوری که در قسمت 1 این آموزش دیدن با چند نمونه از Ratting ها آشنا شدین اما حالا میخوام به تریتیب

مراحل ثبت نام شما رو در اینجا قرار بدم

فقط خواهش میکنم مراحل که توضیح داده شده رو به ترتیب پیش برید و به قسمت های دیگه سایت فعلا مراجعه

نکنید تا مشکلی پیش نیاد

خوب اول باید به سایت IVAO برید به آدرس زیر :

کد:

وبعد طبق عکس زیر روی گزینه Join IVAo کلیک کندی تا قسمت کشویی باز شود وسپس روی Person کلیک کنید

لطفا به جز لینک هایی که توضیح داده میشود به لینک های دیگه کاری نداشته باشد

خوب توی این صفحه که مشاهده میکنید توضیح کاملی درباره ثبت نام شما داده و توضیحاتی در باره نحوه آموزش در

خود شبکه که من خودم براتون توضیح میدم

ودر این صفحه شما باید در قسمت پایین صفحه روی Continue with registration کلیک کنید

ودر این صفحه هم باید دوباره روی Continue with registration کلیک کنید

(از شما تایید قبول کردن وپذیرفتن قوانین سایت رو دارد )

و در این صفحه جدید شما باید فیلد های خواسته شده رو پر کنید

لطفا به اینجا دقت کنید به جز 3 فیلد اول که همه میدونید ( نام . نام خانوادگی و آدرس ایمیل )

2 فیلد بعدی خیلی مهم هستن

4 که زبان هست اگر شما به انگلیسی تسلط دارید حتما این گزینه رو انتخاب کنید

و از همه مهم تر این قسمت هست که شما باید ایران رو انتخاب کنید

( بچه ها نخندین شاید بگین خوب میدونیم که باید ایران رو انتخاب کنیم )

اما چون دوستان زیادی رو دیدم که چون در یک کشور دیگه زندگی میکنند نام اون کشور رو زدن و همین براشون دچار

مشکل شده .چون این نام کشور مشخص کننده Division شما هست نه اون کشوری که در اون زندگی میکنید

به عنوان مثال یکی از دوستان من چون الان در Boston آمریکا زندگی میکنه به اشتباه آمریکا رو زده بود و یه کم طول

کشید تا از Division امریکا به ایران منتقل شد

خلاصه در قسمت پایین هم بهتر هست که هر 2 گزینه رو Yes بزنید

در این جا از شما میپرسه که دوست دارید که به چه عنوانی فعالیت کنید

بهتر هست که هر 2 رو بزنید

به عنوان مثال خیلی از دوستان در زمان ثبت نام فقط pilot رو میزنند وبعدا که میخوان ATC کار کنند مجبورن دوباره

فعالش کنن

( یک توضیح کوچیک در مورد ATC)

ببنید دوستان این که شما در این شبکه بتونید موفق باشید وبتونید مراحل آموزش رو خوب درک کنید لازم به این

هست که در بعضی موالرد شما خودتونو جای کنترل بزارید و این کار هیچ رقمه انجام نمیشه مگر این که شما

اول قوانین اولیه نرم افزار ATC که در ادامه معرفی خوام کرد رو شما بلد باشد

و جدا از این مسئله که اگر قرار بود همه کسانی که در این شبکه فعالیت میکنن فقط به عنوان خلبان بودن دیگه اصلا

نمیشد بگیم real و دیگه به واقعیت نزدیک نمیشد

خوب نمیخوام الان خیلی روی این موضوع زوم کنم فقط میخواستم بگم که هر کس که الان خلبان موفقی در این

شبکه هست به این علت هست که اول یک کنترل موفق هست

چون اگر یک کنترل موفق باشید میدونید که چی چیزی رو کی و کجا باید از خلبان بخواین و همین جور هم بر عکس

خوب ادامه آموزش
    بعد از انتخاب گزینه های مورد نظر باید روی Join IVAO کلیک کنید

سپس وارد صفحه زیر میشوید

به دلایل امنیتی و غیر امنیتی قسمتی از موارد قابل مشاهده نیست

( چشمتو درویش کن مگه خودت یوزر و پس نداری )

خوب اطلاعاتی که شما در این جا وارد کردین رو به شما نمایش میده و میگه که یک ایمیل از طرف این شبکه حد اکثر

تا 24 ساعت آینده به آدرس ایمیلی که نوشته شده ارسال خواهد شد .

توجه کنید که وارد ایمل خودتون بشن و دنبال ایمیلی که از طرف IVAO اومده رو پیدا کنید و باز کنید

( معمولا با نام IVAO و با موضوع IVAO Members Department ایمیل ارسال میشود )

خوب بعد از این که ایمیل رو باز کردین یه آی دی ویه پسورد هست و البته یه لینک که وقتی وری لینک کلیک کنید وارد

یه صفحه جدید میشید که باید اون آی دی وپسورد رو وارد فیلد مربوطه کنید

مثل عکس زیر :

خوب بعد از این که تایید شد وارد صفحه زیر میشید که به شما میگه بعد از 15 دقیقه شما در شبکه فعال خواهید شد

و در قسمت پایین یه دکمه هست که اگر بزنید وارد لیست کاربران شبکه میشید که به ترتیب هر کشور تقسیم بندی

شده ونام هر کشور رو نوشته و در مقابل هم تعداد کاربران فعلی اون شبکه

که اگر میخواید اسم خودتونو ببینید باید روی ایران کلیک کنید و در آخرین صفحه اسم مشخصات و سایر اطلاعات

خودتونو میتونید ببنید

اینم بگم شاید خیلی از دوستان بخوان بدون که کدوم کشو بیشترین وشلوغ ترین کشور در این شبکه هست

از نظر تعداد کاربران کشور برزیل و از نظر تعداد افراد آنلاین در شبکه به عنوان خلبان ومخصوصا کنترل که خیا مهم

هست کشور آلمان هست

که میشه گفت در 24 ساعت شبانه روز هیچ وقت این کشور خالی نیست مخصوصا کنترل

اگر به این شبکه آشنا هستین که خوب باید بدونید چرا من روی کنترل حساس هستم و هی میگم مخصوصا

اگر که نه هیچ اشکالی نداره آشنا میشین

خوب دوستان اگر اجازه بدین من یه استراحتی میکنم بقیه آموزش رو تا امشب آماده میکنم هنوز قسمت دوم تموم

نشده

تا اینجا اگر سئوال بود بفرمائید تا من بقیه آموزش رو آماده کنم

13. 5 کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوباره به همه ی دوستان.
    همگی کمک کنید تا مقاله ی آموزشی صفحه ی اول تاپیک رو بزرگ کنیم یعنی همونطور که این مقاله مبتدی نوشته شده و کاملا برای همه قابل فهم هستش اون رو گسترش بدیم تا موضوعات دیگری رو هم شامل بشه.
    به عنوان قدم اول هرکس یک بخش رو شروع کنه.
    واضح تر میگم. قراره موضوعات رو دسته بندی کنیم و در ورژنهای مختلفی از مقاله قرار بدیم. در آخر یک مقاله کامل که شامل تمام مقالات متفرقه میشه هم درست میکنیم برای کسانیکه کل مطالب رو یکجا میخوان.
    با این کار خیلی راحت میتونیم شبیه ساز رو جا بندازیم.
    هدف فقط FSX نیست و هدف خود هواپیما هستش. یعنی آموزش میدیم و بعد میگیم که مثلا این آموزش در FSX اینطوری پیاده میشه و یا در Flanker 2.5 اینطوری پیاده میشه.

مثلا اگر کسی تخصص داره توی هواپیماهای جنگی مثل Hornet خود بازی یا امثال اون دست به کار بشه و یک مقاله ی اساسی و خوب درست کنه.
    اگر کسی توی هواپیماهای جت تخصص داره حتما شروع کنه.
    یا اگر یکی میتونه توی ناوبری کمک کنه هم خوبه.
    ببینید هدف اینه که اگر کسی هر چیزی از FSX یا امثال اون رو خواست منبع خوبی به نام P30world داشته باشه.
    ببینید شما از هر موضوعی آموزشهاتون رو همراه با عکس به من بدین و مرتب کردن و ویرایش نهاییش رو انجام میدم تا آماده بشه.
    مقاله های شما باید:
    مثل همون چیزهایی باشه که خودتون باهاش یاد گرفتین. ببینید اگر شما توی مقاله میگین Nav.1 رو روی 119.90 تنظیم کن پس قبلش یا باید تو آموزشهای قبلی در مورد نحوه ی تنظیم Nav.1 توضیح داده باشین (یا باشن) و یا همونجا توضیح میدین.
    به زبون خودمونی نوشته نشده باشه. یعنی رسمی و با کلاس باشه.
    اسمتون زیرش باشه. اگر کپی هستش منبع داشته باشه.

فواید این کار:
    مطرح شدن اسم P30world و شخص شما به عنوان مرجع یک آموزش عالی و بزرگ
    در دسترس بودن یک مقاله ی آموزشی بسیار قابل فهم برای مبتدی ها.
    قابل استناد بودن به این صورت که سوالات دوستان و اعضا رو با استناد به صفحه ی فلان مقاله توضیح میدین و یا ارجاع میدین.

اگر پایه هستین که شروع کنیم.
    من خودم چند وقته شروع کردم و تنهایی خیلی سخته با توجه به اینکه من در زمینه ی FSX تقریبا آماتور هستم.

نظر و پیشنهاد فراموش نشه.

شرمنده من همین الان دیدم

چون یه مدت نبودم

من با این خیلی موافق هستم و کلا با هرکس که شبیه ساز رو به عنوان بازی نگاه نکنه و دنبال این باشه که به

واقعیت ها بیشتر کنه موافقم به همین خاطر هم من یه مقاله ای دارم تهیه میکنم که الان قسمت اول و نمیه ای از

قسمت دومش رو تهیه کردم و در همین سایت موجود هست

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون بابت آموزش،من قبلا عضو شده بودم اما بلد نبودم پزواز کنم الان منتظر آموزش پروازم.
    به نظر من اشکالی نداره به این شبیه ساز بگن بازی،چه فرقی میکنه،من یه معلم موسیقی دارم که خودم براش FSX رو بردم اونم خیلی خوشش اومد و بهم گفت من به این نرم افزار میگم بازی چون چیزی که به آدم حال بده یه جور بازیه!از قهوه گرفته تا ivao !! البته خودشم قبول داره که این شبیه سازه و بازی نیست و من در این مورد چیزی بهش نگفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •