تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 254 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چند سوال مهم از دوستاني كه شخصا راننده كاميون و تريلي هستند و يا مستقيما با راننده در تماس بوده و پاسخها رو ميدانند:
    1.كارت هوشمند رانندگان كاميون دقيقا چيه؟ چه امكاناتي داره و چطور ميشه گرفت؟
    2. دفترچه كار كاميون چيه؟ مثل دفترچه راننده اتوبوس به حساب مياد يا تفاوت ميكنه؟
    3. كسي دوره هاي تكميلي كه از طرف راه و ترابري برگزار شده را گذرانده؟ و اگر بله دقيقا چي بوده و آيا مدركي هم دريافت كرده؟

2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند سوال مهم از دوستاني كه شخصا راننده كاميون و تريلي هستند و يا مستقيما با راننده در تماس بوده و پاسخها رو ميدانند:
    1.كارت هوشمند رانندگان كاميون دقيقا چيه؟ چه امكاناتي داره و چطور ميشه گرفت؟
    2. دفترچه كار كاميون چيه؟ مثل دفترچه راننده اتوبوس به حساب مياد يا تفاوت ميكنه؟
    3. كسي دوره هاي تكميلي كه از طرف راه و ترابري برگزار شده را گذرانده؟ و اگر بله دقيقا چي بوده و آيا مدركي هم دريافت كرده؟

1- برای گرفتن کارت هوشمند اول باید بری چک اپ کامل و یه سری کارای دیگه و توش مشخصات راننده نوشته شده مثلا اگر بیمه رو ندی کارت هوشمندت باطل میشه و نمیتونی بار بزنی مشخصات فردی هم توش داره
    2- دفترچه کار تقریبا مثل همون دفترچه کار راننده های اتوبوس هست (تا اونجا که من اطلاع دارم) ولی الان با کارت هوشمند جایگزین شده
    3- دوره های تکمیلی رو بابام گذرونده و توش چیز خواصی نمیگن بتونی با طرف رفیق بشی هم میشه نری یک روزه هست و همونجا یه کارتی رو صادر میکنن میدن بهت البته کارت هاش یکم از کارت بزرگتره
    Last edited by 2raj_a; 05-08-2013 at 23:48.

4. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1- برای گرفتن کارت هوشمند اول باید بری چک اپ کامل و یه سری کارای دیگه و توش مشخصات راننده نوشته شده مثلا اگر بیمه رو ندی کارت هوشمندت باطل میشه و نمیتونی بار بزنی مشخصات فردی هم توش داره
    2- دفترچه کار تقریبا مثل همون دفترچه کار راننده های اتوبوس هست (تا اونجا که من اطلاع دارم) ولی الان با کارت هوشمند جایگزین شده
    3- دوره های تکمیلی رو بابام گذرونده و توش چیز خواصی نمیگن بتونی با طرف رفیق بشی هم میشه نری یک روزه هست و همونجا یه کارتی رو صادر میکنن میدن بهت البته کارت هاش یکم از کارت بزرگتره
    تشكر از پاسخ شما،
    سوال اينكه اگر كسي مثل من كه صاحب كاميون نيست( چه به عنوان مالك و يا شريك) بخواد كارت هوشمند بگيره، مانعي وجود داره؟
    مثلا گفته بشه فقط به كساني كارت ميديم كه در حال حاضر مشغول كار روي كاميون باشن( چه صاحب كاميون باشه و يا اينكه براي شركت و يا شخص ديگه اي كار بكنه)
    در اين حالت احتمالا بايد حتما مشخصات يك كاميون توي كارت وجود داشته باشه و اگر كاميوني در اختيار ما نباشه و يا صاحبش نباشيم، بنابراين كارت هم صادر نميشه( البته من اينجور فكر ميكنم و دقيق نميدونم)
    در مورد بيمه هم كه داستانها داره و يه كلاف سردرگمه....!!

6. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا اونجا که من میدونم میتونی بگیری ولی باید حق بیمه رو پرداخت کنی و هر چند وقتی هم فکر کنم برای این که بیمه بدونه شما هنوز داری کار میکنی یه بار نامه ای چیزی به نامت بخوره چون بیمه پرداخت نکنی کارت هوشمند نمیدن و اگر عقب بیفته باطل میشه کارت هوشمند.البته اگر قصد انجامش رو دارین میتونم از بابا بپرسم دقیق بهتون بگم

8. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض کامـیون و کشـنده FAW

10. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    من بحث های جذابتون رو در مورد خودروهای سنگین خوندم و خیلی برام جالب بود. تازگیا تصمیم گرفتم در صنعت حمل و نقل سرمایه گذاری کنم. اطلاعات زیادی راجع به ماشین های سنگین ندارم و فقط تونستم از طریق اینترنت و یکی دو نفر از دوستان راجع به مسائل فنی خودروهای سنگین و ترانزیت اطلاعاتی کسب کنم. لطفا هر کدوم از دوستان که می تونن راجع به خرید ماشین و سایر مسائل مربوطه راهنمائی بدن.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من بحث های جذابتون رو در مورد خودروهای سنگین خوندم و خیلی برام جالب بود. تازگیا تصمیم گرفتم در صنعت حمل و نقل سرمایه گذاری کنم. اطلاعات زیادی راجع به ماشین های سنگین ندارم و فقط تونستم از طریق اینترنت و یکی دو نفر از دوستان راجع به مسائل فنی خودروهای سنگین و ترانزیت اطلاعاتی کسب کنم. لطفا هر کدوم از دوستان که می تونن راجع به خرید ماشین و سایر مسائل مربوطه راهنمائی بدن.
    به هیچ وجه توصیه نمیکنم این کار بکنی الان اوضاع بار خیلی خرابه و اکثر ماشین ها تو بند خوابیدن برای بار...فعلا تا شرایط عادی بشه این کار نکنید

13. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام خدمت همه
    میخواستم بدونم که یک تریلی درامد ماهیانش حدودا چقدره؟
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز نمیشه به صورت قطعی گفت این مقدار در امد داری یک وقت میبینی یک ماه خیلی خوبه یک وقت میبینی یک ماه اصلا ضررم داده...به خیلی چیزا بستگی داره و ریسکش خیلی زیاده.

16. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان درآمد نیسان های پخش مواد غذایی یا کامیونت های پخش خوب هست؟
    الان من آگهی فروش ایسوزو 5.2 دیدم با درآمد 3 تومن.

میخوام بدونم اینطور ماشین ها مثل وانت مسقف یا ایسوزو و امثال اینها چقدر از درآمدشون خرج استهلاکشون در ماه میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •