آقا من تونستم زامبی درست کنم در sims 3 در اون شغله که مثل شیمیدان است شدم به درجه نه رسیدم بعد یک گزینه به ساختمان
محل کارم اضافه شد قبر بابا بزرگ گذاشتم تو کیف بعد رو اون گزینه کلیک کردم بعد از چند دقیقه یک روح سفید که همون زامبی اومد بیرون
آقا من تونستم زامبی درست کنم در sims 3 در اون شغله که مثل شیمیدان است شدم به درجه نه رسیدم بعد یک گزینه به ساختمان
محل کارم اضافه شد قبر بابا بزرگ گذاشتم تو کیف بعد رو اون گزینه کلیک کردم بعد از چند دقیقه یک روح سفید که همون زامبی اومد بیرون
بازيش يه جوريه
من گرافيك 512دارم
با رم 2 گيگ
مال منم حدود چند دقيقه طول ميكشه بره تو بازي!!!!!!!!!![]()
هرچي جلو دستم اومد زدم
كمك
بچه ها چه جوري ميشه فوتباليست شد
سريع لطفا![]()
من نسخه ی اولیه ی ریلدد رو از همینجا خریدم.
یه sims 3 retail patch باحجم 17 مگ و یه فایل اجرایی Sims3_1.2.7.00002_from_1.0.631.00002 با حجم 20 مگ قبلا دانلود کرده بودم.
میخوام دوباره بازی رو نصب کنم چه چیزایی لازمه تا بازی کامل و بی عیب باشه؟
لینکاشونو میدین؟
کرک و پچ تبدیل به razor.
خوب کار altehic همون فوتباله دیگه...كمك
بچه ها چه جوري ميشه فوتباليست شد
سريع لطفا![]()
چندین بار این موضوع پیش اومده که فقط به رم و گرافیک این بازی گیر میده من شخصا با رم 1 گیگو نیم و گرافیک 512 این بازیو به خوبی اجرا میکنم هیچ مشکلی هم ندارم اما بعضی اوقات خیلی کم لگ میزنه و اونم دلیلش سی پی یویه منه که در حد بوقه!!!![]()
جواب دو تاپست قبلی من یادتون نره
اگه کسی میدونست
راستی از کجا میشه فهمید کارت لول چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمی کیفیتشو بیار پاین دیتیلشو کم کن تا سبک شه
اونوقت لک نمی زنه من گذاشتم تا ته دیدم گیر میکنه منم رو حدود متوسط تنظیم کردم منم مثل یو سی پی یوم قدیمیه وقتی بازی میکنم کیسم میشه کوره!
کسی نمی دونه چجوری میشه رفت خونه یکی دزدی؟
انگار طرف نباید خونه باشه؟یکی خونه نبود رفت داخل خونش البته من الان درزد خونم
کسی میدونه چرا وقتی داخل سطل بقیه رو میگردی یه مشت آشغالم بر میداره؟ این آشغالا به چه کاری میان؟
اسم کارت رو به انگلیسی میشه بنویسی؟
این زامبی چی هست به چه کاری میاد؟
![]()
من رمم 1 گیگه دی دی آر 2 و کارت گرافیکم 512 هستش...
بازی درس اجرا نمیشه و تیکه تیکه تصاویر میان...
فعلا تو لپ تاپ بازی میکنم ولی اگه کسی برای خرید بازی جای خاصیو پیشنهاد میکنه بگه(شاید مشکل از سی دیمه!)...
البته بهتون بگم من این بازی رو از دوستمم گرفتم ولی بازم تو کامپیوتراجرا نشد.
فكر كنم شما فقط سيمها رو دان كردي
و اون مدل مو ها رو نداري بخاطر همينه كه كچلن
مدل موها رو هم بايد جدا دانلود كني
کسی نبود جواب من رو بده؟
من پوسم کنده شد تا 90رو خوندم بد زدم زیره گریه سیمزم اون نسخه الکیست هیچ راههی نیست نخاد دوباره یکی دیگه بگیرم من 500تا پولشو دادم ؟کسی راه ل نداره
یه رمز بود که مال عمر بود اون فقط پیر میکنه یعنی سن رو برد بالا
تو قسمت كار نشونه موس رو ببر رو عكسي كه مال شغلته يه عددي نشون ميده اون لولته...![]()
این سیمز چیز خاصی توش داره که این همه طرفداردارهبگین تا ماهم بگیریم تا امروز من فکر میکردم بچه بازیه ازامروز به بعد هم همین فکرو میکنم یکم شفاف سازی کنین
اصلا هیجانی توش هست یک مثال هم بزنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)