تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 737 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ماشین تر تمیز، مخصوصا زیر 10 تومنی ها، کاری با مدل ندارن و تر تمیزشون همیشه گرونه.

و من بعید میدونم با 4 تومن بشه پراید تر تمیز پیدا کرد. البته پراید پیدا میشه، ولی خیلی تمیز نه.

آردی شاید بشه پیدا کرد ولی پراید تر تمیز فکر نکنم.( البته شانسیه، شایدم پیدا کنید)

رنو 5 خیلی تمیز هم میتونی پیدا کنی. پی کی همینطور.

==========
    خلاصه داش رسول، اگه برای خودت میخوای یه رنو 5 بگیر 2 تومن و 2 تومن دیگه هم بریز روش.

اگه برای خودت و خانومت میخوای، یه پی کی بگیر.

اگه برای خانواده میخوای، آر دی یا یک پراید بخر.

اگه شما عضو گروه آخر هستید، بهتره الان انتخاب نکنید. و دنبال ماشین تمیز بگرد. از بین آر دی و پراید هر کدومش که تمیزش پیدا شد رو انتخاب کن.

===========
    ضمن اینکه ممکنه در حالی که دنبال این ماشینا هستی یه ماشین دیگه دلتو بگیره. پس انتخابتو فعا قطعی نکن.

فرشاد واثقی
    Last edited by Farshadd; 30-10-2008 at 20:15.

2. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    داش فرشاد درست ميگه ولي اگه من باشم به هيچ وجهي اردي نميگيرم !!!! ولي بگرد شايد يه هاچ بك سر حال پيدا كردي

4. این کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستی ماتیز چی؟ چنده؟فکر کنم دور و بر 5 تومن پیدا بشه.

6. این کاربر از لوگان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

ممنون فرشاد جان و aaaammmm87 به خاطر نظرتون .اما نگفتید که پراید رنو و آردی چه مدل گیرم میاد با 4 تومان؟؟؟؟
    ضمنا ماشین رو برای خانواده میخواهم.ممنون

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ممنون فرشاد جان و aaaammmm87 به خاطر نظرتون .اما نگفتید که پراید رنو و آردی چه مدل گیرم میاد با 4 تومان؟؟؟؟
    ضمنا ماشین رو برای خانواده میخواهم.ممنون
    باید بگردی داداش.

من الان دقیقا نمیتونم بهت بگم چه مدلی گیرت میاد. چون مثل ماشین صفر کیلومتر نیست که قیمت مشخصی داشته باشه.

9. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگر برایه خانواده میخوایی پس دور حاچ بک و پی ک رو خط بکش .. بفکر یک آر دی یا پراید باش..

اگر هم یک 500 تومنی بگزاری روش میتونی یک ماشین تمیز پیدا کنی ولی با 4 تومن کارت سخت میشه و انتخابتم محدود..

11. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت falakeh_cheetah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یکی از همکارام یه آردی مدل 82 و بازسازی شده ( گیر بکس نو، کولر، کمک فنر نو، و یه چندتایی ریزه کاری دیگه) خرید چهارو دویست ، البته اخرای مهرماه بود ، برای خونواده بهتره اردی بگیری چون حجم صندوق بار ، و حجم اتاقش از پراید بیشتره و صد البته تحمل سفرهای برون شهری اردی از پراید هم بیشتر هستش

13. این کاربر از falakeh_cheetah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

اگه واقعا میخای بخری من یه شورولت مونته کارلو دیدم خیلی خیلی تمیزه هم بدنه هم موتور سالم سالم میگه 3 تومن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14 هوندا آکورد 94

با سلام
    می خواستم نظرتون رو راجع به هوندا آکورد مدل هایی که تو ایران موجودن بدونم.
    راجع به استهلاک ، مصرف ، هندلینگ ، ارزش در مقابل قیمت پرداختی و در کل هر چیزی که راجع به اون میدونین.
    اگر تجربه رانندگی باهاش رو دارین که دیگه چه بهتر.

داره خودمونی میشه مملي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    شهرك غرب

پيش فرض

مگان 2000 اتومات و کمری 2007 دست دوم برای شما خیلی خوبه.

سوزوکی ویتارا ماشین خوبیه ولی قدرت موتورش نسبت به وزن و هیکلش کمه و نسبت به یه suv توانایی های حرکتی خوبی نداره.

ماکسیما اتومات الان حدود 40 تومن هست . ولی یه مقدار تکنولوژیش قدیمی شده و مصرف سوختش تعریفی نداره در عوض توانایی های حرکتی خوبی داره.

مزدا 3 یک خودروی تقریبا روز و زیبا و توانایی های حرکتی و تجهیزاتی قابل قبول و جوانپسند هست. یه عیب داره که سیستم تعلیق نسبتا خشکی نسبت به مگان داره، و در واقع سیستم تعلیقش حالت اسپرتی داره.

مگان 2000 فول اتومات هم یک خودروی خانواده، به نظر من زیبا، با امکانات رفاهی ای که در رنج خودش عالیه، ایمنی و هندلینگش هم خیلی خوبه. و تنها عیبش شتاب اولیه ی کم هست که البته در حالتی که دنده رو در حالت دستی بذارید شتابش بهتر میشه.

کمری 2007: از بقیه بهتره ولی خوب پول شما هم به نوش نمیرسه. البته اگه تمیزش رو هم پیدا کنی خیلی خوبه . و چون این خودرو عمر زیادی نداره معمولا دست دوم هاش هم تمیز هست. پس پیدا کردن کمری دست دوم تمیز کار سختی نیست.

==============
    نظر کلی من برای شما:

اگر به دنبال خودروهای suv هستید از ویتارا روی برگردانید و به کیا اسپورتیج روی بیارید.

اگر به دنبال خودرو های سواری هستید حتما مگان رو هم در لیست خودتون جای بدید و از بین مگان و مزدا 3 یکی را با توجه به خود و نیازتون و قیافه خودرو، انتخاب کنید.

اگر میتونید خودروی دست دوم هم بخرید، فکر کنم با 37-38 تومن بشه یه کمری 2007 خیلی تمیز خرید. ضمن اینکه سوناتا هم ماشین خوبیه ولی کمری برتری نامحسوسی داره. من جای شما باشم این کارو میکنم.

از فکر رونیز هم بهتره بیرون بیایید.

فرشاد واثقی
    اگر ميشه امكانات كامل مگان2000 رو برام بذار راستي كدوم شركت مگان رو ميفروشه و قيمتش الان چند هست
    اگر هم زحمتي نيست امكانات كمري 2007 رو هم بذار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •