درسته حميد جان همين رو ميگم![]()
درسته حميد جان همين رو ميگم![]()
یک سوال در مورد یک باند که در پشت ماشین هست اینکه یکشون مثل اینکه ترکیده یه صدای بدی می ده خرخر چی کارش کنم؟....
اگه میتونی ازش عکس بذار
اگه بانده فابریک هست و پاره شده ارزش تعمیر و... رو نداره
برو یه دونه به جاش بخر البته اگه میخوای بازم فابریک استفاده کنی![]()
نه پارگی نداره به کجا باید ببرمش تا درستش کنه وچقدر باید خرجش کنم؟
شما نگاه کن ببین محل اتصال مگنت و ووفر باند از هم جدا نشدن
در مورد محل تعمیر هم مطمئنا شما جاشو بهتر از من در شهر خودتون میدونید![]()
سلام به همه
من بلاخره دارم سیستممو بر میدارم
پخش 7150 برداشتم
باند هم jbl953 گیرم نیومد حالا بین 973 jbl باInfinity Kappa با 6902 موندم چیکارکنم نظر شما چیه؟
آمپم 6400 پایونر برمیدارم که همه میگن خوب درومده و قطع نمیکنه
پکم یا گیج8 یا 4 بر میدارم
یه بوم باکس آمریکایی هم پیدا کردم پولم برسه بر میدارم
فقط سر بان موندم لطفا زود کمک کند
ممنون![]()
Infinity Kappa بهترین گزینست....دوست عزیز امپ های پایونیر کیفیت خوبی نداره ها....تو صدای بالا مشخصه...حیفه اینفینیتی به پایونیر وصل شه...امپ کنوود و ساند استریم بهتره...
والا من یکی که گیج شدم 953 که گیرنمیاد یکی میگه دست دوم تمیزشو پیدا کن یکی میگی infinty kappa بگیر یکی میگه 1073 dls بگیر که بهترینه فعلا یکی میگه کامپ بنداز و ...
فکر کنم خیلی از بچه ها مشکل منو دارن خواهشا دوستان حرفه ای و کسایی که همه ایناروتست کردن مارو راهنمایی کنن که از گیجی در بیایم و انتخاب درستی بکنیم که بعد از خرید پشیمون نشیم من تهران نیستم شهرستان هم تمام این مدل ها نیست که خودم تست کنم میخوام بگم کسی واسم از تهرن بفرسته
( حمید جان help )![]()
Last edited by sAeEd_kHaAn; 22-02-2010 at 09:44.
موافقم با كاپا فقط حواست باشه اينفي يه برند كيفيتي هستش اگر يه وقت خواستي ساب نگيري شايد (چون بيشتر ماها دنبال بيس قوي هستيم) بيسش چون خيلي نرمه راضيت نكنه.
سلام رفیق
هیچکدوم از 2 باندی رو که گفتی با dls1073 مقایسه نمیکنن
اون قیمتش تقریبا 2 برابره
اینفینی کاپا خوبه
953 گبر میاد ولی قیمتش الکی باللاس یه موقعی 120.000 بود و خوش کیفیت از الان . الان شده 160-170 همه دنبالشن
به نظرم یا 1 جفت 1073 بخر یا 2 جفت ویتک 693 دسته دوم . دوتاش کولاکه
کامپوننت صدات میشه مثه کسایی که توی کنسرت لایو هستن کیفیتیه خیلی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)