به خدا من تقصیر نداشتم
.gif)
میگید نه؟! الان کاملاً توضیح میدم چی شد:
من یک هارد 250 مکستور دارم که روش 2 تا ویندوز داشتم، درایو C ویندوزم با ظرفیت 20 گیگ XP نصب داشتم و روی درایو D ویندوز سون داشتم که حدود 100 گیگ حجم داشت. 3 تا درایو دیگم داشتم که یکیش درایو موزیکم یکی دیگهاشم درایو عکسم و سومیشم درایو Other ام بود که برنامه ها، فایلهای PDF و غیرم رو توش نگه میداشتم. خوب تا اینجا رو داشتید حالا بریم سراغ داستان پریدن درایو Other و عکسم که رو هم حدود 100 گیگی داشتن.
از اونجایی که اکثر درایوام پر شده بودم تصمیم گرفتم ویندوز XP رو حذف و از حجم ویندوز سون هم 50 تایی بکاهیم. DVD ویندوز سون رو گذاشتیم درون درایو و وارد قسمت پارتیشن بندی شدیم. اول XP رو حذف کردم و بعدشم سون رو اما در کمال تعجب دیدم فضای خالی از هم تفکیک هستند یعنی یک 20 گیگ و یک 100 گیگ!!!
هر کاری هم کردیم یکی نشدن
.gif)
از اونجایی که میخواستم از این 120 گیگ دو تا درایو 50 و 70 گیگی بسازم حتماً باید این دو تا فضای خالی یکی میشدن که نشدن
.gif)
تصمیم گرفتم از اون 100 گیگ یک 50 گیگ بسازم و ویندوز سون رو نصب کنم روش و بعداً از طریق سی دی بوت XP برم و اون 20 تا رو با 50 تا سر هم کنم اما ذهی خیال باطل که باز هم نشد که نشد
.gif)
گفتم XP رو نصب کنم بعد برم توی مدیریت هادش شاید اونجا بشه کاری کرد که اونجام نشد!
دیگه بیخیال درایو 70 گیگی شدم و گفتم بیخیال فوقش بشن 3 تا درایو بشن؛ 2 تا 50 و یک 20 گیگ.
از اونجایی که میخواستم ویندوزم سون باشه رفتم و سون رو نصب کردم و اصلاً کاری به کار درایوای اصلیم نداشتم، اما چشمتون روز بد نبینه... بعد نصب سون دیدم درایو عکس و Other ام از صفحه روزگار حذف شدن...
.gif)
حالام که میرم نگاه میکنم میبینم یک فضای 70 گیگ خالی روی هاردم وجود داره که غیر قابل استفاده هست و اصلاً نمیشه تبدیل به درایوش کرد!
دیدیدن من مقصر نبودم هارده خودش مشکل داشت.