تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 1126 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    قبلا این هارد صدا میداد ولی هر موقع ویندوز که عوض میکردم یه چند ماهی خوب کار میکرد ولی این دفعه این دفعه زمانی که سیستم از روی سی دی بوت میشه این پیغام را مینویسه

setup did not find any hard disk drives installed in your computer.make sure any hard disk drives are
    powered on and properly connected to your computer and that any disk-related hard ware configuration is correct. this may involre raning a manufacturer-supplied diagnostic or setup program.setup can not continue. to quit setup.
    سلام
    شما اول از اتصال صحیح و محکم کابلهای دیتا و برق هاردتون مطمئن بشین (اگه امکانش هست کابلهارو عوض کن)
    چون ظاهرا هاردتون توسط سیستم نمیتونه دیتیک و شناسایی بشه
    البته دلایل دیگری هم میتونه داشته باشه (مثلا قدیمی بودن بایوس مادربورد یا ضعیف بودن پاور) ولی این محتملتر به نظر میرسه
    اگه اتصالشون صحیح و محکم هست پس مشکلش تخصصی هست و ....
    Last edited by ata.royalfalcon; 01-12-2010 at 18:32.

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

1.این نرم افزار Hard Disk Sentinel تعمیر هم میکنه یا فقط عیبو مشخص میکنه ؟
    2.برای نشان دادن عیب توسط این نرم افزار باید تست خاصی بکنیم یا با نصب اون خودش عیبو پیدا میکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه شهنام89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

12 موضوع خیلی مهم!!!

سلام
    یه هارد 1ترای وسترن سبز 64مگ بافر دارم چون سرعتش پایینه میخام با یه 1ترای سیگیت 12 7200 عوض کنم
    میشه کل اطلاعات هارد اول و کپی کنم به هارد دوم؟
    حتی پارتیشن بندی هم مثل هارد اول کنم
    سیستم بالا میاد؟
    آخه 2ماهه پیش هارد وسترنمو نصب کردمو ویندوز ریختمو کلی برنامه و آپدیت برنامه ها رو نصب کردم!!!
    نمیخام اینا از بین برند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه هارد 1ترای وسترن سبز 64مگ بافر دارم چون سرعتش پایینه میخام با یه 1ترای سیگیت 12 7200 عوض کنم
    میشه کل اطلاعات هارد اول و کپی کنم به هارد دوم؟
    حتی پارتیشن بندی هم مثل هارد اول کنم
    سیستم بالا میاد؟
    آخه 2ماهه پیش هارد وسترنمو نصب کردمو ویندوز ریختمو کلی برنامه و آپدیت برنامه ها رو نصب کردم!!!
    نمیخام اینا از بین برند.
    اینکار شدنی هست ولی باید امتحان کنی دردسر و مسئولیتش با خودت
    با نرم افزار نورتون گاست طبق شکل زیر از disk به disk کپی میکنی

این برای زمانی هست که بخوای کل یک ترا رو روی هارد دوم عینا کپی کنی
    Last edited by ata.royalfalcon; 03-12-2010 at 13:26.

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.این نرم افزار Hard Disk Sentinel تعمیر هم میکنه یا فقط عیبو مشخص میکنه ؟
    2.برای نشان دادن عیب توسط این نرم افزار باید تست خاصی بکنیم یا با نصب اون خودش عیبو پیدا میکنه ؟
    سلام
    فقط عيبو مشخص ميكنه و ميزان سلامتي هاردو بهت ميگه
    براي نشان دادن عيب لازم نيست تست خاصي بكني
    يه مدتي با هارد كاركن مثلا همون كاري كه باعث ايجاد مشكل براتون شده
    براي من براي كپي كردن 1.5 ترا اطلاعات بر روي هارد ديگه تو وسطاش گفته فلان قدر بد سكتور داره
    Last edited by ata.royalfalcon; 04-12-2010 at 07:59.

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

بدبخت شدم
    امروز داشتم ویندوز عوض میکردم که دو تا از درایوای اصلیم که کلی اطلاعات حیاتی روش داشتم غیب شدن
    توی قسمت Disk Management که نگاه میکنم یک فضای خالی دارم تقریباً به اندازه همون دوتا درایو البته یک 20 گیگی به گمونم کمتره. حالا چیکار کنم؟ چه خاکی به سرم کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بدبخت شدم
    امروز داشتم ویندوز عوض میکردم که دو تا از درایوای اصلیم که کلی اطلاعات حیاتی روش داشتم غیب شدن
    توی قسمت Disk Management که نگاه میکنم یک فضای خالی دارم تقریباً به اندازه همون دوتا درایو البته یک 20 گیگی به گمونم کمتره. حالا چیکار کنم؟ چه خاکی به سرم کنم
    سلام آقای بی دقت
    راه حل : هیچ کار اضافه ای انجام ندین ، نرم افزار پاراگون هارد منجر ورژن بالا روی DVD رایت کن و با اون بوت کن (اینها بوتیبل هستند) و پارتیشن های پاک شده رو ریکاوری کن ( امتحانش کن)
    Last edited by ata.royalfalcon; 04-12-2010 at 23:10.

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

سلام آقای بی دقت
    راه حل : هیچ کار اضافه ای انجام ندین ، نرم افزار پاراگون پارتیشن منجر ورژن بالا روی DVD رایت کن و با اون بوت کن (اینها بوتیبل هستند) و پارتیشن های پاک شده رو ریکاوری کن ( امتحانش کن)
    به خدا من تقصیر نداشتم
    میگید نه؟! الان کاملاً توضیح میدم چی شد:

من یک هارد 250 مکستور دارم که روش 2 تا ویندوز داشتم، درایو C ویندوزم با ظرفیت 20 گیگ XP نصب داشتم و روی درایو D ویندوز سون داشتم که حدود 100 گیگ حجم داشت. 3 تا درایو دیگم داشتم که یکیش درایو موزیکم یکی دیگه‎اشم درایو عکسم و سومیشم درایو Other ام بود که برنامه ها، فایلهای PDF و غیرم رو توش نگه میداشتم. خوب تا اینجا رو داشتید حالا بریم سراغ داستان پریدن درایو Other و عکسم که رو هم حدود 100 گیگی داشتن.
    از اونجایی که اکثر درایوام پر شده بودم تصمیم گرفتم ویندوز XP رو حذف و از حجم ویندوز سون هم 50 تایی بکاهیم. DVD ویندوز سون رو گذاشتیم درون درایو و وارد قسمت پارتیشن بندی شدیم. اول XP رو حذف کردم و بعدشم سون رو اما در کمال تعجب دیدم فضای خالی از هم تفکیک هستند یعنی یک 20 گیگ و یک 100 گیگ!!!
    هر کاری هم کردیم یکی نشدن از اونجایی که میخواستم از این 120 گیگ دو تا درایو 50 و 70 گیگی بسازم حتماً باید این دو تا فضای خالی یکی میشدن که نشدن
    تصمیم گرفتم از اون 100 گیگ یک 50 گیگ بسازم و ویندوز سون رو نصب کنم روش و بعداً از طریق سی دی بوت XP برم و اون 20 تا رو با 50 تا سر هم کنم اما ذهی خیال باطل که باز هم نشد که نشد
    گفتم XP رو نصب کنم بعد برم توی مدیریت هادش شاید اونجا بشه کاری کرد که اونجام نشد!
    دیگه بیخیال درایو 70 گیگی شدم و گفتم بیخیال فوقش بشن 3 تا درایو بشن؛ 2 تا 50 و یک 20 گیگ.
    از اونجایی که میخواستم ویندوزم سون باشه رفتم و سون رو نصب کردم و اصلاً کاری به کار درایوای اصلیم نداشتم، اما چشمتون روز بد نبینه... بعد نصب سون دیدم درایو عکس و Other ام از صفحه روزگار حذف شدن...
    حالام که میرم نگاه میکنم میبینم یک فضای 70 گیگ خالی روی هاردم وجود داره که غیر قابل استفاده هست و اصلاً نمیشه تبدیل به درایوش کرد!

دیدیدن من مقصر نبودم هارده خودش مشکل داشت.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خدا من تقصیر نداشتم
    میگید نه؟! الان کاملاً توضیح میدم چی شد:

من یک هارد 250 مکستور دارم که روش 2 تا ویندوز داشتم، درایو C ویندوزم با ظرفیت 20 گیگ XP نصب داشتم و روی درایو D ویندوز سون داشتم که حدود 100 گیگ حجم داشت. 3 تا درایو دیگم داشتم که یکیش درایو موزیکم یکی دیگه‎اشم درایو عکسم و سومیشم درایو Other ام بود که برنامه ها، فایلهای PDF و غیرم رو توش نگه میداشتم. خوب تا اینجا رو داشتید حالا بریم سراغ داستان پریدن درایو Other و عکسم که رو هم حدود 100 گیگی داشتن.
    از اونجایی که اکثر درایوام پر شده بودم تصمیم گرفتم ویندوز XP رو حذف و از حجم ویندوز سون هم 50 تایی بکاهیم. DVD ویندوز سون رو گذاشتیم درون درایو و وارد قسمت پارتیشن بندی شدیم. اول XP رو حذف کردم و بعدشم سون رو اما در کمال تعجب دیدم فضای خالی از هم تفکیک هستند یعنی یک 20 گیگ و یک 100 گیگ!!!
    هر کاری هم کردیم یکی نشدن از اونجایی که میخواستم از این 120 گیگ دو تا درایو 50 و 70 گیگی بسازم حتماً باید این دو تا فضای خالی یکی میشدن که نشدن
    تصمیم گرفتم از اون 100 گیگ یک 50 گیگ بسازم و ویندوز سون رو نصب کنم روش و بعداً از طریق سی دی بوت XP برم و اون 20 تا رو با 50 تا سر هم کنم اما ذهی خیال باطل که باز هم نشد که نشد
    گفتم XP رو نصب کنم بعد برم توی مدیریت هادش شاید اونجا بشه کاری کرد که اونجام نشد!
    دیگه بیخیال درایو 70 گیگی شدم و گفتم بیخیال فوقش بشن 3 تا درایو بشن؛ 2 تا 50 و یک 20 گیگ.
    از اونجایی که میخواستم ویندوزم سون باشه رفتم و سون رو نصب کردم و اصلاً کاری به کار درایوای اصلیم نداشتم، اما چشمتون روز بد نبینه... بعد نصب سون دیدم درایو عکس و Other ام از صفحه روزگار حذف شدن...
    حالام که میرم نگاه میکنم میبینم یک فضای 70 گیگ خالی روی هاردم وجود داره که غیر قابل استفاده هست و اصلاً نمیشه تبدیل به درایوش کرد!

دیدیدن من مقصر نبودم هارده خودش مشکل داشت.
    اتفاقا کاملا برعکس
    پارتیشن بندی اصلا بلد نیستی
    خلاصه بهت یاد میدم

هارد دیسک از دو پارتیشن اصلی ساخته شده است

1. پارتیشن اولیه یا Primary Partition که همون درایو C شما بود معمولاً این درایو به صورت اکتیو نیز می باشد
    2. پارتیشن گسترده یا بسط یافته Extend Partition که شامل پارتیشن های منطقی (Logical Partition) بوده و به نامهای D و E و … شناخته میشن

در یک هارد خام که اصلا پارتیشن بندی نشده ما ابتدا باید Primary و سپس Extend را به وجود آورده و آن Extend را به پارتیشن های منطقی تقسیم کنیم.

در حالت برعکس هم معکوس عمل میشه
    یعنی شما میخواستین که پارتیشن C رو افزایش حجم بدین اول می بایستی پارتیشن های منطقی رو حذف میکردین و بعد پارتیشن گسترده حذف میکردین و در نهایت پارتیشن اولیه رو تغییر حجم میدادین
    و پس از تغییر حجم درایو C پارتیشن گسترده رو میساختی و سپس پارتیشن های منطقی

آره قربانت هاردتو کلا بهم زدی
    Last edited by ata.royalfalcon; 04-12-2010 at 22:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    یه هارد 200 دارم فرمت سطح پایینش هم کردم ولی مثلا تو ویندوز میخواستم فرمتش کنم تا یه جا اومد ولی گیر کرد .فقط فرمت سریع(quick )میشه. با سی دی ویندوز هم که میام بالا فرمت رو میزنم میاد تا 24 گیر میکنه و صفحه آبی مرگبار میاد. به نظرتون باید چیکارش کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •