عزيزم شما برو قسمت setting ببين گرافيك بازي شما يا روي medium يا روي high هستش كساني كه روي low بازي ميكنن نه تماشاچي دارن نه داورشون عوض ميشه
عزيزم شما برو قسمت setting ببين گرافيك بازي شما يا روي medium يا روي high هستش كساني كه روي low بازي ميكنن نه تماشاچي دارن نه داورشون عوض ميشه
من الان دارم يه مستر ليگ بازي ميكنم ميزان سختي بازيم هم روي وسطي(اسمشو يادم نيست همون معمولي)هستش اما بعد از چند روز بازي ديگه بازي كردن با اين سطح برام آسون شده كسي نميدونه چه جوري ميتونم سطح بازي رو سخت تر كنم هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم
ولش كن تو بازيتو بكن بابا
اينو حرفه اي ها ميدونن
تاكتيكه ديگه كه بصورت manual انجام ميشه مثلا ميتوني overlab كني وقتي ميخواي يكي از دفاع هاي وسطت بره جلو.بايد تو فرميشن تعيينش كني![]()
سلام به همه من یه باگ خیلی تابلو تو این بازی پیدا کردم که بد نیست بگم همه بدونند اگه یادتون باشه تو سری های قبل میتونستی هنگامه که یه custome team درست میکنی بهترین بازیکن ها رو بدون محدودیت وارد تیمت کنی ولی توی این نسخه فقط 1000 تا پول بهت واسه خرید میده که میتونی بازیکن وارد تیم کنی که در کل 2 تا بازیکن خوب میشه ولی یه راهی هست که پولت افزایش پیدا میکنه وقتیکه اسم تیم و پرچم تیم رو انتخاب کردی وارد قسمت خرید بازیکن میشی اون آخر لیست یه 4 تایی خالیه حالا با اون 1000 تا دو تاشو پر کن و روی یکی از این 2 تا برو و گزینه Replacement رو انتخاب کن حالا یه بازیکن دیگه رو جاش وارد کن تا اینجا اتفاق خاصی نمیوفته ولی وقتی این بازیکن رو پاک میکنی متوجا میشی داره پولت افزایش پیدا میکنه حالا توی همون جایی که تو لیست این بازیکن رو جای گزین بعد پاک کردین یه بازیکن هی اضافه کنید و دوباره پاک کنید من اینکارو کردم تا پولم به 10000 رسید و کلی بازیکن گرفتم![]()
باید صبر کنی برسی آخر فصل همون موقعی که میتونی بازی دوستانه بزاری اونوقت میتونی درجه ی بازی رو عوض کنی.ok؟
من تازه این بازی رو گرفتمولی کاش نمی گرفتم
چون به نظر خودم افتضاح شده
سلام دوستان...
چطور مفسرهای بازی رو فعال کنم...
آخه مال من مفسر نداره...
روی High می باشد !!!!![]()
عزيزم از راهنماييت ممنون واقعا كمكم كردي جيگر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)