شاید جاهایی فعالیت داشته که پست شمارش نمیشه![]()
شاید جاهایی فعالیت داشته که پست شمارش نمیشه![]()
با سلام و خسته نباشید
من میخوام یک مک بوک پرو مدل 372 بخرم . لطفا بفرمایین قیمت واقعی اون چقدره ؟ در ضمن میتونم از نرم افزارهای مهندسی مثل اتو کد : مایکروسافت پروجکت و نرم افزارهای مشابه استفاده کنم .
در ضمن میخواستم بدونم مدل 373 بهتره یا 372 ؟
مچکرم
زود ،تند ،سریع لو بده: دیمعرفی کنید؟
+این سرچ فروم خرابه؟ یا مهارت های ویژه ای میخواد؟: دی
ما هر چی سرچ میکنیم پیدا نمیکنه و یه سری صفحات بی ربط میاره! در صورتی که حتما وجود داره اون مطلب توی فروم
چه جوریاس ؟
براتون پ.خ کردم...سلام میشه لطف کنید و کاربر مورد نظر رو معرفی کنید؟
به خاطر این گفتم که ممکنه حق خیلی از دوستانی که واقعا فعالن ضایع بشه...
با سلام
قوانين رو كامل بخونيد به مواردي كه منجر به بن دائم و موقت و ... ميشه هم كاملا اشاره شده است
قوانين انجمن هاي p30world
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاربر مورد نظر sir0c0 گرامی هستن کاربر فعال انجمن خبر ورزشیسلام.
یه سوال هم برای من وهم برای دوستان پیش اومده...چطور یه کاربر با120تا پست ومیانگین0.01پست در روز کاربر فعال شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(تعد� � تشکرها هم نگم بهتره...
البته یکی از دوستان گفت که یه نگاهی به لیست دوستان اون بزرگوار بندازیم متوجه میشیم!!!!!!!!!!!
همینطوره؟؟؟
پستمون پاک نشه یه موقع!!!![]()
در انجمن خبر ورزشی شمارش پست غیر فعاله. (همچنین دکمه تشکر هم وجود نداره)
با یک نگاه به لیست دوستان ایشون تنها فرد موثر در اون لیست بنده هستم که نتیجتا ارتباط ایشون با من دلیل فعال شدن ایشون ( از طریق پارتی بنده) فرض شده. فراموش شده که ایشون در زمانی که من بازنشسته بودم فعال بودن و مدت کوتاهیه که من سمت اجرایی مجدد دارم در پی سی .اخبار ورزشی محلی برای قرار گیری آخرین تحولات ورزش ایران و جهان [ شمارش پست ها : خاموش ]
در زمان ارشد بودنم مرور کرده بودم فعالیت کاربر هایی که خیلی بیشتر اتهام پارتی بازی رو به مدیرا میزدن. مشخصا متوجه شدم در اکثر موارد اینها افرادی هستن شدیدا مایل به حمایت از تیم دوستانشون. در واقع شک این دوستان به مدیریت انجمن بیشتر به دلیل قیاس با خودشون بروز میکرده. به قول یه ضرب المثل تغیر کرده توسط خودم "دانشمند همه را به کیش خود پندارد"
من نمیتونم کمکی برای عوض شدن این طرز فکر بکنم.
موفق باشید.
.با یک نگاه به لیست دوستان ایشون تنها فرد موثر در اون لیست بنده هستم که نتیجتا ارتباط ایشون با من دلیل فعال شدن ایشون ( از طریق پارتی بنده) فرض شده. فراموش شده که ایشون در زمانی که من بازنشسته بودم فعال بودن و مدت کوتاهیه که من سمت اجرایی مجدد دارم در پی سی .
در زمان ارشد بودنم مرور کرده بودم فعالیت کاربر هایی که خیلی بیشتر اتهام پارتی بازی رو به مدیرا میزدن. مشخصا متوجه شدم در اکثر موارد اینها افرادی هستن شدیدا مایل به حمایت از تیم دوستانشون. در واقع شک این دوستان به مدیریت انجمن بیشتر به دلیل قیاس با خودشون بروز میکرده. به قول یه ضرب المثل تغیر کرده توسط خودم "دانشمند همه را به کیش خود پندارد"
من نمیتونم کمکی برای عوض شدن این طرز فکر بکنم.
موفق باشید
احتیاجی نبود اسم اون بزرگوار اینجا آورده بشه...شما میتونستین فقط با گفتن اینکه شمارش پست ها تو اون انجمن خاموشه همه چیو تموم کنین...
فقط برای روشن شدن قضیه برای خودم اون سوالو مطرح کردم...البته اشتباه هم از من بود که دقت نکردم تو اون انجمن شمارش پست ها خاموشه...
به هر حال ممنون ...
اتفاقا من چند بار این موضوع رو شنیده بودم اما نمیدونستم کیه. ( با اینکه بار ها هم با ایشون صحبت کردم اما چون معمولا پست ها رو نمیشمارم متوجه نشده بودم) و ممنونم از شما که متذکر شدید. جدا از اینکه ایشون کار بدی نکردن که علنی شدنش زشت باشه.
به هر حال مشخصا خیلی ها این سوال رو دارن و این پست ها باعث میشه تا حدودی قضیه برای بعضی ها حل بشه.
برای بعضی ها هم هیچ وقت حل نمیشه.
فکر کنم الان دیگه پروفشنال شدم
پروفشنال با جاش خالی میمونه فرقی داره هیچ امکانی به من اضافه شده
سرچ!
سرچ فروم چرا هیچی پیدا نمیکنه؟
چی کار باید کرد که دقیق باشه؟ یا حداقل یه کم نزدیک بشه به اون چیزی که سرچ میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)