[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کرک Warhammer 40,000: Dawn of War II لطفا..ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کرک Warhammer 40,000: Dawn of War II لطفا..ممنون
من پسورد بازي نبرد آفريقا (afrika korps) رو مي خوام كه ساخته شركت دارينوس هست منظورم شماره سريالي هست كه موقع نصب بازي از من مي خواد اگه كسي داره لطف كنه و در اختيار من قرار بده ؟
![]()
Last edited by ebrahimjan; 17-03-2009 at 07:50.
کرک بازی رد آلرت3 رو میخوام!
نصبش کردم ولی به رجیستر کد گیر میده.
ممنون میشم لینک بدید تا نصبش نم
سلام.من بازیBurnout Paradise The Ultimate Box رو نصب کردم و کرکم کردم.اما وقتی میخوام وارد شم میگه باید وصل شی اینترنت.مشکل از چیه؟؟اگه کرک دیگه داره واسم بذارید اخه تو dvd چیز دیگه نیست...ممنون...
برای ورژن آلمانی هست. مطمئن نیستم کار کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPlatypus 1 رو از اینجا داونلود کنین:
Platypus 2 رو هم می تونین از اینجا بگیرین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون یکی رو پیدا نکردم چیزی. مطمئنین اسمش درسته؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازی شما میره توش؟ یعنی باز میشه بعد یه صفحه میاد که میگه مشخصات رو پر کنین و به اینترنت وصل شین؟ اگه اینطوری باشه عادیه. برای این که اینجا رو رد کنین باید Cancel کنین این مرحله رو و بعدش هم Play offline رو اگه اشتباه نکنم باید بزنین (شاید هم یه چیزی مث همین). اما این که اصلا نره توی بازی، مشکل از بازی شما هست. برای من که اصلا کرک هم نداشت بازیم.
آقا مهدی آخر فوروم باز ! یه کمکی هم کنبا این بازی رو اجرا کنیم
ممنون
آقا کرک Devil May Cry 4 که با DirectX 10 همخونی داشته باشه!
در واقع کرک DirectX 10 شو میخوام!
سلام اطه ميشه سريال نامبر stronghold 2 رو واسم برارين ممنون ميشم
من یه مشکل بزرگ دارم نمیتونم end war رو اجرا کنم از اول بازی نممیاد!
چون توی dvd کرک موجود نبود فکر کردم کرکش درست نیست! اگه میشه کرک این بازی رو مرحمت کنید!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)