تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 224 از 1635 اولاول ... 1241742142202212222232242252262272282342743247241224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه........
    این اونی نیست که من میخوام
    آقا فعلا بحث قیمت رو بذارین کنار...
    یه شفاف سازی بکنید که فرق کامپکت با این یکی ها چیه ؟
    یعنی رو چه حسابی sony h10 رو کامپکت حساب میکنید
    اینی که شما معرفی کردین لنزش از اون کوچیکتره
    ببینید دوربینا ی دیجیتال 3 تا رده بندی دارن
    SLR:
    دوربين هاي SLR مخفف عبارت Single Lens Reflection مي باشند و معمولا به فارسي به آنها تك عدسي انعكاسي گفته مي شود. ودارای لنز های قابل تعویض می باشند. همچنین از سیستم انعکاس نور به سنسور خود بهره میبرند.
    همچنین دارای سنسر بزرگتر ويزور انعكاسي از درون لنز و....

SLR Like
    به خاطر شباهت ظاهری که به slr ها دارن به این نام خوانده می شن. همچنین دارای ویزور الکترونیکی هستند.و از خیلی جهاتم شبیه کامپت ها هستند . مثلا ابعاد سنسور و سیستم دریافت نور توسط سنسورو...

compact:
    به دوربین های فشرده نظیر همین دوربین هایی که نام بردید گفته میشن که راحت تو جیب جا می شن و ...

اطلاعات بیشتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما معیارهای و قیمت خودتونو گفتید و من این دوربینو بر اساس آنها معرفی کردم بعد چطور می گید این اونی نیست که مد نظرتونه؟ البته این یک پیشنهاد است بر اساس ریویو ها و سایت های مختلف این دوربین یکی از بهترینها در رده خود محسوب می شه با توجه به قیمتش. البته کامپکتهای دیگه ای مانند سری G کنن و lx3 پاناسونیک هستند که امکانات گسترده و کیفیت بهتری دارن البته قیمت بالاتری هم دارن. بالای 400 تومان
    کامپکت بودن یا نبودن هم به کوچیکی و بزرگی لنز فقط نیست.
    اصلا چه اهميتي دارد كه نام يك دوربين چي باشد ؟
    کد:
    Last edited by unforgiven2009; 18-03-2009 at 02:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شاید منظورشون h50 سونی است که در این مدل دوربین با مشکل تمام شدن زودهنگام باطری مواجه میشه.در فرومی دوستی میگفت با 150 شات باطری ته میکشه که از این مورد ناراضی بودن. خوب البته این که در یک مدل خاص این مشکل بوجود بیاد دلیل نمی شه تعمیم داد به تمامی باطری ها و مد لهای دیگه. سونی با این مشکلات چند مدته دستو پنجه نرم میکنه نمونش باطری های لپ تاب بود که سیلی عظیم از آنها را فراخوان به ارجا به شرکت داد.
    سلام.جناب سناتور.میدونی مشکل ما ایرانی ها چیه؟ما شدیم مارک پرست.مگه همه کالاهای شرکت سونی
    بی عیب هستن؟هر کسی اچ 50 رو داشته از باتریش ناراضی هست.خودم هم این دوربین رو از نزدیک دیدم.
    من از آدم های تحصیل کرده و دانشگاه رفته انتظار بیشتری داشتم.ما باید با فروشندگان طمع کاری که فقط بلد هستن جنس وارد کنن و بفروشن یه فرقی بکنیم .این طور نیست؟
    اگه نظر من رو میخوای بدونی اینه:بیخودترین دوربین های دیجیتال سونی ها هستن.
    بهترین ها کانن هستن به دلیل تنوع محصول و بعد از اون پاناسونیک هم عالی عمل کرده.
    هر چی دوربین کامپکت سونی میبینی چشمی نداره.به نظرت این یک عیب بزرگ نیست؟
    من نظرم رو گفتم شما میتونی قبول منی میتونی مخالف باشی.
    همین امروز رفتم دوربین فیلمبرداری بخرم.طرف چون جنسی که من میخواستم رو نداشت در اومد گفت این مارکی که انتخاب کردی خیلی بیخوده.مارک فقط سونی.........
    یکی میخواد بگه آخه مرتیکه جنس رو نداری بگو ندارم کسی ازت نظر خواست که به قول علی دایی زرت و زورت میکنی؟
    ما باید با این جماعت فرق داشته باشیم.
    سونی غول دنیای دیجیتال و تکنولوژی هست ولی این بدان معنا نیست که همه اجناسش بهترین ها باشن.
    این نظر من بود.من هم هیچوقت دنبال مارک خاصی نیستم.
    ولی اگه نظرم رو میخوای به این نتیجه رسیدم که بهترین سوپر زوم fz28 هست.هر چند قبلا میگفتم کانن ولی قیمت رو که میبینی fz28 بهتر هست.
    اینکه هر جا میری میگن سونی رو من حرف عامه میدونم.نه حرف جماعت تحصیل کرده.یشتر خود مردم برای سونی تبلیغ میکنن تا خود سونی.خیلی ها بدون تحقیق فقط دنبال مارک خاص هستن.
    من هم پول برای اعتبار یک نام نمیدم.موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

ببین دوربینا ی دیجیتال 3 تا رده بندی دارن
    SLR:
    دوربين هاي SLR مخفف عبارت Single Lens Reflection مي باشند و معمولا به فارسي به آنها تك عدسي انعكاسي گفته مي شود. ودارای لنز های قابل تعویض می باشند. همچنین از سیستم انعکاس نور به سنسور خود بهره میبرند.
    همچنین دارای سنسر بزرگتر ويزور انعكاسي از درون لنز و....

SLR Like
    به خاطر شباهت ظاهری که به slr ها دارن به این نام خوانده می شن. همچنین دارای ویزور الکترونیکی هستند.و از خیلی جهاتم شبیه کامپت ها هستند . مثلا ابعاد سنسور و سیستم دریافت نور توسط سنسورو...

compact:
    به دوربین های فشرده نظیر همین دوربین هایی که نام بردید گفته میشن که راحت تو جیب جا می شن و ...

اطلاعات بیشتر:
    کد:
    شما معیارهای و قیمت خودتونو گفتید و من این دوربینو بر اساس آنها معرفی کردم بعد چطور می گید این اونی نیست که مد نظرتونه؟ البته این یک پیشنهاد است بر اساس ریویو ها و سایت های مختلف این دوربین یکی از بهترینها در رده خود محسوب می شه با توجه به قیمتش. البته کامپکتهای دیگه ای مانند سری G کنن و lx3 پاناسونیک هستند که امکانات گسترده و کیفیت بهتری دارن البته قیمت بالاتری هم دارن. بالای 400 تومان
    کامپکت بودن یا نبودن هم به کوچیکی و بزرگی لنز فقط نیست.
    اصلا چه اهميتي دارد كه نام يك دوربين چي باشد ؟
    ممنون
    من میگم شما چجوری میگین که sony dsc h10 کامپکت هست؟ ( برام اسم دوربین مهم نیست ، ولی میخوام معیارها رو بدونم ) مگه شما نمیگید که کامپکت به دوربینهای کوچیک که به راحتی توی جیب جا میشن میگن؟ ولی این مدل به نظرم اصلا اونطوری نیست؟
    مثلا اینی که توی آواتارتونه چه مدلی و جزو کدوم دسته است؟
    میشه از هر دسته از اونایی که نام بردین یه نمونه عکس بذارین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من فکر نکنم یه همچین دوربینی شما رو راضی بکنه.
    اخه من خودم شخصا اینجوریم.اگه مثلا الان بعد این همه مطالعه در مورد hd یه معمولیشو بگیرم،هم پولم میره هم میمونه یه گوشه اتاق هم جرات نمیکنم عوضش کنم.
    فعلا که 90 درصد مردم همین دوربین ها رو دارند.
    دوربین فیلمبرداری اچ دی بالای 1 میلیون تومن پول میخواد.ضمن اینکه 3 ملیون تومن هم تلوزیون میخواد.
    شما فکر کردی که در آمریکا زندگی میکنی.اینجا ایرانه و 70 درصد مردم زیر خط فقر هستند.
    من همین 3 هفته قبل یک میلیون و نیم پول شهریه کارشناسی ارشد دادم.پس از این پول ها برای این جور چیزها ندارم.
    متاسفانه هرچی اینجا بیشتر سوال میکنم بعضی ها تصور میکنن با جماعت کوردلان و بی سوادان مواجه هستن.
    شما اگه جواب سوال من رو داشتی داده بودی.حال اینکه قصد دیگه ای داری.
    حال که آخرین پست های خودم رو در این تاپیک میزنم بد نیست در مورد خودم یه چیزهایی رو بگم تا بعضی ها با دید بازتر به کاربران دیگه نگاه کنن.
    اسم من علی هست و26 ساله نام کاریری 741852 فقط به علت سهولت بود چون در 40 سایت عضو هستم.
    تحصیلات من :دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد واحد نجف آباد.
    حالا از این به بعد راحت متلک بگو.چون مثل تو بچه نیستم.و دیگه رتم دنبال کارم.خوش باشی عزیزم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

فعلا که 90 درصد مردم همین دوربین ها رو دارند.
    دوربین فیلمبرداری اچ دی بالای 1 میلیون تومن پول میخواد.ضمن اینکه 3 ملیون تومن هم تلوزیون میخواد.
    شما فکر کردی که در آمریکا زندگی میکنی.اینجا ایرانه و 70 درصد مردم زیر خط فقر هستند.
    من همین 3 هفته قبل یک میلیون و نیم پول شهریه کارشناسی ارشد دادم.پس از این پول ها برای این جور چیزها ندارم.
    متاسفانه هرچی اینجا بیشتر سوال میکنم بعضی ها تصور میکنن با جماعت کوردلان و بی سوادان مواجه هستن.
    شما اگه جواب سوال من رو داشتی داده بودی.حال اینکه قصد دیگه ای داری.
    حال که آخرین پست های خودم رو در این تاپیک میزنم بد نیست در مورد خودم یه چیزهایی رو بگم تا بعضی ها با دید بازتر به کاربران دیگه نگاه کنن.
    اسم من علی هست و26 ساله نام کاریری 741852 فقط به علت سهولت بود چون در 40 سایت عضو هستم.
    تحصیلات من :دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد واحد نجف آباد.
    حالا از این به بعد راحت متلک بگو.چون مثل تو بچه نیستم.و دیگه رتم دنبال کارم.خوش باشی عزیزم.
    ساده باشیم ، چه زیر درخت ، چه در باجه بانک ( سهراب سپهری)
    این امضای یکی از بچه ها بود ...
    سخت نگیر رفیق
    شما کار خودت رو بکن ، اگه میبینی برای تایپیک های اینجوری میتونی مفید باشی ، زود ه از هر حرفی بخوای ناراحت بشی

6. 2 کاربر از nakhle007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون
    من میگم شما چجوری میگین که sony dsc h10 کامپکت هست؟ ( برام اسم دوربین مهم نیست ، ولی میخوام معیارها رو بدونم ) مگه شما نمیگید که کامپکت به دوربینهای کوچیک که به راحتی توی جیب جا میشن میگن؟ ولی این مدل به نظرم اصلا اونطوری نیست؟
    والا همونظور که گفتم slrlike ها شباهت زیادی از لحاظ ظاهری باslr دارن ها دارن. خوب h10 تو مشخصاتش زده کامپکت و شباهتی هم جز زوم به slr ها نداره. و مهم نیست که چی بنامیشون مهم اینکه بر اساس بودجه و معیارهاتون یک دوربینو انتخاب کنید.
    این عکس آواتارتونه دوربین fz28 پاناسونیک هست. که خودم یدونشو دارم. slr like

عکسای این دوربین fz28 و فوجی s2000 در چند پست قبلی به وفور گذاشتیم بقیه رو هم چشم از سایت میگیرم می زارم اینجا

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

والا من خیلی رک و پوس کنده هر کاری میکنم از این کامپکت ها خوشم نمیاد...
    حس میکنم دوربین موبایل گرفتم دستم...
    از طرفی توی دیجی کالا h10 رو زده یه دوربین آماتور به پیشرفته ، قیمتش هم بین 200 تا 300
    سناتور عزیز هم همین حرف رو توی صفحه قبل زد ( آماتور به پیشرفته )
    حالا میخوام ببینم نظرت در موردش چیه ؟
    به قیمتش می ارزه ؟
    اگه قیمت این دو تا رو ( h10 و fz28 ) توی بازار دارین لطف کنید ممنون میشم
    راستی مشخصاتش چیه ؟ fz28 رو میگم ؟ زومش چقدره ؟
    البته بنده قصد جسارت به دوربین شما و مقایسه اش با h10 رو ندارم ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ساده باشیم ، چه زیر درخت ، چه در باجه بانک ( سهراب سپهری)
    این امضای یکی از بچه ها بود ...
    سخت نگیر رفیق
    شما کار خودت رو بکن ، اگه میبینی برای تایپیک های اینجوری میتونی مفید باشی ، زود ه از هر حرفی بخوای ناراحت بشی
    مرسی از شما.سخت نمیگیرم و ناراحت هم نیستم ولی اینجا هر چی متواضع تر باشی بیشتر متلک میشنوی.
    بعضی ها جوابی در مقابل سوال ها ندارند و با خودنمایی و تحریک دیگران سعی در ترور شخصیت افراد دارند.
    زمان زمانه ابو علی سینا نیست که دایره علم آنقدر محدود باشه که به فردی چون او القاب مختلف بدهند.
    والا استاد من هم که 30 سال تدریس کرده و از چند جا مدرک دکترا داره در زمینه تخصص خودش ادعا نمیکنه که همه چیز رو میدونه.
    ولی اینجا بعضی ها منتظرن تا طرف حرفی بزنه و علیه اون موضع بگیرن.
    من میدونم که خیلی چیزها رو نمیدونم ولی بعضی ها نمیدونن که همه چیز رو نمیدونن.
    من به خاطر ندانستم از خیلی چیزها خجالت نمیکشم و حرفم رو ساده میزنم ولی بعضی ها از ساده گویی سو استفاده میکنن و طرف رو فردی بی بهره از دانش تلقی میکنن.
    حال اینکه اگه میخواستم لفظ قلم حرف بزنم همون روز دوم خیلی ها از لحنم ناراحت میدند.
    حال به قول شما چون سهراب سپهری راه ساده زیستن و بی آلایشی رو پیش میگیرم.
    از همه دوستانی که به من خیلی چیزها رو آموختن بی نهایت سپاسگذارم.
    و اگه کسی رو با حرف هام رنجاندم صمیمانه معذرت میخوام.موفق باشید و خدانگهدار برای همیشه.
    سال نو هم مبارک.
    قطره دریاست اگر با دریاست............. ور نه او قطره و دریا دریاست(سنایی)
    ما آدم ها بی تنهایی هیچ چیز نیستیم چون قطره ی تنها و همه چیز میتوانیم باشیم چون قطره های به هم پیوسته دریا.پاینده باشید.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنون
    دوستمون unforgiven توضیحات خوبی دادن. من هم جسارتا کاملش میکنم.
    همون طور که گفتن دوربین ها به چند دسته تقسیم میشن:
    دوربین های حرفه ای SLR که سنسورهای بزرگ دارن و لنزشون عوض میشه و کیفیت و تنظیمات به مراتب بهتری دارن نسبت به بقیه. مثل کنان های EOS و نیکون های D
    دوربین های SLR-Like که سرش بحثه به چه دوربین هایی گفته میشه. دوربین هایی هستن که از نظر ظاهری شبیه دوربین های SLR هستند و تنظیمات عکاسی بهتری نسبت به دوربین های آماتور دارن. مثل سونی H50, پاناسونیک fz28 و کنان SX10.
    دوربین های Super Zoom که میشه گفت جزئی از همون SLR-Like ها هستن. با قابلیت زوم بالا (مثلا بالای 8 یا 10 برابر). و معمولا قیمتشون از دوربین های معمولی کامپکت بالاتره.
    دوربین های Compact که دوربین های کوچک و جمع و جور هستن و بدون متحمل شدن دردسر میتونین با خودتون حملشون کنین. که خیلی از مدل ها تو این دسته قرار میگیرن. و تعدد دوربین تو این رده خیلی زیادتره. بعضی از کامپکت ها قیمت پایینی دارن, تنظیمات دستی کمی دارن و برای استفاده ی آماتور طراحی شدن. مثل کنان های سری Ixus و سونی های سری T و W. و بعضی ها که تعدادشون زیاد نیست کیفیت عکس و مشخصاتی حتی بهتر از دوربین های SLR-Like رو در اختیار مصرف کننده میذارن مثل Panasonic LX-3 و Canon G10.
    دوربین H10 جزء دوربین های SLR-Like و سوپرزوم به حساب میاد و در عین حال حجمش خیلی کمه و از این نظر و از نظر تنظیمات دستی (که تقریبا میشه گفت نداره) به دوربین های کامپکت شبیهه. ولی امکانات و مشخصات ضعیفتری نسبت به برادر بزرگترش H50 داره. پس اصلا قابل مقایسه با fz28 نیست. چه روی کاغذ و چه از نظر کیفیت عکس و قیمت.
    قیمت fz28 حول و حوش 400 تومنه.
    Last edited by prowler88; 18-03-2009 at 02:06.

11. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان
    این مدت من نبودم تاپیک با سرعت نور جلو رفته
    مثل اینکه هنوز در تاپیک صلح برقرار نشده
    جناب 741852
    فکر نمی کنم تحصیلات دانشگاهی بالا نشونده اطلاع و دانش بیشتر و واحینان عکاس بهتر بودنی باشه چون در این صورت باید هرکس که سواد بیشتری داره حتی اگه رشته اشم بی ربط باشه باید عکاس بهتری باشه
    قصد جانب داری از کس خاصی رو ندارم و نمی خوام با کس دیگه ای بحث وجدل بکنم اما خواهشا موضوعات رو باهم قاطی نکنید
    جناب Senator_F و ebi66_boukan و آقای کاویان رو من نزدیک به 6 ماه ه کا با نوشته هاشون آشنام و الحق چیزهای زیادی رو هم از این عزیان یاد گرفتم
    و هم چنین جناب , prowler88, unforgiven2009 که جدیدا تو این فرم باهاشون آشنا شدم و حتی حضرتعالی در حد دانش خودمون از هنر عکاسی سعی داریم که بتونیم با هم از این هنر لذت ببیریم و
    اگه چیزی می دونیم با بقیه هم دانسته هامون رو شریک شیم
    همونطور که شما حق دارید به هیچ مارک خاصی علاقه یا پایبندی نداشته باشید بنده هم این حق رو دارم به یک مارک خاص علاقه داشته باشم و وقتی کسی می گه نظرتون در مورد یه رنج خاص از دوربین به نظر من اونن مارک خاص که با هاش کار میکنم بهترینه چون لاقل باهاش عملا کار میکنم
    و این جای ناراحتی نداره
    وجود شما و سایر دوستان در این فروم باعث شفاف سازی خیلی از موضعاتی میشه که فروشنده ها دوست ندارن خریدارن بدونن
    پس بهتره همه مون یکم رعایت بکنیم
    از طولانی شدن حرفام پوزش

13. 4 کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •