بازی داره دانلود میشه به صورت آفلاین البته از پارت 7 به بعد . فقط من نمی دونم چرا حجم کلی بازی 4.5 گیگ زده؟
بازی داره دانلود میشه به صورت آفلاین البته از پارت 7 به بعد . فقط من نمی دونم چرا حجم کلی بازی 4.5 گیگ زده؟
بازی رو امروز خریدم
همه چیز در حد خوب کار شده
آقا منم دارم اونو آفلاين مي گيرم فقط چندتاشو نگرفتم ... لينكاشو پيدا كردي ؟؟![]()
ای ول...مبارک...خوش به حالت
یه سوال...دوستان پی سی باز این بازی با دسته هم اجرا میشه؟؟؟اگه میشه یه دسته توپ بخرم!!!!![]()
من که قبلا به شما گفتم این نسخه REPACK بازی که یخورده فشرده شده و .... در کل فرقی نداره
به خاطر همین حجمش 4.5 هست
لینکاش هم تو دانلود بازی همینجا هست
فکر میکنم موس و کیبورد خیلی خیلی خیلی بهتر از دسته جواب بده!مخصوصا که بازی شوتر هم هست!یه سوال...دوستان پی سی باز این بازی با دسته هم اجرا میشه؟؟؟اگه میشه یه دسته توپ بخرم!!
آقا من امروز رفتم بازیرو خریدم ولی بغضی از نوشته ها و زیر نویس بازی چینی هست نمیشه کاری کنیم انگلیسی بشه تازه با دسته اصلا حال نمیده تازه بازی از چهارش به مراتب سخت تره
بازی رو خریدم از boyteam
3 تا دی وی دی همین الان دی وی دی 2 رو گذاشتم دو dvdrom.
خیلی ذوق دارم
جالبه در dvd رو 3 gig ریخته.
یعنی چی خوده p30 که با 2 تا dvd میفروشه/..
boys team همونطور که گفتم بیشتر بازیهایی که همه جا 2 دی وی دی هست رو 3 دی وی دی میده (برای صود بیشتر ) ولی واقعا یکی از بهترین شرکت هاست :ایکس میارزه اگه 1 دی وی دی بخوایم بیشتر روش پول بدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)