تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 291 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مدافع مونيخى ها هنوز اميدوار است

فيليپ لام مدافع ملى پوش بايرن مونيخ هنوز تيمش را مدعى اصلى كسب عنوان قهرمانى در ليگ باشگاهى آلمان مى داند. لام شكست مقابل هرتابرلين را يك اتفاق خواند و گفت: «شكست مقابل هرتا اتفاقى بود كه ديگر در نيم فصل دوم تكرار نخواهد شد. ما با تمام توانمان براى رسيدن به صدر جدول تلاش خواهيم كرد. شرايط تيم ما بسيار خوب است و هيچ مشكلى در باشگاه وجود ندارد مطمئن باشيد ما اين فصل هم قهرمان خواهيم شد. لام تجربه بالاى بازيكنان بايرن را برگ برنده اين تيم مقابل ديگر مدعيان بوندس ليگا مى داند. وى در اين مورد اين طور مى گويد: «تيم هايى همچون هرتابرلين، هامبورگ و هافنهايم در اين فصل فراتر از انتظارات ظاهر شده اند. هر ۳ تيم فوق العاده ظاهر شده اندو انصافاً شاهد بازى هاى بسيار زيبايى از اين تيم ها بوده ايم اما به نظر من هيچ كدام از اين تيم ها حريف بايرن نخواهند شد. تجربه برگ برنده بايرن در رقابت با اين ۳ تيم است ما اگر بتوانيم خودمان باشيم خيلى زود صدر جدول را خواهيم گرفت.» لام در ادامه فرانك ريبرى را بهترين بازيكن جهان معرفى مى كند و مى گويد: «به نظرمن ريبرى بهترين است قبل از اينكه به بايرن بيايد از ديدن بازى هاى او لذت مى بردم. در آن زمان او را يكى از بهترين هاى جهان فوتبال مى دانستم اما از زمانى كه از نزديك بازى او را مى بينم و هر روز در كنارش تمرين مى كنم نظرم عوض شده است. به نظرم ريبرى يكى از بهترين ها نيست او بهترين است! اميدوارم اين ستاره جوان در بايرن بماند و در سال هاى آينده نيز با پيراهن بايرن در ميادين ظاهر شود. مطمئناً حضور چنين ستاره اى در بايرن مونيخ مى تواند حضور قدرتمند اين تيم را در ميادين بين المللى به همراه داشته باشد. علاوه بر اين حضور ستارگان سرشناسى همچون ريبرى، تونى، بارزاگلى، داناوان، ديه گو و... مى تواند درهاى بوندس ليگا را به سوى ديگر ستارگان باز نگه دارد. بوندس ليگا براى نزديك شدن به ليگ برتر و لاليگا به وجود چنين بازيكنان بزرگى نياز دارد.» لام در بين صحبت هاى خود به آغاز مرحله حذفى ليگ قهرمانان اروپا نيز اشاره اى دارد: «از هفته آينده كارمان سخت تر خواهد شد بايد واقعاً هوشيار باشيم. بايرن تنها نماينده آلمان در ليگ قهرمانان اروپاست. ما بايد سعى كنيم سهميه آلمان را نگه داريم. ديگر مدعيان بوندس ليگا مثل ما مجبور نيستند علاوه بر بوندس ليگا درگير ليگ قهرمانان هم باشند. مطمئناً كار بسيار سختى خواهيم داشت نه در بوندس ليگا و نه در ليگ قهرمانان جاى اشتباه كردن نداريم.» مدافع ملى پوش مونيخى ها در مورد انتقادات اخير هواداران از ميشائيل رنسينگ اين طور مى گويد: «انتقادات از رنسينگ بالا رفته است به نظر من انتقاد از اين دروازه بان جوان منصفانه نيست. او دروازه بان بسيار خوبى است. اگر ميشائيل نشانى از يك دروازه بان بزرگ نداشت، مطمئن باشيد مسئولان و كادرهدايت بايرن بعد از اوليور كان به او اعتماد نمى كردند و به جاى جذب هافبك و مهاجم يك دروازه بان سرشناس و باتجربه را به خدمت مى گرفتند. كادرفنى بايرن به توانايى هاى رنسينگ ايمان دارد حتى اوليور كان هم بارها حمايت را از اين دروازه بان جوان اعلام كرده است. ما هم او را يك دروازه بان خوب و آينده دار مى دانيم. قبل از انتقاد بايد كمى شرايط ويژه او را در نظر بگيريم. رنسينگ در اولين تجربه خود به عنوان دروازه بان اصلى بايرن بايد در ۳ جام مختلف مبارزه كند. حضور در ليگ قهرمانان به همراه بايرن مونيخ براى يك دروازه بان جوان بسيار دشوار است. علاوه بر اين او به جاى اسطوره بايرن در درون دروازه قرار گرفته است. همه او را با اوليور كان مقايسه مى كنند و انتظار دارند جانشين شايسته اى براى او باشد. چنين انتظارى در اولين سال حضور رنسينگ به هيچ عنوان منطقى نيست. ما بايد به او زمان بدهيم. مطمئن باشيد به مرور زمان رنسينگ هم مثل اوليور كان يكى از بهترين ها خواهد شد.» لام در پايان صحبت هاى خود به تعريف و تمجيد از سرمربى جوان بايرن مى پردازد: «به نظر من كلينزمن يكى از بهترين مربيان حال حاضر دنياى فوتبال است. او بى نظير است. عملكرد او در تيم ملى آلمان و بايرن مونيخ فوق العاده بود شايد كسانى كه مسائل فنى را در نظر نگيرند، مدعى شوند كه او با بايرن خوب نتيجه نگرفته است. به نظر من اين مسأله كاملاً طبيعى است ما چنين چيزى را در تيم ملى هم تجربه كرديم. كلينزمن در بايرن تحول بزرگى را به وجود آورده است. بايرن با اين مربى از فوتبال سنتى فاصله گرفته و روز به روز به فوتبال مدرن اروپا نزديك تر مى شود. بايرن با روش سنتى خود كه شبيه فوتبال سنتى آلمان بود هيچ شانسى در ليگ قهرمانان نداشت اما حالا با اين آرايش همه بايرن را يكى از مدعيان مى دانند. مطمئن باشيد در آينده اى نزديك اثرات مثبت حضور كلينزمن در بايرن بيشتر به چشم خواهد آمد. مطمئن باشيد روزهاى بسيار خوبى در انتظار بايرن و كلينزمن خواهد بود. اميدوارم بتوانم من هم به عنوان عضوى از باشگاه بزرگ بايرن شاهد ديدن روزهاى باشكوه بايرن در فوتبال اروپا باشم. براى رسيدن به اين مهم تمامى اعضاى بايرن بايد به بهترين شكل ممكن وظايفشان را انجام دهند. علاوه بر اين ما هميشه به حمايت هواداران خوبمان نياز داريم.

روزنامه ی ابرار ورزشی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به انتقادات توجهى نمى كنم

ميشائيل رنسينگ سنگربان جوان بايرن مونيخ در واكنش به انتقاد عده اى از هواداران مونيخى گفت: «نظر همه قابل احترام است من هميشه سعى كرده ام براى پيشرفت از نظرات ديگران استفاده كنم. از تمامى نظرات كارشناسان و حتى هواداران بايرن استفاده مى كنم اما به انتقادات بى اساس و بى دليل توجه نمى كنم.قصد دارم جواب تمام منتقدان را بدهم و نشان بدهم كه لياقت بر تن كردن پيراهن شماره يك بايرن را دارم. از همان ابتدا مى دانستم كه ايستادن در درون دروازه بايرن آن هم به عنوان جانشين اوليور كان بسيار سخت است اما خودم را براى مقابله با تمام سختى ها آماده كرده ام انتقاد نيز بخشى از همين سختى هاى كار در باشگاه بزرگى همچون بايرن مونيخ است. اميدوارم بتوانم در پايان شايستگى هايم را به اثبات برسانم و نشان بدهم كه مى توانم دروازه بان شايسته اى براى تيم محبوبم يعنى بايرن باشم. براى رسيدن به اين هدف خيلى تلاش كرده ام و سال ها نيمكت نشينى را تحمل كرده ام.

روزنامه ی ابرار ورزشی

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همه ما طرفداران بايرن قبول داريم كه سياست هاي بايرن خالي از اشتباه نيست ولي خوب مسولان بايرن اعم از رو منيگه و هوينس و بكن باور سالها تجربه اندوزي كردن و اگه اونها نبودن الان بايرن شايد يك ستاره هم روي پيراهنش نبود.
    كلينزمن هم مربي جوون و بسيار اينده داريست . هنوز هيچ كدوم از ما طرفدارهاي المان يادمون رفته كه 2006 با اون بازيكنهاي جوون چه بازيهاي قشنگ و ابرومندانه اي ارائه ميكردن و اگه كمي جواني و كن تجربگي تيم نبود شايد اون سال قهرمان ميشديم.
    يواخيم لوو در حال حاضر در تيم ملي المان بسيار سرگردان نشون داده. نه ميتونه تركيب درست و حسابي بچينه و نه ميتونه تيم رو جمع و جورش كنه. در اناليز حريفان هم كاملا معلومه كه مشكل داره. اين رو كاملا در اين بازيهاي اخير و مخصوصا در يورو 2008 نشون داد. هنوز يادمون نرفته كه كلينزمن با يك سوم همين بازيكنها تيم رو به مقام سوم جهان رسوند. پس هي نگيد كه يواخيم لوو تيم كلينزي رو ارنج ميكرده واز اين حرفها.(چون همين يواخيم لوو الان تو ارنج تيمش مونده)
    كلينزمن ابروي از دست رفته فوتبال المان رو كه از 98 تا 2004 گريبان فوتبال المان رو گرفته بود ، تونست دوباره به تيم برگردونه والمان رو دوباره به يك چهره مدعي تبديل كنه ولي يواخيم لوو داره با اين تيمش همه اين ابروي جمع كرده رو به باد ميده.

در مورد سايت هواداران هم بايد بگم كه اونجا براي امثال من و شما نيست بلكه براي همه ما طرفداران از سرتا سر ايران هست. به هر حال هر كسي يك نظر و ايده اي داره و بهتره كه همه ما به تفكرات همديگه احترام بذاريم و زود نخواهيم با دعوا و قهر و اين جور چيزها مشكل رو حل كنيم. من خودم اونجا زياد بحث و جدل كردم و لي هميشه اين بحثها دوستانه بوده و هيچ وقت هم كنار نكشيدم و هميشه حضور داشتم. پس بهتره كه اين اتحاد و همبستگي رو حفظ كنيم تا تيم محبوبمون رو دوباره در قله افتخارات اروپا ببنيم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همه ما طرفداران بايرن قبول داريم كه سياست هاي بايرن خالي از اشتباه نيست ولي خوب مسولان بايرن اعم از رو منيگه و هوينس و بكن باور سالها تجربه اندوزي كردن و اگه اونها نبودن الان بايرن شايد يك ستاره هم روي پيراهنش نبود.
    كلينزمن هم مربي جوون و بسيار اينده داريست . هنوز هيچ كدوم از ما طرفدارهاي المان يادمون رفته كه 2006 با اون بازيكنهاي جوون چه بازيهاي قشنگ و ابرومندانه اي ارائه ميكردن و اگه كمي جواني و كن تجربگي تيم نبود شايد اون سال قهرمان ميشديم.
    يواخيم لوو در حال حاضر در تيم ملي المان بسيار سرگردان نشون داده. نه ميتونه تركيب درست و حسابي بچينه و نه ميتونه تيم رو جمع و جورش كنه. در اناليز حريفان هم كاملا معلومه كه مشكل داره. اين رو كاملا در اين بازيهاي اخير و مخصوصا در يورو 2008 نشون داد. هنوز يادمون نرفته كه كلينزمن با يك سوم همين بازيكنها تيم رو به مقام سوم جهان رسوند. پس هي نگيد كه يواخيم لوو تيم كلينزي رو ارنج ميكرده واز اين حرفها.(چون همين يواخيم لوو الان تو ارنج تيمش مونده)
    كلينزمن ابروي از دست رفته فوتبال المان رو كه از 98 تا 2004 گريبان فوتبال المان رو گرفته بود ، تونست دوباره به تيم برگردونه والمان رو دوباره به يك چهره مدعي تبديل كنه ولي يواخيم لوو داره با اين تيمش همه اين ابروي جمع كرده رو به باد ميده.

در مورد سايت هواداران هم بايد بگم كه اونجا براي امثال من و شما نيست بلكه براي همه ما طرفداران از سرتا سر ايران هست. به هر حال هر كسي يك نظر و ايده اي داره و بهتره كه همه ما به تفكرات همديگه احترام بذاريم و زود نخواهيم با دعوا و قهر و اين جور چيزها مشكل رو حل كنيم. من خودم اونجا زياد بحث و جدل كردم و لي هميشه اين بحثها دوستانه بوده و هيچ وقت هم كنار نكشيدم و هميشه حضور داشتم. پس بهتره كه اين اتحاد و همبستگي رو حفظ كنيم تا تيم محبوبمون رو دوباره در قله افتخارات اروپا ببنيم.
    من قدردان زحمات یورگن در تیم ملی آلمان هم هستم...اگر چه یک اشتباه بزرگ در مورد سلطان کان کرد و دودش هم تو بازی نیمه نهایی رفت تو چشم خودش ولی در کل عالی کار کرد و به ما هویت بخشید...ولی در رده ی باشگاهی اصلا تجربه نداره...می ترسم تا ما بیایم و بخواهیم به آینده ها نگاه کنیم و تا بیایم تجربه کسب کنیم و تا بیایم افق های روشن آینده رو ترسیم کنیم تیم هایی چون منچستر و دیگر رقبا از ما پیشی بگیرند....و چه بسا اسپورتینگ هم برای ما دردسر ساز شودمن سایه ی تیره و سنگین منچستر با 3 قهرمانی رو به شدت روی خودمون حس می کنم.....

من که همیشه به نظر دیگران احترام گذاشتم و در کنارش نظرات خودم رو هم مطرح کردم....در کل من هر کاری که لازم باشه انجام بشه برای قهرمانی بایرن مونیخ در اروپا(فقط اروپا...بوندس و سینی و گلدان نمی خواهیم) انجام خواهم داد...نه شرقی نه غربی فقط بایرن مونیخ و صد البته فقط سلطان کان.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض «دانوان» در بايرن مونيخ آينده‌اي ندارد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال
    نايب رييس باشگاه بايرن مونيخ گفت،‌ لاندون دانوان آمريكايي در "آليانس آره نا" آينده اي ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از حضور اين بازيكن آمريكايي در تمرين بايرن مونيخ در تعطيلات ليگ حرفه اي فوتبال آمريكا از حضور طولاني تر او در آلمان صحبت مي شد. اما كارل هاينس رومنيگه در گفت و گويي تلويزيوني اعلام كرد، با حضور ميروسلاو كلوزه، لوكا توني و ايويكا اوليچ ديگردر مونيخ براي دانوان جايي باقي نمي ماند.

مرد شماره ي 2 بايرن مونيخ در اين باره به شبكه ي تلويزيوني dsf آلمان گفت: "ما او را تا 8 مارس قرض گرفتيم و با وجود رقم بالايي كه آمريكايي ها براي واگذاري دانوان در نظر دارند، او را به خدمت نخواهيم گرفت."

رومنيگه ادامه داد: " نبايد يك چيز را فراموش كرد‌،‌ آن هم اين كه براي فصل آينده با وجود لوكا توني، ميروسلاو كلوزه و ايويكا اوليچ از سه مهاجم خوب برخوردارهستيم. همه ي ما از جمله يورگن [كلينزمن] معتقديم، ‌مهاجم چهارم تيم بايد بازيكني جوان و با آتيه باشد."

توماس مولر نوزده ساله كه به تازگي قراردادي حرفه اي را با بايرن مونيخ به امضا رسانده است، مهاجمي تهاجمي با شم گلزني بالاست كه در تيم دوم بايرن بازي مي كند. او تا پايان ژوئن 2011 با بايرن قرارداد دارد.

دانوان 26 ساله در چهار بازي رسمي بايرن پس از تعطيلات نيم فصل بوندسليگا به عنوان بازيكن تعويضي راهي ميدان شده، ولي تا كنون در گلزني ناكام بوده است.

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من قدردان زحمات یورگن در تیم ملی آلمان هم هستم...اگر چه یک اشتباه بزرگ در مورد سلطان کان کرد و دودش هم تو بازی نیمه نهایی رفت تو چشم خودش ولی در کل عالی کار کرد و به ما هویت بخشید...ولی در رده ی باشگاهی اصلا تجربه نداره...می ترسم تا ما بیایم و بخواهیم به آینده ها نگاه کنیم و تا بیایم تجربه کسب کنیم و تا بیایم افق های روشن آینده رو ترسیم کنیم تیم هایی چون منچستر و دیگر رقبا از ما پیشی بگیرند....و چه بسا اسپورتینگ هم برای ما دردسر ساز شودمن سایه ی تیره و سنگین منچستر با 3 قهرمانی رو به شدت روی خودمون حس می کنم.....

من که همیشه به نظر دیگران احترام گذاشتم و در کنارش نظرات خودم رو هم مطرح کردم....در کل من هر کاری که لازم باشه انجام بشه برای قهرمانی بایرن مونیخ در اروپا(فقط اروپا...بوندس و سینی و گلدان نمی خواهیم) انجام خواهم داد...نه شرقی نه غربی فقط بایرن مونیخ و صد البته فقط سلطان کان.
    اينو يادم رفت بگم كه هر كسي يه بازيكن رو دوست داره. مثلا شما ون بومل رو دوست داري و روي همين قضيه هم سرو صداي زيادي تو سايت هوادارا شد.
    حرفم اينكه از اين چيزها زياد دلخور نشو و شما كار خودتو بكن و مثل هميشه فعاليت خودتو تو سايت هوادارا انجام بده. از اين مخالفتها زياده. مثلا من خودم لوكاتوني رو خيلي دوست دارم ولي خودتم ميدوني مخالفهاي زيادي بين هوادارا داره كه اصلا من توجهي نميكنم.
    يا مثلا به خاطر اينكه كلينزي ون بومل رو رونيمكت گذاشته و يا مسولان بايرن قرار دادش رو تمديد نميكنن ، بخواي همه مجموعه بايرن اعم از سرمربي و رئيس باشگاه رو به باد انتقاد بگيري. از اين مسائل زياده. من خودم هارگريوز رو خيلي دوست داشتم ولي ديدي كه بي انصافها چقدر راحت فروختنش به منچستر!

به هر حال اميدوارم كه شاهد حضورمجددتون تو كانون هواداران بايرن هم باشيم.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

لوتار ماتیوس یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال
    لینک ویکیپدیا با ویرایش امیر بایرنی عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض هيتزفلد: هدف بکن باوئر تحريک بايرني هاست

یوفا: "اوتمار هيتزفلد" سرمربي سابق باشگاه بايرن مونيخ، اظهارات اخير "فرانس بکن باوئر" رييس اين باشگاه را در راستاي تحريک و ترغيب بازيکنان براي تلاش بيشتر توصيف کرد.

به گزارش یوفا: بکن باوئر در ستون يادداشت هفتگي خود در نشريه بيلد نوشته بود تيم بايرن ديگر مدعي قهرماني نيست.

قيصر فوتبال آلمان يک بار نوشته بود بعد از تعطيلات زمستاني، بايرن بالاخره به سمت قهرماني خيز برداشته و سپس مواضع خود را تغيير داده و گفت:«با وجود دو باخت مقابل هامبورگ و هرتابرلين، احساس مي کنم بايرن ديگر مدعي نيست.

سرمربي سابق بايرن و کنوني تيم ملي فوتبال سوييس براين باور است که بکن باوئر فقط در پي ايجاد انگيزه در بازيکنان و به تحرک واداشتن آنان است.

وي گفت: قيصر مي خواهد وظايف بازيکنان را به آنها يادآوري و فشار بيشتري به تيم وارد کند.

به اعتقاد هيتزفلد، بايرن در نيمه نخست فصل انسجام خوبي داشت اما الان کمي عقب نشسته است.

وي با ابراز اميدواري نسبت به حل مشکلات بايرن افزود: نمي توان فرصت هاي زيادي را از دست داد براي اين که تبديل به مشکلات روحي و رواني در تيم مي شود، بايرن بايد خيلي زود دوباره استارت بزند.

به گفته هيتزفلد، عملکرد بسيار خوب هرتا در فصل جاري اتفاقي نيست بلکه حاصل اعتماد به نفس بسيار بالاي آنها به ويژه در برابر حريفان قدرتمند است.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دیگو: رئال، یوونتوس و منچستر سیتی مرا می خواهند

دیگو " ستاره برزیلی وردربرمن اعلام کرد سه باشگاه رئال مادرید، یوونتوس و منچستر سیتی به دنبال او هستند و در پایان فصل تصمیم نهایی خود را خواهد گرفت.

" دیگو " به Sportmediaset گفت: « یوونتوس، رئال مادرید و منچستر سیتی به دنبال من هستند. در ماه می تصمیم گیری خواهم کرد. اکنون فقط به بازی های آینده وردربرمن فکر می کنم. در فرصت مناسب با این باشگاه ها صحبت خواهم کرد. »

او در آستانه دیدار با میلان در رقابت های جام یوفا افزود: « پدرم به این چیزها توجه می کند در حالی که تمرکز من روی بازی های وردربرمن است. اگر باشگاهی به من علاقه دارد باید ابتدا با باشگاه وردربرمن صحبت کند. در حال حاضر می دانم پیشنهاداتی نمی پذیرند و من فقط به بازی در وردربرمن توجه می کنم. »
    بازیکن تیم ملی برزیل تصریح کرد: « من در اینجا بسیار خوشحالم و پدرم نیز می تواند این را ببیند. »

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برنامه کامل دیدارهای هفته بیست و یکم بوندسلیگا

هفته بیست و یکم بوندسلیگا آلمان جمعه شب با دیدار تیم های هشتم و نهم جدول رده بندی آغاز می شود.

تیم های شالکه و دورتموند هفته بیست و یکم بوندسلیگا آلمان را آغاز می کنند. هفته بیستم بوندسلیگا تغییراتی در بالای جدول به همراه داشت. تیم هرتابرلین با شکست بایرن مونیخ صدرنشین شد و شاگردان " کلینزمن " به رده چهارم سقوط کردند.
    در مهمترین دیدارهای این هفته از رقابت ها، ولفسبورگ میزبان هرتابرلین است و بایرن مونیخ از کلن پذیرایی می کند.

برنامه کامل دیدارهای هفته بیست و یکم بوندسلیگا به شرح زیر است:

جمعه 2 اسفند:
    شالکه – دورتموند، ساعت 23:00(ورزشگاه ولتینس آرنا)

شنبه 3 اسفند:
    بیلفلد – بوخوم، ساعت 18:00(ورزشگاه اسچوکو آرنا)
    کوتبوس – وردربرمن، ساعت 18:00(ورزشگاه فرندسچاف)
    بایرن مونیخ – کلن، ساعت 18:00(ورزشگاه آلیانز آرنا)
    اشتوتگارت – هافنهایم، ساعت 18:00(ورزشگاه گوتلیب دایملر)
    کارلسروهه – آینتراخت فرانکفورت، ساعت 18:00(ورزشگاه وایلد پارک)
    مونشن گلادباخ – هانوفر، ساعت 18:00(ورزشگاه بوروسیا پارک)
    ولفسبورگ – هرتابرلین، ساعت 18:00(ورزشگاه ولکسواگن)

یکشنبه 4 اسفند:
    لورکوزن – هامبورگ، ساعت 19:30(ورزشگاه بای آرنا)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •