اگه خواستی یوزر و پسورد رو برام pm کنه یه نگاهی بهش بندازم اون عکسی رو هم که می گی پیغام تکراری بودنش رو میده بدون اینکه اسمش رو تغییر بدی برام یه جا آپ کن تا امتحان کنم.
اگه خواستی یوزر و پسورد رو برام pm کنه یه نگاهی بهش بندازم اون عکسی رو هم که می گی پیغام تکراری بودنش رو میده بدون اینکه اسمش رو تغییر بدی برام یه جا آپ کن تا امتحان کنم.
رزیدنت جان پیغام خصوصیت رو چک کن
اگه زحمتی نیست پست 2229 رو هم پاسخ بده
سپاسگذارم
آیا میشه با جوملا صفحات HTML رو ایجاد کرد ؟
ممنون.
من دیگه دیدم هر کاری می کنم نمی تونم نصب کنم، رفتم روی سیستم نیوک لرن.
فعلا که پول هاست خریداری شده پرداخت شده و ان شاء الله از سال دیگه یک فکری می کنم.
این هاستی که گرفتم قیمتش خوبه ( خدا کنه کیفیتش هم خوب باشه):
فضا:3500 مگابایت
پهنای باند:10 گیگابایت
کنترل پنل:سی پنل
ساب دامنه،ایمیل،بانک اطلاعاتی:نامحدود
اعتبار:12 ماه
قیمت:19000 تومان
اگه ممکنه شما هاستی که به نظرتون خوب هست را معرفی کنید.
سلام
آقا من چند تا مشکل با سایتم دارم
عکس رو نگاه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- میخام عنوان توی یک خط نوشته بشه چیکار کنم
2- فونتهای پیش فرض اصلا قشنگ نیستن چطور فونتهای دلخواه خدوم رو جایگزین کنم مثل بی میترا یا فونتهای سری بی
3- توی قسمت مدیریت بخش ها یه مطلب نوشتم هر کاری میکنم نشون داده نمیشه چیکار باید بکنم و یه مسئله دیگه میخام حتما همون جایی که علامت گذاشتم قرار بگیره
ممنون از راهنمایتون
در مورد عنوان که مربوط به قالبه و باید فایل css قالب ویرایش بشه .که توی این یکی زیاد وارد نیستم .
در مورد فونتها هم میتونی توی Editor وقتی فونت رو تغییر بدی ولی بهترین فونت همون Tahoma هستش همین فونتی که توی انجمن داری می بینی.
محیط ادیتور که شبیه ورد2007 هستش کار کردن باهاش مثل همون ورد.البته توی کاربرد فونت توی وب محدودیت هست یعنی ممکنه شما یه فونتی رو انتخاب کنی که رو کامپیوتر کسی که سایت شما رو می بینه وجد نداشته باشه و اونوفت همون فونت پیشفرض مرورگر یا قالب براش نمایش داده میشه.
انجا که یه منو هستش.اگه می خوای یه بخش که مثلاً بنام X رو انجا نمایش بدی ی توی قسمت منوها منوی بالا رو پیدا کن و یه منوی جدید با هر اسمی که می خوای بهش اضافه کن .
سلام رزیدنت جان
آقا چطور میتونم عرض قسمتی که توش مطلب مینویسم رو بیستر کنم
من میخام 50 عدد عکس رو توی ساین آپلود کنم راهی هست که تک تک عکس ها رو انتخاب نکنم و همه رو به صورت یکجا آپلود کنم
Last edited by farhad61; 16-05-2011 at 17:07.
اگه منظورت از عرض قالبه که گفتم هرکاری که با قالب بخوای انجام بدی باید فایلهای CSS رو ویرایش کنی .
در مورد 50 عکس هم می تونی به صورت Zip در بیاریشون و از کنترل پنل هاست اونا رو توی پوشه مربوطه اپلود کنی بعد هم Extract کنی.imege>>stories>>kashi
اگه winrar رو سیستم داری همه عکسها رو انتخاب کن بعد با کلیک راست اونا رو تبدیل به zip کن(اینکار واسه اینه که توی هاست پوشه جدید ایجاد نشه) .حتماً پسوند zip رو انتخاب کنی rar پیغام خطا میده
اگه منظورت از عرض قالبه که گفتم هرکاری که با قالب بخوای انجام بدی باید فایلهای CSS رو ویرایش کنی .
در مورد 50 عکس هم می تونی به صورت Zip در بیاریشون و از کنترل پنل هاست اونا رو توی پوشه مربوطه اپلود کنی بعد هم Extract کنی.imege>>stories>>kashi
اگه winrar رو سیستم داری همه عکسها رو انتخاب کن بعد با کلیک راست اونا رو تبدیل به zip کن(اینکار واسه اینه که توی هاست پوشه جدید ایجاد نشه) .حتماً پسوند zip رو انتخاب کنی rar پیغام خطا میده
آی خدا این چه وضعیه
هر چی روی پوشه کاشی هایی که آپلود کردم کلیک میکنم پوشه باز نمیشه دوبار هم جای پوشه رو عوض کردم فایده ایی نداشت
/public_html/images/stories
اینجاآپلود کردم درسته ؟
رزیدنت جان این سایت رو ببین میخام عکس ها اینجوری نمایش داده بشه چیکار کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farhad61; 17-05-2011 at 05:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)