بله ، شهره ثابت یا نصفشو میگیرن ، با آزاد هم فرق چندانی نداره یه خورده کمتره .و باید حضوری برین برای انصراف
خیر
بله ، شهره ثابت یا نصفشو میگیرن ، با آزاد هم فرق چندانی نداره یه خورده کمتره .و باید حضوری برین برای انصراف
خیر
سلام بچه ها
در مورد رشته مهندسي معماري ناپيوسته در دانشگاه آزاد
لطفا بفرمائيد :
1- شهريه ثابت چقدره؟
2- شهريه هر ترم به طور متوسط چقدري هزينه مي بره ؟
3- آيا در اين رشته هزينه ي ديگه هم داريم غير از شهريه كه قابل توجه باشه ( مثل هزينه تحقيقاتش ، پروژه هاش و... )
4- سرفصل دروس مقطع كارشناسي ناپيوسته ( آرايش ترمي و اينكه در هر ترم چه دروسي پاس ميشه همراه ضرائب واحدها)؟
5- آيا فارغ التحصيلات معماري در مقطع كارشناسي حق امضاء دارند يا ..؟
تو سال 88 نزدیک به 470 تومان ثابت بوده و فکر کنم هر واحد نظری 16500 و عملی 37 اینا بقیش رو یادم نیست ..
شاید بشه گفت نزدیک 1 تومان :|... جدا چرا کارشناسی ناپیوسته با پیوسته فرق داره شهریش؟
فرشيد جان جريان چيه من كارداني نرم افزار دانشگاه جامع رو داشتم حالا هم كارشناسي ناپيوسته معماري آزاد قبل شدم .. شما كه گفتيد امكانش نيست .. قوانين تغيير كرده يا ..؟نقل قول:
نوشته شده توسط pakbakhteh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مطمئني كه با كارداني كامپيوتر نميشه كارشناسي ناپيوسته آزاد در رشته عمران شركت كرد؟؟؟
من شنيده بودم كه آزاد مشكلي نداره فقط سراسرس مشكل داره )
لطفا زودتر جواب بدين فقط تا فردا وقت ثبت نام دارم
با تشكر
خیر امکانش نیست
در دفترچه ی راهنمای ثبت نام هم نوشته شده
رشته کارشناسی باید مطابق یا رشته کاردانی باشه .
البته در پیام نور و علمی کاربردی شنیدم میشه...
مشكلي برام درست نشه موقع ثبت نام
سلام
من ترم آخر کاردانیم...میخوام کارشناسی شرکت کنم....رشته ام گرافیک...پیش هنر خوندم...حالا برای کارشناسی دانشگاه....سراسری-آزاد-جامع ...کدومش رشته من و داره خودم یه سری اطلاعات دارم ناقصه...میخوام یکی کامل ترشو بگه.
Last edited by part gah; 22-01-2011 at 14:09.
برو ببین ثبت نامت میکنن یا نه
سلام به همگی
منم کنکورو قبول شدم !!
آزاد ، نرم افزار - آشتیان (اولویت سوم)
تکمیل ظرفیت سراسری ، سخت افزار - بهمنیار کرمان
میخواسستم قبل از انتخاب تصمیم بگیرم کدومو برم ، خودم کاردانیو نرم افزار گرفتم .
حالا میخواستم بدونم کدوم آسونتره و تخصصی های سخت افزار و نرم افزار کدومها هستن برای کارشناسی ؟
و اصن برای کارشناسی چند واحد باید پاس بشه ...
کسی هم اگه مشابه من هست خوشحال میشم با هم تبادل اطلاعاتی کنیم...
سلام دوست عزیز
من خودم کارشناسی ناپیوسته معماری میخونم، تو بچه های ورودی ما دو نفر مثل شما بودند یعنی کاردانی نرم افزار داشتند و کارشناسی معماری نشسته بودند.
من از دانشگاه قبلی انصراف دادم و دارم می رم دانشگاه شیراز، وگرنه جزییات کامل این مسئله رو واست ازشون میپرسیدم.
با سلام
راهنمای ثبت نام کارشناسی ناپیوسته آزاد 89 امروز آمده رو سایت که برای دوستانی که راجع به شهریه سوال داشتند این عکس رو جدا کردم و گذاشتم.
![]()
سلام
تبریک میگم
منم ترم آخر کاردانی کامپیوتر (نرم افزار) هستم
اونجوری که من شنیدم ، برای سخت افزار باید درس هایی مثل مدار منطقی و .. این چیزا رو وارد باشی
در کل میگن اگه علاقه ای به سخت افزار نداشته باشی برات سخته تحصیل تو این گرایش.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)