k850 میتونه 2تا مموری بخوره در صورتی که سی پی یو از n73 ضعیفتری داره ولی حق با شماست باید تست بشه![]()
k850 میتونه 2تا مموری بخوره در صورتی که سی پی یو از n73 ضعیفتری داره ولی حق با شماست باید تست بشه![]()
دوستانی که فیلم برداری از ال سی دی n73 رو ندیدن یک بار دیگه لنکشو میزارم ببینید نظر بدید با رم 4گیگ هم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم با يونس موافقم.....كسي بتونه تستش كنه خوبه......
بابا يونس دمت گرم چي ريختي كه 8گيگو پر كردي![]()
سلام . من آخرین آپدیت ان 73 را میخواستم لطفا برام بزارین . نحوه آپدیت کردن را هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
دوست عزيز تمام آموزشها و برنامه هاي مورد نياز و فايلهاي مربوط به آپديت ان73در لينك زير است.........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام--من بعضی نرم افزار هایی که در گوشی ام نصب کردم در قسمتapplications نیست اما درقسمتAPP.mgr است باید کجا دنبال انها را بگردم------ممنون (n73me)
سلام من حتی اخرین pc suite رو روی سیستمم نصب کردم اما بعد از وصل کردن usb و انتخاب گزینه pc suite بر روی موبایل نرم ازار گوشی رو شناسایی نمیکنه و ارور درایور میده
البته این رو بگم قبلا اینجوری نبود من سیستمم الوده به کلی ویروس شد و به کل تخریب شد من همه ویروس هارو از بین بردم و ویندوز رو repair کردم که بعدش اینطوری شد
![]()
سلام
من قبلا وقتی میخواستم نرم افزار روی گوشی ام نصب کنم با استفاده از بلوتوث از کامپیوتر میریختم رو گوشی و بعد نصبش میکردم ولی الان بلوتوث کامپیوترم نصب نمیشه ............
چجوری میتونم یه برنامه رو از کامپیوتر بفرستم روی گوشی و نصبش کنم؟
سلام عزيز بهتره كه ويندوز رو دوباره از پايه نصب كني.........![]()
خوب با كابل ميتوني با اينفرارد هم مي توني اين كار رو بكني....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)