یعنی می خاید بگید به درد این بازی نمی خوره؟ من می خام بازی ها رو روون اجرا کنه. تا حدی هم با کیفیت بالا. اما detail خیلی بلا نبشه هم مهم نیست.
یعنی می خاید بگید به درد این بازی نمی خوره؟ من می خام بازی ها رو روون اجرا کنه. تا حدی هم با کیفیت بالا. اما detail خیلی بلا نبشه هم مهم نیست.
خوب همیشه ضرر ما می بینیم و سودیم که داره از بازی و یا کارهایی که می کنیم می گیریم بعضیاشون سود که نداره
ضررم داره
ودر مورد اینکه این کارت بتو نه بازیهارو در ست جواب بده دو ست عزیز من به تو سط بو دجه تو ن جواب شما رو دادم
و پیشنهاد های منو دیدید و اختیار ازاول با خودتو نه و اینو هم می گم اگه شما بخو اهید قا نع باشید و در تنظیمات
بازی زیاد دخالت نداشته باشید می تو نید خیلی و قتها از کارتتون کار بکشید و لی خیلی از نر م افزارها و بازیها در
اینده نیازها شون به ram و cpu و و اگه اینارو هم بخوای ارتقا ع بدی باید یه مین خوب هم داشته باشی
همش بستگی به کارت گرا فیک نداره ....مو ارد دیگر هم دخالت دارن تا از پرفورمنس خوبی در کارها برخوردار
باشید کارایی رو همیشه با کارت گرا فیک نسنجید !
مو فق باشید .
سلام دوستان !
8600gts 256 Xfx
Ati Radeon 3850 Hd
دوستان کدوم رو قوی تر برای بازی می دونن ؟
قیمت هر کدوم دقیقا چنده ؟
در مورد 3850 چه برندی مناسب هست ؟؟؟ چندتا قیمت بدین از برندهای مختلف لطفا.
3850 قوی تره ...
3850 قویتره 25 تا 30 %
الان فک میکنم فقط برند کلاب باشه قیمتشم بالای 200. با گارانتی اهتمام
8600 gts رو میشه زیر صد تومن گیر آورد؟
نظرتون درو مورد بورد asus چیه؟
یه توضیح مختصر هم در مورد gts و gt و این اصطلاحات بدید لطفاً.
ممنون
اکبندشو نمی شه گیر اورد قیمتش بالاهست دو ست عزیز شاید دست دو شو بتو نی گیر بیاری احتمال (30%)
و در رابطه ی gts و gt اینکه اینا پسو ندایی هستن که انو دیا روی کارتاشون برای معیار قدورت شنا سایی می شن
تا از نظم بهتری بر خوردار باشن نسخه ی gts همیشه از gt قو یتر بوده البته در مدل خودش و پایینتر از gtx قرار
می گیرن که ورژن gtx شامل کارت گرافیکهای high -end قرار می گیره و بعد ازاون ultra مدل پیشرفته تر
از gtx در سریه خود قرار می گیره و به این صورته از اول تا اخر ( از ضعیفترین تا قویترین )
GS
GT
GTS
GTX
ultra
مو فق باشید
Last edited by evry day; 19-03-2008 at 14:18. دليل: استباه نو شتاری
کارتهای LE رو جا انداختی.
سلا م خوبه که یادم اندا ختی ممنون ولی دوست عزیز LE داره نسلش داره از بین می ره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)