تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 312 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    دیشب فکر کنم ساعت 2 بود که این خواب را دیدم
    رفتم توی اتاقم تا خواستم لامپ را روشن کنم طبق عادت یه امتحان کردم ببینم خوابم یا بیدار دیدم لامپ روشن نشد و فکرکنم نشگونم گرفتم و دردم نیومد سریع فهمیدم خواب می بینم از اونجایی که قبلا برنامه ریزی کرده بودم بعد از بیداری تو خواب چیکار کنم رفتم دنبالش اول می خواستم خودما تو ایینه ببینم نگاه کردم عکس خودما دیدم شاید خیلی جزئی تفاوت داشت اما تصویر منی خواست محو بشه منم زیاد پافشاری نکردم و برای بعدارهاش کردم رفتم برای پرواز رفاتم لب دیوار و شیرجه زدم خیلی خیلی لذت بخش بود مثل یه تکه نخ توی هوای شناور شدم یکم روی ساختمونا دور زدم نمی دونم این گربه از کجا پیداش شد تا رسیدم روی پشت بام مدام بهم می گفت نمی تونی بری به اخرین طبقه اونجا مال رئیس گربه هاست اگه بری تیکه پاره می شه منم با اینکه می دونستم خوابم یکم ترسیدم اما رفتم بالا و رئیس گربه ها حالا داشت از من می ترسید خلاصه بعد از کلی وقت هدر کردن بی خیال شدم یادم اومد کار معمتری هم داشتم و گفتم برم برای شراکت خواب با dark street می خواستم با بستن چشمام تمرکز کنم با اینکه احتمال پریدن از خواب بالا می ره ولی گفتم مهم نیست و موقعی که داشتم می رفتم به سمت اتاقم از خواب بیدار شدم البته زمان بیداریم نسبت به خواب قبلی کمتر بود ولی بد نبود اما تموم وقت صرف این گربه ها شد. تا ببینم دفعهبعد موفق می شم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من نه طرف دار شيطانم نه اسلام رو قبول دارم و نه كافرم خدا رو هم قبول دارم به عنوان آفريننده جهان تمرينات مديتيشن رو هم خيلي مفيد ميدونم آواتارم هم ربطي به شخصيت من نداره رباعي هاي هم مال خيام هست
    من ميگم من تو چه كاري به اسرار ماروا داريم بياين تو همين زندگي خوش باشيم و لذت ببريم بهم بدي نكنيم قبل از من شما خيلي از فيلسوفاي بزرگ جهان خواستن از اسرار ماروا سر در بيارن ولي نتونستن من نميگم عقيده منو قبول كنين ولي حداقل روش تفكر كنين :

ای آمده از عالم روحانی تفت
    حیران شده در پنج و چهار و شش و هفت
    می نوش ندانی ز کجا آمده‌ای
    خوش باش ندانی بکجا خواهی رفت

چه خورشيد دور زمين بگرده چه زمين دور خورشيد اين هيچ تفاوتي در زندگي من و تو نداره
    چه اسرار ماروا رو بدونين چه ندونين مرگ پايان كار ماست
    و حتي پيغمبران و امامان معصوم هم زنده نموندند
    من كه سعي ميكنم از زندگيم لذت ببرم و تا روزي كه زنده ام با دنياي مادي خودم زنده باشم
    البته نميگم حرفهاي شما غلطه يا صحت نداره هر كس براي خودش عقيده اي داره و عقديش هم براي خودش محترم

در فصل بهار اگر بتی حور سرشت
    یک ساغر می دهد مرا بر لب کشت
    هرچند بنزد عامه این باشد زشت
    سگ به زمن ار برم دگر نام بهشت

تو پستاي بعدي بيشتر با هم صحبت ميكنيم
    Yahoo id: black_goste
    من نمی دونم شما چرا اینقدر به فیلسوف ها علاقه داری . اول از همه بگم که خب شما که به اشعار عرفانی علاقه داری برو به اشعار مولوی گوش بده ( بخون ) عین گفته های خدا رو در قالب شعر گفته . دلیل نمیشه که هر کی اسمش تو تاریخ خوب در رفته حرفاش وحی الهیه . شما هم اگه می گی مرگ پایانه باید به ایمانت به خدا شک کرد . چطور می گی خدا رو قبول داری ولی حرفاش رو نه ؟ عملا داری حرفای خدا رو رد می کنی . تا به حال فکر کردی اگه مرگ پایان بود پس من و تو اینجا چیکار می کردیم ؟ از اولش هم نیست بودیم دیگه ؟ چرا آفریده شدیم که دوباره نیست بشیم ؟ خدا به خاطر خلقت تو به خودش آفرین گفت بعد تو میای اینا رو می گی ؟ در مورد عشق و صفای مادی هم باید بگم همش مادیات نیست من خودم از طرفدارای پر و پا قرص عشق و صفا هستم ولی می دونم افراط و تفریط بده . انواع تفریحات خوب و سالم رو هم شاید انجام بدم ولی خب قرار نیست که تا آخر عمر همش از راه دهان وارد کنیم و از جای دیگه خارج . تا به حال فکر کردی اگه همه ی انسان ها مثل تو راحت طلب بودن انسان ها هنوز تو غار بودن ؟ چون کسی به خودش زحمت نمیداد که مخش رو به کار بندازه و چیزی کشف و ابداع کنه . من تنها پیشنهادی که دارم اینه که ایمان بیاری به خدا . اینو هم بدون اسلام آوردن ، ایمان آوردن نیست .
    منتظر پاسخت هستم .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من نگفتم اسرار ماورا بد هست و برونفكني بي فاييده اما ميگم آيا اينا واقعا راه رسيدن به خدا هست؟
    قران رو قبول دارين؟مگه تو يكي از آيه هاش نميگه : ما هر كس را خواستيم گمراه كرديم و هر كس را خواسيتم به راه راست هدايت كرديم. آيش دقيق يادم نيست ولي اگه خواستي بهت اثبات بشه برات پيدا ميكنم.
    پس اين وسط ما آدما به نظر شما چكاره ايم فقط بايد جلويي قادر مطلق گردن كج كنيم چون از همه قوي تره؟؟؟؟
    آيا اين دليل عبادات و كاراي ماست؟ مگه ما به خواست خودمون به اين دنيا اومديم
    ما به اين دنيا دعوت نشديم بلكه پرتاب شديم
    من نميخوام حرفاي خودمو به كرسي بنشونم متافيزيك و ماورا رو هم خيلي قبول دارم چون باعث پيشرفت تو زندگي ميشه من خودم با همين مديتيشن بزرگترين مشكلاتمو حل كردم
    ولي واقعا هنوز هم نتونستم بفهمم دليل آفرينش جهان و آدم چي بود و فكر نميكنم هنوز كسي تو دنيا بتونه اينو بفهمه به قول خيام:
    هر چند که رنگ و بوی زیباست مرا
    چون لاله رخ و چو سرو بالاست مرا
    معلوم نشد که در طربخانه خاک
    نقاش ازل بهر چه آراست مرا

در ضمن تو اين دوره با وجود بمب هاي اتمي ويران گر و موشكهاي قاره پيما يكم اين معلومات ماوراي زير علامت سوال ميرن
    کی گفته متافیزیک راه رسیدن به خداست ؟ راه پی بردن به عظمت خدا و لذت از نعمات معنوی خداست ( از نظر من )

بعدشم شما به چه اجازه ای اصلا دست به قرآن می زنید ؟ شما فکر می کنید واقعا حق دارید با این برداشت های نا معقول کلام خدا رو بر زبان بیارید ؟ شما به اون درجه رسیدید که قرآن رو هر جور که دوست داشتید تفسیر کنید ؟ می دونید معنی این آیه چیه ؟ شما باید به زمان حضرت محمد برگردید ببینید با اون همه ظلمی که به اون حضرت می کردن ایشون همینطور به هدایتشون ادامه داد . اونایی که راه رو یافتن توسط خدا هدایت شدن و کسانی که راه رو ول کردن خدا گفت حالا که دوست دارید پس به راه کج خودتون ادامه بدین . منظور اینه . نه اینکه مثل یه مشت عروسک و روبات ما رو برنامه ریزی بکنه : ....قیافت قشنگ نیست برو جهنم . تو خوبی خوشگلی برو بهشت . نه تو نه تو برو جهنم تو موهات این شکلیه . تو هم ناقصی باید بری جهنم .... . اصلا با عقل جور در میاد اینی که گفتی ؟
    آخه از حرفای ضد و نقیضی که می زنی خندم می گیره . یه بار می گی من خدا رو قبول دارم بعدش میای میگی ما در مقابل قادر مطلق سر کج کنیم . شما که دم از قرآن می زنی یه کم بیشتر قرآن رو بخون نه اینکه بشینی عکساش رو نگاه کنی بعد یه چیزی دیدی که میشه ازش برداشت بد کرد فوری بری دودورو دودو به همه بگی . خودت رو گمراه می کنی دیگران رو گمراه نکن . همه که ایمان قوی ای ندارن . خود خدا گفته من بر روی زمین جانشین قرار دادم ( بعد از آفرینش انسان ) حالا ممکنه بگی این همه تعریف و تمجید تو قرآن از انسان واسه حضرت آدم بوده نه ما . ببخشید تا به حال کدوم رئیسی رو دیدی که برای خودش یه جانشین انتخاب کنه که چند وقت دیگه میمیره ؟
    آخه من از این می سوزم که میای از قرآن مثال میاری ولی بقیه ی حرفاش رو ول میکنی . شاید بهتر باشه بگم شما قرآن رو واسه تحریف کردن می خونی . جایی که به نفعت بود آره خوب گفته ولی وقتی از معاد حرف می زنه می گی نه ، خدایا خودمونیم هاااا اینجا رو بلد نبودی بگی من حرفتو قبول ندارم .
    نه برادر من وقتی یه چیزی رو می پذیری درست بپذیر . حدس می زنم شما اگه مسلمون باشی از این اسلام های ارثی و بدون شناخت درونت هست . بد نیست به جای اینکه وقتت رو برای خوش گذرونی در این دنیا خیلی تلف کنی یه کم هم به مطالعه بپردازی که کی هستی و از کجا اومدی و به کجا می خوای بری .

انسان نور خیلی حرف قشنگی زد . اینکه گوینده ی این رباعیات شاید منظور دیگه ای داشته . حتما علم ما به اندازه ای نیست که از اصل ماجرا خبر دار بشیم . جهت اطلاع داستان حضرت خضر و موسی (ع) رو پیشنهاد می کنم بخونی . ببین که چطور اعمال نیک در ظاهر اعمال بد قرار داشت . شاید این رباعیات ظاهرا این رو بگن .
    از لحن تندی که داشتم واقعا عذر می خوام

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حمید عزیز سلام
    فکر کنم دیگه چیزی نگی بهتره ادم باید یکم روی حرفای بقیه فکر کنه ایا میلاد جان اینکار را می کنه ؟؟؟
    راستی از خودت بگو روش طناب را چیکار کردی به کجاها رسیدی؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها یه سوال : می خواستم ببینم اگه صدای خودمون رو ضبط کنیم و بگیم که تو خواب هستی می تونه در آگاهی در رویا کمک کنه ؟ ما داریم خواب می بینیم این عبارت تکرار میشه که ما خوابیم بعد در خواب آگاه میشیم .
    اگه موثره امتحان کنم
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

حمید عزیز سلام
    فکر کنم دیگه چیزی نگی بهتره ادم باید یکم روی حرفای بقیه فکر کنه ایا میلاد جان اینکار را می کنه ؟؟؟
    راستی از خودت بگو روش طناب را چیکار کردی به کجاها رسیدی؟؟
    سلام
    خوشحالم آنلاین هستین
    راستش مدتیه که تمریناتم متاسفانه قطع شده خیلی گرفتاری و مشغله و خستگی برام پیش اومده که فعلا نتونستم ولی می خوام دوباره شروع کنم البته این شاخه و اون شاخه زیاد می کنم.
    در مورد میلاد جان هم باید بگم که وظیفه ی ماست راه رو یه کم نشون بدیم خودش که تو مسیر بیفته ( با زحمت خودش ) خدا کمکش می کنه . همونطور که لطف خدا اونو به اینجا کشوند و گرنه معلوم نمیشد با آدمای دیگه که ایمانشون ضعیفه به کجا می رسید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها منا تنها نذارید شما هم اتفاقاتتون را بنویسید دیگه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حمید جان اگه تمرکزت را از روی تمرین برداری خیلی از تلاشت را از بین می بری
    اما اگه با تمرکز پیش بری با هر پله رسیدن سریعتر می شه
    منم دارم اتفاقاتم را می نویسم که بچه ها انگیزشون بیشتر بشه
    راستی این شاخه و اون شاخه پریدن بدجور کار را خراب می کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من چند بار صدای خودما ضبط کردم اما بدجور بی خوابی افتادم صدا باید خیلی ملایم ضبط بشه طوری که مزاحم خواب نشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

حمید جان اگه تمرکزت را از روی تمرین برداری خیلی از تلاشت را از بین می بری
    اما اگه با تمرکز پیش بری با هر پله رسیدن سریعتر می شه
    منم دارم اتفاقاتم را می نویسم که بچه ها انگیزشون بیشتر بشه
    راستی این شاخه و اون شاخه پریدن بدجور کار را خراب می کنه
    ممنون از راهنماییت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •