داخله 2 پوشه ی PSP و DTR_Game چیا هست ؟ می تونی یه عکس بگذاری ؟
داخله 2 پوشه ی PSP و DTR_Game چیا هست ؟ می تونی یه عکس بگذاری ؟
اون قديمه فقط با ديو هوك اجرا مي شه بايد ايزو شو گير بياري ....میگم این بازیه dead to rights رو چجوری باید بریزم با بقیه ی بازیها فرق داره یه فایله داره که توش دوتا فایله دیگه به نام هایه psp و DTR_game داره چی کار کنم .
عزيزم هر روشي كه موجود بود رو تست كردم ديگه جواب نداد رفتم بردشو عوض كردم بله بردشم عوض شد جلو چشماي خودم برد تركيدشم دارم مي خواي بدم خدمتتون ! در ضمن اون آقايي كه برد رو عوض كرد هم بهم گفت شايد بشه برش گردوند ولي خودشم به نتيجه اي نرسيد فقط ما رو اونجا علاف كرد ! در ضمن منم فكر مي كردم هميشه راهي براي برگردوندن هست ولي ديدم نه هميشه اينجوري نيست !واقعا شما 70 تومن پول بی زبون رو دادی تا درستش کنن !
خب پسره خوب PSP منم تا حالا 3 بار فول بریک شده ولی با Pandora درستش کردم ! ( ماله منم در XMB میومد نه رکاوری )
اصلا مطمئنی یارو بردشو برات عوض کرده ؟
به هر حال می تونستی تو 5 دقیقه درستش کنی !( یه مشورتی با ما هم می کردی بد نبود ! )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن دوستان مطمئن باشید PSP تون هیچوقت خراب نمیشه تا زمانی که بزنین بشکونیدش !
Last edited by J A V I D; 27-11-2007 at 22:52.
نمی دونم والا ولی PSP من 3 بار فول بریک شده بود به طوری که نه XMB میومد و نه Recovery اما با Pandora درستش کردم !
شما Pandora رو تست کردی ؟
اين روشم امتحان كرديم جواب نداد !!! ظاهرا چاره اي جز خريد برد نبود ! حالا بي خيال اين موضوع شيد يادم مي آد اعصابم بهم مي ريزه !نمی دونم والا ولی PSP من 3 بار فول بریک شده بود به طوری که نه XMB میومد و نه Recovery اما با Pandora درستش کردم !
شما Pandora رو تست کردی ؟
سلام به همگي............ آقا اين روش pandora ديگه چيه بگيد ما هم ياد بگيريم.....من هم يه psp fat دارم كه فول بريك شده.................![]()
Last edited by Rohallah_tavakoli; 28-11-2007 at 08:35.
تو همين تاپيك سرچ كني پيداش مي كني!سلام به همگي............ آقا اين روش pandora ديگه چيه بگيد ما هم ياد بگيريم.....من هم يه psp fat دارم كه فول بريك شده.................
اينم روش پاندور كه به صورت فايل pdf ميباشد . منبع هم بازي سنتره . براتون يه جا اپلود كردم.
لينك دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا رسول اون برنامه ای که framework 2 میخواد رو برام لینک میزاری
خودت امتحانش کردی یعنی یه dvd رو با زیر نویس
من رفتم پاساژ مستوفی طبقه 2 یارو گفت رم 4 گیگ با گارانتی مادام العمر 45 تومن بدون گارانتی 30 تا 37 (الان دقیق یادم نیست) بعد رمش جعبه هم نداشت خودمم فکر کنم جفت رماش یکی بود ولی مطمِین نیستم حالا رفتم یگانه گفت 4 گیگ با گارانتی مادام العمر 35 تومن اینم بدون جعبه بود حالا یه راهنمایی کنید که من کدومو بگیرم![]()
خودم فيلم بازير نويس رو امتحان نكردم ولي فكر نميكنم مشكلي باشه خودم همه فيلم هارو با همين تبديل ميكنم برنامه جالبيه شما حتي با اين برنامه ميتونيد خط هاي سياهي كه بالا و پاين بعضي از فيلم ها هست رو نيز حظف كنين البته خود برنامه هم تا اونجا كه بتونه حذف ميكنه.(دوساعت گشتم تا ورژن قديمي تر اين برنامه رو پيداكردم ورژن جديد اين برنامه 5.0.25 هم نياز به فرم ورك 3 داره كه حجمي حدود 50 مگ داره )
اينم ورژن 4.114 كه فرم ورك 2ميخواهد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)