بفرما دوسته عزیز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
بفرما دوسته عزیز:
![]()
سلام
منم آلبوم را از همون جا گرفتم
البته من فقط روز اول رفتم صبح که رفتم آلبوم رسیده بود به قطعه هفته ها
منم حالتی مثل شما پیدا کردم ولی با دوتا تفاوت
اول اینکه من میشنیدم فروشنده چی میگه ولی نمیخواستم جواب بدم! میخواستم آهنگو گوش کنم
دوم اینکه من 1 دقیقه بیشتر تو اون حال نبودم!
این است یه شاخه نیلوفر!
چند روزی از انتشار رسمی و سراسری آلبوم یه شاخه نیلوفر محسن چاووشی می گذرد.آمار بسیار بالا و خیره کننده ی فروش و اقبال عمومی نسبت به این اثر نشان از موفقیت بی چون و چرای یه شاخه نیلوفر داشته و برگ زرینی دیگر در کارنامه ی درخشان محسن چاووشی ثبت نمود.عکس العمل علاقمندان به موسیقی و هواداران چاووشی در قبال این کار متفاوت بود،بعضی آن را شاهکار و اوج هنر محسن دانستند.برخی دیگر آن را اثری همتای دیگر آثار او،بعضی آن را اثری کاملا معمولی و برخی دیگر هم آن را کاری ضعیف! برشمردند.
ولی باید اذعان داشت که به زعم بسیاری از کارشناسان کاربلد موسیقی،چاووشی در یه شاخه نیلوفر،لُب مطلب را ادا کرده و پاسخی در خور،در قبال انتظار چندین ساله ی مخاطبینش ارائه داده است.البته بودند حاصبنظرانی که خلاف نظر مذکور را عنوان کرده و آلبوم را یا ضعیف یا تکراری خوانده اند.کاش فضای موسیقی درون مرزیمان،آنقدر سالم بود که می شد بر اساس واقعیات،نه خصومت ها و رشک ورزی های عده ای مغرض به اساس انتقادات پرداخت و رویشان مانور داد.به هر حال پیکره ی اصلی این منتقدین را یا به ظاهر هنرمندانی که خود را رقیب چاووشی می پندارند تشکیل می دهد و یا هواداران افراط گرا و بس متعصب آنها که تاب و توان دیدن موفقیت بزرگ محسن را ندارند و با لگدپرانی های بی فرجام سعی در تخلیه ی عقده های درونی خود دارند و البته که چه به گزاف تقلا می کنند و دستشان نیز به جایی بند نخواهد شد.
فارغ از مباحثی از این دست و از دید تنها یک هوادار،شاید قریب به اتفاقمان،یه شاخه نیلوفر را تبلور و مصداق عینی احساس و ناگفته هایمان یافتیم.آلبومی با فضایی محزون و بس سنگین تر از آثار قبلی چاووشی،با تلفیق دلنشین و بس گیرای «پیشینه و تجدد» و سبکی جدید در تنظیم قطعات.واجد اشعاری چون همیشه سنگین و گیرا و محتوایی زنده و پویا.به واقع محسن بار دیگر معمار بنایی نو،در عالم تکراری موسیقی درون مرزی شد و به عبارتی بازهمچون گذشته،"جریان ساز" شد.تلفیق و تقریرِ ساز و بیان سنتی،و درآمیختن این دو با تفکر و استعداد همیشه بارور و مدرن وی راقم سطری زیبا و متمایز در «خط خطی های» امروز دفتر موسیقی پاپ شد.کلام وزین،ملودی نوین،احساسی آذرین(چون همیشه)،تنظیم جدید و... همه و همه از عوامل موفقیت یه شاخه نیلوفر محسوب می شوند.اجرای اصلی قطعه ی بغض یا همان نرگس بیمار،به کفتارهای پس مانده خواری چون علی جعفری فهماند که تو و امثال تو،«حرامی»های وادی هنر و آوازید و شما و نام نحستان را جایی حتی در قهقرای این طومار بلند بالا نیست و نیز به بسیاری از بدخواهان هیچ کاره ای که از فرط بدبختی و تیره روزی کاری جز پخش گاه به گاه آثار باقی مانده از محسن نداشتند ثابت کرد که کف گیر شما نیز به ته دیگ خورده و اساسا به پیسی خورده اید و اینک کار به جایی رسیده که برای پخش دموهای تبلیغاتی آثار چاووشی،با ترسی کفتارگونه،انواع و اقسام توضیح و پی نوشت را می آورید تا مبادا سگ هار --------(که حداقل شما را دائما به حق می گیرد)،بار دیگر پاچه ی شما و آدرس های متغیر به اصطلاح سایتتان را بگیرد و مغمومتان کند.یه شاخه نیلوفر حکم پیروزی چاووشی و هوادارانش و البته که حکم آبی سرد بر پیکره ی نیمه جان بدخواهان وی را داشت.قطره قطره احساس چاووشی در قالب شاخه های نیلوفری،چنان غسلتان داد و آب تربت به حلق کثیفتان ریخت که دیگر به مرده شور هم حاجتتان نیست.
اما موفقیت یه شاخه نیلوفر،بی شک بی ارتباط با تنظیم های متفاوت محمد رضا آهاری نیست.مردی که این روزها شاید گاها به ناحق محکوم می شود.ولی باید دانست که هدف تقریب حال و هوای آلبوم به سمت راک تا حد زیادی محقق شد و دیدیم که این(شاید) ریسک موفق و مقبول هم از آب در آمد.شاید گاها تکراری ناخوشایند در تنظیم قطعاتی چند،در آلبوم احساس شود اما فراموش نکنیم که آهاری کاری را برعهده گرفت و انجام داد که در واقع اولین تجربه ی وی در این راستا بود.مسلما این تکرار شاید ناخوشایند،در پس دیگر نقاط قوت کاری آهاری و اِعمال تنظیم های حرفه ای وی قابل اغماض است و در مجموع می توان به او نمره ی قبولی داد و مسلما که یه شاخه نیلوفر تا حد زیادی موفقیت خود را مرهون هنر اوست.قطعا در صورت ادامه ی همکاری محسن با محمدرضا،شاهد بالندگی هرچه بیشتر آثار بعدی چاووشی و ارتقای سطح کیفی ارائه های آهاری خواهیم بود.آهاری هم بسان همکار دوست داشتنی خود(چاووشی) پایه گذار «تازه هاست» و اعمال تجدد در هر زمینه ای در وهله اول عموما با مخالفت همراه بوده،پس چه نیک است که به وی مجال دهیم و در انتظار نتیجه ای خارق العاده تر از گذشته بنشینیم.
از شاخصه های عجیب و جالب ارائه های محسن،این است که هر اثرش با هربار شنیدن،رنگ و بویی تازه تر و عرضه هایی جدیدتر دارد.عرضه هایی که شاید با نگاه اول که سهل است،با نگاه چندین باره نیز دستگیر ژرفنای ذهن و احساس نشوند ولی رفته رفته و به شکلی سحرآمیز به ذهن و روان آدمی القا می شود.
یه شاخه نیلوفر را مکرر بشنویم،هربار حرفی نو برای گفتن دارد.شک نکنید!
کد:
ريتم آروم:
اون كه يه باره اومد و آتيش به زندگيت زد و از بريد
اون كه دل ساده و تنهاتو به صلابه كشيد
ريتم تند :
يادت باشه منتظر اون كه ميگه دردتو ميدونه نشي
حرفاشو باور نكني ،
ريتم تندتر :
هر كي مياد نك رو زخمت ميپاشه
اوج ريتم محسن:
ساده ي دل داده ي من گول نخوري ،
ريتم آروم :
دوباره ديوونه نشـــــــــــــي
----- واقعا معركست اين آهنگ هيچوقت از ذهنم نميره
جالب اينه كه الان چند روز فقط از انتشار آلبوم ميگذره اما ميبينم بيشتريا خيلي خوب خودشونو با اين آهنگا وقف دادن
يه علت اصليش هم قاطي كردن سبك راك يه نمه تو آهنگاش ------
البته بازم ميگم تنظيم هاي محمدرضا آهاري هنوز جاي كار داره و نميتونه در حد بالا باشه نظر شما چيه؟؟؟؟
درسته
ولی باید بدونی این اولین تنظیم آهاری بوده!
وقتی اولیش این باشه حتما تو بعدیاش خودش را اساسی میکشه بالا.
تنها شدی
باز تف سربالا شدی
گزاشتو رفت دیدی دوست نداشتو رفت
------------
من تو این فکرم که باید کمترش کنم وگرنه خیلی بیشتر از این دپرس میشم
چیکار کنم دلم نمیاد سلطانو کمتر گوش کنم
![]()
سلام دوستان
برای شرکت در نظرسنجی سایت رسمی محسن به این آدرس برید:
دوستان از آمار فروش آلبوم خبری در دست نیست..؟![]()
راستي يه چيز ديگه ميخواستم بگم اين بود كه "تكرار" (اكو يا نميدونم چي ميگن؟) تو صداي محسن چاووشي خيلي زياده تو همه آهنگاش كه اين فكر ميكنم زياد خوشايند نباشه... نظر شما چيه؟
و يه چيز ديگه :
بهتر نبود فقط با يه تنظيم كننده كار نميكرد ؟ يعني مثلا كارهاي ترنسرو ميداد به شهاب اكبري يا ... و كارهاي اسلو رو به يكي ديگه .همچنين كارهايي كه راك كامل بودن رو مثلا ميداد به محمدرضا آهاري ... به نظر من نبايست اون كاري كه سياوش قميشي تو آلبوم آخرش كرد رو تكرار ميكرد (همه تنظيم ها رو به رامون داد)حالا توي اين آلبوم كه 12تراك داره!
ولي آهنگسازي محسن چاووشي بي نظير بود با اينكه در بعضي جاها شباهت هاي زيادي بين آهنگها بود ...
تا بعد .........![]()
آره خيلي اكوش زياد بود. اصلا از لحاظ اديت صداي خود چاوشي اونقدر قشنگ نبود ولي تنظيمش خيلي عالي بود و به نظر من تك ترين تنظيم بود و بايد يه آفرين به محمد رضا آهاري گفتراستي يه چيز ديگه ميخواستم بگم اين بود كه "تكرار" (اكو يا نميدونم چي ميگن؟) تو صداي محسن چاووشي خيلي زياده تو همه آهنگاش كه اين فكر ميكنم زياد خوشايند نباشه... نظر شما چيه؟
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)