تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2239 از 3347 اولاول ... 1239173921392189222922352236223722382239224022412242224322492289233927393239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,381 به 22,390 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب دی جی کالا امروز عصر این مودم DWR-953 ما رو آوردش، الان توی خود اصفهان نیستم، توی منطقه ای هستم که از نظر نقشه ی ایرانسل تحت پوشش نیست ولی با آنتن خودش تا 8 مگ رو گرفت.

الان اینجا دو تا آنتن یاگی داریم و یه دونه هم SXT LTE داریم. هر کدوم اینا به ما تقریبا 40 تا میده، البته اون دو تا یاگی ها معمولا روی سی و خورده ای هست سرعتشون و SXT LTE هم مثلا تا 40 یا 45 میره البته متغیر هست. این یه نمونه از SXT LTE :

این DWR-953 قابلیت اینو داره که 4G و WAN رو یا به صورت پشتیبان هم یا به صورت یکجا به ما بده، من الان دو تا یاگی ها رو بستم به آنتن مودم و SXT LTE رو سیم کارت زدیم بهش و اون رو دادم به WAN ولی هنوز که هنوزه به نتیجه نرسیدیم، حالا تا مشکل از کجا باشه . ببینیم میشه اینا رو یکی کنیم و یه 80 تا بگیریم توی منطقه ای که پوشش نداره .
    طبق چیزی که من خوندم این دستگاه لود بالانس نداره و فقط یکی از اینترنت ها در آن واحد قابل استفاده است یا ون یا 4 جی
    A Gigabit Ethernet WAN port allows you to
    attach a DSL/Cable modem as the primary or backup link, while auto-failover ensures an
    uninterrupted connection by automatically connecting to your 4G LTE/3G network whenever
    the WAN link is lost

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    یک سوال داشتم !
    من شبها حدود 3مگ برثانیه سرعت میگیرم برای 3 جی
    اونوقت سوالم اینه که اگر 2 تا کانکشن تری جی رو ادغام کنم میشه دو برابر ههمین سرعت گرفت/؟(با دو مودم)
    لود بالانس نرم افزاری خیلی به درد نمی خوره اما می تونی برنامه network manager رو تست کنی و برای ادغام دو اینترنت باید لود بالانس سخت افزاری انجام بدی

3. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام. تست +4G را خود بنده قرار دارم و از دوستان خواستم مواردی که این شبکه یا +LTE رو روی گوشی خودشون مشاهده کردند را گزارش بدهند. ممکن هست به صورت اولیه در بعضی مناطق قابلیت Carrier Aggregation وجود داشته باشد..
    من از دوستان شنیدم که توی همدان هم مشاهده شده +4G
    چند روز پیش هم با باند 2600 ایرانسل من 60 مگ سرعت دانلود گرفتم ولی هنوز من خودم تو تبریز +4G ندیدم

5. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

يعني با sxt LTE تو منطقه اي كه پوشش تو نقشه نيست ٤٠ مگ سرعت ميگيري!؟ چه گيرندگي بالاي داره!
    انتنهاي ياگيتون از ايناست كه تو سايتاي چيني ميفروشن يا از اين بزرگا كه رو پشت بوم وصل ميشه!؟
    واسه ادغامش ميتوني يه روتر ميكروتيك بگيري كه ادغامشون كني
    والا اول از همه باید از دوستمون S I G N A L تشکر کنم که این مودم رو معرفی کرد. هم استانی دمت گرم .

ببین عزیز، الان دوستم اینا یه TP Link MR200 دارند و منم امروز این DWR-953 رو گرفتم، اینا مودم ها خودشون مثلا MR200 دو خط وصل میشه و سرعتی که به ما میده توی اتاق، یه 5 و 6 مگ باشه نهایت، این DWR-953 رو هم یه 8 تا میداد عصر، حالا اینا رو به این یاگی ها وصل کنی، سرعت میره سی و خورده و 40 تا. برادر SXT LTE هم مثل اون دو تا یاگیا عمل میکنه، البته انصافا و بی هیچ شکی حتی بهتر.

این یاگیا 40 سانتی 4 میله ای هست، چیز خاصی نیست، همینا که توی ایران هم میفروشند، حالا بزرگترش (طولانی ترش) هم هست که نمیدونم بخرم، فایده ای داره یا نه.

اصلا حالا که اینطوره عکس آنتن ها رو فردا براتون میذارم.

مودم دی لینکم ادغام داره، دیگه نیازی به اون روتر میکروتیک نیستش.

طبق چیزی که من خوندم این دستگاه لود بالانس نداره و فقط یکی از اینترنت ها در آن واحد قابل استفاده است یا ون یا 4 جی
    A Gigabit Ethernet WAN port allows you to
    attach a DSL/Cable modem as the primary or backup link, while auto-failover ensures an
    uninterrupted connection by automatically connecting to your 4G LTE/3G network whenever
    the WAN link is lost

اینی که شما نوشتی، فقط مال یه حالتش (failover) هستش. شما اگر داخل نقد و بررسی تخصصی دی جی کالا رو هم بخونی، اونجا توضیح داده در موردش:

اما ویژگی اصلی روتر DWR-953 چیز دیگری است. از آن‌جایی که این دستگاه می‌تواند اینترنت را از دو منبع سیم‌کارت یا WAN دریافت کند، تمهیدی در آن اندیشیده شده تا بتوان اینترنت دریافتی از سیم‌کارت و WAN را با هم به صورت یک‌جا در اختیار داشت. یعنی مودم می‌تواند پهنای باند سیم‌کارت را با پهنای باند WAN ترکیب کند و اینترنتی سریع‌تر از پهنای باند این شبکه‌ها در حالت تکی را ارایه دهد. در حالت دومی که مکمل این حالت اولیه است، می‌توانید یک نوع ارتباط اینترنتی را به عنوان جایگزینی برای دیگری تعیین کنید تا هنگامی که مثلا بسته‌ی دیتای سیم‌کارت به اتمام رسید و اینترنت قطع شد، دستگاه به صورت خودکار به سراغ استفاده از WAN برود. این پروسه می‌تواند به صورت برعکس هم تکرار شود و از دیتای سیم‌کارت به عنوان سرویس پشتیبان اینترنت WAN استفاده شود.

حالا بگیم دی جی کالا ملاک نیست، خود مودم توی دفترچه اش صراحتا گفته که:

The Failover type can be set to either Disable, Load Sharing or Failover. With Load Sharing, the data usage is distributed evenly over the two different Internet connections. With Failover, the secondary Internet connection will be in standby mode, until the primary Internet connection fails.

من میخوام از این توی حالت Load Sharing استفاده کنم، همه چیزش عالی و بی مشکل هست (مثلا اگر روی ADSL بذاری، خیلی ساده یه یوزر و پس رو میدی بهش و حله [متاسفانه اینجا ADSL ندارند و باید صبر کنم تا برسم خونه])، به نظر من مشکل ما الان اینجا هست که این SXT LTE خودش آنتن و مودم هست (یعنی سیم کارت خودش خورده و فقط یه خروجی LAN میده به ما)، حالا این وسط تنظیم کردن هر دوی اینا وقتی اون سر هم RouterOS هست میخوره به این مشکل الان حل میشه، چاره ی کارش یکم ور رفتن بهش هست.

7. 4 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینا با موبایل دم پنجره بود با 5 تا انتن پر (جلو خونمون دکل ایرانسله)
    اینم پشت کامپیوتر با مودم با 3 تا خط آنتن

9. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

والا اول از همه باید از دوستمون S I G N A L تشکر کنم که این مودم رو معرفی کرد. هم استانی دمت گرم .

ببین عزیز، الان دوستم اینا یه TP Link MR200 دارند و منم امروز این DWR-953 رو گرفتم، اینا مودم ها خودشون مثلا MR200 دو خط وصل میشه و سرعتی که به ما میده توی اتاق، یه 5 و 6 مگ باشه نهایت، این DWR-953 رو هم یه 8 تا میداد عصر، حالا اینا رو به این یاگی ها وصل کنی، سرعت میره سی و خورده و 40 تا. برادر SXT LTE هم مثل اون دو تا یاگیا عمل میکنه، البته انصافا و بی هیچ شکی حتی بهتر.

این یاگیا 40 سانتی 4 میله ای هست، چیز خاصی نیست، همینا که توی ایران هم میفروشند، حالا بزرگترش (طولانی ترش) هم هست که نمیدونم بخرم، فایده ای داره یا نه.

اصلا حالا که اینطوره عکس آنتن ها رو فردا براتون میذارم.

مودم دی لینکم ادغام داره، دیگه نیازی به اون روتر میکروتیک نیستش.

اینی که شما نوشتی، فقط مال یه حالتش (failover) هستش. شما اگر داخل نقد و بررسی تخصصی دی جی کالا رو هم بخونی، اونجا توضیح داده در موردش:

حالا بگیم دی جی کالا ملاک نیست، خود مودم توی دفترچه اش صراحتا گفته که:

The Failover type can be set to either Disable, Load Sharing or Failover. With Load Sharing, the data usage is distributed evenly over the two different Internet connections. With Failover, the secondary Internet connection will be in standby mode, until the primary Internet connection fails.

من میخوام از این توی حالت Load Sharing استفاده کنم، همه چیزش عالی و بی مشکل هست (مثلا اگر روی ADSL بذاری، خیلی ساده یه یوزر و پس رو میدی بهش و حله [متاسفانه اینجا ADSL ندارند و باید صبر کنم تا برسم خونه])، به نظر من مشکل ما الان اینجا هست که این SXT LTE خودش آنتن و مودم هست (یعنی سیم کارت خودش خورده و فقط یه خروجی LAN میده به ما)، حالا این وسط تنظیم کردن هر دوی اینا وقتی اون سر هم RouterOS هست میخوره به این مشکل الان حل میشه، چاره ی کارش یکم ور رفتن بهش هست.
    والا منم مودم mr200 رو دارم و تو خونه بعضي اوقات ١٢ مگ اينا و بعضي اوقت همين ٧-٨ مگ شما دارم يا ٣ چراغ هست يا ٢ چراغش روشن!
    انتن هم از اين انتنهايي كه سايتهاي چيني ميفروشن گرفتم مثلا ٣٥ ديبي اما فرق خاصي نكرد برام يه بهتر بگم هيچ فرق خاصي داخل خونه نكرد!
    شما اين انتن هارو خودت درست كردي يا خريدي؟!
    و اينكه كجا وصل كردي؟! داخل خونه يا بالاي پشت بوم؟!
    اين مودم ميكروتيك رو كجا نصب كردين!؟ داخل هست يا پشت بوم هست يا جاي ديگه!؟

11. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والا منم مودم mr200 رو دارم و تو خونه بعضي اوقات ١٢ مگ اينا و بعضي اوقت همين ٧-٨ مگ شما دارم يا ٣ چراغ هست يا ٢ چراغش روشن!
    انتن هم از اين انتنهايي كه سايتهاي چيني ميفروشن گرفتم مثلا ٣٥ ديبي اما فرق خاصي نكرد برام يه بهتر بگم هيچ فرق خاصي داخل خونه نكرد!
    شما اين انتن هارو خودت درست كردي يا خريدي؟!
    و اينكه كجا وصل كردي؟! داخل خونه يا بالاي پشت بوم؟!
    اين مودم ميكروتيك رو كجا نصب كردين!؟ داخل هست يا پشت بوم هست يا جاي ديگه!؟
    شما شرایطت مثل خونه ی دوست من هست، اینجا هم با MR200 داخل اتاق دو خط آنتن داره و 5 مگ میگیره و با این آنتن ها میره بالا سرعت .

والا این یاگی ها فکر کنم 12 دسیبل باشند (این SXT هم که 9 دسیبل هست) ولی روی تجربه ی شما انگار به این چیزا هم نیست، یاگی ها رو از بازار طالقانی اصفهان خریدیم .

آنتن ها رو هم پدر دوستم، یه میله بلند درست کرده و وصل کرده همه رو به اونها (بالای پشت بوم میشه یه جورایی) حالا فردا که روشن شد، عکس میگیرم و میفرستم.

13. 3 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پیرو صحبت دوستان من هم چک کردم و دیدم هم 1800 دارم هم 2600
    این تست 2600 با ار اس ار پی 104

و اینم تست 1800 با ار اس ار پی 76

15. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

شما شرایطت مثل خونه ی دوست من هست، اینجا هم با MR200 داخل اتاق دو خط آنتن داره و 5 مگ میگیره و با این آنتن ها میره بالا سرعت .

والا این یاگی ها فکر کنم 12 دسیبل باشند (این SXT هم که 9 دسیبل هست) ولی روی تجربه ی شما انگار به این چیزا هم نیست، یاگی ها رو از بازار طالقانی اصفهان خریدیم .

آنتن ها رو هم پدر دوستم، یه میله بلند درست کرده و وصل کرده همه رو به اونها (بالای پشت بوم میشه یه جورایی) حالا فردا که روشن شد، عکس میگیرم و میفرستم.
    اره عكس بزاري كه خيلي خوبه
    ولي خيلي خوب جواب گرفتين شما اگه انقدر رو سرعت تاثير ميازره براتون
    چون اينايي كه من گرفتم و مثلا ٣٥ زده روش تاثيري نداشت برام
    مال من اين ٢ تا هست

Sent from my iPad using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

پیرو صحبت دوستان من هم چک کردم و دیدم هم 1800 دارم هم 2600
    این تست 2600 با ار اس ار پی 104

و اینم تست 1800 با ار اس ار پی 76

با چي تغيير دادين!؟ يا موبايل؟! مودمها كه فكر نكنم گزينه اي واسه تغيير دادان فركانس داشته باشن

Sent from my iPad using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •