والا اول از همه باید از دوستمون S I G N A L تشکر کنم که این مودم رو معرفی کرد. هم استانی دمت گرم

.
ببین عزیز، الان دوستم اینا یه TP Link MR200 دارند و منم امروز این DWR-953 رو گرفتم، اینا مودم ها خودشون مثلا MR200 دو خط وصل میشه و سرعتی که به ما میده توی اتاق، یه 5 و 6 مگ باشه نهایت، این DWR-953 رو هم یه 8 تا میداد عصر، حالا اینا رو به این یاگی ها وصل کنی، سرعت میره سی و خورده و 40 تا. برادر SXT LTE هم مثل اون دو تا یاگیا عمل میکنه، البته انصافا و بی هیچ شکی حتی بهتر.
این یاگیا 40 سانتی 4 میله ای هست، چیز خاصی نیست، همینا که توی ایران هم میفروشند، حالا بزرگترش (طولانی ترش) هم هست که نمیدونم بخرم، فایده ای داره یا نه.
اصلا حالا که اینطوره عکس آنتن ها رو فردا براتون میذارم. 

مودم دی لینکم ادغام داره، دیگه نیازی به اون روتر میکروتیک نیستش.
اینی که شما نوشتی، فقط مال یه حالتش (failover) هستش. شما اگر داخل نقد و بررسی تخصصی دی جی کالا رو هم بخونی، اونجا توضیح داده در موردش:
حالا بگیم دی جی کالا ملاک نیست، خود مودم توی دفترچه اش صراحتا گفته که:
The Failover type can be set to either Disable, Load Sharing or Failover.
With Load Sharing, the data usage is distributed evenly over the two different Internet connections. With Failover, the secondary Internet connection will be in standby mode, until the primary Internet connection fails.
من میخوام از این توی حالت Load Sharing استفاده کنم، همه چیزش عالی و بی مشکل هست (مثلا اگر روی ADSL بذاری، خیلی ساده یه یوزر و پس رو میدی بهش و حله [متاسفانه اینجا ADSL ندارند و باید صبر کنم تا برسم خونه])، به نظر من مشکل ما الان اینجا هست که این SXT LTE خودش آنتن و مودم هست (یعنی سیم کارت خودش خورده و فقط یه خروجی LAN میده به ما)، حالا این وسط تنظیم کردن هر دوی اینا وقتی اون سر هم RouterOS هست میخوره به این مشکل الان

حل میشه، چاره ی کارش یکم ور رفتن بهش هست.