تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2239 از 4105 اولاول ... 1239173921392189222922352236223722382239224022412242224322492289233927393239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,381 به 22,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا میثم ممنون از جوابتون/تا چه روزی با اینکه کدا مده میتونم تمدید کنم برای یک شهریوربه نظر شما ارزشش را داره برم تمدید کنم و یک بار دیگه برم دنبال امریه؟/تقسیمات 05 کرمان ممکن است اصفهان بیفتم؟/میتونم برم فروشگاه اتکا یزد حرف بزنم تا بعد آموزشی یزد باشم و اونجد خدمت کنم؟(چون یزد ارتش ندارد)/چه طور معلوم میشه مدرک مشمولان چیه؟(چون فقط در برگ سفید گفته لیسانس کارشناسی غیر پزشکی) معلوم نیست چه رشته درس خواندند که؟/به نظر شما خدمت تو ارتش بهتره یا نیروی انتظامی؟/ آیا امکانش است منی که هیچ بار تمدید نکردم با اینکه کدم خورده بتونم واسه یک شهریور تمدید کنم؟/

مسئله تمدید/تعجیل ربطی به کد خوردن نداره، شما هر موقع میتونی بری درخواست تمدید بدی (فقط اون 48 ساعت که طول میکشه جوابش بیاد رو باید رعایت کنی، توی پیام قبلی هم گفتم مال من 4 روز بعد اومد؛ پس شما اگه میخوای درخواست بدی، زودتر بده تا جوابش قبل از اعزام بیاد)

اگه 3 ماه اضافه خدمت کردن (امریه ها 24 ماه هستن) براتون مهم نیس، و توی شهر خودتون خدمت کردن مهمه، آره ارزشش رو داره. و اینکه اگه امریه بگیرین، میتونین بعد از ظهر هم کار کنین.

اطلاعی ندارم که اصفهان میدن یا نه.

کار کردن در فروشگاه اتکا، دست فروشگاه نیس، موقع تقسیم خودشون میندازن (کار از محکم کاری عیب نمیکنه، شما یه سر بزن- سنگ مفت گنجیشک! مفت)

توی برگ سبز و آبی فقط مینویسه لیسانس غیرپزشکی، ولی توی پادگان وقتی کد پرسنلی میاد، اونجا دقیقا مینویسن که رشته شما چیه (من خودم اون برگه رو دیده ام که دقیقا نوشته شده رشته ها)

100% ارتش

اگه یکی از مشکلاتی که گفتن رو داشته باشین، 99% قبول میکنن.

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

البته خیلی هم در مورد این بومی سازی ها نباید به کسی امید داد!

پارسال که ما تقسیم شدیم، فواصل 1000 کیلومتری کم نبود. اونم ناجا که این همه پاسگاه و کلانتری توی تک تک شهرهای کشور داره
    مثلا بچه های خوزستان و جنوب رو انداختن تهران
    بچه های تهران رو انداختن مشهد و یکسری دیگه رو شیراز
    و ....

در حالیکه به نظر من خیلی راحت میشد همه رو انداخت نزدیک شهرشون

آره
    منم توی متن گفتم که گروهبان ما 1600 کیلومتر از شهر خودش فاصله داره محل خدمتش.

ولی اینا مال پارسال و پیارسال هستش
    امسال (فک کنم 27فروردین) یه نامه اومد که بیشتر از 150 کیلومتر فاصله نداشتن باشه محل خدمت و سکونت (از اونایی هم که بعد ازاین تاریخ تقسیم شدن، من کسی رو ندیدم که محل خدمتش فاصله داشته باشه، تقریبا همشون افتادن استان خودشون)

ولی در کل شما درست میگید

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من چشم راستم ضعیف نیست ..بکل نمبیبینه ..شما یه پاکت فریز رو بذار جلوی چشمات ببین ..تصویر مات هستش و میشه یخورده فهمید چی به چیه ولی هیچ کارایی تو هیچی نداره ...فقط یه بار رفتم چشم پزشکی و از این اعداد و ارقامی که دادی هم متاسفانه سر در نمیارم ...چشمم کوچیک که بودم ضربه خورد و پرده ش پاره شد و نیاز به عمل داشت که به دلایلی نتونستم عمل کنم ...
    حالا من نمیدونم اعداد و ارقام چجوری هست ...وضعیت دیدمو هم که گفتم ..خودتون چی تشخیص میدین؟ من الان دانشجوی کاردانی هستم ...
    من چشمام اصلا ضعیف نیستن، برا همین نمیتونم دقیقا بگم ضعف چشم چجوریه.
    و خیلی هم اطلاعات پزشکی ندارم.
    فقط از رو تجربه میگم اینو.
    همین الان توی پادگان دوستی دارم که چشمش 8 از 10 هست ( هرقدر نمره بره بالا، ضعف چشم بیشتره)
    شما اون تابلوی بینایی سنجی که توی مطب پزشکا هست رو در نظر بگیرید، 10 ردیف هست
    شما هرچقدر علامت های ریز رو بتونین ببینین ( ردیف های پایین) اونقدر چشم شما قویه.
    این دوست من میتونه 3 ردیف بالا (ردیف 8 ) رو ببینه.

ولی اینجا ایرانه، شاید یکی نابینا باشه بره خدمت، یکی کاملا سالم باشه و معاف شه.
    شما اقدام کنید، شاید قبول کردن.
    ولی من از رو تجربه رو میگم، یک چشم رو در نظر نمیگیرن. ضعیفی هردو چشم رو در نظر میگیرن و اگه بالای 10 باشه (برا دانشگاهی ها) معاف میکنن
    مثلا چشم راست شما 8 باشه و چشم چپتون 3، حتما معاف هستین.

البته چون دانشجو هستین و معافیت تحصیلی دارین، نمیتونین اقدام کنین، فقط برین سوال کنین از دکتر نظام وظیفه تا راهنماییتون کنه

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان بنده که معافیت 3 برادری گرفتن و یکی دیگه از دوستام که پدرش فوت کرده بود و سرپرست خانواده شده بود اصلا آموزشی نرفتن
    اون موقع که معافیت 3برادری بود، کسانی که معافیت میگرفتن، نمیرفتن آموزشی (برادر من معافیت گرفت و یک روز هم خدمت نرفت)
    ولی الان به جز معافیت پزشکی، همه میرن آموزشی

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

من چشمام اصلا ضعیف نیستن، برا همین نمیتونم دقیقا بگم ضعف چشم چجوریه.
    و خیلی هم اطلاعات پزشکی ندارم.
    فقط از رو تجربه میگم اینو.
    همین الان توی پادگان دوستی دارم که چشمش 8 از 10 هست ( هرقدر نمره بره بالا، ضعف چشم بیشتره)
    شما اون تابلوی بینایی سنجی که توی مطب پزشکا هست رو در نظر بگیرید، 10 ردیف هست
    شما هرچقدر علامت های ریز رو بتونین ببینین ( ردیف های پایین) اونقدر چشم شما قویه.
    این دوست من میتونه 3 ردیف بالا (ردیف 8 ) رو ببینه.

ولی اینجا ایرانه، شاید یکی نابینا باشه بره خدمت، یکی کاملا سالم باشه و معاف شه.
    شما اقدام کنید، شاید قبول کردن.
    ولی من از رو تجربه رو میگم، یک چشم رو در نظر نمیگیرن. ضعیفی هردو چشم رو در نظر میگیرن و اگه بالای 10 باشه (برا دانشگاهی ها) معاف میکنن
    مثلا چشم راست شما 8 باشه و چشم چپتون 3، حتما معاف هستین.

البته چون دانشجو هستین و معافیت تحصیلی دارین، نمیتونین اقدام کنین، فقط برین سوال کنین از دکتر نظام وظیفه تا راهنماییتون کنه
    اهان فهمیدم
    باید بگم که من هیچی از اون علامت هارو نمیبینم ...ینی در این حد ...میشه گفت نا بینا هست یه چشمم ...
    خب من چشم راستم نا بینا هستش راست دست هم هستم ...با این حساب من نمیتونم تیر انداری کنم خب ....
    دکتر دکتر نظام وظیفه؟ ادرسشو از کجا بگیرم؟ از پلیس +10 ؟؟

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اهان فهمیدم
    باید بگم که من هیچی از اون علامت هارو نمیبینم ...ینی در این حد ...میشه گفت نا بینا هست یه چشمم ...
    خب من چشم راستم نا بینا هستش راست دست هم هستم ...با این حساب من نمیتونم تیر انداری کنم خب ....
    پس اگه اینجوری باشه شما 99% معافی

اینکه نمیتونین تیراندازی کنین و چشم غالب و این چیزا ربطی به معافی نداره
    در کل هیچی به هیچی ربط نداره توی نیروهای مسلح
    فقط اون چیزی که توی قانون نوشته!!! شده رو حساب میکنن.
    الان دوستم توی هر دو پاش پلاتین داره، ولی میگن باید رژه بری!!!

آره، برین بخش نظام وظیفه پلیس+10، اونجا آدرساشونو بهتون میدن.

7. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

اهان فهمیدم

سلام عزیز
    با اجازه دوستم اقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر من شما برو نظام وظیفه محل زندگیتون اونجا سوالتو مطرح کن با جزییات بیشتری می توننند بهت کمک کنن . داخل خود نظام وظیفه هم یه بخشی هم فکر کنم دیدم مربوط به پزشکی و این چیزاست . بهترین کار اینه که برید نظام وظیفه بهتون مشورت میدن .
    آدرس های پزشکای معتمد هم پلیس +10 دارن.
    اننشالله که معاف بشید

9. این کاربر از arash520 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام عزیز
    با اجازه دوستم اقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر من شما برو نظام وظیفه محل زندگیتون اونجا سوالتو مطرح کن با جزییات بیشتری می توننند بهت کمک کنن . داخل خود نظام وظیفه هم یه بخشی هم فکر کنم دیدم مربوط به پزشکی و این چیزاست . بهترین کار اینه که برید نظام وظیفه بهتون مشورت میدن .
    اننشالله که معاف بشید
    سلام
    خواهش میکنم؛ اجازه ما هم دست شماست

فقط یه نکته رو اضافه کنم که اگه دسترسی به نظام وظیفه تهران (یا لااقل مرکز استان) دارید، به اونجا مراجعه کنید. نظام وظیفه های شهرستان ها مثل اپراتورهای پلیس+10 زیاد اطلاعاتی ندارن.

11. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

پس اگه اینجوری باشه شما 99% معافی

اینکه نمیتونین تیراندازی کنین و چشم غالب و این چیزا ربطی به معافی نداره
    در کل هیچی به هیچی ربط نداره توی نیروهای مسلح
    فقط اون چیزی که توی قانون نوشته!!! شده رو حساب میکنن.
    الان دوستم توی هر دو پاش پلاتین داره، ولی میگن باید رژه بری!!!

آره، برین بخش نظام وظیفه پلیس+10، اونجا آدرساشونو بهتون میدن.
    ان شاالله که همینطور میشه ...
    اره خب میدونم ..اگه مجبور بشم برم مثلا شاید معاف از رزم کنن یا این چیزا ...
    ممنون بخاطر راهنماییت داداشم ..خیر ببینی

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام عزیز
    اننشالله که معاف بشید
    اره میخام برم ولی بعد امتحاناتم ...انشالله شایدم بعد ماه رمضون رفتم ...ولی میخام برم پش پزشک یا مشاور و ببینم که میشه معافی گرفت یا نه ...
    ممنون ان شاالله ...
    راستی گفتین نظام وظیفه؟ برم نظام وظیفه یا پلیس +10؟؟؟ فرق دارن با هم؟
    بخاطر راهنماییت هم ممنونم
    Last edited by jamal9; 06-06-2014 at 22:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •