حاجی pm کن منتظرم. خودم یه راهی برا سرعتش پیدا می کنم ولی پورت ۵۳ باز نیست من هر کاری کردم این پورت وصل نشد![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حاجی pm کن منتظرم. خودم یه راهی برا سرعتش پیدا می کنم ولی پورت ۵۳ باز نیست من هر کاری کردم این پورت وصل نشد![]()
قبلا هم چند بار همینجا به دوستان پیشنهاد کردم این مودم رو ولی اکثرا به خاطر قیمت ارزانتر طرفدار مودم های دی لینک و تیپیلینک هستن. اونایی که خط نویز دار دارن حتما این مودمرو امتحان کنن پشیمون نمیشن کلا![]()
چجوری استفاده کردی که وصل نمیشه؟
اصلا پورت 53 کدوم تونل؟
داداش من الان شارزم تموم میشه فرار بود به منم بگی
شما وضعیت خطتون چطور بود و چقدر قرق کرد به نظرتون میتونه برای منم فرجی حاصل کن این وضعیت من با مودم tp link 8817 هستش
DSL Firmware Version :FwVer:3.11.2.175_TC3086 HwVer:T14.F7_6.0 Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :6.0 23.3 db Line Attenuation :48.9 28.4 db Data Rate :8512 508 kbps Max Rate :9704 1045 kbps POWER :19.4 11.3 dbm CRC :0 0
داداش شارز یکی از فامیلامون در حال تموم شدنه میشه روش استفاده رو برام پیام کنی مشترک هماراسیت و قبل از تموم شدن باید تو اون سایت عضو بشه یا بعد از تموم شدن شارز![]()
وضعیت خط شما خیلی خرابه حاجی همین سرعتی هم که گرفتی عالیه برا این خط ولی می تونی اگه از کسی مودم خوبسراغ داری یه تست بگییر احتمالا شرایط بهتر بشه و بتونید سرعت بیشتری بگیرید تو فروم های خارجی هم برید متوجه میشید که مودم خیلی تاثیر داره هم کیفیت خود مودم هم این که با سرویس دهنده سازگار هست یا نه تو حداکثر سرعت قابل سینک تاثیر داره
این سرعت رو هم با دو تا نویز گیر تونستم بگیرم و سیم رو مستقیم از سیم مخابراتی اوردم پس وضعیت خوبه
به نظرتون برم asus بگیرم بهتر میشه یا بیخیال بشم
سلام دوستان
طرح اینترنت من کمپين تابستانه با 3گیگ + 2 گیگ هدیه ولی تو پنل زدن 3گیگ + مودم رایگان که این ماه به جای 5 گیگ ، 3گیگ شارژ کردن آیا به نظر شما فردا به 2020 بزنگم در ضمن از کیفیت اینترنتونشون خیلی راضی هستیم مدت یکساله یه شش ماهم اضافه کردن!!!!!!!!!!!!!!!!
(fanoostalaei آیا راهی برای کانفیگ کردن dns 53 روی سرور مجازی هست متل یورفریدم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)