تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2239 از 2365 اولاول ... 12391739213921892229223522362237223822392240224122422243224922892339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,381 به 22,390 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امیر عزیز، شما هم rs12 داری. من ساب رو نصب کردم و طبیعتا همون طور که انتظار میرفت فوق العاده بود. اما میخوام لرزش کمتر باشه. خیلی قدرتش به صداهای اسپیکر میچَربه. میخوام ولت متر تهیه کنم و ولتاژ کمتری به ساب بدم. بنظرت چه ولتاژی بدم به ساب؟ استیج عقب 80 و استیج جلو 40 rms برای اسپیکرام ست شده و با fader بالانس نصبی دارم.
    اگه باکست سیلد باشه نباید خیلی ویبره بزنه. ماشینتون چیه؟
    در تنظیم اسپیکرها درست ترین حالت sq اینه که تقریبا 75 درصد صدا از جلو باشه و بقیه از عقب. یعنی سرنشین جلو تقریبا صدا رو از جلو بشنوه و عقبی ها از عقب. البته اسپیکر همباید ظرفیت این کارو داشته باشه. 40 وات به نظر برای این کار کمه.
    ولت متر به نظرم نیازی نیست یکم به صدای ساب گوش کنی کاملا مشخصه حد توانش چقدره. شما صدا رو گوش کن و در موزیک های مختلف با sub level پخش بیس رو تنظیم کن. البته حجم باکس سیلد اگه بیش از 32 لیتر باشه کم کم به سمت ویبره بیشتر میره یکم.

2. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون..امیر حسین...
    از شما واز اقا امیر سوال دارم...
    پخش بلاپونکت سری کازابلانکاmp56 از نظر صدایی و امکانات بهتره. یا سونی ۵۱۵۰bt....
    پخش بلاپونکت استوک ۳۲۰ تومنه....سونی 5150bt اک...۳۷۰تومن....
    متاسفانه..کسی ندارم صدای این دو پخش را بشنوم..
    قربون شما مرتضی عزیز. حقیقت من صدا هیچ کدوم از این پخش ها رو نشنیدم. ایشالا امیر خان میان و ما هم از نظرشون استفاده میکنیم . ولی بازم همونطور که بهت گفتم به نظرم دنبال تعویض پخش تو همین رده قیمتی نباش. اگه میخوای پخش عوض کنی صبر کن پولت جمع بشه و برو سراغ پخش های رده بالاتر مثل x100 و 7056 و ... که خودت بهتر از من لیستشونو میدونی تا یه تاثیر محسوس بهت بدن.
    البته این نظر منه .
    مخلص.

4. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه باکست سیلد باشه نباید خیلی ویبره بزنه. ماشینتون چیه؟
    در تنظیم اسپیکرها درست ترین حالت sq اینه که تقریبا 75 درصد صدا از جلو باشه و بقیه از عقب. یعنی سرنشین جلو تقریبا صدا رو از جلو بشنوه و عقبی ها از عقب. البته اسپیکر همباید ظرفیت این کارو داشته باشه. 40 وات به نظر برای این کار کمه.
    ولت متر به نظرم نیازی نیست یکم به صدای ساب گوش کنی کاملا مشخصه حد توانش چقدره. شما صدا رو گوش کن و در موزیک های مختلف با sub level پخش بیس رو تنظیم کن. البته حجم باکس سیلد اگه بیش از 32 لیتر باشه کم کم به سمت ویبره بیشتر میره یکم.
    نمیدونم توی پایونییر ساب لِوِل چطور تنظیم میشه...شاید موازی با تنظیم lpf گذاشته باشنش.
    متاسفانه برای هماهنگی با سایز در سمند ۴ اینچی هلیکس خریدم... الان فکرم روی ۶.۵ اینچ هلیکس یا راکفورد یا حتی dls reference هست. ویدیو هایی که از آخری دیدم خیلی چشم نواز بودن.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمیدونم توی پایونییر ساب لِوِل چطور تنظیم میشه...شاید موازی با تنظیم lpf گذاشته باشنش.
    متاسفانه برای هماهنگی با سایز در سمند ۴ اینچی هلیکس خریدم... الان فکرم روی ۶.۵ اینچ هلیکس یا راکفورد یا حتی dls reference هست. ویدیو هایی که از آخری دیدم خیلی چشم نواز بودن.
    پایونیر رو چند وقته باهاش کار نکردم یادم رفته . فردا تو پخشم نگاه میکنم ببینم کجاش بود . اره من تو خوب بودن سایز 13 هم کمی شک داشتم که بعد از گوش کردن دیدم 13 خوب هم داریم ولی کامپ سایز 10 دیگه خیلی توتش کمه و توصیه نمیشه. متاسفانه سمند بدیش همینه . ولی ایشالا یه کیک پنل بگیرید و یه کامپ خوب 16.5 سانتی تهیه کنید و حالشو ببرید فرزاد عزیز.
    در تنظیمات پخش و ... به نظرم بهترین وسیله گوشهای ما هست.

7. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پایونیر رو چند وقته باهاش کار نکردم یادم رفته . فردا تو پخشم نگاه میکنم ببینم کجاش بود . اره من تو خوب بودن سایز 13 هم کمی شک داشتم که بعد از گوش کردن دیدم 13 خوب هم داریم ولی کامپ سایز 10 دیگه خیلی توتش کمه و توصیه نمیشه. متاسفانه سمند بدیش همینه . ولی ایشالا یه کیک پنل بگیرید و یه کامپ خوب 16.5 سانتی تهیه کنید و حالشو ببرید فرزاد عزیز.
    در تنظیمات پخش و ... به نظرم بهترین وسیله گوشهای ما هست.
    ممنونم. توی ۱۳ سانتی ها خوباشو معرفی میکنید؟ یکیش که rs130 سه اهمی هست!

9. این کاربر از farzad3260 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من قصد خرید یک هد یونیت 163 الپاین دارم و کامپوننت hsk-65xl هرتز یا rs-x165 گلدین به نظر شما کدام از لحاظ کیفیت صدا بهتره
    و امپلیفایر چه پیشنهاد می کنید
    و هد یونیت چطوره ؟ همینی که انتخاب کردم مناسب هست ؟
    بفرمایید به چه سبک از موسیقی علاقه دارید تا بهتر بشه در مورد هدیونیت نظر داد

پخش 163 یا اینکه فایل flac را هم پخش می کند ولی سه خروجی آمپش دو ولتیه ولی 164 چهار ولتی هست

گفتم در جریان باشید

11. 2 کاربر از ahmadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم. توی ۱۳ سانتی ها خوباشو معرفی میکنید؟ یکیش که rs130 سه اهمی هست!
    والا حقیقت فرزاد جان من به خاطر لطف یا کم لطفی برخی دوستان تصمیم گرفتم قطعه معرفی نکنم و سوالات کلی رو اگه بلد باشم پاسخ بدم ولی دوستان با سابقه مثل شما تفاوت میکنن و من از تبادل نظر با افرادی مثل شما لذت میبرم.
    شما پخش و آمپتون چی بود؟ و البته بودجه مد نظرتون.

13. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا حقیقت فرزاد جان من به خاطر لطف یا کم لطفی برخی دوستان تصمیم گرفتم قطعه معرفی نکنم و سوالات کلی رو اگه بلد باشم پاسخ بدم ولی دوستان با سابقه مثل شما تفاوت میکنن و من از تبادل نظر با افرادی مثل شما لذت میبرم.
    شما پخش و آمپتون چی بود؟ و البته بودجه مد نظرتون.
    شما یا هر دوست دیگری نظر و تجربه شخصیتونو به اشتراک میذارین و انتخاب نهایی با ماست. نفع و ضرری هم ندارید و جز لطف نیست.
    پخش 9650bt و آمپ فعلا 8400. توانش باشه آینده G four. قطعه ای رو بتونم دست دو میگیرم نتونم در آینده نزدیک میرم سراغش

15. این کاربر از farzad3260 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما یا هر دوست دیگری نظر و تجربه شخصیتونو به اشتراک میذارین و انتخاب نهایی با ماست. نفع و ضرری هم ندارید و جز لطف نیست.
    پخش 9650bt و آمپ فعلا 8400. توانش باشه آینده G four. قطعه ای رو بتونم دست دو میگیرم نتونم در آینده نزدیک میرم سراغش
    شما درست میفرمایید.
    البته بودجه رو نگفتید. 8400 آمپ بدی نیست ولی کنترل صدای g four و جنس صداش سرتره. من توصیم به دوستانی مثل شما که به سیستم صوتی علاقه مندن مثل خودم اینه که اگه میخواید قطعه ای رو ارتقا بدید نرید سراغ 1 پله بالاتر . حداقل 2 یا سه پله ارتقا بدید که راضیتون کنه. مثلا من خودم نرفتم کواک رو بدم و rs165 بگیرم. رفتم 3 یا 4 پله بالاتر که تا مدت زیادی خستم نکنه. من تقریبا سالی 1 قطعه میگیرم ولی خوب میگیرم.
    در مورد کامپ الان برندهای خوب که من صداشون رو میپسندم گلیدن از rs به بالا هست و فوکال سری اکسپرت به بالا. راکفوردم خوبه انصافا منتها یکم سلیقه خاص تری داره. فردا از دوستانم میپرسم ببینم 13 کدوم کامپها موجوده از فوکال. البته من متوجه نشدم 13 رو برای کدوم قسمت میخواید چون اگه کیک تهیه کنید که حتما 16 میگیرید. هلیکس حتی سری اسپریت هم حجم صدای پایینی داره والبته با کیفیته ولی حجم صداش خیلی کمه به نظرم.

17. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما درست میفرمایید.
    البته بودجه رو نگفتید. 8400 آمپ بدی نیست ولی کنترل صدای g four و جنس صداش سرتره. من توصیم به دوستانی مثل شما که به سیستم صوتی علاقه مندن مثل خودم اینه که اگه میخواید قطعه ای رو ارتقا بدید نرید سراغ 1 پله بالاتر . حداقل 2 یا سه پله ارتقا بدید که راضیتون کنه. مثلا من خودم نرفتم کواک رو بدم و rs165 بگیرم. رفتم 3 یا 4 پله بالاتر که تا مدت زیادی خستم نکنه. من تقریبا سالی 1 قطعه میگیرم ولی خوب میگیرم.
    در مورد کامپ الان برندهای خوب که من صداشون رو میپسندم گلیدن از rs به بالا هست و فوکال سری اکسپرت به بالا. راکفوردم خوبه انصافا منتها یکم سلیقه خاص تری داره. فردا از دوستانم میپرسم ببینم 13 کدوم کامپها موجوده از فوکال. البته من متوجه نشدم 13 رو برای کدوم قسمت میخواید چون اگه کیک تهیه کنید که حتما 16 میگیرید. هلیکس حتی سری اسپریت هم حجم صدای پایینی داره والبته با کیفیته ولی حجم صداش خیلی کمه به نظرم.
    تمام بحث در مورد اسپیکر توی در هست!
    بودجه ۵۰۰ هست و اگر نیاز به انعطاف باشه باید صبر کنم. کیک پنل نخواهم گرفت چون نمیدونم چقدر این ماشین رو دارم و اگر مجبور شم کمی بُرش میدم فلز رو.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •