سلام. تست +4G را خود بنده قرار دارم و از دوستان خواستم مواردی که این شبکه یا +LTE رو روی گوشی خودشون مشاهده کردند را گزارش بدهند. ممکن هست به صورت اولیه در بعضی مناطق قابلیت Carrier Aggregation وجود داشته باشد..
سلام. تست +4G را خود بنده قرار دارم و از دوستان خواستم مواردی که این شبکه یا +LTE رو روی گوشی خودشون مشاهده کردند را گزارش بدهند. ممکن هست به صورت اولیه در بعضی مناطق قابلیت Carrier Aggregation وجود داشته باشد..
سرعت 3G بنده که 4 مگابیته
خوشا به حال کسایی که 40 مگابیت میگرن
Last edited by adreno; 19-07-2016 at 22:03.
یکی از دوستان این تاپیک یه ماه پیش آقایی را در انجمن همسایه معرفی کردن که شارژ با تخفیف می فروشن و من بیشتر از 200 هزار تومن از ایشون خرید کردم در این مدت. ایشون پست شما رو دیدن و برای من نوشتن:
این جواب غلطه ها. امکانش هست و میشه.
Last edited by NetizeN; 19-07-2016 at 22:15.
سلام
یک سوال داشتم !
من شبها حدود 3مگ برثانیه سرعت میگیرم برای 3 جی
اونوقت سوالم اینه که اگر 2 تا کانکشن تری جی رو ادغام کنم میشه دو برابر ههمین سرعت گرفت/؟(با دو مودم)
خب دی جی کالا امروز عصر این مودم DWR-953 ما رو آوردش، الان توی خود اصفهان نیستم، توی منطقه ای هستم که از نظر نقشه ی ایرانسل تحت پوشش نیست ولی با آنتن خودش تا 8 مگ رو گرفت.
الان اینجا دو تا آنتن یاگی داریم و یه دونه هم SXT LTE داریم. هر کدوم اینا به ما تقریبا 40 تا میده، البته اون دو تا یاگی ها معمولا روی سی و خورده ای هست سرعتشون و SXT LTE هم مثلا تا 40 یا 45 میره البته متغیر هست. این یه نمونه از SXT LTE :
این DWR-953 قابلیت اینو داره که 4G و WAN رو یا به صورت پشتیبان هم یا به صورت یکجا به ما بده، من الان دو تا یاگی ها رو بستم به آنتن مودم و SXT LTE رو سیم کارت زدیم بهش و اون رو دادم به WAN ولی هنوز که هنوزه به نتیجه نرسیدیم، حالا تا مشکل از کجا باشه. ببینیم میشه اینا رو یکی کنیم و یه 80 تا بگیریم توی منطقه ای که پوشش نداره
.
Last edited by Lord Farshad; 19-07-2016 at 22:53.
یادمه زمانی در میان نرم افزارهای لپ تاپ لنوو من، نرم افزار مدیریت شبکه ای بود که اجازه می داد اینترنت دریافتی از چند درگاه را(مثلاً اینترنت دریافتی از طریق LAN و اینترنت دریافتی از طریق وای فای و اینترنت دریافتی از طریق USB) با هم ادغام شده و عملا همه درگاه ها در فرایند دانلود دخالت داده میشدند.
فقط یک نکته را به خاطر داشته باشید که در فناوری 3G برای بهبود سرعت از شیوه ای موسوم به DC یا دوال کریر استفاده می شود که سرعت دریافت اطلاعات تحت اتصال نسل سه را تا دو برابر یعنی 42 مگابیت در ثانیه افزایش می دهد اما برای این منظور هم باید گوشی یا مودم شما از دوال کریر پشتیبانی کند و هم آنتنی که در محدوده آن قرار دارید.
دوستان فاصله تبلت از مودم 4g هم آیا در سرعت تاثیر گذاره یعنی فرقی میکنه که تو یه آپارتمان ۸۰ متری در نزدیکی مودم lh92 باشیم یه ۱۵ متر باهاش فاصله داشته باشیم تو سرعت دریافتمون تاثیر میذاره
بله ميشه ٢ تا مودم
و يه روتر ميكروتيك كه بتونين ادغام كنين
يعني با sxt LTE تو منطقه اي كه پوشش تو نقشه نيست ٤٠ مگ سرعت ميگيري!؟ چه گيرندگي بالاي داره!
انتنهاي ياگيتون از ايناست كه تو سايتاي چيني ميفروشن يا از اين بزرگا كه رو پشت بوم وصل ميشه!؟
واسه ادغامش ميتوني يه روتر ميكروتيك بگيري كه ادغامشون كني
بله تاثیر میذاره به شکل محسوس حتی مودم 5372 من هم همینطوریه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)