تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2238 از 3347 اولاول ... 1238173821382188222822342235223622372238223922402241224222482288233827383238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,371 به 22,380 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

وجود دارد
    تستش رو گذاشته بودن تو همین فروم
    برخی شهر ها فعال شده
    LTE Advance
    یا
    +4G
    سلام. تست +4G را خود بنده قرار دارم و از دوستان خواستم مواردی که این شبکه یا +LTE رو روی گوشی خودشون مشاهده کردند را گزارش بدهند. ممکن هست به صورت اولیه در بعضی مناطق قابلیت Carrier Aggregation وجود داشته باشد..

2. این کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سرعت 3G بنده که 4 مگابیته
    خوشا به حال کسایی که 40 مگابیت میگرن
    Last edited by adreno; 19-07-2016 at 22:03.

4. این کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

امکانش نیست . اعتباری فقط برای اعتباری میتونه شارژ کنه
    یکی از دوستان این تاپیک یه ماه پیش آقایی را در انجمن همسایه معرفی کردن که شارژ با تخفیف می فروشن و من بیشتر از 200 هزار تومن از ایشون خرید کردم در این مدت. ایشون پست شما رو دیدن و برای من نوشتن:
    این جواب غلطه ها. امکانش هست و میشه.
    Last edited by NetizeN; 19-07-2016 at 22:15.

6. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    یک سوال داشتم !
    من شبها حدود 3مگ برثانیه سرعت میگیرم برای 3 جی
    اونوقت سوالم اینه که اگر 2 تا کانکشن تری جی رو ادغام کنم میشه دو برابر ههمین سرعت گرفت/؟(با دو مودم)

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب دی جی کالا امروز عصر این مودم DWR-953 ما رو آوردش، الان توی خود اصفهان نیستم، توی منطقه ای هستم که از نظر نقشه ی ایرانسل تحت پوشش نیست ولی با آنتن خودش تا 8 مگ رو گرفت.

الان اینجا دو تا آنتن یاگی داریم و یه دونه هم SXT LTE داریم. هر کدوم اینا به ما تقریبا 40 تا میده، البته اون دو تا یاگی ها معمولا روی سی و خورده ای هست سرعتشون و SXT LTE هم مثلا تا 40 یا 45 میره البته متغیر هست. این یه نمونه از SXT LTE :

این DWR-953 قابلیت اینو داره که 4G و WAN رو یا به صورت پشتیبان هم یا به صورت یکجا به ما بده، من الان دو تا یاگی ها رو بستم به آنتن مودم و SXT LTE رو سیم کارت زدیم بهش و اون رو دادم به WAN ولی هنوز که هنوزه به نتیجه نرسیدیم، حالا تا مشکل از کجا باشه . ببینیم میشه اینا رو یکی کنیم و یه 80 تا بگیریم توی منطقه ای که پوشش نداره .
    Last edited by Lord Farshad; 19-07-2016 at 22:53.

9. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    یک سوال داشتم !
    اونوقت سوالم اینه که اگر 2 تا کانکشن تری جی رو ادغام کنم میشه دو برابر ههمین سرعت گرفت/؟(با دو مودم)
    یادمه زمانی در میان نرم افزارهای لپ تاپ لنوو من، نرم افزار مدیریت شبکه ای بود که اجازه می داد اینترنت دریافتی از چند درگاه را(مثلاً اینترنت دریافتی از طریق LAN و اینترنت دریافتی از طریق وای فای و اینترنت دریافتی از طریق USB) با هم ادغام شده و عملا همه درگاه ها در فرایند دانلود دخالت داده میشدند.
    فقط یک نکته را به خاطر داشته باشید که در فناوری 3G برای بهبود سرعت از شیوه ای موسوم به DC یا دوال کریر استفاده می شود که سرعت دریافت اطلاعات تحت اتصال نسل سه را تا دو برابر یعنی 42 مگابیت در ثانیه افزایش می دهد اما برای این منظور هم باید گوشی یا مودم شما از دوال کریر پشتیبانی کند و هم آنتنی که در محدوده آن قرار دارید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان فاصله تبلت از مودم 4g هم آیا در سرعت تاثیر گذاره یعنی فرقی میکنه که تو یه آپارتمان ۸۰ متری در نزدیکی مودم lh92 باشیم یه ۱۵ متر باهاش فاصله داشته باشیم تو سرعت دریافتمون تاثیر میذاره

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام
    یک سوال داشتم !
    بله ميشه ٢ تا مودم
    و يه روتر ميكروتيك كه بتونين ادغام كنين

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

خب دی جی کالا امروز عصر این مودم DWR-953 ما رو آوردش، الان توی خود اصفهان نیستم، توی منطقه ای هستم که از نظر نقشه ی ایرانسل تحت پوشش نیست ولی با آنتن خودش تا 8 مگ رو گرفت.

الان اینجا دو تا آنتن یاگی داریم و یه دونه هم SXT LTE داریم. هر کدوم اینا به ما تقریبا 40 تا میده، البته اون دو تا یاگی ها معمولا روی سی و خورده ای هست سرعتشون و SXT LTE هم مثلا تا 40 یا 45 میره البته متغیر هست. این یه نمونه از SXT LTE :

این DWR-953 قابلیت اینو داره که 4G و WAN رو یا به صورت پشتیبان هم یا به صورت یکجا به ما بده، من الان دو تا یاگی ها رو بستم به آنتن مودم و SXT LTE رو سیم کارت زدیم بهش و اون رو دادم به WAN ولی هنوز که هنوزه به نتیجه نرسیدیم، حالا تا مشکل از کجا باشه . ببینیم میشه اینا رو یکی کنیم و یه 80 تا بگیریم توی منطقه ای که پوشش نداره .
    يعني با sxt LTE تو منطقه اي كه پوشش تو نقشه نيست ٤٠ مگ سرعت ميگيري!؟ چه گيرندگي بالاي داره!
    انتنهاي ياگيتون از ايناست كه تو سايتاي چيني ميفروشن يا از اين بزرگا كه رو پشت بوم وصل ميشه!؟
    واسه ادغامش ميتوني يه روتر ميكروتيك بگيري كه ادغامشون كني

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان فاصله تبلت از مودم 4g هم آیا در سرعت تاثیر گذاره یعنی فرقی میکنه که تو یه آپارتمان ۸۰ متری در نزدیکی مودم lh92 باشیم یه ۱۵ متر باهاش فاصله داشته باشیم تو سرعت دریافتمون تاثیر میذاره
    بله تاثیر میذاره به شکل محسوس حتی مودم 5372 من هم همینطوریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •