تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2238 از 4105 اولاول ... 1238173821382188222822342235223622372238223922402241224222482288233827383238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,371 به 22,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حالا اگر من تا یک شهریور ارگانی رفتم که امریه اش آموزشیش واسه سپاه است(مثلا دادگستری) که آموزشیش زیر نظر سپاه است اونوقت چی ممکن است تغییر بکند کد آموزشیش؟/ به نظر شما تقسیمات 05 چگونه است؟/آیا در نیروی زمینی دوره کد میخورم(رشتم حسابداریه)/تک پسر تاثیر داره تو تقسیمات؟
    داستان امریه فرق میکنه.
    وقتی شما امریه میگیری، دیگه فرقی نمیکنه کدوم نیرو آموزش دیده باشی.
    مثلا شما که نزاجا افتادی و دادگستری زیر نظر سپاهه، شما 2 ماه آموزش ارتش رو میبینی، بعدش زیر نظر سپاه 22 ماه در دادگستری خدمت میکنی.

من الان خدمتم تو عجب شیره، یکی از گروه بانهای ما اهل جیرفت(استان کرمان) هستش، آموزشیش 05 بوده ، میگفت چند نفرشون افتادن کرمان، چند نفر تهران، چنر نفرهم عجب شیر (آذربایجان شرقی)
    تقسیمات معلوم نیس چجوریه، ولی انگار بومی سازه داره جامیوفته و بیشتر از 150 کیلومتر از شهر سکونت نمیدن. حالا مونده به شانس شما که مثل گروه بان ما بیوفتی 1600 کیلومتر اونورتر.

دوره کد هم مونده به نیاز ارتش. شاید از 1000(مثلا) نفری که در 05 هستن، 700 نفر دوره کد بخورن. فقط رشته کامپیوتره که 99% کد نمیخوره. ولی ممکنه شما هم جزو اون 300 نفری باشی که کد نخوردن.
    (هر کی دوره کد رفته، میگه فقط خوردن و خوابیدن هستش، بعضی وقتا هم میری کلاس-مثل دانشگاه-)
    وقتی رفتی مرآ05 اونجا "نویسنده" گروهان میاد مدارک کد دارها (شرایط دارها) رو میگیره
    اگه مسئول ثبت کدها حوصله داشته باشه و ثبت کنه، 100% تاثیر داره که شهر خودت یا لااقل شهر نزدیک بیوفتی.

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید میخاستم بپرسم که اگه یه چشم نابینا باشه ..مثلا بیناییش در حدی باشه که یه نفر در 5 متری بشینه و اونو نتونه ببینه،معلولیت حساب میشه؟ و اگه اره میشه با این معلولیت معافی گرفت؟
    الان یه دوستی دارم که چشم چپش 8 هستش و اون یکی چشمش سالم
    یعنی 2متریشو تار میبینه
    ولی در قانون هست که برا دانشگاهی ها جمع نمره دوچشم باید بیشتر از 10 باشه و برای دیپلم و پایین تر بالای 8 (از نظر ضعیفی)

شما با این اطلاعات خودتو مقایسه کن ببین شرایط معافی رو داری یا نه.

برا داشنگاه معافیت پزشکی مهم نیس ولی برا اکثر ادارات دولتی، مهم هست که معافیتت غیرپزشکی باشه..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

داستان امریه فرق میکنه.
    مثلا شما که نزاجا افتادی و دادگستری زیر نظر سپاهه، شما 2 ماه آموزش ارتش رو میبینی، بعدش زیر نظر سپاه 22 ماه در دادگستری خدمت میکنی.

من الان خدمتم تو عجب شیره، یکی از گروه بانهای ما اهل جیرفت(استان کرمان) هستش، آموزشیش 05 بوده ، میگفت چند نفرشون افتادن کرمان، چند نفر تهران، چنر نفرهم عجب شیر (آذربایجان شرقی)
    تقسیمات معلوم نیس چجوریه، ولی انگار بومی سازه داره جامیوفته و بیشتر از 150 کیلومتر از شهر سکونت نمیدن. حالا مونده به شانس شما که مثل گروه بان ما بیوفتی 1600 کیلومتر اونورتر.

دوره کد هم مونده به نیاز ارتش. شاید از 1000(مثلا) نفری که در 05 هستن، 700 نفر دوره کد بخورن. فقط رشته کامپیوتره که 99% کد نمیخوره. ولی ممکنه شما هم جزو اون 300 نفری باشی که کد نخوردن.
    (هر کی دوره کد رفته، میگه فقط خوردن و خوابیدن هستش، بعضی وقتا هم میری کلاس-مثل دانشگاه-)
    وقتی رفتی مرآ05 اونجا "نویسنده" گروهان میاد مدارک کد دارها (شرایط دارها) رو میگیره
    اگه مسئول ثبت کدها حوصله داشته باشه و ثبت کنه، 100% تاثیر داره که شهر خودت یا لااقل شهر نزدیک بیوفتی.
    آقا میثم ممنون از جوابتون/تا چه روزی با اینکه کدا مده میتونم تمدید کنم برای یک شهریوربه نظر شما ارزشش را داره برم تمدید کنم و یک بار دیگه برم دنبال امریه؟/تقسیمات 05 کرمان ممکن است اصفهان بیفتم؟/میتونم برم فروشگاه اتکا یزد حرف بزنم تا بعد آموزشی یزد باشم و اونجد خدمت کنم؟(چون یزد ارتش ندارد)/چه طور معلوم میشه مدرک مشمولان چیه؟(چون فقط در برگ سفید گفته لیسانس کارشناسی غیر پزشکی) معلوم نیست چه رشته درس خواندند که؟/به نظر شما خدمت تو ارتش بهتره یا نیروی انتظامی؟/ آیا امکانش است منی که هیچ بار تمدید نکردم با اینکه کدم خورده بتونم واسه یک شهریور تمدید کنم؟/

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

داستان امریه فرق میکنه.

البته خیلی هم در مورد این بومی سازی ها نباید به کسی امید داد!

پارسال که ما تقسیم شدیم، فواصل 1000 کیلومتری کم نبود. اونم ناجا که این همه پاسگاه و کلانتری توی تک تک شهرهای کشور داره
    مثلا بچه های خوزستان و جنوب رو انداختن تهران
    بچه های تهران رو انداختن مشهد و یکسری دیگه رو شیراز
    و ....

در حالیکه به نظر من خیلی راحت میشد همه رو انداخت نزدیک شهرشون

5. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان.من یکم تیر ماه دارم میرم به اموزشی
    محل خدمتم هم پادگان نیروی انتظامی شهید بیگلری مشکین شهر هستش

کسی در مورد اونجا اطلاعی نداره یکم بم بگه ؟ با توجه به اینکه از 8 تیر ماه رمضان شروع میشه .تو اینماه خدمت به چه وضع هستش؟
    Last edited by mgh-mysterio; 06-06-2014 at 17:56.

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

الان یه دوستی دارم که چشم چپش 8 هستش و اون یکی چشمش سالم
    یعنی 2متریشو تار میبینه
    ولی در قانون هست که برا دانشگاهی ها جمع نمره دوچشم باید بیشتر از 10 باشه و برای دیپلم و پایین تر بالای 8 (از نظر ضعیفی)

شما با این اطلاعات خودتو مقایسه کن ببین شرایط معافی رو داری یا نه.

برا داشنگاه معافیت پزشکی مهم نیس ولی برا اکثر ادارات دولتی، مهم هست که معافیتت غیرپزشکی باشه..
    من چشم راستم ضعیف نیست ..بکل نمبیبینه ..شما یه پاکت فریز رو بذار جلوی چشمات ببین ..تصویر مات هستش و میشه یخورده فهمید چی به چیه ولی هیچ کارایی تو هیچی نداره ...فقط یه بار رفتم چشم پزشکی و از این اعداد و ارقامی که دادی هم متاسفانه سر در نمیارم ...چشمم کوچیک که بودم ضربه خورد و پرده ش پاره شد و نیاز به عمل داشت که به دلایلی نتونستم عمل کنم ...
    حالا من نمیدونم اعداد و ارقام چجوری هست ...وضعیت دیدمو هم که گفتم ..خودتون چی تشخیص میدین؟ من الان دانشجوی کاردانی هستم ...

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من چشم راستم ضعیف نیست ..بکل نمبیبینه ..شما یه پاکت فریز رو بذار جلوی چشمات ببین ..تصویر مات هستش و میشه یخورده فهمید چی به چیه ولی هیچ کارایی تو هیچی نداره ...فقط یه بار رفتم چشم پزشکی و از این اعداد و ارقامی که دادی هم متاسفانه سر در نمیارم ...چشمم کوچیک که بودم ضربه خورد و پرده ش پاره شد و نیاز به عمل داشت که به دلایلی نتونستم عمل کنم ...
    حالا من نمیدونم اعداد و ارقام چجوری هست ...وضعیت دیدمو هم که گفتم ..خودتون چی تشخیص میدین؟ من الان دانشجوی کاردانی هستم ...
    باز هم میگم باید دکتر نظر بده اما به نظر شخصی من شما معاف هستید

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

sدوستان آیا معافیت کفالت باید دوره آموزشی رو رفت یا خیر

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

sدوستان آیا معافیت کفالت باید دوره آموزشی رو رفت یا خیر
    بله دوست عزیز .....
    کفالت اموزشی داره

tapatalk
    ...
    REAPER CREW
    Last edited by SNOW PATROL; 06-06-2014 at 17:53.

11. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان بنده که معافیت 3 برادری گرفتن و یکی دیگه از دوستام که پدرش فوت کرده بود و سرپرست خانواده شده بود اصلا آموزشی نرفتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •