اگه شانس داشتیم که ...
کسی هست تو باشگاه مشتریان امتیاز بالای 400 داشته باشه کد معرفش رو بفرسته برای من ؟!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اگه شانس داشتیم که ...
کسی هست تو باشگاه مشتریان امتیاز بالای 400 داشته باشه کد معرفش رو بفرسته برای من ؟!
من اصن ثبت سفارش نکردم امروز خانومِ زنگ زد گفت درخواست دادین :/
با این اوصاف که شبانه هم نداره
همین پارس بمونه بهتره به نظرم.
صبانت خوبه؟
نشنیدم تا حالا اسمش رو
امروز رفتم توی باشگاه مشتریان قضیه سه گیگ ترافیک در ازای ۲۱۰ امتیاز رو برداشتن.
نمیدونم سیستمش چیه، اولی لینک ثبتنامه که فک کنم همون کافی باشه ولی یه شناسه بود اونم گذاشتم محض احتیاط. ایشالا که اوکی باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
a6c9783a
اصلا معلوم نیست فاز این تنظیم مقررات چی هست
4 ماه پیش از صبانت به خاطر عدم تخلیه خطم شکایت کردم تو همون 4 ماه پیش هم تخلیه شد تازه دیروز زنگ زده میگه خطتتون تخلیه شد
میگم خانم مگه قانونتون 72 ساعت نیست پس چرا الان بعد 4 ماه دارید پیگیری میکنید
میگه این چیزا به ما ربط نداره لطفا بفرمایید تخلیه شد یا نه![]()
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری اعلام کرد:
به گزارش سیتنا، غلامرضا داداشزاده گفت: تمامی اپراتورهای PAP موظف هستند پس از دریافت درخواست تخلیه خط از سوی مشترکین خود، موضوع را به شرکتهای مخابراتی اعلام کنند و شرکت مخابرات نیز باید حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت پس از دریافت درخواست، خطوط مشترکین متقاضی را تخلیه کند.
وی با اشاره به اینکه درخواست تخلیه مشترکین شرکت مخابرات ایران نیز باید در همین بازه زمانی از سوی شرکتهای مخابرات استانی انجام شود، افزود: درصورت ارائه درخواست تخلیه از سوی مشترک و عدم اقدام موثر از سوی اپراتور، مشترک میتواند شکایت خود را در سامانه ۱۹۵ (سامانه پاسخگوئی به شکایات) ثبت کند تا در سریعترین زمان به آن رسیدگی شود.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری تاکید کرد: هرگونه کوتاهی در مورد تخلیه خطوط مشترکین تخلف محسوب شده و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی مطابق با مقررات با شرکت متخلف برخورد میکند.
تا دیر نشده شکایت کنید .چون خودشون همینطوری 1 هفته طول میکشه تا شکایت رو بازبینی کنند.
Last edited by mohamad hosain; 22-06-2015 at 22:09.
دستت درد نکنه فک کنم سر کاری هست !! من زدم تو جستجو گفت حساب شما فعال شد ! بعد دیدم نه امتیازی نه چیزی ... رفتم قسمت دعوت کننده شما دیدم چیزی ثبت نشده باز میگه کد معرف و ... هر جفتشو تست کردم هم حالت عدد هم اون یکی که حروف داره میگه کد معرف اشتباه است ... فک کنم رو این قسمت کار نکردن خخالان که میگه باشگاه مشتریان برای شما فعال نیست اصلا همچین چیزی نمیگفت تا قبل از این ...
![]()
Last edited by WBS; 23-06-2015 at 00:43.
های وب هستم
موافقین این طرح رو بگیرم
محتوای مخفی: نظرتون چیه
قبلا شبا 8 گیگ دانلود داشتم الان 2 گیگ هم بزور میگیرم
وضعیت پینگ هم داغونه
Last edited by mehrabooni; 23-06-2015 at 02:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)