تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2238 از 2403 اولاول ... 12381738213821882228223422352236223722382239224022412242224822882338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,371 به 22,380 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پيش فرض

لامصب آدم نمیدونه به اینا چی باید بگه من میخواستم برم طرح یکسالشو بگیرم با پاسخی که پشتیبانی بهم داد که میگه سرعت یک به یکه الان که صفحات رو مرور میکردم و دوستانی که طرح یکساله گرفتن فهمیدم سرعت نصفه و پشتیبانی بهم دروغ گفته دلم میخواد یه شکایت دیگه تنظیم کنیم با این عکس و یه آیه از قرآن که میگه :وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل می گیرند کاملاً حق خود را استیفاء می کنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم می دهند در پیمانه و وزن کمتر می دهند. ولی دیگه از توان من خارجه شاید رفتم نا محدود اندیشه گرفتم یا رفتم دنبال مبین نت قبلا با مبین نت ماهی 240 گیگ رو با 48 تومن دانلود میکردم لعنت به آشنای آخر دزد که باعث شد یه عالمه ضرر کنم
    Last edited by Microsoft Windows; 18-03-2015 at 23:45.

2. 6 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خداییش دیگه الان شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی نداریم... همه تبدیل شدن به شرکتهای کلاهبردار و دزد اینترنتی

4. 9 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

لامصب آدم نمیدونه به اینا چی باید بگه من میخواستم برم طرح یکسالشو بگیرم با پاسخی که پشتیبانی بهم داد که میگه سرعت یک به یکه الان که صفحات رو مرور میکردم و دوستانی که طرح یکساله گرفتن فهمیدم سرعت نصفه و پشتیبانی بهم دروغ گفته دلم میخواد یه شکایت دیگه تنظیم کنیم با این عکس و یه آیه از قرآن که میگه :وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل می گیرند کاملاً حق خود را استیفاء می کنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم می دهند در پیمانه و وزن کمتر می دهند. ولی دیگه از توان من خارجه شاید رفتم نا محدود اندیشه گرفتم یا رفتم دنبال مبین نت قبلا با مبین نت ماهی 240 گیگ رو با 48 تومن دانلود میکردم لعنت به آشنای آخر دزد که باعث شد یه عالمه ضرر کنم
    سلام
    ببین اینا ........ تر از اونی هستن که فکرشو میکنی ، وقتی رئیسشون اینقدر راحت مث .... دروغ میگه چه انتظاری از 4 تا بی سواد احمق داری که توی 2020 کار میکنن

خداییش دیگه الان شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی نداریم... همه تبدیل شدن به شرکتهای کلاهبردار و دزد اینترنتی

فقط این خراب شده اینطوریه
    هیچ استان دیگه این گرفتاری رو نداره که ما داریم............

6. 7 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کم کم دارند سرویس نامحدود رو حذف می کنن

8. 3 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

کم کم دارند سرویس نامحدود رو حذف می کنن
    نه دوست عزیز
    اون واسه اینه که خودتون انتخاب کنید که محدودین 16 گیگ ماهیانتون تو یک ماه در نظر گرفته بشه یا اینکه هر روز 550 مگا بایت. یعنی اگه امروز 550 مگ مصرف کنید سرعت کم میشه ولی ساعت 12 شب دوباره میره بالا. مصرف شما نشون میده بهتره محدودیتتون ماهیانه باقی بمونه نه روزانه
    شما امروز 34 مگ دانلود کردید و در کل ماه 16 گیگ. همین ماهیانه بمونید بهتره
    ولی تو عید فرض کنید مهمون میاد از خط شما استفاده کنه 16 گیگ زود تموم میشه و شما تا اخر ماه سرعتتون کمه. اما اگه روزانه باشید مهمون بیاد دانلود کنه فقط امروز سرعتتون کم میشه فردا باز میره بالا.
    انتخابش دیگه دست خودتونه
    Last edited by asksup; 19-03-2015 at 15:36.

10. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه دوست عزیز
    اون واسه اینه که خودتون انتخاب کنید که محدودین 16 گیگ ماهیانتون تو یک ماه در نظر گرفته بشه یا اینکه هر روز 550 مگا بایت. یعنی اگه امروز 550 مگ مصرف کنید سرعت کم میشه ولی ساعت 12 شب دوباره میره بالا. مصرف شما نشون میده بهتره محدودیتتون ماهیانه باقی بمونه نه روزانه
    ولی تو عید فرض کنید مهمون میاد از خط شما استفاده کنه 16 گیگ زود تموم میشه و شما تا اخر ماه سرعتتون کمه. اما اگه روزانه باشید مهمون بیاد دانلود کنه فقط امروز سرعتتون کم میشه فردا باز میره بالا.
    انتخابش دیگه دست خودتونه
    لامصب چه آپشن هایی گذاشته اندیشه! هم فکر خومونن هم به فکر مهمون هایی که عید میخوان بیان! اخه کدوم شرکت اینقدر به فکر رضایت مشتری هاش هست؟
    راستی میشه یه کاری کنید وقتی حجم تموم میشه سیستم بوق هم برامون بزنه؟

12. 4 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

لامصب چه آپشن هایی گذاشته اندیشه! هم فکر خومونن هم به فکر مهمون هایی که عید میخوان بیان! اخه کدوم شرکت اینقدر به فکر رضایت مشتری هاش هست؟
    فکرش رو بکن روزی 500 مگ
    توی قرن 21 همه دارن با سرعت نور اینترنت میدن بعد اینا میگن روزی 500 مگ
    من گوگل رو باز کنم که 500 مگ کم میشه آخه
    اینکاره نیستین عزیز ، شما رو چه به اینترنت ، شما برید با همون دیال آپ تون حال کنید

14. 5 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز
    انتخابش دیگه دست خودتونه
    ممنون ولی ایکاش این توضیحات رو همونجا می نوشتند. الان که سرویس رو فعال کردم, امکان تغییرش نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اگه دوست دارید بله میشه نرم افزار شرکت رو کامپیوترتون نصب کنید تا براتون بوق پایان حجم هم بزنه.
    من سعی کردم توضیح بدم که بهر دلیلی ممکنه نگاه افراد به سرویس متفاوت باشه واسه یکی جذاب باشه و واسه یکی نه.
    روحیه طنزتون رو تبریک میگم عید رو هم پیشاپیش تبریک میگم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

فکرش رو بکن روزی 500 مگ
    توی قرن 21 همه دارن با سرعت نور اینترنت میدن بعد اینا میگن روزی 500 مگ
    من گوگل رو باز کنم که 500 مگ کم میشه آخه
    اینکاره نیستین عزیز ، شما رو چه به اینترنت ، شما برید با همون دیال آپ تون حال کنید
    دوست عزیز
    فرمایش شما رو قبول دارم ولی لطفا به 2 تفاوت عمده توجه داشته باشید.
    1- قیمت یه stm-1 اونجا 900$ هست اینجا 9000$
    2- به خاطر وجود قانون کپی رایت اساسا 90% کاربرا ریسک دانلود غیر قانونی رو به جون نمیخرن چون قانونا دانلود این چیزایی که ما براحتی و البته با سرعت پایین اینجا دانلود میکنیم اونجا جرم سنگینیه. یعنی سرعت بالاست ولی فقط وب گردی میکنن. بله یه 10% هم دانلود زیاد دارن با قبول ریسک تخلف.

امیدورام همه زیر ساخت های لازم برای جلب رضایت شما کاربر محترم فراهم بشه. ولی سرویس دهنده فقط یه حلقه از این زنجیرست.
    نمیخوام توضیح اضافه بدم چون فکر نمیکنم این توضیحات کمکی بکنه چون ما ها رو قبلا به اندازه کافی مورد عنایت قرار دادین. فقط اینو برای مقایسه با شرکت هایی که شرایط مشابه دارن میگم نمیدونم چرا مثلا ابرانسل که 49% خارجیه پول و سرمایه هم دارن نمیاد سرویس 50 مگ نا محدود روزانه بده 10000 تومن چون اونا که دیگه .... نیستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •