تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2237 از 3017 اولاول ... 123717372137218722272233223422352236223722382239224022412247228723372737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,361 به 22,370 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تازه گذاشته رو 512 که در نتیجه سرعت آپلود 0.41 مگابیت بیشتر نمیده حداقل نزاشتش رو 650که 512کیلوبیت رو کامل بده
    الان snr آپلودم شده 21
    Last edited by farshad0123; 09-03-2015 at 00:19.

2. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اپ استریمم کم شده اومده 512
    نکنه دان استریمم رو هم کم کنن

4. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

تو صفحه باز کردن تاثیر داره. تو بازی انلاین بیشتر تاثیر داره. در ضمن خطشون وقتی بیشتر میکشه مثلا تا 1 مگ میکشه فکر کنم چرا رو ۵۱۲؟ کمه دیگه.

6. 2 کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

جدیدا دارن همه اپ استریم ها رو میزارن روی ۵۱۲ نمیدونم چشون شده.

8. 2 کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این نمیدونم کیه با بی رس داره همه خط ها رو چک میکنه
    الان پست میخوام بزارم تو این تاپیک به خاطر پایین بودن سرعت آپلود دیر ارسال میشه در صورتی که قبلا سریع ارسال میشد

10. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

10 مگ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فعلا دارم استفاده میکنم همینطوری تا حجمم تموم بشه.تموم که شد 2 مگ میگیرم

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

10 مگ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فعلا دارم استفاده میکنم همینطوری تا حجمم تموم بشه.تموم که شد 2 مگ میگیرم
    شما سرویس رو رزرو کن، بعد ترافیکتو مصرف کن، 30 مگ مونده بود، 2مگ رو فعال کن.

برای منم از 1024 آوردن روی 509...
    1000 بار هم زنگ زدم 2020، دان استریم رو کم نکردن. انگار میخوان برای همه، آپ استریم رو 512 و دان استریم رو نهایت سرعتی که خط میکشه بذارن. چون الان داون استریم خطم حدود 100کیلوبیت بیشتر شده.

امروز 5 بار زنگ زدم 2020، مشکل خط رو گفتم، هیچکس هیچ کاری نکرد. حتی تیکت هم زدم، زنگ زدم گفتم مدارک مشکل خط رو فرستادم رو تیکت، نگاه کرد و آخرش گفت: «اگر میتونی دانلود کنی و پیج باز میکنه، من مشکلی نمی بینم، ما فقط از اینا پشتیبانی میکنیم، اگر برای بازی آنلاین یا هر چیز دیگه ای میخوای، به ما مربوط نیست" آقای اپراتور 36(فکر کنم) اگر این پست رو میخونی، بدون بخاطر همین حرفت، شکایت میکنم به 195. راحت از زیر کاری که وظیفه ات هست بررسی کنی، شونه خالی میکنی و فکر میکنی مردم بی سوادن... جوری با من حرف میزد انگار پشت کوهی هستم، هیچی سرم نمیشه، الکی دارم براش کلمات استریم و گیت وی و پورت و ... رو میگم...
    دیگه بعدش نا امید شدم از پشتیبانی مخابرات.
    فکری به ذهنم رسید: "چطوره برم اون خط رو هم رانژه کنم ببینم چطوره"
    فلذا به نمایندگی رفتیم. خوشبختانه یکی از همکلاسی هام مسئولش هست سلام خزمتش
    این جریان گیت وی ها و ... رو بش گفتم، بعد پرسیدم: پیش شما ثبت نام کنم، برام ثبت میکنید اکسین؟ گفت: "ما اینجا هر چی میزنیم توی گروه اوآسیس ثبت میشه"
    از قضا یک نفر هم اونجا اومده بود شارژ کنه، پنل رو که باز کرد، همین دوستمون گفت: "ایشون از اکسین سرویس داره، بعد گفتم سه رقم اول آی پیش رو بخون، گفت : 2.185.13"
    بعد گفتم اکسین بخوام برم، چه کنم؟
    گفت باید بری نمایندگی مخابرات تو پاساژ ولی عصر(طبقه بالا هست)... اونجا اکسین، ما اوآسیس(که ضحی کیش هم باش یکی شده) و پردیس رایان که فکر کنم آقا احسان هست، میشه یکی دیگه... نپرسیدم ماناماد چی شده

خوب دیگه رفتم 33 تومن دادم اینترنت 2مگ 5 گیگ گرفتم برای ماه اول، تا ببینم کدوم گروهه.

یه نکته دیگه هم گفت، گفت : «اینجا همه ی دستگاه ها کنار همن، مثلا اوآسیس 34، اکسین 35، اگر یکی پر بشه، میزنن به اون یکی» ولی اگر پر نباشه، هر کی نت خودشو میده.

ای کاش بیفتم رو همون اکسین تا یکی دو روز دیگه مشخص میشه
    کلا امروز اعصابم با پشتیبانی مخابرات منفجر شد... هیچوقت اینقدر عصبی نشده بودم که موقع بحث با پشتبانی امروز مخابرات...

13. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما سرویس رو رزرو کن، بعد ترافیکتو مصرف کن، 30 مگ مونده بود، 2مگ رو فعال کن.

برای منم از 1024 آوردن روی 509...
    1000 بار هم زنگ زدم 2020، دان استریم رو کم نکردن. انگار میخوان برای همه، آپ استریم رو 512 و دان استریم رو نهایت سرعتی که خط میکشه بذارن. چون الان داون استریم خطم حدود 100کیلوبیت بیشتر شده.

امروز 5 بار زنگ زدم 2020، مشکل خط رو گفتم، هیچکس هیچ کاری نکرد. حتی تیکت هم زدم، زنگ زدم گفتم مدارک مشکل خط رو فرستادم رو تیکت، نگاه کرد و آخرش گفت: «اگر میتونی دانلود کنی و پیج باز میکنه، من مشکلی نمی بینم، ما فقط از اینا پشتیبانی میکنیم، اگر برای بازی آنلاین یا هر چیز دیگه ای میخوای، به ما مربوط نیست" آقای اپراتور 36(فکر کنم) اگر این پست رو میخونی، بدون بخاطر همین حرفت، شکایت میکنم به 195. راحت از زیر کاری که وظیفه ات هست بررسی کنی، شونه خالی میکنی و فکر میکنی مردم بی سوادن... جوری با من حرف میزد انگار پشت کوهی هستم، هیچی سرم نمیشه، الکی دارم براش کلمات استریم و گیت وی و پورت و ... رو میگم...
    دیگه بعدش نا امید شدم از پشتیبانی مخابرات.
    فکری به ذهنم رسید: "چطوره برم اون خط رو هم رانژه کنم ببینم چطوره"
    فلذا به نمایندگی رفتیم. خوشبختانه یکی از همکلاسی هام مسئولش هست سلام خزمتش
    این جریان گیت وی ها و ... رو بش گفتم، بعد پرسیدم: پیش شما ثبت نام کنم، برام ثبت میکنید اکسین؟ گفت: "ما اینجا هر چی میزنیم توی گروه اوآسیس ثبت میشه"
    از قضا یک نفر هم اونجا اومده بود شارژ کنه، پنل رو که باز کرد، همین دوستمون گفت: "ایشون از اکسین سرویس داره، بعد گفتم سه رقم اول آی پیش رو بخون، گفت : 2.185.13"
    بعد گفتم اکسین بخوام برم، چه کنم؟
    گفت باید بری نمایندگی مخابرات تو پاساژ ولی عصر(طبقه بالا هست)... اونجا اکسین، ما اوآسیس(که ضحی کیش هم باش یکی شده) و پردیس رایان که فکر کنم آقا احسان هست، میشه یکی دیگه... نپرسیدم ماناماد چی شده

خوب دیگه رفتم 33 تومن دادم اینترنت 2مگ 5 گیگ گرفتم برای ماه اول، تا ببینم کدوم گروهه.

یه نکته دیگه هم گفت، گفت : «اینجا همه ی دستگاه ها کنار همن، مثلا اوآسیس 34، اکسین 35، اگر یکی پر بشه، میزنن به اون یکی» ولی اگر پر نباشه، هر کی نت خودشو میده.

ای کاش بیفتم رو همون اکسین تا یکی دو روز دیگه مشخص میشه
    کلا امروز اعصابم با پشتیبانی مخابرات منفجر شد... هیچوقت اینقدر عصبی نشده بودم که موقع بحث با پشتبانی امروز مخابرات...
    ممكنه كم كردن آپ استريم براي بعضي ها مثل شما مشكل ساز بشه ولي هرچي از كانفيگ قبلي خط ها بد بگم رواست! آخه آپلود و دانلود هر دو 2 مگ هم تنظيم بود؟!
    الان دقت كردم دان استريم يه حالت اتوماتيك پيدا كرده وقتي خط نميكشه مياد تا 6500 پايين بعضي موقع ها هم تا 7800 مي ره بالا. البته چون من مودمم رو چند بار خازن براش عوض كردم بخاطر اينكه لينك نمي گرفت ديگه داغون شده! 8 ساله 8811 رو دارم!
    اوايل كه نامحدود ها خفن سرعت مي دادن هميشه هاست بازي كال آف ديوتي مي شدم يه 10-12 نفري هم وصل مي شدن بهم! توي يه دوره 10 گيگ آپلود داشتم 1 گيگ دانلود
    اونجا آپلود به كار ميومد!
    منم از طبقه بالاي وليعصر گرفتم اولش ولي 2020 ميگفت از ما نگرفتي تا اينكه منتقل شدم به نمي دونم كجا!
    پسر داييم هم گرفته اخيرا از پاساژ وليعصر چند شب پيش از خونشون زنگ زدم 2020 گفت شما توابع هستيد ما پشتيباني شما نيستيم
    خلاصه مواظب باش

پيش يكي از نمايندگي هاي مخابرات بودم يه نفر اومد گفت مي خوام از صبانت بيام از شما سرويس بگيرم يعني از مخابرات. نماينده بهش گفت صبانت نماينده خودمونه نمي خواد تخليه كني يه درخواست ثبت مي كنم بيا پيش خودمون
    شير تو شيريه كلا مخابرات!

15. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سروش من هم از اکسین گرفتم که این بلا سرم اومد. کاش از ماناماد می گرفتم

یعنی تو 2 -3 روز تماس گرفتی اعصابت خورد شد. من چی بگم روزی 3 -4 بار تماس می گیرم.

دیشب هم 2 بار تماس گرفتم. بهم گفتند تایم اداری تماس بگیر. حالا قراره ساعت 12 دوباره تماس بگیرم

ترافیکم هم فردا احتمالا تموم بشه. امروز زنگ می زنم تهدید می کنم میگم درست نکردید من تخلیه می کنم

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممكنه كم كردن آپ استريم براي بعضي ها مثل شما مشكل ساز بشه ولي هرچي از كانفيگ قبلي خط ها بد بگم رواست! آخه آپلود و دانلود هر دو 2 مگ هم تنظيم بود؟!
    الان دقت كردم دان استريم يه حالت اتوماتيك پيدا كرده وقتي خط نميكشه مياد تا 6500 پايين بعضي موقع ها هم تا 7800 مي ره بالا. البته چون من مودمم رو چند بار خازن براش عوض كردم بخاطر اينكه لينك نمي گرفت ديگه داغون شده! 8 ساله 8811 رو دارم!
    اوايل كه نامحدود ها خفن سرعت مي دادن هميشه هاست بازي كال آف ديوتي مي شدم يه 10-12 نفري هم وصل مي شدن بهم! توي يه دوره 10 گيگ آپلود داشتم 1 گيگ دانلود
    اونجا آپلود به كار ميومد!
    منم از طبقه بالاي وليعصر گرفتم اولش ولي 2020 ميگفت از ما نگرفتي تا اينكه منتقل شدم به نمي دونم كجا!
    پسر داييم هم گرفته اخيرا از پاساژ وليعصر چند شب پيش از خونشون زنگ زدم 2020 گفت شما توابع هستيد ما پشتيباني شما نيستيم
    خلاصه مواظب باش

پيش يكي از نمايندگي هاي مخابرات بودم يه نفر اومد گفت مي خوام از صبانت بيام از شما سرويس بگيرم يعني از مخابرات. نماينده بهش گفت صبانت نماينده خودمونه نمي خواد تخليه كني يه درخواست ثبت مي كنم بيا پيش خودمون
    شير تو شيريه كلا مخابرات!
    به احتمال زیاد خطتت رو 10 مگ بستن ولی چون نمیکشه مودم نمیتونه با 10 مگ سینک بشه و کمتر میگیره

18. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •