72 ساعت کاری در صورت وجود پورت خالی
72 ساعت کاری در صورت وجود پورت خالی
فقط لز طریق 195 باید اعتراض کرد تا یه جواب درست بدن وگرنه 2020 که هیچی بارشون نیست هرکس یه چیز میگه علت قطعی رو یکی به من گفت کابل برگردونه![]()
دوستان بیشترین سرعتی که مخابرات داده چنده روی ای دی اس ال؟
بیشترین سرعتی که با آی دی ام گرفتین چند بوده با مخابرات؟
من همون 16 مگ دادن
دانلود ثابت 1.8 1.9مگ
در رابطه با این شکایتم، من تهران نیستم ولی کلا مخابرات سراسری شده واسه همین اینجا هم اعلام کردم که شکایت بزنیم
از طرف مخابرات شهرمون زنگ زدن تنها کاری که کردن این بود که معزرت خواهی کردن گفتن هیچ کنترل و دخالتی تو سیستم ندارن از وقتی که همه متمرکز شده روی تهران قدرت رو ازشون گرفتن در نتیجه نه میتونست طرحم رو نگه داره نه کار دیگه ! گفت احتمال میدم یه سری طرح بهاره اینا هم بیادشاید اونا بهتر باشه
![]()
تک لینک خارجی سرعت آی دی ام چنده؟
خط رو چند دقیق بسته شده؟
چرا سرعت تک لینک خارجی تو آی دی ام خیلی بیشتر از سرعت تک لینک با سایت اسپید تست هست؟
فرقی نداره سرعتم همونه ثابته فقط لینک های داخلی سرعت ارتباط گیری و شروع دانلودش سریعتر انجام میشه به خاطر پینگ پایینتر
بعد به خاطر اینکه سرعت idm بیشتره به خاطر قابلیت تعداد کانکشن هستش
اینم مشخصات خطم
![]()
Last edited by mr korash; 16-03-2019 at 18:21.
ممنون دوست عزیز منظورم همون وقتی آی دی ام رو می زا ریم روی یک گانکشن بود ،یک کانکشن ای دی ام بهم 1700 میده یعنی 16 مگ تما اسپید تست تک خارجی 3مگ میزنه ،
البته وقتی آی دی ام رو 8 کانکشن بزارم تا 2250 هم میره
زنگ زدم ٢٠٢٠ ميگن تا وقتى كه زمان سرويس رنگين نتت تموم نشه نمى تونى سرويستو تغيير بدى يا سرويس جديد بگيرى . بهشون ميگم تا چند روز پيش كه ميشد ميگن اين قانون جديدمونه . حالا واسه من كه سه ماهه بود خدا به داد اونايى برسه كه رفتن يه ساله خريدن . با اين وضع محاسبه نشدن حجم شبانه نهايتا دو ماهه حجمم تموم ميشه احتمالا بايد واسه يه ماه آخر يه عالمه پول بدم حجم اضافى بخرم . فقط خدا لعنتشون كنه با اين بساطى كه راه انداختن . يه مشت بى سواد نشستن اون پشت واسه ما نسخه مى پيچن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)