میشه یه نفر یه لیست کلی از مناطق تحت پوش 3g در رشت رو بگه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میشه یه نفر یه لیست کلی از مناطق تحت پوش 3g در رشت رو بگه ؟
ازنظر حجمی کار خیلی خوبی انجم دادین تشکر
امیدوارم کیفیت خطها هم پیگیری کنید
الان تو کمپین هم آخر هر ماه حجم اضافه رو می سوزونن ؟ یا اینکه به ماه بعد اضافه میشه ؟
نه میره ماه بعد
-----------------------------------
جالبه به خالقی زنگ زدم میگه باید برای همه کاربرا باید 25 درصد حجم اضافه بدن ، در حالی که این دزدای اول فقط به کسایی که حجم اضافه بخرن 25 درصد حجم اضافه میدن
واجب شد یه شکایت دیگه بزنم
اقا من حجمم صفره ... بعد همین جوری دارم دانلود می کنم ..... اصن نتم قطع نیست ؟؟؟ می رم تو پنلم نوشته افلاینی ..... فک کنم سیستم قاط زده![]()
صبا نت شباش رو برداشته اگه واسه یه سری سرویس باشه هم مثل شاتل محدوده چند شب 2 یگ به بالا دانلود کنید میری تو دایل آپ
نامحدود هاش برنزی داریه که بعد مصرف مشخص سرعت 1/4 میشه یعنی 128 بگیری کیشی 32 کیلو بیت !!! نصف دایل آپ
برنزی دیگه نمیفروشن
طلایی هم نصف میشه
یعنی 1 مگ طلایی بعد دانلود مشخص میشه 512 تا آخر ماه
پس اصلا به صرفه نیست
سرعت ارسال هم نصف مثل اندیشه کم فروشی میکنن
مفته کوفته
وای که چقدر زرنگن اینا
امروز زنگ زدم به طاهر نژاد گفتم قضیه این 25 درصد چیه؟چرا برای همه اعمال نمکنید؟
میگه ما برای کمپین ها اعمال کردیم.میگم چجوری؟میگه همون تخفیفی که موقع قرارداد بهتون دادیم ، سر همون حساب شده
میگم آقای طاهر نژاد کسی که کمپین نورروزی 93 ( یعنی 93.01.01 ) با شما قرارداد بسته ، شما چجوری براش 25 درصد حجم رایگان رو اعمال کردید وقتی این قانون هنوز 2 ماهه تصویب شده؟
میگه من پیگیری کردم اینو بهم گفتن
خداییش دیگه آدم نمیدونه چی بگه؟چرا اینقدر اینا دزدن که تو روز روشن دارن دری وری به آدم تحویل میدن
من که شکایت زدم برای کم فروشی و دزدی تو روز روشن.شما هم شکایت بزنید بزارید یکی پیگیری کنه
حداقل چند نفر اگه شکایت بزنن با محتوای و موضوع بکسان ، تنظیم مقررات بیشتر حواسش روی این موضوع جمع میشه
پس تبلیغات مفته عجب
میشه بگید جشنواره تمدید کی شروع میشه؟
شروع شده البته ازمایشی ولی شده.
هر کسی که تمدید میکنه اگه 3 ماه یاشه 5 واگه 6 ماه به بالا باشه 10% تخفیف میگیره.
ضمن اینکه بین 1 و 10 گیگ حجم اضافه هم دریافت میکنه. مشروط به اینکه حداقل 20000 تومن پول سرویسش شده باشه.
یعنی اینکه ضرب مدت سرویس در قیمت سرویس هر چی که باشه حجم در نظر گرفته میشه. مثلا یه سرویس 10 هزار تومنی 3 ماه و یا یه سرویس 1 ماه 30 هزار تومنی هر 2 حجم اضافه میگیرن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)