تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2237 از 3195 اولاول ... 123717372137218722272233223422352236223722382239224022412247228723372737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,361 به 22,370 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

چشم دوست من شما راست میگی ولی یه لطفی بکن بگو من دقیقا کجا اشتباه کردم (دقیقا جمله های خودمو) که دیگه تکرار نشه.
    اقا میلاد شما هم بگو من کجا اشتبا کردم. (اشتباهای خودتم بگیا )
    دوست عزیز من نگفتم شما اشتباه کردین!

من گفتم برای حرفهاتون دلیل و مدرکی که همون منبع خودمون هست ذکر نکردین! ممکنه حرف های شما درست باشه ولی تا وقتی که منبع معتبری نباشه که درست بودن حرف اثبات نمیشه!

برای مثال :

دوست عزیز شما فکر کنم یه کم دیر وارد بحث شدی منظور منو درست متوجه نشدی. بحث سر بازیای انحصاری هر دو کنسول بود و این که مایکروسافت هیچ بازی انحصاری به یاد موندنی و تاثیر گذار در حد GOD, Shadow of the colossus, ICO, The last guardian و خیلی بازی های دیگه نداره. علتشم گفتم از نظر بنده عدم توانایی مایکروسافته. چند نفر از دوسان هم گفتن علتش عدم توانایی نیست مایکروسافت جای دیگه (مثلا Live پولی) دنبال درامده. منم گفتم که از دید بنده نتونستن با نخواستن فرقی نداره مهم اینه که بازی دست ما نمیرسه.
    اینا یه خلاصه ای از بحثای چند صفحه قبل بود. حالا شما خودت بگو این بحث کلکل الکیه یا انتقاد سازنده.

شما میگید مایکروسافت توانایی مثلا ساختن فلان بازی رو نداره!

منبعی برای این صحبتتون دارین؟

در ضمن مگه بازی هایی که نام بردین رو سونی ساخته؟

سونی فقط ناشر بازی بوده و سازنده بازی ها استدیو های بازی سازی بودن.

2. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

دیدم حیف دوستان این اختراع من را نبینن
    البته این اختراع داره مراحل آزمایش را پشت سر میزاره و به زودی با شکل و شمایل زیباتر و کارایی بهتر به بازار عرضه میکنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دمت گرم. البته من یه جفت باطری شارژی با شارژرش 8 تومن گرفتم بیشتر از 20 ساعت میشه باهاش بازی کرد. اینو گفتم اون گوشی بدبختو نجات بدم.
    Last edited by leonredfield; 03-04-2011 at 19:29.

4. 3 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

LT+

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

شما راست میگی. به هر حال بگم من تو هیچ کدوم از پستام هدف خاصی رو دنبال نکردم و قصد توهین به کسی رو نداشتم و از همه مهم تر فن بوی هیچ کنسولی هم نیستم و از اون هم مهم تر بابا من خودم 360 دارم. فقط حرفم این بود که رو این کنسول هیچ بازی بزرگی در حد ... نیست. همین. شایدم سلیقه من خرابه
    اتفاقا شما سلیقت خوبه چون انحصاریهای sony واقعامحشرو بی رقیبه ولی نگرش و نگاهت خرابه که فکر میکنی همین انحصاریها باعث پیروزی ps3 میشه.موفق باشی

6. 4 کاربر از astatira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقایون من یه چیزی رو بگم که الان خیلی اتفاقی دیدمش :
    این دوستمون گفته بود که فروش 360 بیشتره چونکه زودتر رلیز شده !

کد:
    کد:
    کد:
    همون طور که میدونید PS Move زود تر از Kinect رلیز شده بود ، حدود 2 ماه زود تر !
    و الان من یک چیز جالبی دیدم که ادعای این دوستمون رو نقض میکنه :

آمار فروش کینکت همون طوری که عقب تر لینک دادم بیش از 10 میلیون بوده ، و آمار فروش MOVE تنها 5.2 میلیون بوده .
    و این تفاوقت رو هم شما در نظر بگیرید که در ازای هر یک پلیر ما حد اقل یک MOVE لازم داریم و در برخی بازی ها هم برای یک نفر دو تا لازم داریم ولی کینکت این طوری نیست و با یه دونه میشه 4 نفری هم بازی کرد .

کد:
    کد:
    کد:
    Industry tracker IHS iSuppli says approximately 6.36 million Kinect sensors have been sold since the accessory came out in November. Sony’s Move, meanwhile, which was released last September, has sold only 5.23 million units.

این که نزدیک ترین مقایسه بوده و توسط فن های Move نوشته شده ، فروش کینکت رو در ماه نوامبر 2010 6.36 میلیون اعلام کرده و Move رو 5.23 میلیون !

این معنیش اینه که فروش بیشتر ربطی به تاریخ رلیز نداره و خودش تصدیق کننده حرف من در مورد تفاوت فروش 360 و PS3 هستش .

همچنین معنی این اخبار اینه که حدود 10 میلیون کنسول 360 هم بواسطه ی فروش کینکت ها میتونه فروخته شده باشه ، چون یک کینکت با یک کنسول ، ولی 4 تا Move برای یک کنسول در مورد Ps3 و در نتیجه این آمار فروش Ps3 رو که به خاط فروش Move بهش اضافه شده میاره پایین .

کد:

8. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

دوست عزیز من نگفتم شما اشتباه کردین!

من گفتم برای حرفهاتون دلیل و مدرکی که همون منبع خودمون هست ذکر نکردین! ممکنه حرف های شما درست باشه ولی تا وقتی که منبع معتبری نباشه که درست بودن حرف اثبات نمیشه!

برای مثال :

شما میگید مایکروسافت توانایی مثلا ساختن فلان بازی رو نداره!

منبعی برای این صحبتتون دارین؟

در ضمن مگه بازی هایی که نام بردین رو سونی ساخته؟

سونی فقط ناشر بازی بوده و سازنده بازی ها استدیو های بازی سازی بودن.
    دوست من ببین:
    دوست عزیز شما فکر کنم یه کم دیر وارد بحث شدی منظور منو درست متوجه نشدی. بحث سر بازیای انحصاری هر دو کنسول بود و این که مایکروسافت هیچ بازی انحصاری به یاد موندنی و تاثیر گذار در حد GOD, Shadow of the colossus, ICO, The last guardian و خیلی بازی های دیگه نداره. علتشم گفتم از نظر بنده عدم توانایی مایکروسافته. چند نفر از دوسان هم گفتن علتش عدم توانایی نیست مایکروسافت جای دیگه (مثلا Live پولی) دنبال درامده. منم گفتم که از دید بنده نتونستن با نخواستن فرقی نداره مهم اینه که بازی دست ما نمیرسه.
    اینا یه خلاصه ای از بحثای چند صفحه قبل بود. حالا شما خودت بگو این بحث کلکل الکیه یا انتقاد سازنده.
    من آخه برای نظر خودم از کجا منبع بیارم؟ کنارشم نظر بقیه دوستانو نوشتم تا نظر خودم تحمیل نشه. بد میگم؟ باور کن من خیلی تو موارد دقت میکنم ولی شاید یه مدلی مینویسم که دوستان درست منظور منو متوجه نمیشن.
    Last edited by leonredfield; 03-04-2011 at 19:31.

10. 5 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

شما راست میگی. به هر حال بگم من تو هیچ کدوم از پستام هدف خاصی رو دنبال نکردم و قصد توهین به کسی رو نداشتم و از همه مهم تر فن بوی هیچ کنسولی هم نیستم و از اون هم مهم تر بابا من خودم 360 دارم. فقط حرفم این بود که رو این کنسول هیچ بازی بزرگی در حد ... نیست. همین. شایدم سلیقه من خرابه
    نه عزیز من شما کجا سلیقت بده یا من کجا گفتم شما فن بوی هستید ؟
    در مورد بازی های Ps3 ، انحصاری هاش واقعا خوب هستند و دلیلش هم سرمایه گذاری بسیار زیاد سونی روی بازی های انحصاری هست ، چون اگر اونها نباشند این کنسول شکست میخوره ، ولی مایکروسافت چنین سرمایه گذاری رو لازم نمیبینه برای همین هم خرج زیادی نمیکنه .

اینکه مایکروسافت نمیتونه یک بازی مثل GOW بسازه حرف منطقی نیست ، چرا که خیلی راحت میتونه سازندگان GOW رو + یک سری بازی ساز های دیگه رو با پولی که داره دور هم جمع کنه و بعدش ازشون بخواد که یک چیزی خفن تر از GOW بسازند همون طور که طراح قبلی PlayStation رو قُر زد و بعدش ما شاهد افت بسیار شدید در طراحی این کنسول شدیم .

الان شما Inferno رو ببینید ، به نظر من هیچ فرقی با GOW نداره ، یعنی اومدند لنگش رو ساختند ولی چون GOW قبل اون اومده بود بیشتر معروف شد . البته GOW یه جاهایی من رو یاد Devil May Cry میندازه .

یادتون نره که خفن ترین سینمای دنیا دست آمریکاست ، در نتیجه خفن ترین گرافیستهای و سناریو نویس ها و متخصص های جلوه های تصویری هم دست آمریکاست و همون طوری که دیدید خود ژاپن دست به دامن اینها شده .
    حالا برای یک شرکت آمریکایی راحت تره که از پتانسیل کشورش استفاده کنه یا یک شرکت ژاپنی ؟
    Last edited by sonixax; 03-04-2011 at 19:34.

12. 8 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

اتفاقا شما سلیقت خوبه چون انحصاریهای sony واقعامحشرو بی رقیبه ولی نگرش و نگاهت خرابه که فکر میکنی همین انحصاریها باعث پیروزی ps3 میشه.موفق باشی
    دوست من قبلا هم گفتم الان هم چون مهمه بازم میگم. از دید بنده هم مایکروسافت پیروزه هم سونی. و خدایی از لحاض فروش هم زیاد با هم تفاوت ندارن. از نظر سخت افزار هم که جزو مهم ترین فاکتوراس اختلافشون حداقله. و در همه موارد دیگه. من گفتم ps3 فقط تو زمینه بازی انحصاری پیروزه که شما هم تایید کردی. و این یعنی ماها با هم توافق داریم.

14. 5 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوست من ببین:

من آخه برای نظر خودم از کجا منبع بیارم؟ کنارشم نظر بقیه دوستانو نوشتم تا نظر خودم تحمیل نشه. بد میگم؟ باور کن من خیلی تو موارد دقت میکنم ولی شاید یه مدلی مینویسم که دوستان درست منظور منو متوجه نمیشن. بد میگم؟
    نه دوست من نظر دادن هیچ مشکلی نداره! هر کسی آزاده نظر خودش رو بیان کنه و هیچ کس حق این رو نداره که به کسی بگه اظهار نظرنکنه.

نظر شما هم قطعا قابل احترام هست.

ولی خوب شما با همین نظر شخصی بحث رو جلو بردین و بحثی که با نظر شخصی قرار باشه ادامه داشته باشه به سر منزلگاه مقصود نمیرسه! قبلا هم گفتم در دنیای مجازی با نظر شخصی نمیشه بحث رو به خوبی پیش برد.

البته من خودم به شخصه از ایراد گرفتن از افراد متنفرم و در این پستم هم تا جایی که میتونستم سعی کردم به طور کلی حرفم رو بزنم که خدایی نکرده شما از دستم آزرده خاطر نشین.

بالاخره ما همه با هم رفقیم.

16. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

البته اگه بخایم طبق گفته دوستمونleonredfield زمان رو ملاک فروش قرار بدیم بازم ایشون در اشتباهه چون بنظرم زود -- شدن x360 بیشتر در فروشش تاثیر داشت تازودتر رلیز شدنش

18. 2 کاربر از astatira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

نه عزیز من شما کجا سلیقت بده یا من کجا گفتم شما فن بوی هستید ؟
    در مورد بازی های Ps3 ، انحصاری هاش واقعا خوب هستند و دلیلش هم سرمایه گذاری بسیار زیاد سونی روی بازی های انحصاری هست ، چون اگر اونها نباشند این کنسول شکست میخوره ، ولی مایکروسافت چنین سرمایه گذاری رو لازم نمیبینه برای همین هم خرج زیادی نمیکنه .

اینکه مایکروسافت نمیتونه یک بازی مثل GOW بسازه حرف منطقی نیست ، چرا که خیلی راحت میتونه سازندگان GOW رو + یک سری بازی ساز های دیگه رو با پولی که داره دور هم جمع کنه و بعدش ازشون بخواد که یک چیزی خفن تر از GOW بسازند همون طور که طراح قبلی PlayStation رو قُر زد و بعدش ما شاهد افت بسیار شدید در طراحی این کنسول شدیم .

الان شما Inferno رو ببینید ، به نظر من هیچ فرقی با GOW نداره ، یعنی اومدند لنگش رو ساختند ولی چون GOW قبل اون اومده بود بیشتر معروف شد . البته GOW یه جاهایی من رو یاد Devil May Cry میندازه .

یادتون نره که خفن ترین سینمای دنیا دست آمریکاست ، در نتیجه خفن ترین گرافیستهای و سناریو نویس ها و متخصص های جلوه های تصویری هم دست آمریکاست و همون طوری که دیدید خود ژاپن دست به دامن اینها شده .
    حالا برای یک شرکت آمریکایی راحت تره که از پتانسیل کشورش استفاده کنه یا یک شرکت ژاپنی ؟
    قبول دارم. الته قسمت dante's inferno رو کاملا رد میکنم. باور کن اگه GOW 3 رو بازی کنی هرگز این حرفو تکرار نمیکنی. بعد از GOW3 حاضری برگردی بارها GOW 1 رو بازی کنی ولی حتی یه بار هم به Inferno نگاه نکنی. علتشم خیلی فراتر از بحث طراحی و پول و این حرفاس. بحث سر روح بازیه.
    ودر مورد سینما هم بگم ژاپنی ها final fantasy ,devil may cry,resident evil و خیلی بازی دیگه ساختن که از لحاظ سینمایی در بالاترین سطح ممکن قرار دارن. و اصلا هم دست با دامن امریکایی ها نشدن. در مورد بنده هر چیزی که ژاپنی ها میسازن به شدت تو قلب آدم نفوذ میکنه بر خلاف کارهای امریکایی که میان و میرن و یادمونم نمیوفتن. (من حتی تو عالم پ.و.ر.ن و خیلی چیزای دیگه هم ژاپونیشو ترجیح میدم) البته تو زمینه موسیقی که فقط و فقط امریکا رو قبول دارم. (از موسیقی اروپا هم دل خوشی ندارم و بازم علتش روح موسیقیه که ادم تفاوت مثلا راک انگلیسی رو با راک امریکایی به خوبی حس میکنه)
    البته این تا حد زیادی نظر شخصی بندس و امیدوارم به کل کل نکشه
    Last edited by leonredfield; 03-04-2011 at 19:54.

20. 5 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •