آقایون من یه چیزی رو بگم که الان خیلی اتفاقی دیدمش :
این دوستمون گفته بود که فروش 360 بیشتره چونکه زودتر رلیز شده !
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
همون طور که میدونید PS Move زود تر از Kinect رلیز شده بود ، حدود 2 ماه زود تر !
و الان من یک چیز جالبی دیدم که ادعای این دوستمون رو نقض میکنه :
آمار فروش کینکت همون طوری که عقب تر لینک دادم بیش از 10 میلیون بوده ، و آمار فروش MOVE تنها 5.2 میلیون بوده .
و این تفاوقت رو هم شما در نظر بگیرید که در ازای هر یک پلیر ما حد اقل یک MOVE لازم داریم و در برخی بازی ها هم برای یک نفر دو تا لازم داریم ولی کینکت این طوری نیست و با یه دونه میشه 4 نفری هم بازی کرد .
کد:
کد:
کد:
Industry tracker IHS iSuppli says approximately 6.36 million Kinect sensors have been sold since the accessory came out in November. Sony’s Move, meanwhile, which was released last September, has sold only 5.23 million units.
این که نزدیک ترین مقایسه بوده و توسط فن های Move نوشته شده ، فروش کینکت رو در ماه نوامبر 2010 6.36 میلیون اعلام کرده و Move رو 5.23 میلیون !
این معنیش اینه که فروش بیشتر ربطی به تاریخ رلیز نداره و خودش تصدیق کننده حرف من در مورد تفاوت فروش 360 و PS3 هستش .
همچنین معنی این اخبار اینه که حدود 10 میلیون کنسول 360 هم بواسطه ی فروش کینکت ها میتونه فروخته شده باشه ، چون یک کینکت با یک کنسول ، ولی 4 تا Move برای یک کنسول در مورد Ps3 و در نتیجه این آمار فروش Ps3 رو که به خاط فروش Move بهش اضافه شده میاره پایین .
کد: