پهنای باندش رو ندارن که 150 تا 200 مگابیت بدن ولی خود پشتیبانی ایرانسل گفت حداقل سرعت 8 مگ خواهد بود
پهنای باندش رو ندارن که 150 تا 200 مگابیت بدن ولی خود پشتیبانی ایرانسل گفت حداقل سرعت 8 مگ خواهد بود
همین الان هم داره 8مگ می ده دیگه چه کاریه
دوستان تو اینترنت 4g ایرانسل سرعت دانلود خوبه ولی سرعت باز شدن صفحات نسبت به adsl پایین تره راهی هست که صفحات زودتر یا مثل adsl باز بشن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سازمان به تمام اپراتورهایی که پروانه وایمکس داشتند مانند مبیننت (سراسری)، ایرانسل (سراسری)، داتک و هایوب (در چند استان) اجازه تغییر تکنولوژی از وایمکس به TD-LTE را داد. ارائه این سرویس جدید با همان فرکانسهایی که داشتهاند ممکن است و قرار نیست ما به این فعالان فرکانس جدیدی ارائه کنیم. همچنین دو فعال دیگر یعنی داتک و هایوب در صورت درخواست برای سراسری شدن (مانند ایرانسل) اگر فرکانس در همان باند 3500 وایمکس موجود باشد، مجوز فعالیت دریافت میکنند. بنابراین فکر نمیکنیم مشکلاتی که اپراتورهای همراه نسبت به آن نگرانیهایی مطرح میکنند اتفاق بیفتد.
این بحث فرکانس دیگه خیلی خز شده تا رسانه ای شدن پروژه صبر کنید حداقل یک ماه دیگه است
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
Last edited by NetizeN; 19-07-2016 at 08:17.
دست ایرانسلو یخورده باز کنن ، خود ایرانسل هم یخورده همکاری کنه راحت میشه اینترنت با سرعت بالا و ارزون ارائه بدن به مشتری ، مثل همون عید فطر...
نمیزارن که![]()
این گلایه رو مینویسم اینجا :
بعد اینکه یکی از دوستان گفتن مشکلات اینترنت ایرانسل رو از طریق 195 پیگری کنم، به سامانه 195 درخواست دادم
( 4 ماه از فعال سازی سرویس های 3g و 4g میگذره)
بعد گذشت اولین هفته زنگ زدن که اپراتور ملزم کردن که مشکل شهر ما رو رفع کنن
از طریق ایرانسل هم روز بعدش زنگ زدن که در حال پیگیری هستش.
یک ماه گذشت و خبری نشد.
Last edited by javad_0569; 08-08-2016 at 10:31.
بحث فرکانس رو توضیح دادم که تموم شه کلا..
در مورد ارایه رسمی هم چند پست قبل گفتم بازم تکرار میکنم... 1-2 هفته دیگه راه اندازی اولیه...راه اندازی اصلی احتمال قوی هفته دولت.
سرنوشت وایمکس هم نمیتونم چیزی در موردش بگم موقع راه اندازی اصلی خودشون تو مصاحبه ها اعلام میکنن.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)