تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2236 از 4105 اولاول ... 1236173621362186222622322233223422352236223722382239224022462286233627363236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,351 به 22,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

استحقاقی ارتش ایناست (ناجا و سپاه رو نمیدونم، شاید فرق داشته باشه)

دو دست لباس
    ملحفه تشک
    ملحفه بالشت
    2 تخته پتو
    پوتین یک جفت
    جوراب یک جفت
    دستکش یک جفت
    کمربند
    فرچه بزرگ و کوچک + واکس
    کلاه کار
    کلاه پشمی (کلاه کشی)
    اورکت
    پلیور
    (چند قلم جنس رو هم پول میگیرن میخرن میدن، برا آنکارد لازمه)

برگ آبی الزامیه
    بقیه (عابر بانک، شناسنامه، برگ سبز، برگ واکسیناسیون و ....) رو برا احتیاط ببرید. خیلی سنگینی ندارن.
    (شماره حساب عابر بانک سپه رو ببرید)
    به ما یدونه پتو دادن و فرچه بزرگ و کوچک هم ندادن. البته سهمیه قند و چای هم بصورت ماهانه داریم

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به نظر شما وقتی کسی کد بخوره میتونه درخواست تمدید بده(بار اولم است برای تمدید بدون هیچ روز تمدید)/شما میگید حتما ارتش میفتم اگه بازم تمدید کنم حالا ممکنه نیروی زمینیه اگه امریه ام جور نشد بشه برای یک شهریور نیروی دریایی یا هوایی یا پدافند ارتش؟
    کدها 10 12 روزه آماده شده، شما تا روز آخر میتونی درخواست بدی (منظور از روز آخر، 2 3 روز مونده به روز اعزامت هست، در قانون 48 ساعته جواب میاد، ولی من که درخواست تعجیل داده بودم، بعد از 4 روز اس ام اس اومد که با درخواستم موافقت شده)

نیروهای مسلح به چند بخش تقسیم میشه
    ارتش (نزاجا-نهاجا-نداجا و پداجا) ، نیروی انظتامی و سپاه و وزارت دفاع و ....
    شما پادگان 05 (کرمان-نیروی زمینی) افتادی
    پس دیگه امکان نداره نهاجا یا سپاه یا ناجا و ... بیوفتی
    ولی از 01 تا 08 امکانش هست هر کدوم بیوفتی (به جز 06 که فوق دیپلمه ها هست-البته اگه تا اون موقع 06 لیسانس ها رو هم پذیرش نکنه، که معلوم نیس شاید بکنه.)

3. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به ما یدونه پتو دادن و فرچه بزرگ و کوچک هم ندادن. البته سهمیه قند و چای هم بصورت ماهانه داریم
    حتما انباردارتون کشیده بالا پتو رو
    (قبلا روی پتوها آرم ارتش رو میکشیدن، نمیشد راحت کشید بالا، ولی الان پتوها ساده هستن و به مراتب با کیفیت تر)

آره سهمیه قند (نیم کیلو در هر ماه) و چای (که بهت تحویل نمیدن، یکی میشه مسئول چای و صبح ظهر عصر یه لیوان بهت چای میدن)

5. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگر آموزشیت تمام شود و برگه اتمام دوره آموزشی را تحویل بگیری مطمئن باش دیگه اموزشی نمی روی.اگر 1 تیر اعزام هستی و آموزشی می ری تقریبا شهریور تمومه. شهریور هم نتیجه کنکورت میاد. به نظره من اگر شده 1 روز هم بعدش شده برو به یگان که اونجا کارهات انجام بشود و از اونجا مرخصی تحصیلی بگیر که بعد از تحصیلت همون یگان مجددا مشغول بشی. در ضمن مطمئن باش بعد از آموزشی سریع به یگان معرفی می شوی و اگر در یگان مشغول شوی و به هر دلیلی مرخصی بگیری بعد از مرخصی برگه اعزام به خدمت پر کنی دقیقا به همون یگان قبلی معرفی می شوی

دوسته عزیز اشتباه مشورت نده

بله درسته دوست عزیز
    شما درست میگید، من سوال رو کامل متوجه نشده بودم.

ایشون نوشته بودن "بعد از آموزشی" که متوجه این قسمت نشده بودم.

قانون کلیش اینه
    اگه امریه گرفته باشی، ادامه ی خدمت
    اگه امریه نگرفته باشی (دوران آموزشی باشی) باید دوباره بری آموزشی.

7. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کدها 10 12 روزه آماده شده، شما تا روز آخر میتونی درخواست بدی (منظور از روز آخر، 2 3 روز مونده به روز اعزامت هست، در قانون 48 ساعته جواب میاد، ولی من که درخواست تعجیل داده بودم، بعد از 4 روز اس ام اس اومد که با درخواستم موافقت شده)
    حالااگر من تا یک شهریور ارگانی رفتم که امریه اش آموزشیش واسه سپاه است(مثلا دادگستری) که آموزشیش زیر نظر سپاه است اونوقت چی ممکن است تغییر بکند کد آموزشیش؟/ به نظر شما تقسیمات 05 چگونه است؟/آیا در نیروی زمینی دوره کد میخورم(رشتم حسابداریه)/تک پسر تاثیر داره تو تقسیمات؟

نیروهای مسلح به چند بخش تقسیم میشه
    ارتش (نزاجا-نهاجا-نداجا و پداجا) ، نیروی انظتامی و سپاه و وزارت دفاع و ....
    شما پادگان 05 (کرمان-نیروی زمینی) افتادی
    پس دیگه امکان نداره نهاجا یا سپاه یا ناجا و ... بیوفتی
    ولی از 01 تا 08 امکانش هست هر کدوم بیوفتی (به جز 06 که فوق دیپلمه ها هست-البته اگه تا اون موقع 06 لیسانس ها رو هم پذیرش نکنه، که معلوم نیس شاید بکنه.)

حالا اگر من تا یک شهریور ارگانی رفتم که امریه اش آموزشیش واسه سپاه است(مثلا دادگستری) که آموزشیش زیر نظر سپاه است اونوقت چی ممکن است تغییر بکند کد آموزشیش؟/ به نظر شما تقسیمات 05 چگونه است؟/آیا در نیروی زمینی دوره کد میخورم(رشتم حسابداریه)/تک پسر تاثیر داره تو تقسیمات؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    این سربازی رفتن ما هم ماجرا شده
    من اواخره سال گذشته آمو.زش پرورش برای سرباز معلمی ثبت نام کردم و چون امتیازم پایین بود گفتن شاید بعنوان ذخیره ازت استفاده کنن چون رشنه شیمی دو نفر میخواسن و من نفر چهارم بودم. تا اینکه 9 فزوردین تماس گرفتن گفتن بیا مدارکت رو ببر و پذیرش نشدی.15 فروردین هم برگه آبی امد ک کد نیرو انتظامی جهرم خورده بود، خلاصه آماده اعزام شدیم و رهسپار شدیم ب سمت نظام وظیفه ...اما اونجا گفتن تو تمدید خوردی و تاریخ اعزامت اول تیر ماهه.. ما هم موندیم حیردون ک چی شده؟کی تمدید کرده؟ بعد از کلی سردرگمی مشخص شد که تمدید از طرف آموزش پرورش بوده
    عاقو رفتیم آموزش پرورش گفتین جریان چیه؟گفتن ک مدارک شما فرستاده شده تهران و اونا تمدید کردن و اصلانم مشخص نیست پذیرش بشین یا نه!! ماهم کلی عصبی شدیم ک آقا اگه مشخص نیست چرا تمدید کردین ما داشتین خدمتمون رو میرفتیم چرا اینکارو با ما کردین؟؟؟ گفتن از طرف تهران بوده..در جریان این مسایل برگه آبی امد در خونمون و کد سپاه آموزشگاه آیت اله خاتمی یزد(سرباز معلم) خورده بود.
    اولش خوشحال شدیم بعد رفتیم آموزش پرورش با تهران تماس گرفتن گفتن کسایی ک بعنوان ذخیره این کد رو خوردن تا اخر این ماه کدشون برداشته میشه و کد آزاد میخورن!!!!!!! دااااریم!!؟؟ همچین چیزی داریم اصن؟؟
    آخه من نمیدونم اگه قرار بوده پذیرش نشیم چطور مدارکمون رو فرستادن نهران؟ اونجا تمدید کردن، مارو دو ماه از زندگی عقب انداختن و بعد کد رو مشخص کردن و فرستادن و حالا میخوان کد رو آزاد بزنن
    اخه واقعا داریم همچین چیزی؟ مگه میشه همچین چیزی
    تهران گفتن تو استان شما 10 نفر و تو ایران 200 نفر همین وضعیت رو دارن!!
    نظر شما چیه؟ ممنون میشم از راهنماایتون

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم در مورد این پروژه هایی که از طریق بسیج دانشجویی و پژوهشی به دانشجوهای ارشد و دکتری میدن و برای کسر خدمت،
    کسی اطلاعی داره؟

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    این سربازی رفتن ما هم ماجرا شده
    من اواخره سال گذشته آمو.زش پرورش برای سرباز معلمی ثبت نام کردم و چون امتیازم پایین بود گفتن شاید بعنوان ذخیره ازت استفاده کنن چون رشنه شیمی دو نفر میخواسن و من نفر چهارم بودم. تا اینکه 9 فزوردین تماس گرفتن گفتن بیا مدارکت رو ببر و پذیرش نشدی.15 فروردین هم برگه آبی امد ک کد نیرو انتظامی جهرم خورده بود، خلاصه آماده اعزام شدیم و رهسپار شدیم ب سمت نظام وظیفه ...اما اونجا گفتن تو تمدید خوردی و تاریخ اعزامت اول تیر ماهه.. ما هم موندیم حیردون ک چی شده؟کی تمدید کرده؟ بعد از کلی سردرگمی مشخص شد که تمدید از طرف آموزش پرورش بوده
    عاقو رفتیم آموزش پرورش گفتین جریان چیه؟گفتن ک مدارک شما فرستاده شده تهران و اونا تمدید کردن و اصلانم مشخص نیست پذیرش بشین یا نه!! ماهم کلی عصبی شدیم ک آقا اگه مشخص نیست چرا تمدید کردین ما داشتین خدمتمون رو میرفتیم چرا اینکارو با ما کردین؟؟؟ گفتن از طرف تهران بوده..در جریان این مسایل برگه آبی امد در خونمون و کد سپاه آموزشگاه آیت اله خاتمی یزد(سرباز معلم) خورده بود.
    اولش خوشحال شدیم بعد رفتیم آموزش پرورش با تهران تماس گرفتن گفتن کسایی ک بعنوان ذخیره این کد رو خوردن تا اخر این ماه کدشون برداشته میشه و کد آزاد میخورن!!!!!!! دااااریم!!؟؟ همچین چیزی داریم اصن؟؟
    آخه من نمیدونم اگه قرار بوده پذیرش نشیم چطور مدارکمون رو فرستادن نهران؟ اونجا تمدید کردن، مارو دو ماه از زندگی عقب انداختن و بعد کد رو مشخص کردن و فرستادن و حالا میخوان کد رو آزاد بزنن
    اخه واقعا داریم همچین چیزی؟ مگه میشه همچین چیزی
    تهران گفتن تو استان شما 10 نفر و تو ایران 200 نفر همین وضعیت رو دارن!!
    نظر شما چیه؟ ممنون میشم از راهنماایتون
    نظر من اینه که خیلی خوش شانسی واسه خودت یه اسفند دود کن
    منم کد آزاد خورده بودم همینطوری رفتیم نظام وظیفه تا آخرین لحظه نمیدونستم کجا قراره بیافتم آخرش دو تا اتوبوس مونده بود یکی میرفت مازندران یکی میرفت اردبیل (مشکین شهر) آخرش من افتادم اردبیل
    کلا زیاد سخت نگیر سربازی همینطوریه قبلا داشتیم

12. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان.من افتادم نیروی دریایی سیرجان.از نظام وظیفه پرسیدم که کجا افتادم. لیسانس کامپیوتر هستم. می خواستم بدانم چطور جایی هست.خیلی سخت گیرن یا نه. کسی تجربه داره و می دونه. بعد از اموزشی کجاها تقسیم میشه. احتمالش هست در شهر خودمان بیفتیم یا حتما باید جایی بریم که نیروی دریایی داره؟!

ایا میشه کدم از ارتش را تا اول تیر اعزام میشم (دو هفته وقت هست) به طریقی از طریق اشنا عوض کنم و بیفتم نیروی انتظامی تا بعد از اموزشی شهر خودم باشم؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نظر من اینه که خیلی خوش شانسی واسه خودت یه اسفند دود کن
    منم کد آزاد خورده بودم همینطوری رفتیم نظام وظیفه تا آخرین لحظه نمیدونستم کجا قراره بیافتم آخرش دو تا اتوبوس مونده بود یکی میرفت مازندران یکی میرفت اردبیل (مشکین شهر) آخرش من افتادم اردبیل
    کلا زیاد سخت نگیر سربازی همینطوریه قبلا داشتیم
    خب شما کد نخورده بودی و برگه آبی هم نداشتی!!
    من موندم مگه میشه کسی که کد خورده واسش تغییر بدن و کدش رو آزاد کنن

اصن من میخوام برم شکایت کنم دوماه منو الاف کردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •