دقیقا درست گفتی
اینجا ایرانه !
تازه همین که هنوز اسیا تک میزاره شبی چند گیگ دانلود کنیم باید خدارو هم شکر کنیم !![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دقیقا درست گفتی
اینجا ایرانه !
تازه همین که هنوز اسیا تک میزاره شبی چند گیگ دانلود کنیم باید خدارو هم شکر کنیم !![]()
این وضعیت برای شما تازه شروع شده
برای ما دوهفتس
سلام
من در باشگاه مشتریان 1500 امتیاز دارم، اما در قسمت جوایز "پین با ارزش یک گیگ ترافیک" وجود نداره!
راهنمایی کنید لطفا.
دقیقا منم همین مشکل دارم دانلود روزم صفر یه کلش بازی میکنم چند صفحه وبگردی ده گیگ پانزده بیست روز اول میره تا اخر ماه هم سه چهار گیگ اضاف میخرم
رو مودم فیلتر مک گذاشتم کسی امکان نداره وصل شه بی اجازه نرم افزار bwmeter نصب کردم اصلا کنتور بریده اسیاتک مشکل بعدیش پینگش افتضاح تازگی لینک میپره تند تندتنها دلیل که عوض نکردم برم رانژه وردارن یه بار دیگه رانژه کن جایه دیگه یه هفته ای درگیر میشم
![]()
دوستان من isp قبلیم شهراد بود خطمو رو 6 مگ بسته بودن (آپلود رو 512)هیچ مشکلیم نداشتم بجز اینکه یکم حجم دزدی داشت
ما دیدیم همسایه پایینیمون 1 مگ گرفته خطش رو 10 مگه آپلودش که رایگانه،ساعت رایگان هم از سرور داخلی 1مگ بر ثانیه دانلود میکنه
اومدیم عوض کردیم ولی خط رو بسته رو 2 مگ و آپلود بر روی 128.میگم آقا این دانلود بخوره تو سرتون آپلود 128 چیه آخه 2 تا دستگاه وصل میشه به مودم پینگ میره رو 400.میگه اگه بیشترش کنیم چون خطتون نویز داره قطع میشه و ... .هرچی میگم چطور isp قبلی رو6 مگ بود هیچ مشکای هم نداشت یا طبقه پایینیمون رو 10 مگه هیچ مشکلی نداره.میگه نه خططون نویز داره نمیشه
این عکس از مشخصات خط
داره سرمو شیره میماله یا راست میگه؟ چون بخاطر isp قبلی و همسایمون مطمئنم سیم کشی ساخنمون هیچ مشکلی نداره
خطم تا چقد میکشه؟ چه دانلود چه آپلود
Last edited by cj-afshin; 21-06-2015 at 08:52.
سلام
خطتتون نویزش زیاده
باتوجه به اینکه میگید قبلا روی شش مگ بسته شده بوده احتمال داره رانژه توی مخابرات مشکل داشته باشه.
از طریق شرکت پیگیر بشید تا رانژتون رو عوض کنن. شاید فرجی بشه
البته ناگفته نمونه باید پورتتون رو هم توی مرکز چک کنن از اونجا اول مطمئن بشن بعد اقدام به تعویض رانژه کنن
اسیا تک شبانه رایگان داره ؟ مثل های وب از 4 تا 7 صبح که 8 گیگ میشه دانلود کرد ؟ کسی اطلاعی داره وضعیت پینگ چطوره
الصباح خیر های وب الان دو ماهه که شبانه رو محدود کرده 8 گیگ شده 2 گیگ حتی از سرور داخلی و شروع کردن دانلود چند از قبل از ساعت رایگان
سلام
دوستان سرویس 128 و 256 و 512 به ترتیب در ساعت رایگان و غیر رایگان سرعتشون چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)