تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2236 از 3745 اولاول ... 1236173621362186222622322233223422352236223722382239224022462286233627363236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,351 به 22,360 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همه بحث ها به اینجا ختم میشه که اینجا ایران است

حالا چرا ایران است!! چون توی هیچ کشوری اینترنت بر حسب گیگ مصرفی محاسبه نمیشه و بر حسب سرورهای داخل و خارج نیست جز ایران!! که هر گیگ 4 هزار هست در ایران!!

دوم 98 درصد کشورهای جهان از ایران پهنای باند بیشتری دارند!! حتی عراق و افغانستان!!

سوم ایران از لحاظ قیمت اینترنت گرانترین اینترنت جهان رو دارد یعنی اینترنتی که در مبدا به دست مخابرات و زیر ساخت میرسه تا به دست ما میرسه حدود 70 برابر گرونتر میشه یعنی 700 درصد سود شرکت زیر ساخت و مخابراته حالا این درامد تو جیب کیا میره نمیدونم!! که باز هم فقط ایران اینجوریه نه کشورهای دیگه!!

چهارم در هیچ کشوری سرعت و پهنای باند آپلود و دانلود رو محدود نمیکنن جز ایران!!

پنجم درست است که در بعضی کشورها حتی چین فیلترینگ اجرا میشه اما فقط سایتهای خاص و نه اینقدر به شدت چون شدت فیلترینگ بر حسب تبادل در سرور ها هر چه کنترل و فیلترینگ بیشتر بشه کندی و قطعی و مشکلات اینترنت هم بیشتر میشه به قول کارشناسان تفاوت فیلترینگ در چین 5 درصد کل پهنای باند هست و در ایران 85 درصد کنترل شدید و تبادل!!

با همه اوضاع احوالاتی که بالا گفته شد نباید هم حال و روز ما بهتر از این باشه!!!
    موفق باشید.
    دقیقا درست گفتی
    اینجا ایرانه !
    تازه همین که هنوز اسیا تک میزاره شبی چند گیگ دانلود کنیم باید خدارو هم شکر کنیم !

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هر چند دقیقه لینک میره .اینترنت ایران روزه گرفته حال نداره

4. این کاربر از mohamad hosain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هر چند دقیقه لینک میره .اینترنت ایران روزه گرفته حال نداره
    این وضعیت برای شما تازه شروع شده
    برای ما دوهفتس

6. 2 کاربر از amir169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام
    من در باشگاه مشتریان 1500 امتیاز دارم، اما در قسمت جوایز "پین با ارزش یک گیگ ترافیک" وجود نداره!
    راهنمایی کنید لطفا.

داره خودمونی میشه m.reza7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

با سلام.

من هم اون موقعی که آسیاتک داشتم همین مشکل رو داشتم. حتی مودم بدون وایرلس گذاشتم و با همین نرم افزارهایی که توی پست قبلی معرفی شده تست کردم و دقیقا مشکل باقی بود.

من روی صبانت که بودم ۳ ماه ۹ گیگ میگرفتم نهایتش ۱ یا ۲ گیگ هم اضافه. روی آسیاتک سرویسم ماهی ۶ گیگ بود که تقریبا همیشه کم میومد!! الانم روی فناوا ماهی ۳ گیگ میگیرم بعضی ماهها ۱ گیگ اضافه میگیرم که اونم همش مصرف نمیشه و اضافه اش منتقل میشه ماه بعد.

Sent from Nexus 7 via Tapatalk
    دقیقا منم همین مشکل دارم دانلود روزم صفر یه کلش بازی میکنم چند صفحه وبگردی ده گیگ پانزده بیست روز اول میره تا اخر ماه هم سه چهار گیگ اضاف میخرم
    رو مودم فیلتر مک گذاشتم کسی امکان نداره وصل شه بی اجازه نرم افزار bwmeter نصب کردم اصلا کنتور بریده اسیاتک مشکل بعدیش پینگش افتضاح تازگی لینک میپره تند تند تنها دلیل که عوض نکردم برم رانژه وردارن یه بار دیگه رانژه کن جایه دیگه یه هفته ای درگیر میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه cj-afshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من isp قبلیم شهراد بود خطمو رو 6 مگ بسته بودن (آپلود رو 512)هیچ مشکلیم نداشتم بجز اینکه یکم حجم دزدی داشت
    ما دیدیم همسایه پایینیمون 1 مگ گرفته خطش رو 10 مگه آپلودش که رایگانه،ساعت رایگان هم از سرور داخلی 1مگ بر ثانیه دانلود میکنه
    اومدیم عوض کردیم ولی خط رو بسته رو 2 مگ و آپلود بر روی 128.میگم آقا این دانلود بخوره تو سرتون آپلود 128 چیه آخه 2 تا دستگاه وصل میشه به مودم پینگ میره رو 400.میگه اگه بیشترش کنیم چون خطتون نویز داره قطع میشه و ... .هرچی میگم چطور isp قبلی رو6 مگ بود هیچ مشکای هم نداشت یا طبقه پایینیمون رو 10 مگه هیچ مشکلی نداره.میگه نه خططون نویز داره نمیشه
    این عکس از مشخصات خط

داره سرمو شیره میماله یا راست میگه؟ چون بخاطر isp قبلی و همسایمون مطمئنم سیم کشی ساخنمون هیچ مشکلی نداره
    خطم تا چقد میکشه؟ چه دانلود چه آپلود
    Last edited by cj-afshin; 21-06-2015 at 08:52.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

دوستان من isp قبلیم شهراد بود خطمو رو 6 مگ بسته بودن (آپلود رو 512)هیچ مشکلیم نداشتم بجز اینکه یکم حجم دزدی داشت
    ما دیدیم همسایه پایینیمون 1 مگ گرفته خطش رو 10 مگه آپلودش که رایگانه،ساعت رایگان هم از سرور داخلی 1مگ بر ثانیه دانلود میکنه
    اومدیم عوض کردیم ولی خط رو بسته رو 2 مگ و آپلود بر روی 128.میگم آقا این دانلود بخوره تو سرتون آپلود 128 چیه آخه 2 تا دستگاه وصل میشه به مودم پینگ میره رو 400.میگه اگه بیشترش کنیم چون خطتون نویز داره قطع میشه و ... .هرچی میگم چطور isp قبلی رو6 مگ بود هیچ مشکای هم نداشت یا طبقه پایینیمون رو 10 مگه هیچ مشکلی نداره.میگه نه خططون نویز داره نمیشه
    این عکس از مشخصات خط

داره سرمو شیره میماله یا راست میگه؟ چون بخاطر isp قبلی و همسایمون مطمئنم سیم کشی ساخنمون هیچ مشکلی نداره
    خطم تا چقد میکشه؟ چه دانلود چه آپلود
    سلام
    خطتتون نویزش زیاده
    باتوجه به اینکه میگید قبلا روی شش مگ بسته شده بوده احتمال داره رانژه توی مخابرات مشکل داشته باشه.
    از طریق شرکت پیگیر بشید تا رانژتون رو عوض کنن. شاید فرجی بشه

البته ناگفته نمونه باید پورتتون رو هم توی مرکز چک کنن از اونجا اول مطمئن بشن بعد اقدام به تعویض رانژه کنن

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اسیا تک شبانه رایگان داره ؟ مثل های وب از 4 تا 7 صبح که 8 گیگ میشه دانلود کرد ؟ کسی اطلاعی داره وضعیت پینگ چطوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

اسیا تک شبانه رایگان داره ؟ مثل های وب از 4 تا 7 صبح که 8 گیگ میشه دانلود کرد ؟ کسی اطلاعی داره وضعیت پینگ چطوره
    الصباح خیر های وب الان دو ماهه که شبانه رو محدود کرده 8 گیگ شده 2 گیگ حتی از سرور داخلی و شروع کردن دانلود چند از قبل از ساعت رایگان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام
    دوستان سرویس 128 و 256 و 512 به ترتیب در ساعت رایگان و غیر رایگان سرعتشون چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •