کسی قیمت نداره
تا رنج شش م چی پیشنهاد میدین ؟
کسی قیمت نداره
تا رنج شش م چی پیشنهاد میدین ؟
سلام . فکر میکنم از جای درستی نپرسیدید. روزی که رفتم x100 سونی رو تست کنم دوستم گفت بهش گفتن اینترفیس نمیخوره ولی خودش بهم نشون داد که میخوره. بلد نیستن بعضی ها. عکس بالا هم از سایت ... شاپ هست. که ایشون هم گفتن ساپورت میکنه.
الان زنگ زدم سوال کردم قبل 90 رو که اینترفیس درجه یک رو داشتن بعد 90 رو گفتن الان یکم کم شده ولی به زودی میارن. پخش قطعا قابلیت اینترفیس رو داره.
Pv برات چند تا شماره تلفن فرستادم.
من رفتم خیابون عباسی میگم میخوام فنر بزنی سیم تیوترم از توی داشبرد رد بشه. میگه پخشت رو عوض کن کنوود که خیلی به درد نخوره. بیا پایونیر برات ببندم. بعد میپرسه چند جفت خروجی داره؟!!! تو عمرش کنوود ندیده بود. متاسفانه کاسب های ما برخیشون اینجورین.
مخلص.
Last edited by amirsein; 15-08-2017 at 20:58.
1050
1650
2500
موجود بودنشون و از حمید آقا بپرس.
مدل من 90 هست
صبح من از مغازه همون سایت گرفتم فوکال 690
حالا از اون که بگذریم
2-3 ساعتی با این سیستم که بستم کار کردم
ضبط به نظرم کیفیت صدای خوبی داری ولی بلندگوها اصلا
شفافیت صدا و کیفیت تو ولوم پایین بد نیست ولی اصلا بیس نداره
صدارو تا 27 یکم بالاتر میبرم در هم ریختگی صدا عجیب در حد یه اسپیکر آماتور داره خر خر میکنه
همه جوره هم تنظیمات مختلف و انجام دادم ولی همونه
قبلا من پاییونیر و پخش فابریک خودش وداشتم ولوم تا ته هیچ خرابی صدا نداشت و باس هم جوری بود شیشه ها میلرزید
کلا تعجب کردم و از خریدم راضی نیستم
ی
اینم عکسی که گرفتم نمیدونم از این عکس مشخص میشه چه اینترفیسی بهش میخوره
-[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by arash820; 15-08-2017 at 22:28.
اتفاقا اون سونی رو هم همین فروشگاه گفته بود اینترفیس نمیخوره. بدون آمپ وصل کردی؟ بارها و بارها گفته شده که این کواک ها یه جنس صدای دیگه دارن. شما با باند فابریک شیشه ماشین و میلرزوندی؟؟ گفته شده که انتظار بیس 718 و 1073 و ... رو از این کواک ها نداشته باشید. به نظرتون پخش فابریک و باد فابریک صداش بهتر بود؟
من این کواک رو میخوام برای یکی از دوستانم بگیرم. اگه نمیخوایدش pv به من پیام بدید یه قیمتی توافق کنیم خودم برش میدارم.
ممنونم از جوابتون
یه سوال من هنوز ماشینمو نگرفتم یه بیست روز دیگه دعوت نامش میاد تا تحویل بدن هم حدودا یک ماه یعنی حداقل میگیم دوماه دیگه حالا سوالم اینه من میخوام یا دنا بخرم یا سورن .سورن رو دیدم میشه انگار پایین کنسول وسط پخش رو اضافه کرد که به فابریکش کاری نداشته باشه اما اگه دنا بخوام بخرم هیچ رقمه نمیشه فابریک رو عوض کرد.اگه پروسسور بخرم واسه پخش فابریکی جواب میده؟حدود قیمت پروسسور چنده ؟
کلا تو مقام مقایسه پخش حرفه ای کیفیت بهتری داره یا پخش فابریکی به انضمام پروسسور؟
Last edited by F.Behrozi; 15-08-2017 at 22:29.
با باند فابریگ نه
پایونیر مدلش دقیقا یادم نیست حدود 250 دوسال پیش خریده بودم
پخش فابریک بود
سلام دوباره.اینجا همیشه اینقدر خلوت و در عین حال به سوال ها دیر جواب داده میشه ؟؟
سلام.
زیرو 165 قیمتش هست 1.066 تومن
زیرو Dc هم شرکت تموم کرده.دو تا مونده بود یکی رو برای احمد گرفتم یکی هم برای یه نفر دیگه از دوستام.
سلام
دنا نخرین که به هیچ عنوان نمیتونید روش سیستم نصب کنید. سیستم برقی به هم میریزه.سورن هم ظارها ایران خودور ملت رو سر کار گذاشته.
اگر پخش حرفه ای مثل کلاریون D2 یا D3 یا p99 باشه من پخش رو انتخاب میکنم.
در غیر اینصورت 100% باید پروسسور نصب کنید.حدودا از 1600-700 به بالا برند ماسکنی ایتالیا.
ان شاءالله یک ماه دیگه بار جدیدش موجود میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)