این بیشتر نشون میده چقدر از شکست مقابل تیم کرمان حرس میخورید و این برای من لذت بخشه![]()
این بیشتر نشون میده چقدر از شکست مقابل تیم کرمان حرس میخورید و این برای من لذت بخشه![]()
توتاپیک مس کرمان من چندماه پیش درموردمس کرمان یک توضیحی داده بودم اگر پیداش کنی می تونی آینده تیمتو حدس بزنیفقط همینو بدون من بعید می دونم دوسال بعد همچین تیمی تولیگ باشه
البته دلیلشو تواون تاپیک گفتم
رفیقم امروز گفت قطبی تو برنامه ورزش و مردم گفته درباره نفرات دعوت شده به تیم ملی با قلعه نوعی مشورت میکنه و احیانا اگه بازیکنی هست که ژنرال معتقد به حضورش تو لیست تیم ملیه دعوتش کنه!
واقعیت داره؟ اگه راست باشه چه خوب میشه ! نه ؟ حالا حتی علیزاده هم میتونه واسه پوشیدن پیرهن تیم ملی امیدوار بشه !![]()
اولاً روی صحبت من فقط با saeed atletico بود.
دوماً اصلاً بعید نمیدونم این صحبت شما رو با توجه به اینکه ماندگاری یک تیم در لیگ رابطه مستقیم با منافع تیمهای پایتخت داره!
خبر رسید میثم بائو هم با لنگیا قرار داد داخلی بسته
برم بگردم ببینم منبع پیدا میکنم
بائو: اميدوارم قراردادم با پرسپوليس رسمي شود
هافبك سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با پرسپوليس قرارداد داخلي منعقد كرده و اميدوارم به زودي قرارداد رسمي را نيز امضا كنم.
ميثم بائو اظهار داشت: شخصا با انصاري فرد صحبت كرده و قراردادي داخلي منعقد كردم.
وي افزود: ناراحتم كه از ابومسلم جدا ميشوم به همين دليل هيچ وقت اين تيم را فراموش نمي كنم؛ اما اميدوارم با حضور در پرسپوليس بتوانم به اين تيم بزرگ خدمت كنم.
بائو با بيان اين مطلب كه 2 هفته آينده تكليف نهايي پيوستنم به پرسپوليس مشخص ميشود، تصريح كرد: اگر مشكلي بوجود نيايد، با پرسپوليسيها قرارداد رسمي امضا خواهم كرد. پيشنهاد آنها خوب است و اميدوارم تا روز آخر بتوانم با اين تيم كنار بيايم.
بائو در خصوص حضور در تيم ملي نيز گفت: سعي و تلاشم را ميكنم جزو 20 نفر فهرست پاياني باشم تا در ديدار مقابل كره شمالي تيم ملي را همراهي كنم.
اره بائو رو اخبار گفت ! همونی بود که ادعای استقلالی بودن میکرد ! بره اینم 100 درصد به بلای نیکبخت و سید عباسی دچار میشه !
منبع :خبرگزاری فارس![]()
به دليل 8 ماه نيمكت نشيني نامداري: تا دقيقه 30 در جريان بازي نبودم
دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به دليل 8 ماه نيمكت نشيني تا اواخر نيمه اول ديدار با مس رفسنجان در جريان بازي نبودم.
اشكان نامداري در مورد ديدار با مس رفسنجان در جام حذفي گفت: بازي سختي پيش رو داشتيم و با توجه به اين كه فصل را با قهرماني ليگ به پايان رسانده بوديم، بازيكنان استقلال انگيزه زيادي نداشتند.
وي ادامه داد: علت اصلي اين مسئله خستگي روحي و جسمي بازيكنان بعد از گذراندن يك فصل سخت بود. هر چند مي توانستيم پيش از ضربات پنالتي برنده مسابقه باشيم؛ اما در نهايت اين اتفاق نيفتاد و ما در ضربات پنالتي كه شانس هر دو تيم برابر است شكست خورديم.
دروازه بان دوم استقلال در مورد آمار بازي خود در اين فصل اظهار داشت: در كل دو بازي در طول اين فصل داشتم يكي جام حذفي و يكي ليگ برتر وطبيعي است كه از اين آمار راضي نباشم؛ اما با توجه به قهرماني استقلال فصل خوبي بود.
نامداري تاكيد كرد: حدود 8 ماه در استقلال نيمكت نشين بودم و به دليل همين مسئله تا دقيقه 30 مسابقه با مس رفسنجان در جريان بازي نبودم كه اين امر كاملا طبيعي است. كارشناسان برجسته فوتبال هم اين مسئله را تاييد مي كنند.
دروازه بان استقلال درباره وضعيتش در اين تيم گفت: قراردادم در پايان بازي هاي آسيايي با اين باشگاه به پايان مي رسد و بايد ببينم شرايط باشگاه چگونه است و آيا آنها دوست دارند كه بمانم يا خير.
روز گذشته استقلال در ضربات پنالتي برابر مس رفسنجان تيم دسته اولي شكست خورد و از گردونه رقابت هاي حذفي كنار رفت.
ذوبآهن ٩ نفره از فولاد انتقام گرفت!
تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان به مرحله نيمه پاياني رقابتهاي جام حذفي فوتبال كشور راه پيدا كرد.
تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان بعدازظهر امروز در ورزشگاه فولاد شهر به مصاف فولاد خوزستان رفت و با وجود آن كه به دليل اخراج دو بازيكن، 9 نفره بازي ميكرد توانست با سه گل قاسم حداديفرد و محمدرضا خعلتبري (دو گل) در وقتهاي تلف شده حريف خود را شكست دهد و به عنوان نخستين تيم راهي مرحله نيمه پاياني جام حذفي شود.
در اين ديدار دو تيم در طول 90 دقيقه قانوني مسابقه به تساوي بدون گل رضايت دادند، ضمن آن كه در نيمه دوم بازي حيدر عبيد جاسم مدافع تيم ذوبآهن از سوي مسعود مرادي داور مسابقه اخراج شد.
با آغاز وقت هاي تلف شده و در دقيقه 93 قاسم حداديفرد گل نخست تيم ذوبآهن را وارد دروازه حريف كرد. در همين نيمه حسن اشجاري از تيم ذوبآهن نيز از ميدان اخراج شد تا تيم ذوبآهن 9 نفره به بازي ادامه دهد اما در نيمه دوم وقتهاي تلف شده باز هم اين ذوبآهن بود كه برخلاف جريان بازي و با وجود حملات تيم فولاد در دقايق 115 و 119 توسط محمدرضا خعلتبري به دو گل ديگر دست يافت و ضمن گرفتن انتقام شكست در آخرين بازي ليگ برتر مقابل فولاد راهي مرحله نيمه پاياني مسابقات جام حذفي فوتبال كشور شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)