تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2236 از 2376 اولاول ... 12361736213621862226223222332234223522362237223822392240224622862336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,351 به 22,360 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

ببینم اون کورمان که نوشتم بدجوری حال تونو گرفت که رفتین شکایت کردین اگه اون پست رو هم پاک کنین حافظه ی تاریخ رو نمی تونین پاک کنین هر چند که تو پست کیان نقل قول شده.
    این بیشتر نشون میده چقدر از شکست مقابل تیم کرمان حرس می‏خورید و این برای من لذت بخشه

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این بیشتر نشون میده چقدر از شکست مقابل تیم کرمان حرس می‏خورید و این برای من لذت بخشه
    توتاپیک مس کرمان من چندماه پیش درموردمس کرمان یک توضیحی داده بودم اگر پیداش کنی می تونی آینده تیمتو حدس بزنی فقط همینو بدون من بعید می دونم دوسال بعد همچین تیمی تولیگ باشه البته دلیلشو تواون تاپیک گفتم

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

رفیقم امروز گفت قطبی تو برنامه ورزش و مردم گفته درباره نفرات دعوت شده به تیم ملی با قلعه نوعی مشورت میکنه و احیانا اگه بازیکنی هست که ژنرال معتقد به حضورش تو لیست تیم ملیه دعوتش کنه!
    واقعیت داره؟ اگه راست باشه چه خوب میشه ! نه ؟ حالا حتی علیزاده هم میتونه واسه پوشیدن پیرهن تیم ملی امیدوار بشه !

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

توتاپیک مس کرمان من چندماه پیش درموردمس کرمان یک توضیحی داده بودم اگر پیداش کنی می تونی آینده تیمتو حدس بزنی فقط همینو بدون من بعید می دونم دوسال بعد همچین تیمی تولیگ باشه البته دلیلشو تواون تاپیک گفتم
    اولاً روی صحبت من فقط با saeed atletico بود.

دوماً اصلاً بعید نمی‎دونم این صحبت شما رو با توجه به اینکه ماندگاری یک تیم در لیگ رابطه مستقیم با منافع تیم‎های پایتخت داره!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

خبر رسید میثم بائو هم با لنگیا قرار داد داخلی بسته

برم بگردم ببینم منبع پیدا میکنم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

بائو: اميدوارم قراردادم با پرسپوليس رسمي شود

هافبك سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با پرسپوليس قرارداد داخلي منعقد كرده و اميدوارم به زودي قرارداد رسمي را نيز امضا كنم.
    ميثم بائو اظهار داشت: شخصا با انصاري فرد صحبت كرده و قراردادي داخلي منعقد كردم.
    وي افزود: ناراحتم كه از ابومسلم جدا مي‌شوم به همين دليل هيچ وقت اين تيم را فراموش نمي كنم؛ اما اميدوارم با حضور در پرسپوليس بتوانم به اين تيم بزرگ خدمت كنم.
    بائو با بيان اين مطلب كه 2 هفته آينده تكليف نهايي پيوستنم به پرسپوليس مشخص مي‌شود، تصريح كرد: اگر مشكلي بوجود نيايد، با پرسپوليسي‌ها قرارداد رسمي امضا خواهم كرد. پيشنهاد آنها خوب است و اميدوارم تا روز آخر بتوانم با اين تيم كنار بيايم.
    بائو در خصوص حضور در تيم ملي نيز گفت: سعي و تلاشم را مي‌كنم جزو 20 نفر فهرست پاياني باشم تا در ديدار مقابل كره شمالي تيم ملي را همراهي كنم.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره بائو رو اخبار گفت ! همونی بود که ادعای استقلالی بودن میکرد ! بره اینم 100 درصد به بلای نیکبخت و سید عباسی دچار میشه !

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

خبر رسید میثم بائو هم با لنگیا قرار داد داخلی بسته

برم بگردم ببینم منبع پیدا میکنم
    منبع :خبرگزاری فارس

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

به دليل 8 ماه نيمكت نشيني نامداري: تا دقيقه 30 در جريان بازي نبودم

دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به دليل 8 ماه نيمكت نشيني تا اواخر نيمه اول ديدار با مس رفسنجان در جريان بازي نبودم.
    اشكان نامداري در مورد ديدار با مس رفسنجان در جام حذفي گفت: بازي سختي پيش رو داشتيم و با توجه به اين كه فصل را با قهرماني ليگ به پايان رسانده بوديم، بازيكنان استقلال انگيزه زيادي نداشتند.
    وي ادامه داد: علت اصلي اين مسئله خستگي روحي و جسمي بازيكنان بعد از گذراندن يك فصل سخت بود. هر چند مي توانستيم پيش از ضربات پنالتي برنده مسابقه باشيم؛ اما در نهايت اين اتفاق نيفتاد و ما در ضربات پنالتي كه شانس هر دو تيم برابر است شكست خورديم.
    دروازه بان دوم استقلال در مورد آمار بازي خود در اين فصل اظهار داشت: در كل دو بازي در طول اين فصل داشتم يكي جام حذفي و يكي ليگ برتر وطبيعي است كه از اين آمار راضي نباشم؛ اما با توجه به قهرماني استقلال فصل خوبي بود.
    نامداري تاكيد كرد: حدود 8 ماه در استقلال نيمكت نشين بودم و به دليل همين مسئله تا دقيقه 30 مسابقه با مس رفسنجان در جريان بازي نبودم كه اين امر كاملا طبيعي است. كارشناسان برجسته فوتبال هم اين مسئله را تاييد مي كنند.
    دروازه بان استقلال درباره وضعيتش در اين تيم گفت: قراردادم در پايان بازي هاي آسيايي با اين باشگاه به پايان مي رسد و بايد ببينم شرايط باشگاه چگونه است و آيا آنها دوست دارند كه بمانم يا خير.
    روز گذشته استقلال در ضربات پنالتي برابر مس رفسنجان تيم دسته اولي شكست خورد و از گردونه رقابت هاي حذفي كنار رفت.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

ذوب‌آهن ‌٩ نفره از فولاد انتقام گرفت!

تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان به مرحله نيمه پاياني رقابت‌هاي جام حذفي فوتبال كشور راه پيدا كرد.

تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان بعدازظهر امروز در ورزشگاه فولاد شهر به مصاف فولاد خوزستان رفت و با وجود آن كه به دليل اخراج دو بازيكن، 9 نفره بازي مي‌كرد توانست با سه گل قاسم حدادي‌فرد و محمدرضا خعلتبري (دو گل) در وقت‌هاي تلف شده حريف خود را شكست دهد و به عنوان نخستين تيم راهي مرحله نيمه پاياني جام حذفي شود.

در اين ديدار دو تيم در طول 90 دقيقه قانوني مسابقه به تساوي بدون گل رضايت دادند، ضمن آن كه در نيمه دوم بازي حيدر عبيد جاسم مدافع تيم ذوب‌آهن از سوي مسعود مرادي داور مسابقه اخراج شد.

با آغاز وقت هاي تلف شده و در دقيقه 93 قاسم حدادي‌فرد گل نخست تيم ذوب‌آهن را وارد دروازه حريف كرد. در همين نيمه حسن اشجاري از تيم ذوب‌آهن نيز از ميدان اخراج شد تا تيم ذوب‌آهن 9 نفره به بازي ادامه دهد اما در نيمه دوم وقت‌هاي تلف شده باز هم اين ذوب‌آهن بود كه برخلاف جريان بازي و با وجود حملات تيم فولاد در دقايق 115 و 119 توسط محمدرضا خعلتبري به دو گل ديگر دست يافت و ضمن گرفتن انتقام شكست در آخرين بازي ليگ برتر مقابل فولاد راهي مرحله نيمه پاياني مسابقات جام حذفي فوتبال كشور شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •