تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2236 از 3195 اولاول ... 123617362136218622262232223322342235223622372238223922402246228623362736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,351 به 22,360 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

ببین عزیزم بحث روابط یا کی بیشتر نوشته نیست ، بحث شناخته . طبیعی هست شمایی که 61 پست دارید ، دوستان هنوز ازتون شناخت ندارند و به عبارت ساده تر سابقه ای ندارید .

من هر وقت حرفی زدم یک منبع به یک ریفرنس هم براش گذاشتم و این عادت من رو همه میدونند .

در مورد اینکه کی اول شروع کرده اصلا به نظر من هم نیست ، خود شما به سعید گفتی که چرا پریدی وسط بحث در صورتی که خود شما این کار رو کردی ، این هم سندش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    و اتفاقا من خیلی هم خوشحالم ، چون این موضوع و این بحث عمومی هست نه خصوصی .

پوریا جان فقط به شما تذکر دادند که لحن مناسبی برای بحث کردن انتخاب نکردید - همین . به من هم هزار بار این طوری تذکر داده شده و ناراحت نشدم .
    من اونجا وارد بحث شدم و نظر خودمو راجع به موضوع بخث گفتم. نیومدم راجع به نویسنده پست حرفی بزنم که کل شخصیتشو زیر سوال ببره. این دوستمون اصلا کاری به بحث ما نداشت میگفت چرا اسم رشتتو میاری که منم علتشو توضیح دادم. ولی کی به علته توجه کرد؟ هیچ کی به خدا.

2. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

به هر حال این بحث درسته یا غلط اینجا داشتیم راجع بهش بحث میکردیم و شما هم تو بحث نبودی. بعدا اومدی بی خبر از همه چی بدون اینکه اصلا بحثو قبول داشته باشی یه پست الکی دادی و بحثو خراب کردی. به این میگن اسپم. در ضمن هر کسی یه حرفی میزنه باید یه منبعی داشته باشه تا بقیه به حرفش اعتماد کنن. رشته من اقصاده تو اون بحث و اونجا (که شما توش نبودی) یعنی من اینو تو یه کتابی چیزی خوندم الکی نمیگم. حرفش خریدار نداره و اینا مال 2000 سال قبله الان ملت حرف درست و با منبع میخوان بشنون. مگه من آخوندم حرفم خریدار داشته باشه یا نداشته باشه؟ متاسفانه دوستان وقتی من دارم با انگشتم اشاره میکنم فقط نوک انگشت منو میبینن نه جایی رو که باید. بعد این همه توهین تازه ده نفرم میان دکمه تشکرو فشار میدن که آقا دمت گرم بهش فحش دادی.

خواهشا شما خودت چند تا پست قبلی ماهارو بخون ببین کی سعی کرده حرفشو الکی پیش ببره من یا کس دیگه.
    شما زمانی که میخوای یه مسابقه فوتبال رو نگاه کنی میره با علی کریمی یه پا 2 پا میزنی که تو جریان کار باشی !! عجب حرف خنده داری میزنی آخه !! من تو بحث نیستم ولی دارم میبینم چی مینویسید !!

ببخشید اینجا گزینش نزاشتن برای کسانی که فقط تائید میکنن !!

بحث از ریشه مشکل داره , شتر سواری دولا دولا ... نمیشه که !!

خب شما زیاد به کتاب های داخل کشور توجه نکن !! خوده استاد میاد ازش ایراد میگیره

تحصیلات شما منبع حرفاتون هست !!؟؟

ربطی نداره به نوع آمدا !! هرکسی میتونه تو صنف کاری خودش جلب توجه کنه و حرف خودش رو به کرسی بشونه.

من کل بحث رو دنبال کردم منطقی ترین منابع و حرف ها رو فعلا از طرف میلاد دیدم .

4. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

ببینید دوست عزیز جناب leonredfield

بحثی که شما داشتید انجام میدادین تا یه قسمتی واقعا خوب بود. ولی بعدش دیگه به حاشیه رفت! دلیلش هم اینه که متاسفانه شما دلیل و مدرکی بر ادعا هاتون نداشتید! بالاخره حرف رو نمیشه در دنیای مجازی با زور به کرسی نشوند و با دلیل و مدرک هست که ما میتونیم حرفای خودمون رو اثبات کنیم.

در جواب اون مورد مقدم بودن روابط بر ضوابط در انجمن کنسولها هم که شما گفتید باید بگم که اگه همچین چیزی صحت داشت من و سعید و دوستان دیگه میومدیم توی بحث و جنجال به پا میکردیم و به شدت از میلاد دفاع میکردیم! در صورتی که دیدین همچین اتفاقی نیفتاد! چون من و سعید و میلاد و خیلی دوستان دیگه در انجمن کنسول ها حامی اصلی بحث های منطقی و درست درمونیم!

6. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا کلا تاپیک ترکید

برای اینکه برگردیم سر جامون :

فهرست تمام بازی های 360 متشکل از انحصاری و مالتی :

کد:

8. 8 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

ببینید دوست عزیز جناب leonredfield

بحثی که شما داشتید انجام میدادین تا یه قسمتی واقعا خوب بود. ولی بعدش دیگه به حاشیه رفت! دلیلش هم اینه که متاسفانه شما دلیل و مدرکی بر ادعا هاتون نداشتید! بالاخره حرف رو نمیشه در دنیای مجازی با زور به کرسی نشوند و با دلیل و مدرک هست که ما میتونیم حرفای خودمون رو اثبات کنیم.

در جواب اون مورد مقدم بودن روابط بر ضوابط در انجمن کنسولها هم که شما گفتید باید بگم که اگه همچین چیزی صحت داشت من و سعید و دوستان دیگه میومدیم توی بحث و جنجال به پا میکردیم و به شدت از میلاد دفاع میکردیم! در صورتی که دیدین همچین اتفاقی نیفتاد! چون من و سعید و میلاد و خیلی دوستان دیگه در انجمن کنسول ها حامی اصلی بحث های منطقی و درست درمونیم!
    چشم دوست من شما راست میگی ولی یه لطفی بکن بگو من دقیقا کجا اشتباه کردم (دقیقا جمله های خودمو) که دیگه تکرار نشه.
    اقا میلاد شما هم بگو من کجا اشتبا کردم. (اشتباهای خودتم بگیا )
    Last edited by leonredfield; 03-04-2011 at 18:34.

10. 2 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همین iXtreme +LT و اینا firmware های دستکاری شده درایو کنسول هستن. ماها مجبور به آپدیت اینا برای اجرای بازی های کپی هستیم.
    و در ضمن هارد شما اریجیناله؟ رو فلش نصب کن ببین درست میشه؟ اگه نه یه بار پاک کن و دویاره نصبش کن. مطمئنی که وقتی بازی از رو دیسک اجرا میشه هارد درست به کنسول وصله؟ تو این حالت وقتی storage device رو تو بازی میخوای انتخاب کنی هاردت تو لیست device ها میاد؟
    آخه هارد که External نیست، دستگاه Elite هست. بازی رو پاک میکنم دوباره نصب میکنم ببینم چی میشه...

یه مشکلی هم که هست، COD رو اجرا نمیکنه، میریزم رو هارد، بعد که اجراش میکنم، صفحه سیاه میمونه، بعد میخوام برگردم به صفحه کنسول هم، سر Yes/No گیر میکنه و مجبورم دستگاه رو خاموش کنم. COD رو دوباره نصب کردم اما درست نشد.

همون iXtreme +LT که شما فرمودید، Version داره دیگه درسته؟ اگه بخوام ببینم مال من کدوم ورژن هست باید کجا برم؟

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما فکر کنم یه کم دیر وارد بحث شدی منظور منو درست متوجه نشدی. بحث سر بازیای انحصاری هر دو کنسول بود و این که مایکروسافت هیچ بازی انحصاری به یاد موندنی و تاثیر گذار در حد GOD, Shadow of the colossus, ICO, The last guardian و خیلی بازی های دیگه نداره. علتشم گفتم از نظر بنده عدم توانایی مایکروسافته. چند نفر از دوسان هم گفتن علتش عدم توانایی نیست مایکروسافت جای دیگه (مثلا Live پولی) دنبال درامده. منم گفتم که از دید بنده نتونستن با نخواستن فرقی نداره مهم اینه که بازی دست ما نمیرسه.
    اینا یه خلاصه ای از بحثای چند صفحه قبل بود. حالا شما خودت بگو این بحث کلکل الکیه یا انتقاد سازنده.
    دوست گرامی مابحثمون رو فروش x360 و سیاستهای درست ms واینکه قشر وسیعتری از مصرف کننده رو شامل میشه بود وغرور الکی و سفت کاری بیخود sony آنوقت شما آمدی ربطش دادی به بازیهای انحصاری وکل کل که ms اگه میتونه یکی از مراحل gowرو بسازه بازم میگم sony فقط با تکیه به بازیهای انحصاری 10سال دیگه هم نمیتونه از نظر فروش به x360 برسه.در ضمن بنظرم من قبل از شما داشتم در رابطه با فروش x360 بامیلاد وسعید نظر میدادم البته خیلی از بحثهای شما خوب و بافایده بود

13. 2 کاربر از astatira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

چشم دوست من شما راست میگی ولی یه لطفی بکن بگو من دقیقا کجا اشتباه کردم (دقیقا جمله های خودمو) که دیگه تکرار نشه.
    اقا میلاد شما هم بگو من کجا اشتبا کردم. (اشتباهای خودتم بگیا )
    به نظر من شما فقط زود جوش میاری ، همین

15. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bigbos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دیدم حیف دوستان این اختراع من را نبینن
    البته این اختراع داره مراحل آزمایش را پشت سر میزاره و به زودی با شکل و شمایل زیباتر و کارایی بهتر به بازار عرضه میکنم

Last edited by bigbos; 03-04-2011 at 19:15.

17. 6 کاربر از bigbos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

آخه هارد که External نیست، دستگاه Elite هست. بازی رو پاک میکنم دوباره نصب میکنم ببینم چی میشه...

یه مشکلی هم که هست، COD رو اجرا نمیکنه، میریزم رو هارد، بعد که اجراش میکنم، صفحه سیاه میمونه، بعد میخوام برگردم به صفحه کنسول هم، سر Yes/No گیر میکنه و مجبورم دستگاه رو خاموش کنم. COD رو دوباره نصب کردم اما درست نشد.

همون iXtreme +LT که شما فرمودید، Version داره دیگه درسته؟ اگه بخوام ببینم مال من کدوم ورژن هست باید کجا برم؟
    LT+ آخرین ورژن iXtreme هست که نحوه تشخیص مستقیمی نداره اما:
    اگه داشبورد کنسول شما داشبورد کینکت باشه بعد از اجرای بازی Bulletstorm یا Crysis 2 اگه بازی های زیرو اجرا نکنه LT+ نداره و باید ببرید بیرون روش بریزن:
    COD BO
    COD MW2
    Halo Reach
    Assassins Creed BH
    NFS: Hot Porsuit
    Fable 3
    اگه یکی از اینا اجرا شه شما نیازی به هیچ آپدیتی ندارید.

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

به نظر من شما فقط زود جوش میاری ، همین
    شما راست میگی. به هر حال بگم من تو هیچ کدوم از پستام هدف خاصی رو دنبال نکردم و قصد توهین به کسی رو نداشتم و از همه مهم تر فن بوی هیچ کنسولی هم نیستم و از اون هم مهم تر بابا من خودم 360 دارم. فقط حرفم این بود که رو این کنسول هیچ بازی بزرگی در حد ... نیست. همین. شایدم سلیقه من خرابه

19. 7 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •