تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2235 از 4105 اولاول ... 1235173521352185222522312232223322342235223622372238223922452285233527353235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,341 به 22,350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

کل دفترچه با خودت ببر - ضرر نداره - کجا افتادی ؟
    ماکه روز اول رفتیم 5 روزی به ما مرخصی دادن
    پادگان مرزبانی شهید رجایی نیرو انتظامی کرمانشاه

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

بچه هایی که می خواهند بروند آموزشی حتما شربت با خودشون ببرن اونجا. من که اون زمان که رفتم آبلیمو و شکر بردم واسه شربت آبلیمو و شربت سن ایچ! خیلی حال میداد. هرچقدر ببرید کم میارید
    کرم ضد آفتاب هم ببرید. بعضی جاها مشکلی نداره استفاده کنید.
    راستی حتما اسپری خوشبو کننده هم ببرید هم واسه اعصاب خودتان و هم دیگران خوبه.
    انصافا این 3 مورد نعمتیه اونجا.
    اون زمان به ما اونجا پودر شست و شوی لباس دادن اما بد نیست که پودر رو داخل این قوطی های خالی نوشابه خانواده بریزید که جمع و جور باشه و نریزه. این تجربیات من بود خدمت شما . تجربه زیاد دارم خواستید بپرسید
    راستی کسی از بچه ها جواب این سوال منو می دونه؟؟ لینک زیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by western1; 04-06-2014 at 14:49.

3. 5 کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها تو این مدت باقی مانده تا یک تیر میتونم تمدید کنم واسه یک شهریور؟/حالا که کدای یک تیر خورده شده میتونم الکی به بهانه احتمال قبولی در کنکور ارشدی که ندادم(چون برای تمدید برای بار اول که باید بهانه آورد)/یا کلا واسه تمدید چه زمانی باید اقدام کرد(قبل از کد خوردن یا بعدش هم می شود)؟/به نظرتون اگه تمدید کنم ممکنه از کد 05 کرمان به جای دیگه مثل نیروی انتظامی تغییر پیدا کند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان آیا معافیت کفالت کسی بگیره باید آموزشی رو بره یا نه

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بچه ها تو این مدت باقی مانده تا یک تیر میتونم تمدید کنم واسه یک شهریور؟/حالا که کدای یک تیر خورده شده میتونم الکی به بهانه احتمال قبولی در کنکور ارشدی که ندادم(چون برای تمدید برای بار اول که باید بهانه آورد)/یا کلا واسه تمدید چه زمانی باید اقدام کرد(قبل از کد خوردن یا بعدش هم می شود)؟/به نظرتون اگه تمدید کنم ممکنه از کد 05 کرمان به جای دیگه مثل نیروی انتظامی تغییر پیدا کند؟
    شما تا 2 روز قبل از اعزام هم میتونید تقاضای تمدید/تعجیل کنید.
    ولی هر چه زودتر اقدام کنید، بهتره.(از نظر قبولی یا عدم قبولی نه، از نظر اینکه زمان رو از دست ندید.

پادگان عوض میشه (احتمال داره) ولی اینکه بیوفتی ناجا یا سپاه نه، حتما ارتش میوفتی.

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان برگ سبز و برگ آبی رو هر دو باید روز اعزام ببریم؟وسایل شخصی چی میدن اونجا؟
    استحقاقی ارتش ایناست (ناجا و سپاه رو نمیدونم، شاید فرق داشته باشه)

دو دست لباس
    ملحفه تشک
    ملحفه بالشت
    2 تخته پتو
    پوتین یک جفت
    جوراب یک جفت
    دستکش یک جفت
    کمربند
    فرچه بزرگ و کوچک + واکس
    کلاه کار
    کلاه پشمی (کلاه کشی)
    اورکت
    پلیور
    (چند قلم جنس رو هم پول میگیرن میخرن میدن، برا آنکارد لازمه)

برگ آبی الزامیه
    بقیه (عابر بانک، شناسنامه، برگ سبز، برگ واکسیناسیون و ....) رو برا احتیاط ببرید. خیلی سنگینی ندارن.
    (شماره حساب عابر بانک سپه رو ببرید)

8. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بچه ها من که لیسانس حسابداری دارم و تک پسر از یزد افتادم واسه یک تیر 05 کرمان بعدش در چه قسمتی از ارتش و در چه شهری خدمتم می افتد؟/به نظرتون اگه برای یک شهریور تمدید کنم دوباره همون کد 05 میاد یا ممکنه نیروی انتظامی هم بشه؟
    چندین بار در این تاپیک گفته شده بعد از آموزشی معلوم نیس کجا بیوفتی.

ناجا امکان نداره بیوفتی ولی امکان داره 6 پادگان دیگه بیوفتی. (02 برا فوق دیپلمه)

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من که مشکلی ندارم جام رو باهاتون عوض بکنم
    من 2ماه ممکنه سختی بکشم ولی 19ماه بعدش برام میشه هتل چون پیش رفقای بابام هستم البته به شرطی که بتونن این تنبلی که الان کردن رو جبران بکنن.
    هرچند من بعد آموزشی نتیجه فوقم میاد و انشالله دوباره معافیت تحصیلی میگیرم،ببینم آموزشی که تموم بشه و بعدش 2سال فاصله بیفته تا ادامه خدمت،یوهو نمیگن که باید دوباره آموزشی رو بگذرونی؟
    من شنیدم گواهی بهت میدن که حتی 5سالم بینش فاصله بیفته آموزشی نمیبرنت دیگه
    باید دوباره بری آموزشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

شما تا 2 روز قبل از اعزام هم میتونید تقاضای تمدید/تعجیل کنید.
    ولی هر چه زودتر اقدام کنید، بهتره.(از نظر قبولی یا عدم قبولی نه، از نظر اینکه زمان رو از دست ندید.

پادگان عوض میشه (احتمال داره) ولی اینکه بیوفتی ناجا یا سپاه نه، حتما ارتش میوفتی.
    به نظر شما وقتی کسی کد بخوره میتونه درخواست تمدید بده(بار اولم است برای تمدید بدون هیچ روز تمدید)/شما میگید حتما ارتش میفتم اگه بازم تمدید کنم حالا ممکنه نیروی زمینیه اگه امریه ام جور نشد بشه برای یک شهریور نیروی دریایی یا هوایی یا پدافند ارتش؟

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

من که مشکلی ندارم جام رو باهاتون عوض بکنم
    من 2ماه ممکنه سختی بکشم ولی 19ماه بعدش برام میشه هتل چون پیش رفقای بابام هستم البته به شرطی که بتونن این تنبلی که الان کردن رو جبران بکنن.
    هرچند من بعد آموزشی نتیجه فوقم میاد و انشالله دوباره معافیت تحصیلی میگیرم،ببینم آموزشی که تموم بشه و بعدش 2سال فاصله بیفته تا ادامه خدمت،یوهو نمیگن که باید دوباره آموزشی رو بگذرونی؟
    من شنیدم گواهی بهت میدن که حتی 5سالم بینش فاصله بیفته آموزشی نمیبرنت دیگه
    اگر آموزشیت تمام شود و برگه اتمام دوره آموزشی را تحویل بگیری مطمئن باش دیگه اموزشی نمی روی.اگر 1 تیر اعزام هستی و آموزشی می ری تقریبا شهریور تمومه. شهریور هم نتیجه کنکورت میاد. به نظره من اگر شده 1 روز هم بعدش شده برو به یگان که اونجا کارهات انجام بشود و از اونجا مرخصی تحصیلی بگیر که بعد از تحصیلت همون یگان مجددا مشغول بشی. در ضمن مطمئن باش بعد از آموزشی سریع به یگان معرفی می شوی و اگر در یگان مشغول شوی و به هر دلیلی مرخصی بگیری بعد از مرخصی برگه اعزام به خدمت پر کنی دقیقا به همون یگان قبلی معرفی می شوی

باید دوباره بری آموزشی
    دوسته عزیز اشتباه مشورت نده
    Last edited by western1; 04-06-2014 at 21:46.

13. این کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •