پادگان مرزبانی شهید رجایی نیرو انتظامی کرمانشاه
پادگان مرزبانی شهید رجایی نیرو انتظامی کرمانشاه
بچه هایی که می خواهند بروند آموزشی حتما شربت با خودشون ببرن اونجا. من که اون زمان که رفتم آبلیمو و شکر بردم واسه شربت آبلیمو و شربت سن ایچ! خیلی حال میداد. هرچقدر ببرید کم میارید![]()
کرم ضد آفتاب هم ببرید. بعضی جاها مشکلی نداره استفاده کنید.
راستی حتما اسپری خوشبو کننده هم ببرید هم واسه اعصاب خودتان و هم دیگران خوبه.
انصافا این 3 مورد نعمتیه اونجا.
اون زمان به ما اونجا پودر شست و شوی لباس دادن اما بد نیست که پودر رو داخل این قوطی های خالی نوشابه خانواده بریزید که جمع و جور باشه و نریزه. این تجربیات من بود خدمت شما . تجربه زیاد دارم خواستید بپرسید
راستی کسی از بچه ها جواب این سوال منو می دونه؟؟ لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by western1; 04-06-2014 at 14:49.
بچه ها تو این مدت باقی مانده تا یک تیر میتونم تمدید کنم واسه یک شهریور؟/حالا که کدای یک تیر خورده شده میتونم الکی به بهانه احتمال قبولی در کنکور ارشدی که ندادم(چون برای تمدید برای بار اول که باید بهانه آورد)/یا کلا واسه تمدید چه زمانی باید اقدام کرد(قبل از کد خوردن یا بعدش هم می شود)؟/به نظرتون اگه تمدید کنم ممکنه از کد 05 کرمان به جای دیگه مثل نیروی انتظامی تغییر پیدا کند؟
سلام دوستان آیا معافیت کفالت کسی بگیره باید آموزشی رو بره یا نه
شما تا 2 روز قبل از اعزام هم میتونید تقاضای تمدید/تعجیل کنید.
ولی هر چه زودتر اقدام کنید، بهتره.(از نظر قبولی یا عدم قبولی نه، از نظر اینکه زمان رو از دست ندید.
پادگان عوض میشه (احتمال داره) ولی اینکه بیوفتی ناجا یا سپاه نه، حتما ارتش میوفتی.
استحقاقی ارتش ایناست (ناجا و سپاه رو نمیدونم، شاید فرق داشته باشه)
دو دست لباس
ملحفه تشک
ملحفه بالشت
2 تخته پتو
پوتین یک جفت
جوراب یک جفت
دستکش یک جفت
کمربند
فرچه بزرگ و کوچک + واکس
کلاه کار
کلاه پشمی (کلاه کشی)
اورکت
پلیور
(چند قلم جنس رو هم پول میگیرن میخرن میدن، برا آنکارد لازمه)
برگ آبی الزامیه
بقیه (عابر بانک، شناسنامه، برگ سبز، برگ واکسیناسیون و ....) رو برا احتیاط ببرید. خیلی سنگینی ندارن.
(شماره حساب عابر بانک سپه رو ببرید)
چندین بار در این تاپیک گفته شده بعد از آموزشی معلوم نیس کجا بیوفتی.
ناجا امکان نداره بیوفتی ولی امکان داره 6 پادگان دیگه بیوفتی. (02 برا فوق دیپلمه)
باید دوباره بری آموزشی
به نظر شما وقتی کسی کد بخوره میتونه درخواست تمدید بده(بار اولم است برای تمدید بدون هیچ روز تمدید)/شما میگید حتما ارتش میفتم اگه بازم تمدید کنم حالا ممکنه نیروی زمینیه اگه امریه ام جور نشد بشه برای یک شهریور نیروی دریایی یا هوایی یا پدافند ارتش؟
اگر آموزشیت تمام شود و برگه اتمام دوره آموزشی را تحویل بگیری مطمئن باش دیگه اموزشی نمی روی.اگر 1 تیر اعزام هستی و آموزشی می ری تقریبا شهریور تمومه. شهریور هم نتیجه کنکورت میاد. به نظره من اگر شده 1 روز هم بعدش شده برو به یگان که اونجا کارهات انجام بشود و از اونجا مرخصی تحصیلی بگیر که بعد از تحصیلت همون یگان مجددا مشغول بشی. در ضمن مطمئن باش بعد از آموزشی سریع به یگان معرفی می شوی و اگر در یگان مشغول شوی و به هر دلیلی مرخصی بگیری بعد از مرخصی برگه اعزام به خدمت پر کنی دقیقا به همون یگان قبلی معرفی می شوی
دوسته عزیز اشتباه مشورت نده![]()
Last edited by western1; 04-06-2014 at 21:46.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)