تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2235 از 3745 اولاول ... 1235173521352185222522312232223322342235223622372238223922452285233527353235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,341 به 22,350 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من قبلا از نامحدود مخابرات و فن آوا استفاده می کردم اما الان با این مشکلاتی که پیش اومده برای نامحدود، تصمیم گرفتم که سرویس حجمی از آسیاتک بگیرم که البته نیازم رو تامین کنه.
    من ماهانه حدود 30 تا 80 گیگ (به طور متغیر) دانلود دارم. می خوام بدونم سرویس کولاک 30 گیگ با ترافیک رایگان شبانه جواب نیاز من رو میده؟ یا شهاب 20 گیگ در ماه و شبانه رایگان؟
    این سرویس ها چه سرعت دانلودی داره تو روز و شب؟

ممنون میشم جواب بدید.
    دوستان جواب منو نمیدید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان جواب منو نمیدید؟
    ببینید سرعت شبانه ها اینجوریه :

چابک (1مگ ) 80 الی 90
    کیمیا (2مگ) 110 الی 125
    کولاک (4 مگ) 180 الی 190
    شهاب (10 مگ) حدود 250

اینها به شرط مناسب بودن پهنای باند مرکز تلفن هست که اونموقع که من داشتم تقریبا نصف ماه اوضاع خراب بود. حالا خودتون میزان دانلود رو میتونید حساب کنید. برای من مشکل اضافه حساب کردن حجم (یا به قول بچه ها حجم دزدی) هم بود الان رو نمیدونم.

3. 2 کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دو نکته توی صحبتهاش بود نکته اول اینکه قیمت سالیانه پروانه قبلی ۱۰ میلیون تومن بود یعنی هر ننه قمری می تونست شرکت بزنه و این خودش واسطه ایجاد می کرد بر سر راه تبادل اطلاعات ودر نتیجه کاهش سرعت .الان قیمت رو به بیست میلیارد تومن افزایش دادند و شرکت های کوچک زیر مجموعه شرکت های بزرگ می شوند و خدمات در انحصار شرکت های بزرگ و پر درامد در می یاد.این جوری دست کمتر می شه و طبعا سرعت تبادل اطلاعات افزایش پیدا می کند .
    نکته دوم اینکه می گفت کارشناسان اروپایی می گویند که بین ۱۲ تا ۱۵ سال ما از اونها عقب تریم.می گه با این تکنولوژی حال حاضر همیشه اطلاعاتی در صف تبادل باقی می ماند میگه ما باید اینقدر تکنولوژی رو افزایش بدهیم که اطلاعاتمون رو ارسال کنیم تازه مسیر ازاد هم داشته باشیم بابا یک عده ای توی کشور وجود دارند خوره دانلود مگه اینها می گذارند مسیر ازاد داشته باشیم اطمینان دارم اگه مسیر ازاد هم باشه اون رو پر می کنند
    اولا درست که پروانه گرونتر شده ولی در عوض با پروانه های جدید کلی مشتری جدید گیرشون میاد که جبران میکنه این قیمت پروانه رو
    دوما دلیل این حرفتون چیه که سرعت تبادل بیشتر میشه تا اونجایی که من میدونم انحصار بیشتر باعث بدتر شدند اوضاع میشه نه بهتر شدند
    سوما اینکه میگید تو ایران خوره دانلود هست این منحصر به ایران نیست تو کل دنیا هست الان بزگترین ترکرهای تورنت (چه عمومی چه خصوصی) تو خارج هست خوب اونا که برای ایران ترکر نزدند بلکه برای خودشون زدند پس تو خارج هم دانلود هست
    بعضی موقع ها یک فابل 20 گیگی تو 10 دقیقه چند هزار دانلود میخوره خوب اینا ایرانی هستند یا خارجی

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اولا درست که پروانه گرونتر شده ولی در عوض با پروانه های جدید کلی مشتری جدید گیرشون میاد که جبران میکنه این قیمت پروانه رو
    دوما دلیل این حرفتون چیه که سرعت تبادل بیشتر میشه تا اونجایی که من میدونم انحصار بیشتر باعث بدتر شدند اوضاع میشه نه بهتر شدند
    سوما اینکه میگید تو ایران خوره دانلود هست این منحصر به ایران نیست تو کل دنیا هست الان بزگترین ترکرهای تورنت (چه عمومی چه خصوصی) تو خارج هست خوب اونا که برای ایران ترکر نزدند بلکه برای خودشون زدند پس تو خارج هم دانلود هست
    بعضی موقع ها یک فابل 20 گیگی تو 10 دقیقه چند هزار دانلود میخوره خوب اینا ایرانی هستند یا خارجی
    [emoji28] فکر کنم زود قضاوت کردم ببخشید خیلی ساده انگارانه بود

6. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این اینترنت آسیاتک چرا اینطوری هست اکثر مواقع قطع هست
    دیشب که چند ساعت قطع بود امشب که چند ساعت هست که قطعه
    زنگ که میزنی پشتیبانی از اول شروع میکنند قصه حسین کرد گفتند تهش میگه مودموتون نیم خاموش کنید بعد دوباره روشن کنید
    اگر نشد دوباره تکرار کنید
    خدا وکیلی من موندم اینا رو از کجا گیر آوردند گذاشتن پشتیبانی

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

این اینترنت آسیاتک چرا اینطوری هست اکثر مواقع قطع هست
    دیشب که چند ساعت قطع بود امشب که چند ساعت هست که قطعه
    زنگ که میزنی پشتیبانی از اول شروع میکنند قصه حسین کرد گفتند تهش میگه مودموتون نیم خاموش کنید بعد دوباره روشن کنید
    اگر نشد دوباره تکرار کنید
    خدا وکیلی من موندم اینا رو از کجا گیر آوردند گذاشتن پشتیبانی
    حدود یه هفتست هی قطعی داره!
    از لحاظ قن د شکن هم آشغال ترین ISP هستش! تقریبا هیچ قن د شکنی نمونده که به خوبی کار کنه

9. این کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام، دوستان من تازه آسیاتک گرفتم، احساس می کنم شدیدا این شرکت حجم خوری می کنه، از اول دوره که 4 گیگ داده بودن تا الان هم حدود 4 گیگ دیگه خریدم باز هم حجمم داره تموم میشه( 4 روز به پایان دوره مونده)
    در صورتی که من اصلا دانلود پر حجمی این ماه نداشتم، مطمئنم کسی هم مودمم وصل نیست که بخواد دزدی کنه. دوستان اگر شما هم همچین تجربه ای داشتید بگید من سریعا برم سراغ یک شرکت دیگه.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حدود یه هفتست هی قطعی داره!
    از لحاظ قن د شکن هم آشغال ترین ISP هستش! تقریبا هیچ قن د شکنی نمونده که به خوبی کار کنه
    تا اون جایی که من میدونم علت اصلی قطعی کمبود IP هست که شرکت ها باید تهیه کنند
    مثل اینکه این شرکت نمیخواد برای این کارا خرج کنه فقط میخواد از مردم پول بگیره و خلاص

سلام، دوستان من تازه آسیاتک گرفتم، احساس می کنم شدیدا این شرکت حجم خوری می کنه، از اول دوره که 4 گیگ داده بودن تا الان هم حدود 4 گیگ دیگه خریدم باز هم حجمم داره تموم میشه( 4 روز به پایان دوره مونده)
    در صورتی که من اصلا دانلود پر حجمی این ماه نداشتم، مطمئنم کسی هم مودمم وصل نیست که بخواد دزدی کنه. دوستان اگر شما هم همچین تجربه ای داشتید بگید من سریعا برم سراغ یک شرکت دیگه.
    دو نرم افزار networx و bwmeter نصب کن تا کنترل کامل داشته باشی روی اینترنتت
    خود ویندوز و نرم افزار مختلف بدون اینکه خودت بدونی از اینترنت استفاده میکند
    به قول معروف میگند مالت سفت بچسب تا همسایه دزد نکنی

12. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام.

من هم اون موقعی که آسیاتک داشتم همین مشکل رو داشتم. حتی مودم بدون وایرلس گذاشتم و با همین نرم افزارهایی که توی پست قبلی معرفی شده تست کردم و دقیقا مشکل باقی بود.

من روی صبانت که بودم ۳ ماه ۹ گیگ میگرفتم نهایتش ۱ یا ۲ گیگ هم اضافه. روی آسیاتک سرویسم ماهی ۶ گیگ بود که تقریبا همیشه کم میومد!! الانم روی فناوا ماهی ۳ گیگ میگیرم بعضی ماهها ۱ گیگ اضافه میگیرم که اونم همش مصرف نمیشه و اضافه اش منتقل میشه ماه بعد.

Sent from Nexus 7 via Tapatalk
    Last edited by mrm2007; 19-06-2015 at 15:55.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همه بحث ها به اینجا ختم میشه که اینجا ایران است

حالا چرا ایران است!! چون توی هیچ کشوری اینترنت بر حسب گیگ مصرفی محاسبه نمیشه و بر حسب سرورهای داخل و خارج نیست جز ایران!! که هر گیگ 4 هزار هست در ایران!!

دوم 98 درصد کشورهای جهان از ایران پهنای باند بیشتری دارند!! حتی عراق و افغانستان!!

سوم ایران از لحاظ قیمت اینترنت گرانترین اینترنت جهان رو دارد یعنی اینترنتی که در مبدا به دست مخابرات و زیر ساخت میرسه تا به دست ما میرسه حدود 70 برابر گرونتر میشه یعنی 700 درصد سود شرکت زیر ساخت و مخابراته حالا این درامد تو جیب کیا میره نمیدونم!! که باز هم فقط ایران اینجوریه نه کشورهای دیگه!!

چهارم در هیچ کشوری سرعت و پهنای باند آپلود و دانلود رو محدود نمیکنن جز ایران!!

پنجم درست است که در بعضی کشورها حتی چین فیلترینگ اجرا میشه اما فقط سایتهای خاص و نه اینقدر به شدت چون شدت فیلترینگ بر حسب تبادل در سرور ها هر چه کنترل و فیلترینگ بیشتر بشه کندی و قطعی و مشکلات اینترنت هم بیشتر میشه به قول کارشناسان تفاوت فیلترینگ در چین 5 درصد کل پهنای باند هست و در ایران 85 درصد کنترل شدید و تبادل!!

با همه اوضاع احوالاتی که بالا گفته شد نباید هم حال و روز ما بهتر از این باشه!!!
    موفق باشید.
    Last edited by amin885; 19-06-2015 at 18:14.

15. 10 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •