دوستان جواب منو نمیدید؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان جواب منو نمیدید؟
ببینید سرعت شبانه ها اینجوریه :
چابک (1مگ ) 80 الی 90
کیمیا (2مگ) 110 الی 125
کولاک (4 مگ) 180 الی 190
شهاب (10 مگ) حدود 250
اینها به شرط مناسب بودن پهنای باند مرکز تلفن هست که اونموقع که من داشتم تقریبا نصف ماه اوضاع خراب بود. حالا خودتون میزان دانلود رو میتونید حساب کنید. برای من مشکل اضافه حساب کردن حجم (یا به قول بچه ها حجم دزدی) هم بود الان رو نمیدونم.
اولا درست که پروانه گرونتر شده ولی در عوض با پروانه های جدید کلی مشتری جدید گیرشون میاد که جبران میکنه این قیمت پروانه رو
دوما دلیل این حرفتون چیه که سرعت تبادل بیشتر میشه تا اونجایی که من میدونم انحصار بیشتر باعث بدتر شدند اوضاع میشه نه بهتر شدند
سوما اینکه میگید تو ایران خوره دانلود هست این منحصر به ایران نیست تو کل دنیا هست الان بزگترین ترکرهای تورنت (چه عمومی چه خصوصی) تو خارج هست خوب اونا که برای ایران ترکر نزدند بلکه برای خودشون زدند پس تو خارج هم دانلود هست
بعضی موقع ها یک فابل 20 گیگی تو 10 دقیقه چند هزار دانلود میخوره خوب اینا ایرانی هستند یا خارجی
[emoji28] فکر کنم زود قضاوت کردم ببخشید خیلی ساده انگارانه بود
این اینترنت آسیاتک چرا اینطوری هست اکثر مواقع قطع هست
دیشب که چند ساعت قطع بود امشب که چند ساعت هست که قطعه
زنگ که میزنی پشتیبانی از اول شروع میکنند قصه حسین کرد گفتند تهش میگه مودموتون نیم خاموش کنید بعد دوباره روشن کنید
اگر نشد دوباره تکرار کنید
خدا وکیلی من موندم اینا رو از کجا گیر آوردند گذاشتن پشتیبانی![]()
حدود یه هفتست هی قطعی داره!
از لحاظ قن د شکن هم آشغال ترین ISP هستش! تقریبا هیچ قن د شکنی نمونده که به خوبی کار کنه
سلام، دوستان من تازه آسیاتک گرفتم، احساس می کنم شدیدا این شرکت حجم خوری می کنه، از اول دوره که 4 گیگ داده بودن تا الان هم حدود 4 گیگ دیگه خریدم باز هم حجمم داره تموم میشه( 4 روز به پایان دوره مونده)
در صورتی که من اصلا دانلود پر حجمی این ماه نداشتم، مطمئنم کسی هم مودمم وصل نیست که بخواد دزدی کنه. دوستان اگر شما هم همچین تجربه ای داشتید بگید من سریعا برم سراغ یک شرکت دیگه.
تا اون جایی که من میدونم علت اصلی قطعی کمبود IP هست که شرکت ها باید تهیه کنند
مثل اینکه این شرکت نمیخواد برای این کارا خرج کنه فقط میخواد از مردم پول بگیره و خلاص
دو نرم افزار networx و bwmeter نصب کن تا کنترل کامل داشته باشی روی اینترنتت
خود ویندوز و نرم افزار مختلف بدون اینکه خودت بدونی از اینترنت استفاده میکند
به قول معروف میگند مالت سفت بچسب تا همسایه دزد نکنی![]()
با سلام.
من هم اون موقعی که آسیاتک داشتم همین مشکل رو داشتم. حتی مودم بدون وایرلس گذاشتم و با همین نرم افزارهایی که توی پست قبلی معرفی شده تست کردم و دقیقا مشکل باقی بود.
من روی صبانت که بودم ۳ ماه ۹ گیگ میگرفتم نهایتش ۱ یا ۲ گیگ هم اضافه. روی آسیاتک سرویسم ماهی ۶ گیگ بود که تقریبا همیشه کم میومد!! الانم روی فناوا ماهی ۳ گیگ میگیرم بعضی ماهها ۱ گیگ اضافه میگیرم که اونم همش مصرف نمیشه و اضافه اش منتقل میشه ماه بعد.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
Last edited by mrm2007; 19-06-2015 at 15:55.
همه بحث ها به اینجا ختم میشه که اینجا ایران است
حالا چرا ایران است!! چون توی هیچ کشوری اینترنت بر حسب گیگ مصرفی محاسبه نمیشه و بر حسب سرورهای داخل و خارج نیست جز ایران!! که هر گیگ 4 هزار هست در ایران!!
دوم 98 درصد کشورهای جهان از ایران پهنای باند بیشتری دارند!! حتی عراق و افغانستان!!
سوم ایران از لحاظ قیمت اینترنت گرانترین اینترنت جهان رو دارد یعنی اینترنتی که در مبدا به دست مخابرات و زیر ساخت میرسه تا به دست ما میرسه حدود 70 برابر گرونتر میشه یعنی 700 درصد سود شرکت زیر ساخت و مخابراته حالا این درامد تو جیب کیا میره نمیدونم!! که باز هم فقط ایران اینجوریه نه کشورهای دیگه!!
چهارم در هیچ کشوری سرعت و پهنای باند آپلود و دانلود رو محدود نمیکنن جز ایران!!
پنجم درست است که در بعضی کشورها حتی چین فیلترینگ اجرا میشه اما فقط سایتهای خاص و نه اینقدر به شدت چون شدت فیلترینگ بر حسب تبادل در سرور ها هر چه کنترل و فیلترینگ بیشتر بشه کندی و قطعی و مشکلات اینترنت هم بیشتر میشه به قول کارشناسان تفاوت فیلترینگ در چین 5 درصد کل پهنای باند هست و در ایران 85 درصد کنترل شدید و تبادل!!
با همه اوضاع احوالاتی که بالا گفته شد نباید هم حال و روز ما بهتر از این باشه!!!
موفق باشید.
Last edited by amin885; 19-06-2015 at 18:14.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)