تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2235 از 2365 اولاول ... 12351735213521852225223122322233223422352236223722382239224522852335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,341 به 22,350 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

یه نظر کوچیک بدم یکم بحث کنیم با هم. دقیقا همین نحوه درایو کردن قطعات مختلف رو که میفرمایید. شما در درایو اولیه تون کامپ هرتزی که داشتید صداش بم بوده بعد از اون آمپ هرتز که باز هم نسبت به هم رده هاش صداش بم بوده و 7056 هم که صداش بم بوده پس به نظر میرسه خوب درایو نشدن قطعه ها. اما بنده اگه فوکال رو بذاریم کنار mx165 دارم که بدلیل ساختار تیوترش صدای شارپی داره و آمپ راکفورد دارم که اونم صداش بم نیست و فکر میکنم فلت باشه. پس این صدا به عقیده من با کنوود بهتر شد. من صدای zero165 و ماسکونی وان رو با 8019 شنیدم. بم نبود انصافا. چون ساختار زیرو ووکال شفافی بهت میده. حدسم اینه که توی اون سیستم هم من 8019 رو بیشتر از سونی بپسندم ولی باد تست بشه. البته بازم سلیقه نقش بالایی رو ایفا میکنه. تعویض hdp4 با t600 خودش یه تحول مهمه. نظراتتون رو بگید خوشحال میشم.
    در مورد کلیپ ها هم ممنون زحمت زیادی رو متحمل شدید که بنده تشکر میکنم. فقط کاش تست رو با 1 آهنگ مشابه انجام میدادید. اینجوری یه جورایی مقایسه flac با حالت mp3 هست. ولی صدای سونی خیلی های رنج کنترل شده تری داره. در فایل فلک هم جزئیات بهطور محسوسی بیشتر پنیده میشن. تازه این در شرایطی بوده که خود فرایند record کلی جزئیات رو حذف میکنه. صدای سونی به عقیده من بهتره.
    مخلص
    قربانت
    اتفاقا همین share کردن اطلاعات کمک زیادی برای خرید بهتری بین خریدارهای محترم داره
    زمانی که 7056 را داشتم سیستمم 8604 پایونر - hcx690 با ساب 1260 بود
    ولی سیستمی که 165 xl ها را داشتم یکی بود
    امپ راکفورد t600-t
    ساب gladen rs12
    کامپوننت hertz 165xl
    , و پخش هم 9886 الپاین و در حال حاضر هم sony xb100
    البته 9886 را روی hdp4 با همین سیستم بسته بودم که صدا واقعا کریستالی و غیر طبیعی شده بود که به گوش من اصلا جور در نمیومد ----
    البته این تغییر این سوال را برام بوجود آورده که یا hdp4 از کیفیت بسیار پایینی برخورداره ( امپلی راکفورد از نظر وزنی 5 برابره هرتز وزن داشت)یا اینکه الپاین 9886 در مقابل این مدل سونی هیچگونه حرفی برای گفتن نداره - غیر از صفحه نمایش بزرگ تر و نرم بودن منوهاش
    باز هم یاداوری کنم صدای بدون دستکاری و طبیعی سونی و پردیتل بسیار ارزشمنده
    سونی xb100 صدا را واقعا بدون دستکاری تو خروجی تحویل میده با بهترین دیتیلی که دوست دارم
    جالبه تغییر اینقد زیاد شده بود که اگر پول کامپوننتهام از قبل نگرفته بودم ، بعد از تست صدا احتمال اینکه بخوام عوضشون کنم زیر 1 درصد بود . واقعا صداشون تازه شکوفا شده بود
    ولی باز بنظرم روی یک سیستم ثایت ، تست پخشهای سونی و کنوود (مدلهای ذکر شده ) کفه ترازو به شدت سمت سونی خواهد بود
    البته باز این نظر بنده است و نظر کلیه دوستان قابل احترام است
    Last edited by amirfrang; 14-08-2017 at 14:27.

2. 8 کاربر از amirfrang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نمیدونم این قسمت انجمن رفیق بازی شده انگار من دو سه بار راهنمایی خواستم اینجا اصلا پست من رو ندیدن دوستان
    زمانی که ما مدیر بودیم به این صورت نبود.نمیزاشتیم یک پست رو زمین بمونه
    همین آقا حمید که الان به حق مدیر شده هم حضور داشتن که همینجا سلام عرض میکنم خدمتش
    کلا همه تو فاز لاکچری و باند و کامپای 2 میلیونی و......
    خلاصه من ساب رو 3010 گرفتم با باکس 35-40 لیتری راضیم هستم.
    در مورد کواک های 200 تا 250 تومنی کسی اطلاعاتی داره اینجا ؟
    KENWOOD PS695E
    JBL JX963
    SONY N 6950
    البته بعیده بدونید.فازتون لاکچریه شماها انگار
    کنوودو که کلا بیخیال شد باند خوب اصلا نمیتونه بزنه
    اون 963 جی بی ال خوبه با 6950 سونی البته 6950 سونی قدرتی تره هم از نظر بیس هم پرتاب
    690 سونی هم میتونی بگیری تفکیک صدای بالاتری داره رو جعبش هم زده مخصوص پخش های سونی دارای مدار مگابیس قشنگ عین ساب بیس میزنه ما برای یکی از دوستان دو جفت رو پژو پارس گذاشتیم سقف پژو پارس رو تکون میدادن کیفیتش هم حرف نداره تا ولوم اخر با اون حجم بیس تفکیک صداشو حفظ میکنه
    من خودم 6950 دارم بیسش خیلی قویه حالا 690 از اون هم قویتره البته 6950 پرتاب صداش بیشتره از 690 ولی اون 690 از نظر کیفیت و بیس از 6950 جلوتره
    البته من 6950 رو امپ 1004 سونی که 70 ار ام اسه نصب کردم باندها 100 ار ام اس هستن
    Last edited by farshad0123; 14-08-2017 at 16:33.

4. 3 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم این قسمت انجمن رفیق بازی شده انگار من دو سه بار راهنمایی خواستم اینجا اصلا پست من رو ندیدن دوستان
    زمانی که ما مدیر بودیم به این صورت نبود.نمیزاشتیم یک پست رو زمین بمونه
    همین آقا حمید که الان به حق مدیر شده هم حضور داشتن که همینجا سلام عرض میکنم خدمتش
    کلا همه تو فاز لاکچری و باند و کامپای 2 میلیونی و......
    خلاصه من ساب رو 3010 گرفتم با باکس 35-40 لیتری راضیم هستم.
    در مورد کواک های 200 تا 250 تومنی کسی اطلاعاتی داره اینجا ؟
    KENWOOD PS695E
    JBL JX963
    SONY N 6950
    البته بعیده بدونید.فازتون لاکچریه شماها انگار
    سلام آقا ارادت دارم. اسمتون رو فراموش کردم.احوال شما؟
    چرا بچه ها احتمالا ندیدن من هم الان دیدم که دیگه کار از کار گذت و 3010 رو زدی به بدن. واقعا راضی هستین؟
    این کواکها هم من هیچ کدوم رو نشنیدم و توصیه میکنم از کواک فاصله بگیری.یه جفت کامپوننت خوب ببند برای درهای جلو.سعی کن یه آمپ مناسب هم تهیه کنی.یه آمپ 4 کانال.ولی کمی فی رو بیار بالا

6. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قربانت
    اتفاقا همین share کردن اطلاعات کمک زیادی برای خرید بهتری بین خریدارهای محترم داره
    زمانی که 7056 را داشتم سیستمم 8604 پایونر - hcx690 با ساب 1260 بود
    ولی سیستمی که 165 xl ها را داشتم یکی بود
    امپ راکفورد t600-t
    ساب gladen rs12
    کامپوننت hertz 165xl
    , و پخش هم 9886 الپاین و در حال حاضر هم sony xb100
    البته 9886 را روی hdp4 با همین سیستم بسته بودم که صدا واقعا کریستالی و غیر طبیعی شده بود که به گوش من اصلا جور در نمیومد ----
    البته این تغییر این سوال را برام بوجود آورده که یا hdp4 از کیفیت بسیار پایینی برخورداره ( امپلی راکفورد از نظر وزنی 5 برابره هرتز وزن داشت)یا اینکه الپاین 9886 در مقابل این مدل سونی هیچگونه حرفی برای گفتن نداره - غیر از صفحه نمایش بزرگ تر و نرم بودن منوهاش
    باز هم یاداوری کنم صدای بدون دستکاری و طبیعی سونی و پردیتل بسیار ارزشمنده
    سونی xb100 صدا را واقعا بدون دستکاری تو خروجی تحویل میده با بهترین دیتیلی که دوست دارم
    جالبه تغییر اینقد زیاد شده بود که اگر پول کامپوننتهام از قبل نگرفته بودم ، بعد از تست صدا احتمال اینکه بخوام عوضشون کنم زیر 1 درصد بود . واقعا صداشون تازه شکوفا شده بود
    ولی باز بنظرم روی یک سیستم ثایت ، تست پخشهای سونی و کنوود (مدلهای ذکر شده ) کفه ترازو به شدت سمت سونی خواهد بود
    البته باز این نظر بنده است و نظر کلیه دوستان قابل احترام است
    خیلی هم عالی.
    در مورد مقایسه و تحول صدایی که آمپ میتونه ایجاد کنه منم تجربه این موضوع رو داشتم. وقتی آمپ قبلیم رو با p600 عوض کردم واقعا از صدای آمپ حیرت کردم که یه آمپ چقدر میتونه موثر باشه. تازه با یه کواک و کامپ رده پایینی مثل mx که ظرفیت صدایی این گونه آمپ ها رو به طور کامل نشون نمیدن. شاید حوصلم اومد با آمپ قبلیم و p600 و کامپ فوکال یه تست گذاشتم . راجع به آمپ نکته دیگه ای هم هست اینه که مثلا حتی دو آمپ ماسکونی وان و ماسکونی as100.4 اختلاف بسیار زیادی دارند. راجع به این موضوع من با آقا افشین هم صحبت کردم. در زمانی که عکس آمپم رو هم در پی سی گذاشتم نوشتم که آمپ واقعا غوغا میکنه. خودم ایشالا ارتقای بعدیم یا خرید as100.4 خواهد بود یا تعویض mx . نمیدونم کدوم صدامو بهتر میکنه. اختلاف hdp4 و t600 هم اصلا کم نیست. آمپ های راکفورد سنگینن اکثرا . p600 هم از نظر وزنی خیلی سنگینه و من خودم اولش خیلی تعجب کردم. عملکرد heatsync رو هم بش دقت کن که چقدر در دفع حرارت مهمه. من که بدم نمیاد برای p600 فن جدا بذارم. من فکر میکنم عامل اصلیه تحول صداتون آمپتونه. میگم 80 درصد آمپ بوده و 20 درصد پخش.
    سیستمی هم که 7056 روش بوده که قابل مقایسه با سیستم الانتون نبوده.
    حمید أقا به من گفتن قراره سونی x100 رو هم شرکت بیاره و گفتم اگه آورد بریم با هم یه تست با 7056 و سونی بزنیم @hamidR15. ایشالا اگه جور شد کلیپ هم تهیه میکنم.

8. 5 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

خیلی هم عالی.
    در مورد مقایسه و تحول صدایی که آمپ میتونه ایجاد کنه منم تجربه این موضوع رو داشتم. وقتی آمپ قبلیم رو با p600 عوض کردم واقعا از صدای آمپ حیرت کردم که یه آمپ چقدر میتونه موثر باشه. تازه با یه کواک و کامپ رده پایینی مثل mx که ظرفیت صدایی این گونه آمپ ها رو به طور کامل نشون نمیدن. شاید حوصلم اومد با آمپ قبلیم و p600 و کامپ فوکال یه تست گذاشتم . راجع به آمپ نکته دیگه ای هم هست اینه که مثلا حتی دو آمپ ماسکونی وان و ماسکونی as100.4 اختلاف بسیار زیادی دارند. راجع به این موضوع من با آقا افشین هم صحبت کردم. در زمانی که عکس آمپم رو هم در پی سی گذاشتم نوشتم که آمپ واقعا غوغا میکنه. خودم ایشالا ارتقای بعدیم یا خرید as100.4 خواهد بود یا تعویض mx . نمیدونم کدوم صدامو بهتر میکنه. اختلاف hdp4 و t600 هم اصلا کم نیست. آمپ های راکفورد سنگینن اکثرا . p600 هم از نظر وزنی خیلی سنگینه و من خودم اولش خیلی تعجب کردم. عملکرد heatsync رو هم بش دقت کن که چقدر در دفع حرارت مهمه. من که بدم نمیاد برای p600 فن جدا بذارم. من فکر میکنم عامل اصلیه تحول صداتون آمپتونه. میگم 80 درصد آمپ بوده و 20 درصد پخش.
    سیستمی هم که 7056 روش بوده که قابل مقایسه با سیستم الانتون نبوده.
    حمید أقا به من گفتن قراره سونی x100 رو هم شرکت بیاره و گفتم اگه آورد بریم با هم یه تست با 7056 و سونی بزنیم @hamidR15. ایشالا اگه جور شد کلیپ هم تهیه میکنم.
    ممنون از توضیحاتت. خیلی خوب بود
    خیلی دوستداشتم صدای الپاین را با این راکفورد میشنیدم که متاسفانه نشد
    ولی چیزی که به گوش بنده مشخص بود جنس صدای الپاین با من جور در نمیومد . رنگ شده بود
    البته اقا امیر گل دو سه مدل الپاین قدیمی معرفی کردن که فرمودن صدای صافی داشتند که اونها عالی هستند
    من الپاین ۳۰۵ با h100 و آمپ کواترو ادوسان و کامپ هرتز mile legend
    شنیدم
    باوربفرمااید صدای سیستم خودم با ،xl _ rockfortd و پخش سونی به مراتب بهتر ازاون شد طوری که پخش و پروسسورش را گذاشته برا فروش
    بنظرم هر چی گوش انسان میتونه تو طبیعت صداها را بشنوه اون صدا باید ازپخش خارج بشه بدون دستکاری که من تو الپاین چنین چیزی را ندیدم
    البته سه چهار مدل الپاین هستن که قضیشون با بقیه مدلهاش فرق میکنه
    کامپهای dls upi6 هم رسیدن
    انشا.. بعد ازتست مقایسشون با xl را فرصت کنم حتما میزارم
    ممنون ازهمگی دوستان

کاش اقا حمیدزودتر اعلام میکرد پخش میارن . صبر کردن برا اقا حمید ارزش داره
    Last edited by amirfrang; 14-08-2017 at 21:40.

10. 4 کاربر از amirfrang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام خدمت شما. جسارتا تا حمید آقا میان چند تانکته رو خدمتتون بگم. البته من سوال شما رو دیدم ولی ستاره های بالای اسمتون باعث شد صبر کنم تا خود حمید آقا بیان و به بهترین شکل پاسختون رو بدن.
    فاز لاکچری نیست واقعا . بنده به عنوان یه عوض کوچیک اینجا واقعا مشکلات مالی زیادی دارم. برای همین صبر میکنم و مثلا سالی یه قطعه میخرم. بنده وقتی میبینم یک نفر یه کواک یا پخش ارزون یا متفرقه میخره ناراحت میشمچون پولی که با زحمت در میاد حیفه که در راه نادرست خرج بشه. البته این روحیه رو از حمید آقا یاد گرفتم حقیقتا.
    جدا از موضوع اگه امکانش براتون هست بودجه رو یکم افزایش بدید ویه 690 فوکال و یا mc609 گلیدن که حدود 380 قیمت دارند بخرید. شما احتمالا میخواید چندین وقت استفاده کنید. توی اون رنج قیمتی که فرمودید کواک خوب نیست. شمام که آمپ دارید. پس یه کواک ضعیف نگیرید که بعدا پشیمون بشید.
    کواک فوکال 75 وات توان میخواد و گلیدن فکر کنم 110 وات.
    این نظر شخصی من بود که ایشالا حمید آقا اونو تکمیل میکنه.
    سلام. داداش اون ستاره ها مال بخش سخت افزار فروم هست که زمانی مدیر بودیم
    اینجا من اطلاع چندانی ندارم. نمیدونم من فک میکردم محصولات فوکال بیش از حد گران هستن تو ایران
    کنوودو که کلا بیخیال شد باند خوب اصلا نمیتونه بزنه
    اون 963 جی بی ال خوبه با 6950 سونی البته 6950 سونی قدرتی تره هم از نظر بیس هم پرتاب
    690 سونی هم میتونی بگیری تفکیک صدای بالاتری داره رو جعبش هم زده مخصوص پخش های سونی دارای مدار مگابیس قشنگ عین ساب بیس میزنه ما برای یکی از دوستان دو جفت رو پژو پارس گذاشتیم سقف پژو پارس رو تکون میدادن کیفیتش هم حرف نداره تا ولوم اخر با اون حجم بیس تفکیک صداشو حفظ میکنه
    من خودم 6950 دارم بیسش خیلی قویه حالا 690 از اون هم قویتره البته 6950 پرتاب صداش بیشتره از 690 ولی اون 690 از نظر کیفیت و بیس از 6950 جلوتره
    البته من 6950 رو امپ 1004 سونی که 70 ار ام اسه نصب کردم باندها 100 ار ام اس هستن
    ممنون عزیز. این باند کننود طبق نظرات بهرام شاپ کفته بودن که اون تیزی کنوود رو نداره و باند متعادلی هست.کلا بهترین محصول کنوود تو این رنج میدوننش. یه 6995ex هم داره که تیزه صد اش.اما این PS695E رو قبول داشتن.
    الان جی بی ال پی 963 دارم عقب که متاسفانه تیوتراش سوخته بعد از چند سال کار. جلو هم کامپ جی بی ال دارم. آمپمم که قویه JBL GTO 75.4 که رو 4 اهم فک میکنم 105 وات میده و رو دو 141 وات.یه امپ مونو 8105 و یک ساب باکس 3010
    کلا حرفای بازاریا رو گوش نمیدم ولی واقعا انگار راست میگن جی بی ال زود تیوتر میسوزونه برای همین زیاد تو خریدش ترغیب نمیشم. ساید برم سمت همون سونی 6950. چون ساب دارم بیس نمیخوام کیفیت میخوام . البته حجم خوب
    سلام آقا ارادت دارم. اسمتون رو فراموش کردم.احوال شما؟
    چرا بچه ها احتمالا ندیدن من هم الان دیدم که دیگه کار از کار گذت و 3010 رو زدی به بدن. واقعا راضی هستین؟
    این کواکها هم من هیچ کدوم رو نشنیدم و توصیه میکنم از کواک فاصله بگیری.یه جفت کامپوننت خوب ببند برای درهای جلو.سعی کن یه آمپ مناسب هم تهیه کنی.یه آمپ 4 کانال.ولی کمی فی رو بیار بالا:
    n06:
    سلام مخلصم حمید خان. امیر بود اسمم
    کامپ دارم واسه جلو جی بی ال 6508 که اونم چند ساله داره کار میکنه میخوام عوضش کنم
    امپ 4 کانال هم دارم بالام نوستم قدرتشم مناسبه jbl gto 75.4 رو 2 اهم 105 وات میده
    ساب هم دنبال سر و صدا نبودم فقط خواستم بیس رو از باندا بگیرم که کیفیت خوب بشه واسه همین رفتم سراغ یه ساب سبک که الان با فیلترای پخش 7016 بیس رو از باندا بگیرم.
    متشکر از راهنمایی شما و سایر دوستان

12. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. داداش اون ستاره ها مال بخش سخت افزار فروم هست که زمانی مدیر بودیم
    اینجا من اطلاع چندانی ندارم. نمیدونم من فک میکردم محصولات فوکال بیش از حد گران هستن تو ایران
    بله متوجه شدم مربوط به اینجا نبوده ولی به هر شکل قبل احترامه.
    نه فوکال نسبت به قیمت جهانیش تو ایران با قیمت مناسبی وارد شده. اگه میبینیم مثلا قیمت کواکش از خیلی کواک ها بیشتره به این خاطره که به طور کلی فوکال برند برتریه. شما سری یوتوپیا فوکال رو ببین. به قول امیرخان قیمت دیه انسان دارن. مهم اینه که شرکت فوکال توانایی و علم ساخت چنین کامپ هایی رو داره. شما گلیدن رو هم ببینی یک کواک بیضی داره که قیمتش اونم نزدیک فوکاله. کلاس کاری این برند ها رو بیشتر از امثال پایونیر و کنووده. نمیگم الزاما تو همه رده های قیمتی برتره ولی حتما کسی که دنبال sq باشه. تو همه رده های قیمتی نگاهی به فوکال داره یا میتونه داشته باشه.

14. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام به همه
    حدود قیمت کامپ های گلیدن رو کسی میدونه
    این سه مدل
    zeroline165
    zeroline165.2dc
    zeroline 165.2pp

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بله متوجه شدم مربوط به اینجا نبوده ولی به هر شکل قبل احترامه.
    نه فوکال نسبت به قیمت جهانیش تو ایران با قیمت مناسبی وارد شده. اگه میبینیم مثلا قیمت کواکش از خیلی کواک ها بیشتره به این خاطره که به طور کلی فوکال برند برتریه. شما سری یوتوپیا فوکال رو ببین. به قول امیرخان قیمت دیه انسان دارن. مهم اینه که شرکت فوکال توانایی و علم ساخت چنین کامپ هایی رو داره. شما گلیدن رو هم ببینی یک کواک بیضی داره که قیمتش اونم نزدیک فوکاله. کلاس کاری این برند ها رو بیشتر از امثال پایونیر و کنووده. نمیگم الزاما تو همه رده های قیمتی برتره ولی حتما کسی که دنبال sq باشه. تو همه رده های قیمتی نگاهی به فوکال داره یا میتونه داشته باشه.
    درسته
    اره کلاس کاری این برندا بالا تر کنوود و پایونیر هست و قابل مقایسه نیستن.
    جی بی ال و اینفینیتی هم مقداری بالاتر از کنوود و پایونیر قرار میگیرین.
    فکرامو میکنم ببینم میتونم برا خودم کنار بیام فوکال 690 بگیرم. صداشم نشنیدم تا حالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سعید عزیز درست اشاره کردند. باند هلیکس یک کواک با کیفیت ولی با حجم صدای پایین است هر چند که اتصال مستقیم به پخش تقریبا نیمی از توان این باند را پر میکنه.
    اگر قصد خرید آمپ رو دارید آمپ هلیکس g four رو تهیه کنید به قیمت 600 به همراه پخش 300uvm کنوود که حدود 320 هست. قدم بعدی هم خرید یک ساب سبک مثل rs10 گلیدن و تکمیل رنج فرکانسی است .ساب مذکور هم 370 تومن هست. یک صدای با کیفیت و بدون پیک خواهید داشت که از گوش کردن موسیقی خستتون نمیکنه.
    توضیح بیشتر این که آمپ هلیکس 4 کانال هست و به شما امکان اتصال ساب رو هم میده.
    باند معروف اینفینیتی کاپا 11 هست که حدود 440 باید باشه الان. به شخصه صداش رو نمیپسندم.
    مخلص.
    سلام آقا امیر
    با پیشنهاد شما فوکال 690 و پخش 300 کنوود گرفتم
    قبلش از شما پرسیدم کنوود اینترفیس داره برای کنترل زیر فرمان 206 که شما گفتید هست
    حالا که من خریدم میگن نیست
    یکم دل چرگین شدم راستش
    میخواستم ببینم چی راهنمایی میکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •