------------------------- -------------------- پاک شود لطفا .....![]()
------------------------- -------------------- پاک شود لطفا .....![]()
Last edited by britain; 18-07-2016 at 19:02.
دوست عزیز سایت ها و آمار های جهانی رو ول کنید TDD ایرانسل رو من خودم به شخصه از مدیر پروژه ایرانسل پرسیدم 3500 هست با 55 مگاهرتز پهنای فرکانس که ظرفیت کلی هر سکتور 420 مگابیت هست که بخاطر کمبود امکانات فیبر فعلا تا 150-200 مگابیت در بهترین حالت قراره بده..بعد ها بیشتر هم میشه !
قضیه نفوذ امواج هم پیچیده هست اینجا بخوام در موردش توضیح بدم زمان زیاد میبره..یک بارم گفتم بازم میگم..Gain آنتن پخش کننده سیگنال ، قدرت خروجی Transmitter
مهمترین عوامل تو نفوذ هر مدل فرکانس هستن ! شما الان همینجوری تو یه کوه داد بزنید صداتون بیشتر به یه نفر که با شما فاصله داره میرسه یا با دستتون دور دهانتونو بگیرید و صدارو به یه جا هدایت کنید ؟
همسایه تلویزیون نگاه میکنه .. صداشو تا ته زیاد کنه از دیوار شما رد میشه چرا ؟ فرکانسش که ثابته !
فرکانس هر چه بیشتر باشه قیمت تجهیزاتش کمتر میشه بخاطر همین راحت میتونن پوشش بدن.
فرکانس کنونی وایمکس ایرانسل و مبین نت هم 3500 هست..میبینید که پوشش داخلی خیلی خوبی هم دارن !
پس مشکلی پیش نخواهد آمد ! چون آنتن هایی که استفاده میکنن Gain بالایی دارن و قدرت خروجی RRU ها هم از قدرت خروجی RRU یه باند 2600 موبایل خیلی بیشتره و حتی خیلی جاها از 4G هم پوششش پیشتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOH@ND3S; 18-07-2016 at 19:17.
. .
Last edited by 1t4; 30-07-2016 at 12:40.
الآن از پشتیبانی آنلاین ایرانسل پرسیدم،گفتن امکانش هست
![]()
داخل app ایرانسل وقتی خواستم از سیم اعتباری به سیم دائمی شارژ مستقیم بفرستم اعلام کرد فقط از اعتباری به اعتباری مجازه
ایشون به چه روش گفت ممکنه؟
دوستان کد ایرانسل برای اینکه بعد از اتمام اینترنت روی مصرف ازاد نره چیه ؟
2 تا روش بود
یکیش *7#
اون یکی هم با تماس با یک شماره 4 رقمی با پیش شماره 021 بود که فراموش کردم
از 2 تا از کارشناس ها هم پرسیدم،هر دو تایید کردن که میشه
اینطوری میشه قبض رو با استفاده از شارژ مستقیم،از کسانی که شارژ ایرانسل رو با 20 درصد تخفیف میفروشن،کمتر پرداخت کرد
اگه بشه که خیلی خوبه.هرچند که من همراه اول دارم نه ایرانسل.
شارژ هم نهایتا ۱۵ درصد تخفیف میدن.جایی سراغ داری با ۲۰ درصد بدن؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
بله میشه اما من خودم هنوز تست نکردم
جای خاصی سراغ ندارم .توی همون جایی که الان پست دادی 60 تومن شارژ میخوای ،منم میگیرم![]()
من الان بهارستانم (اصفهان) توی خونه ی دوستم، الان هم یه مودم D-Link DWR-953 سفارش دادم واسه ی خودم که باید فردا برسه، یه انتخاب آنتن هم باید انجام بدم (چون طبقه ی پایین هستیم توی اصفهان) و بعدش برای خودم هم راه بندازم وقتی رسیدم. به هر حال، این تست 4G توی بهارستان در همین لحظه، تا 42 و 45 هم میره البته:
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)