تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2234 از 3017 اولاول ... 123417342134218422242230223122322233223422352236223722382244228423342734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,331 به 22,340 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

نكته1:بي رس و تنظيم استريم ها بر عهده پشتيباني ميباشد و پشتيباني به آن دسترسي دارد
    نكته 2:ضحي جمع نشده نميدونم چطور ميگيد جمع شده!
    پس چرا شب ها هیچ کاری نمیکنن؟ همه صبح تا ظهر انجام میشه...

ویرایش: فرشاد من مشکلمو چجور به اینا حالی کنم؟ نمیفهمن.
    میترسم بزنن کار رو خراب تر از این کنن.
    Last edited by soroosh_cz; 07-03-2015 at 20:02.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پس چرا شب ها هیچ کاری نمیکنن؟ همه صبح تا ظهر انجام میشه...
    من هر وقت خواستم دان استريممو بالا ببرن شب تماس ميگرفتم همون لحظه هم واسم بالا ميبرد
    شما با آقاي عابدي بايد صحبت كني همه كاره پشتيباني خودشه اينا واستون يادداشت ميكنن ميدن به اون بهش بگو با بي رس بندازت رو يه روتر ديگه البته منظورم با ماناماد بود چون تو پشتيباني ماناماده
    Last edited by farshad0123; 07-03-2015 at 20:10.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من هر وقت خواستم دان استريممو بالا ببرن شب تماس ميگرفتم همون لحظه هم واسم بالا ميبرد
    شما با آقاي عابدي بايد صحبت كني همه كاره پشتيباني خودشه اينا واستون يادداشت ميكنن ميدن به اون بهش بگو با بي رس بندازت رو يه روتر ديگه البته منظورم با ماناماد بود چون تو پشتيباني ماناماده
    اگر هر شرکتی پشتیبانی خودش را می داشت چه قدر خوب می شد. راحت به مشکلمون رسیدگی می کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه من وقتی دانلود میکنم پینگ میره رو 3000 شما همچین مشکلی دارین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان کسی راهی برای جلوگیری از پرش لینک داره ؟

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اقا این طرح بهار مخابرات خوبه؟؟؟ بریم؟ 2024 ماهی 10 گیگ 23000 یکساله رو قبض میاد

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من بش بگم آقای عابدی، بم میگه گریلاخ من اونموقع اومدم بگم بش با پشتیبانی آقا صحبت کنم، نیم ساعت بحثمون شد، چه برسه به اینکه شخص خاصی رو بگم.

بچه من وقتی دانلود میکنم پینگ میره رو 3000 شما همچین مشکلی دارین؟
    معمولا اگر سرعت سرویس، از استریم بالاتر باشه، اینجوری میشه، مثلا استریم روی 2 مگ هست و شما سرویس 5مگ خریدی، وقتی دانلود کنی، چون تمام باند رو پر میکنی، راهی برای دیتای دیگه ای نمیمونه و پینگ سر به فلک میکشه.

8. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من نگفتم که پشتیبانی از اداره دیتا اجازه میگیره.
    پشتیبانی به دیتا میگه که دان استریم رو زیاد کنه. اداره ی دیتا فقط به درخواستهای پشتیبانی جواب میده. نه برعکس.
    پشتیبانی ثبت میکنه مثلا فلان شماره باید استریمش بره روی 10 مگ، بعدش اداره دیتا درخواست رو که گرفت، استریم رو روی 10مگ میبنده، اگر کشید که هیچی ولی اگر نکشید وظیفه ی اونه که خط رو طوری تنظیم کنه که بیشترین استریم رو بده و قطع نشه.
    به نظرت این پشتیبانی های علامه، بلدن استریم تنظیم کنن در صورت بروز مشکل مثل نویز بالا؟

اگر دقت کنید، شب که زنگ میزنید، میگه فردا صبح، اگر دست خودش بود که درستش میکرد. ولی صبح اگر زنگ بزنید، تا ساعت 4-5 عصر اگر کارتون راه افتاد که هیچ، نیفتاد، میره تا فرداش.
    من الان کسی دست به پورتم نزده و مشکلش باقی هست، فردا باید زنگ بزنم، با یک پشتیبانی مذکر صحبت کنم... متاسفانه خانم ها مثل دستور Switch-Case یه سری علائم و راه حل تو ذهنشونه و خارج از اون هیچ چیزی به ذهنشون نمیرسه، چون بلد نیستن و نمیدونن چی به چیه.

مثلا ظهر پشتیبان اصلا نمیدونست پکت لاس چیه، بیشترین چیزی که میدونست، پینگ بود.
    من هر موقع زنگ زدم واسه استریم همون لحظه واسم انجام دادن , حتی یکدفعه 9 شب زنگ زدم
    این چیزا اصلا به دیتا ربطی نداره
    اما اینی که پشتیبانی میگه یادداشت میکنیم به این خاطر نیست که بدن دیتا انجام بده بلکه به این خاطره که بپیچونن کاربرا رو و انجام ندن

اگه نباشه جاش خالی می مونه fokonishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هر موقع زنگ زدم واسه استریم همون لحظه واسم انجام دادن , حتی یکدفعه 9 شب زنگ زدم
    این چیزا اصلا به دیتا ربطی نداره
    اما اینی که پشتیبانی میگه یادداشت میکنیم به این خاطر نیست که بدن دیتا انجام بده بلکه به این خاطره که بپیچونن کاربرا رو و انجام ندن
    اره منم اکثر اوقات که فقط شبا خونه هستم و مشکلی پیش بیاد زنگ میزنم واسم ردیفش کنن و درست هم میکنن
    مگر اینکه طرف مشکل رو درک نکنه که میپیچونه و باید زنگ زد و یه کاربلدشون صحبت کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه fokonishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اقا این طرح بهار مخابرات خوبه؟؟؟ بریم؟ 2024 ماهی 10 گیگ 23000 یکساله رو قبض میاد
    من اگه جای شما باشم قرارداد یکساله نمیبندم با این جماعت
    ریسکش بالاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •