تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2234 از 2403 اولاول ... 12341734213421842224223022312232223322342235223622372238224422842334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,331 به 22,340 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه عزیز درسته . کدشو بزن تست کن .

به نظرتون این تو سایت ایرانسل اشتباه شده قیمتش ؟
    با عقل جور در نمیاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این پست صرفاً به اشتراک گذاری تجربیاتم هستش ، تو این شرایط سخت و مشکلاتی که بعد از حذف شبانه ی اکثر ISP های استان پیش اومده ، شاید به کار باقی دوستان همشهری یا حتی هم استانی بیاد
    +
    +
    +
    به نظرم بهترین و عاقلانه ترین کار تو این وضعیت ، مخصوصا برا منی که تا چند ماه دیگه از منزل فعلی نقل مکان میکنم و فعلا مجبورم آشنای اول رو تحمل کنم به این صورته که ...
    +
    از چند روز دیگه دوره ام تموم میشه یه سرویس ارزون مثه 512 با 3 گیگ حجمه 12 تومنی میگیرم ، صرفا برا وب گردی و بعضاً گیم آنلاین
    .
    برا دانلود هم هر فایل بالای 50 مگ رو فقط تو لیست دانلود منیجر ذخیره میکنم و هر چند وقت که حجم کلی دانلود ها به بالای 5 گیگ رسید یه بسته یه روزه ی نامحدود 2 تا 8 صبح ایرانسل رو به قیمت 3 تومن بخرم و دانلود هارو تو یه شب تموم کنم
    +
    +
    بنده منطقه 4 رشت هستم (اطراف فلکه گاز سابق) و از منزل یه قسمت رو پنجره پیدا کردم که آنتن H+ فول میشه 4 تا

از اونجایی که اگه از رو پنجره گوشی رو تکون بدم آنتن میشه H معمولی با یکی دو آنتن و سرعت افتضاح یا کلا قطع میشه ، این مودم های 3G هم به کار نمیاد و مجبورم به این صورت پیش برم که :
    با هات اسپات وایرلس نتو شیر میکنم رو گوشی دوم و از از طریق هات اسپات USB با یه گوشیه دیگه اینترنتو میفرستم رو PC اگه لپ تاپ در دسترس داشته باشید که ساده تره و نیازی به 2 گوشی نیست .

+

حداقل سرعتم 150 بوده و حداکثر رو که تو اسکرین شات هایی که گرفتم ملاحضه میکنید ! اما میانگین کلی بین 400 تا 550 در نوسانه

+

تو 2 تا 8 میشه با میانگین 400 تا 550 حدود 8 تا 10گیگ دانلود کرد که نسبتا خوبه (با توجه وضعیت نت ایران و اللخصوص گیلان ) و بسته به منطقه ای که هستید و نزدیک ترین آنتنی که گوشیتون ازش سیگنال میگیره ممکنه سرعت کمتر از این و یا بیشتر هم باشه !

(100 تا 2000 کیلوبایت )

+

و در آخر امیدوارم این ISP های استان گبلان دست از دزدی و کم فروشی بردارن که مشترک مجبور نشه به این روش ها رو بیاره برا گرفتن 4 تا فایل مورد نیازش !

+
    دوستان ساکن رشتی که با بحران دانلود مواجه هستن فعلا بهترین کاری که میتونین بکنید همینه و کار راه اندازه

+موفق باشید

داداش این راه حلی که شما گفتی توی شهرک امام (حمیدیان) هم جواب میده ؟

میترسم مودم 3g بگیرم ولی منطقه آنتن دهی نداشته باشه.
    Last edited by I Walk Alone; 16-03-2015 at 00:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوسته عزیز اول با موبایل تست کن انتن داشتی مودم 3g بخر .

داداش این راه حلی که شما گفتی توی شهرک امام (حمیدیان) هم جواب میده ؟

میترسم مودم 3g بگیرم ولی منطقه آنتن دهی نداشته باشه.

5. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستانی که میخوان از طرح یک روزه نامحدود 2-8 صبح ایرانسل استفاده کنن، بهتره کد فعالسازی رو از ساعت 12 شب به بعد بزنن. اینطوری طرح نامحدود که مهلتش دو روزه (در پیام خود ایرانسل گفته میشه) براتون دو شب دووم میاره؛ یعنی دو شب پشت هم از ساعت 2-8 صبح مجموعا مقدار 99گیگ ترافیک در اختیار دارید. اینطوری میشه با هربار طرح حدودا 25گیگ دانلود کرد.
    Last edited by romantic; 16-03-2015 at 01:59.

7. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mr__k1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوباره سلام، یه خورده با تنظیمات گوشی ور رفتم 3g ثابت شد 5/5 چند تا سوال دارم الان، اولا سرعت دانلودم شبانه رو 40-50 میچرخه روزانه تست نکردم، مودم بگیرم تاثیر داره؟ بعدش ایرانسل چند مدل مودم داره همین 100 تومنی شبیه فلشه خوبه یا باید بسلفیم؟ و آخریش، به درد گیم میخوره 3g؟
    با تشکر از برنامه خوبتون!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوباره سلام، یه خورده با تنظیمات گوشی ور رفتم 3g ثابت شد 5/5 چند تا سوال دارم الان، اولا سرعت دانلودم شبانه رو 40-50 میچرخه روزانه تست نکردم، مودم بگیرم تاثیر داره؟ بعدش ایرانسل چند مدل مودم داره همین 100 تومنی شبیه فلشه خوبه یا باید بسلفیم؟ و آخریش، به درد گیم میخوره 3g؟
    با تشکر از برنامه خوبتون!
    مودم خیلی در بالا رفتن سرعت نقشی نداره سرعت وایمکس بستگی به کیفیت و شدت سیگنا ل دریافتی و فاصله از آنتنه.مدل های بهتر مودم خیلی از نظر دریافت سیگنال متفاوت نیستن.به طور کلی اینترنت غیر کابلی مثل 3g در هیچ جای دنیا برای بازی توصیه نمیشه به دلیل اینکه با کوچکترین نویز دچار افت کیفیت ، بالا رفتن پینگ و پاکت لاست میشه.اینجا که به هیچ وجه برای بازی آنلاین مناسب نیست

10. این کاربر از manishabanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم، اینجا شرح میدم اگه چیزی میدونید حتما راهنمایی بفرمایید ممون میشم:

بنده مرکز 7 خط ADSL دارم از مخابرات، مشکل اما اینه که به محض خاموش و روشن کردن مودم، یا به طور کلی در ساعاتی خاص (گاهی اوایل شب، یا دیر وقت)
    ارتباطم با اینترنت قطع میشه، به این صورت که چراغ ADSL و اینترنت خاموش میشن، بعد از چند لحظه ADSL چراغش ثابت میشه اما بعد از چند لحظه Limited Access بودن اینترنت
    دوباره هر دو خاموش میشن ! در واقع حدود 30 ثانیه کانکت میمونم که در اون مدت هم صفحه ای باز نمیشه.

این روند گاهی کوتاهی و بعضی مواقع ساعت ها و حتی تا صبح که پاشم و یبار مودم رو خاموش روشن کنم ادامه پیدا میکنه.
    داخل آپارتمان هم مطمئن هستم خطوط مشکلی ندارن.

خودم به ولتاژ خط و سویئچ مرکز مخابرات مشکوک هستم.
    همچین مشکلی داشتید یا از راه حل آگاهی دارین ؟
    احتمال زیاد از کیفیت خط هست که یا سیم کشی داخلی یا اتصال مرکز مخابراتی که باید دان استریم رو براتون پایین بیارن .

[B]این پست صرفاً به اشتراک گذاری تجربیاتم هستش ، تو این شرایط سخت و مشکلاتی که بعد از حذف شبانه ی اکثر ISP های استان پیش اومده ، شاید به کار باقی دوستان همشهری یا حتی هم استانی بیاد.....
    +موفق باشید
    والا ایرانسل بگیر نگیر داره ! یه شب فوله یه شب پنچره .
    ولی دسوتانی که میخوان روش شمارو برن با توجه به سوئیچ اتوماتیک گوشی رو بهترین کیفیت آنتن ، این مسیر رو برن :
    Settings ---> Mobile Networks
    گزینه Network pereferd رو بذارن :
    Only WCDMA
    کارتون تموم شد برگردونین رو اتوماتیک یا GSM که به مشکل قطعی آنتن تو جاهای مختلف بر نخورید.

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دو روزه اینور وضع نت و اندیشه داغونه
    دیروز کلا همراه اول و ایرانسل و نت ها بمدت 9 ساعت قطع بود
    الانم که اندیشه بزور بالا میاره سایت رو

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اگه انزلی تشریف دارید 2 تا مشکل بود که یکیش هنوز پا برجاست و تو شبکه ترانزیت مخابراته و ار جانب سرویس دهنده ها نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •