این ها همان هایی هستند که باعث شده اند این مملکت جهان سومی باقی بماند....
این ها همان هایی هستند که باعث شده اند این مملکت جهان سومی باقی بماند....
ویرایش شد...........
در ادامه 60 سال قبل که تیم نساجی مازندران به پشتیبانی کارخانجات عظیم نساجی تشکیل شد کرمان فوتبال داشت ؟ من نمیخوام فوتبال کرمان رو کوچیک کنم ولی تو که میای میگی استقلال همیشه مقابل تیمهای کرمانی میبازه من میخوام بگم آخه کرمان مگه چند ساله فوتبالش لیگ برتری شده ؟64 سال قبل که استقلال تشکیل شد مردم کورمان می دونستن فوتبال خوردنیه یا پوشیدنیه که شما ادعا داری تیمتون ریشه داره ؟
کلا دیروز استقلال برای باخت رفته بود.ولی خاک بر سر اکبری.لیگ 7 هم استقلال با همچین بازیکنایی بود.
به نظرتون چه بازیکنایی باید برن و چه بازیکنایی بیان.
اكبري-مجيدي-عليزاده-اكبرپور-اميرابادي بايد برن!! اي كاش ميتونستيم : ايور كاسترو و خلعتبري كه پستش با اميرابادي هم يكيه بيان استقلال!! اونوقت سال ديگه هافبكهامون ميشدن: خلعتبري-كاظمي-جباري-جانواريو و خسرو حيدري و خط حمله هم ميشد برهاني و كاسترو!! اونوقت ديگه چه تيمي جلودارمون ميشد؟؟؟
من نمیدونم چرا نمیفهمین استقلال نمیخواست تو جام حذفی باشه
چرا باید حضور پیدا میکرد؟
عباسفرد: در خصوص ماندن يا رفتن فكر نكردم
عليرضا عباسفرد مهاجم تيم استقلال تهران در خصوص تمديد كردن قرارداد خود با اين تيم در فصل آتى گفت: وضعيتم هنوز مشخص نيست اما اگر بخواهند در استقلال مى مانم. وى خاطر نشان كرد: هنوز تصميمى درباره ماندن در استقلال نگرفتم ضمن آنكه قراردادم با اين تيم به پايان رسيده است.او ادامه داد: به هر حال پس از پايان بازى هاى جام حذفى و آسيا اگر مسئولين بخواهند، قرارداد خود را با استقلال تمديد مى كنم چرا كه دوست دارم در اين تيم بمانم.وى افزود: از اينكه توانستم در لباس استقلال قهرمانى را تجربه كنم بسيار خوشحالم همچنين بايد بگويم كه كادر فنى در طى اين مدت با توجه به فشارها خيلى خوب تيم را به سوى قهرمانى هدايت كرد.عباسفرد در خصوص جام حذفى گفت: تا آنجا كه بتوانيم، سعى مى كنيم تا در جام حذفى نيز عملكرد خوبى داشته باشيم اما بيشتر به جام آسيا فكر مى كنيم.مهاجم تيم استقلال در پايان اظهار داشت: بازيكنان و عوامل استقلال با همدلى در اين فصل توانستند به نتيجه ايده آل برسند و اين موفقيت بزرگ را به هواداران استقلال تبريك مى گويم
ليست مازاد استقلال بعد از بازى هاى آسيايى اعلام مى شود
ليست مازاد استقلال پس از بازى هاى آسيايى اين تيم اعلام مى شود. در حاليكه اين روزها اخبار مختلفى در ارتباط با ليست اسامى بازيكنان مازاد استقلال به گوش مى رسد، يكى از مربيان اين تيم گفت پس از پايان رقابت هاى آسيايى نام بازيكنان را كه براى فصل آينده نمى خواهيم را معرفى مى كنيم. در اين بين نيمكت نشين هاى استقلال از گزينه هاى اصلى هستند كه در ليست مازاد قرار مى گيرند. ناگفته نماند آبى هاى تهرانى در كنار معرفى ليست مازاد خود، مذاكرات جدى با بازيكنان جديد در فصل آينده را هم در پيش خواهند گرفت
به نظر من اشکان نامداری باید بره. اصلا دروازه بان نیست.
علیزاده که صددرصد... یدالله اکبری...بیگ زاده...
اشپیتیم آرفی رو باید بگیریم. البته معلومه پول هنگفتی پاش دادن. اونقدرا هم نمیارزه...ولی اگر میگرفتیمش خوب بود... جانواریو باید بمونه صددرصد... خسروحیدری هم همینطور... برای جناح چپ خلعتبری بهترین گزینه س...
اكبرپور: اگر قلعه نويى بماند من هم در استقلال مى مانم
سياوش اكبرپور مهاجم استقلال با اشاره به قهرمانى اين تيم در رقابت هاى ليگ برتر گفت: كسب اين عنوان حق ما بود و البته كار با ارزش مجيد جلالى را هم نبايد ناديده بگيريم.وى افزود: در چند هفته آخر افت كرده بوديم اما در مجموع قهرمانى حق استقلال بود، ضمن اينكه مجيد جلالى هم نقش زيادى در اين قهرمانى داشت. در هفته آخر خود من هم اميد چندانى نداشتم اما خوشحالم كه در نهايت به حقمان رسيديم، البته من در مشهد نبودم و قهرمانى را در تهران با دوستانم جشن گرفتم.مهاجم استقلال در پاسخ به اين سئوال كه فصل آينده هم دراين تيم خواهد ماند يا نه تصريح كرد: فعلا تصميمى نگرفتم چرا كه۲ ، ۳ پيشنهاد دارم و منتظر پايان جام حذفى و ليگ قهرمانان هستم. البته اگر قلعه نويى در استقلال بماند به خاطر او قراردادم را تمديد مى كنم
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)