تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2234 از 2376 اولاول ... 12341734213421842224223022312232223322342235223622372238224422842334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,331 به 22,340 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

/حاشيه ديدار پرسپوليس و سپاهان/
    هواداران پرسپوليس قهرماني استقلال را تباني خواندند
    خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال پرسپوليس قهرماني استقلال در ليگ برتر را تباني خواندند.

به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران پرسپوليس با سر دادن شعارهايي عليه استقلال، قهرماني اين تيم در ليگ برتر را تباني خواندند و اين قهرماني را قلابي دانستند.

* هواداران پرسپوليس پس از حذف استقلال از جام حذفي به خوشحالي پرداختند و عليه استقلال شعار دادند.

* افشين پيرواني از مسئولان حاضر در ورزشگاه آزادي خواست بازي استقلال و مس رفسنجان را از اسكوربورد ورزشگاه پخش نكنند.

* حدود 50 هوادار پرسپوليس در طبقه دوم ورزشگاه آزادي با لباس‌هاي محلي استان سيستان و بلوچستان حضور دارند.

* يك دستگاه خوردو انتقال خون در ورزشگاه آزادي مستقر است و از هواداراني كه تمايل دارند، خون مي‌گيرد.

* پس از به ثمر رسيدن گل مازيار زارع، عابدزاده خوشحالي خود را به شدت نشان داد و در حال ورود به زمين بود كه با تذكر داور مواجه شد.

* مازيار زارع پس از به ثمر رساندن گل با لقب مازيار قايقران از سوي هوادارن تشويق شد.
    نيمه اول ديدار پرسپوليس و سپاهان با نتيجه يك بر صفر به سود پرسپوليس خاتمه يافت.
    انتهاي پيام/

این ها همان هایی هستند که باعث شده اند این مملکت جهان سومی باقی بماند....

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

ویرایش شد...........

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

64 سال قبل که استقلال تشکیل شد مردم کورمان می دونستن فوتبال خوردنیه یا پوشیدنیه که شما ادعا داری تیمتون ریشه داره ؟
    در ادامه 60 سال قبل که تیم نساجی مازندران به پشتیبانی کارخانجات عظیم نساجی تشکیل شد کرمان فوتبال داشت ؟ من نمیخوام فوتبال کرمان رو کوچیک کنم ولی تو که میای میگی استقلال همیشه مقابل تیمهای کرمانی میبازه من میخوام بگم آخه کرمان مگه چند ساله فوتبالش لیگ برتری شده ؟

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کلا دیروز استقلال برای باخت رفته بود.ولی خاک بر سر اکبری.لیگ 7 هم استقلال با همچین بازیکنایی بود.

به نظرتون چه بازیکنایی باید برن و چه بازیکنایی بیان.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

اكبري-مجيدي-عليزاده-اكبرپور-اميرابادي بايد برن!! اي كاش ميتونستيم : ايور كاسترو و خلعتبري كه پستش با اميرابادي هم يكيه بيان استقلال!! اونوقت سال ديگه هافبكهامون ميشدن: خلعتبري-كاظمي-جباري-جانواريو و خسرو حيدري و خط حمله هم ميشد برهاني و كاسترو!! اونوقت ديگه چه تيمي جلودارمون ميشد؟؟؟

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سرمربي تيم مس رفسنجان: باخت استقلال از ارزش‌هاي اين تيم كم نمي‌كند !!

باخت امروز ما فقط وفقط به امیرقلعه نوعی ربط داشت امیدوارم به خاطر اتفاقی که افتاد چیز باارزشی بدست بیاریم.
    من نمیدونم چرا نمیفهمین استقلال نمیخواست تو جام حذفی باشه

پس از كنار رفتن از جام حذفي
    قلعه نويي در نشست خبري حاضر نشد
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از باخت مقابل مس رفسنجان در نشست خبري حاضر نشد.
    چرا باید حضور پیدا میکرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

عباسفرد: در خصوص ماندن يا رفتن فكر نكردم

عليرضا عباسفرد مهاجم تيم استقلال تهران در خصوص تمديد كردن قرارداد خود با اين تيم در فصل آتى گفت: وضعيتم هنوز مشخص نيست اما اگر بخواهند در استقلال مى مانم. وى خاطر نشان كرد: هنوز تصميمى درباره ماندن در استقلال نگرفتم ضمن آنكه قراردادم با اين تيم به پايان رسيده است.او ادامه داد: به هر حال پس از پايان بازى هاى جام حذفى و آسيا اگر مسئولين بخواهند، قرارداد خود را با استقلال تمديد مى كنم چرا كه دوست دارم در اين تيم بمانم.وى افزود: از اينكه توانستم در لباس استقلال قهرمانى را تجربه كنم بسيار خوشحالم همچنين بايد بگويم كه كادر فنى در طى اين مدت با توجه به فشارها خيلى خوب تيم را به سوى قهرمانى هدايت كرد.عباسفرد در خصوص جام حذفى گفت: تا آنجا كه بتوانيم، سعى مى كنيم تا در جام حذفى نيز عملكرد خوبى داشته باشيم اما بيشتر به جام آسيا فكر مى كنيم.مهاجم تيم استقلال در پايان اظهار داشت: بازيكنان و عوامل استقلال با همدلى در اين فصل توانستند به نتيجه ايده آل برسند و اين موفقيت بزرگ را به هواداران استقلال تبريك مى گويم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

ليست مازاد استقلال بعد از بازى هاى آسيايى اعلام مى شود

ليست مازاد استقلال پس از بازى هاى آسيايى اين تيم اعلام مى شود. در حاليكه اين روزها اخبار مختلفى در ارتباط با ليست اسامى بازيكنان مازاد استقلال به گوش مى رسد، يكى از مربيان اين تيم گفت پس از پايان رقابت هاى آسيايى نام بازيكنان را كه براى فصل آينده نمى خواهيم را معرفى مى كنيم. در اين بين نيمكت نشين هاى استقلال از گزينه هاى اصلى هستند كه در ليست مازاد قرار مى گيرند. ناگفته نماند آبى هاى تهرانى در كنار معرفى ليست مازاد خود، مذاكرات جدى با بازيكنان جديد در فصل آينده را هم در پيش خواهند گرفت

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به نظر من اشکان نامداری باید بره. اصلا دروازه بان نیست.
    علیزاده که صددرصد... یدالله اکبری...بیگ زاده...

اشپیتیم آرفی رو باید بگیریم. البته معلومه پول هنگفتی پاش دادن. اونقدرا هم نمیارزه...ولی اگر میگرفتیمش خوب بود... جانواریو باید بمونه صددرصد... خسروحیدری هم همینطور... برای جناح چپ خلعتبری بهترین گزینه س...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

اكبرپور: اگر قلعه نويى بماند من هم در استقلال مى مانم

سياوش اكبرپور مهاجم استقلال با اشاره به قهرمانى اين تيم در رقابت هاى ليگ برتر گفت: كسب اين عنوان حق ما بود و البته كار با ارزش مجيد جلالى را هم نبايد ناديده بگيريم.وى افزود: در چند هفته آخر افت كرده بوديم اما در مجموع قهرمانى حق استقلال بود، ضمن اينكه مجيد جلالى هم نقش زيادى در اين قهرمانى داشت. در هفته آخر خود من هم اميد چندانى نداشتم اما خوشحالم كه در نهايت به حقمان رسيديم، البته من در مشهد نبودم و قهرمانى را در تهران با دوستانم جشن گرفتم.مهاجم استقلال در پاسخ به اين سئوال كه فصل آينده هم دراين تيم خواهد ماند يا نه تصريح كرد: فعلا تصميمى نگرفتم چرا كه۲ ، ۳ پيشنهاد دارم و منتظر پايان جام حذفى و ليگ قهرمانان هستم. البته اگر قلعه نويى در استقلال بماند به خاطر او قراردادم را تمديد مى كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •