TD-LTE ایرانسل روی باند 40 یعنی 2300MHz هست
اینم منبع جهانی و معتبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گوشیهایی که پشتیبانی میکنن
TD-LTE ایرانسل روی باند 40 یعنی 2300MHz هست
اینم منبع جهانی و معتبر
اینم گوشیهایی که پشتیبانی میکنن
Last edited by HardwareMaster; 18-07-2016 at 15:13.
دوست عزیز من دیروز جواب دوستان رو دادم پست رو حذف کردن از پارسال آذر ماه تو نمایشگاه تهران سایت زومیت مصاحبه کرد با مسئول ایرانسل گفت td.lte روی باند 3500 هست .
پاسخی که ایشون بشما دادن درست اما اولا هیچ جا اینرو تایید نکرده دوما مرجع جهانی تخصیص فرکانسهای رادیویی هم بروزتره و هم مرجعه
ضمنا فرکانس 3500 دیگه بردش فوق العاده کمه . بگذریم که هیچ کشوری از این باند استفاده نمیکنه و تقریبا هیچ گوشی هم
اصلا منطقی نیست
محتوای مخفی: آمار
Last edited by HardwareMaster; 18-07-2016 at 16:04. دليل: آمار
ببین این tdd.lte برای موبایل نیست و نسل ثابته یعنی شما اگه مودمو جابهجا کنی قطع میشه .قابلیت موبلیتی نداره .این حرفو تو همون مصاحبه زد واینکه چرا این فرکانس شاید رگولاتوری نزاشته یا اینکه میخاد فقط مودم های اختصاصی خودش اون رو دریافت ا کنن
جالب شد . طبق صحبت شما اگه قرار بر جایگزین شدن بجای وایمکس باشه (که در مصاحبش هم ظاهرا که همینو گفته) پس اصلا صحبت درباره ی پشتیبانی شدن یا نشدنش توسط گوشی محل بحثه . بخصوص که هیچ گوشی داخل بازار از این باند پشتیبانی نمیکنه
آقا یه سوال
ایرانسل یه وقتایی سیمکارت دائمی 60 هزار تومانی میداد ... اون وقت های چه وقت های هست ؟ دهه فجر و عید و اینا باید باشه .... کسی گرفته ؟
فکر کنم الانم میده اگه اشتباه نکنم تو سایتش دیروز دیدم...یه سر به سایتش بزن
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
از واحد فنی (707) هم راجع به TDD سوال شد مطلقا کمترین اطلاعاتی راجع به سیگنال TDD ، زمان راه اندازی، و ... نداشت![]()
دوستان امكانش هست با شارژ مستقيم،قبض ايرانسل (دائمي)رو پرداخت كرد؟يعني يه نفر با سيمكارت اعتباري ايرانسل،شارژ مستقيم براي سيمكارت دائمي ايرانسل بفرسته و باهاش بشه قبض سيمكارت دائمي رو پرداخت كرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
امکانش نیست . اعتباری فقط برای اعتباری میتونه شارژ کنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)