تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2233 از 3017 اولاول ... 123317332133218322232229223022312232223322342235223622372243228323332733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,321 به 22,330 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سروش جان 10 دقیقه پیش تماس گرفتم با 2020 . همین را بهشون گفتم. گفتم من 18 روزه سرویس 10 مگ گرفتم ولی خطم روی 3 مگ بسته شده

تو سیستم شما روی 10 هست ولی روی خط و تنظیمات مودم 3 هست. بهش گفتم حتما اداره دیتابیس برام پایین بسته

بعد عصبی شد گفت دیتابیس چیه . کی به شما اینو گفته . بعد گفت تا 1 الی 2 ساعت دیگه براتون درست می کنم

تا الان نزدیک 4 -5 نفرشون گفتند نیم ساعت یا 1 ساعت یا 2 ساعت دیگه درسته ولی خبری نشد

حالا معلوم نیست اینم مثل اوناست یا نه
    این مشکل فقط به دست پشتیبانی حل میشه و ربطی به اداره دیتا نداره
    مثل اینکه پشتیبانی اکسین خیلی کارش رو خوب بلده چون تونسته به شما تلقین کنه که خطت روی 10 مگ بسته شده ولی بدون الکی میگن و روی همون 3 مگ بستن و میخوان از زیرش در برن
    جدیدا میبینم پشتیبانی خیلی حرفه ای شده مثل اینکه دوره حرفه ای پیچوندن و حرکات پیپچشی رو گذروندن
    بله
    منم امروز زنگ زدم 2020 فکر کنم باید فاتحه 10مگ رو بخونم
    من که 2 سالی میشد به پشتیبانی نمیزنگیدم چون یا میگن مشکل از مودم و کامپیوترته یا اینکه مشکل سراسریه
    الان هم که دیگه بخاطر دان استریم کلا دور پشتیبانی رو خط قرمز کشیدم , البته پشتیبانی هم واقعا به هیچ دردی نمیخوره فقط بدرد وقتی میخوره که ترافیک تموم میشه و پرتاک هم در حالت افلاین باز نمیشه اونموقع زنگ بزنی بهشون بگی واست little more بزارن حال کنی البته خیلی وقتا از زیر همینم در میرن و میگن با بخش فروشه
    Last edited by sh@y@n; 07-03-2015 at 16:46.

2. 2 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

این مشکل فقط به دست پشتیبانی حل میشه و ربطی به اداره دیتا نداره
    مثل اینکه پشتیبانی اکسین خیلی کارش رو خوب بلده چون تونسته به شما تلقین کنه که خطت روی 10 مگ بسته شده ولی بدون الکی میگن و روی همون 3 مگ بستن و میخوان از زیرش در برن
    جدیدا میبینم پشتیبانی خیلی حرفه ای شده مثل اینکه دوره حرفه ای پیچوندن و حرکات پیپچشی رو گذروندن

من که 2 سالی میشد به پشتیبانی نمیزنگیدم چون یا میگن مشکل از مودم و کامپیوترته یا اینکه مشکل سراسریه
    الان هم که دیگه بخاطر دان استریم کلا دور پشتیبانی رو خط قرمز کشیدم , البته پشتیبانی هم واقعا به هیچ دردی نمیخوره فقط بدرد وقتی میخوره که ترافیک تموم میشه و پرتاک هم در حالت افلاین باز نمیشه اونموقع زنگ بزنی بهشون بگی واست little more بزارن حال کنی البته خیلی وقتا از زیر همینم در میرن و میگن با بخش فروشه

پشتیبانی اکسین اینا 100 و خورده ای کارشناس یا پاسخگو دارن فکر کنم مال همه استان باشن اصلا اسم شرکت را نمی دونن

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پشتیبانی اکسین اینا 100 و خورده ای کارشناس یا پاسخگو دارن فکر کنم مال همه استان باشن اصلا اسم شرکت را نمی دونن
    مگه نگفتی اکسین هستی؟
    اخرین باری که من زنگ زدم پشتیبانی ضحی و ماناماد و اکسین و پردیس از هم جدا بودن البته ضحی که دیگه کلا جمع شده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

مگه نگفتی اکسین هستی؟
    اخرین باری که من زنگ زدم پشتیبانی ضحی و ماناماد و اکسین و پردیس از هم جدا بودن البته ضحی که دیگه کلا جمع شده
    اره اکسین هستم. ولی الان بالای 100 و خورده ای پاسخگو هست. کار هم نداره کدوم شرکتی

مرکزشون هم اهواز نیست فکر کنم. هر وقت تماس می گیرم می گن از اهواز تماس می گیرید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اره اکسین هستم. ولی الان بالای 100 و خورده ای پاسخگو هست. کار هم نداره کدوم شرکتی

مرکزشون هم اهواز نیست فکر کنم. هر وقت تماس می گیرم می گن از اهواز تماس می گیرید؟
    شاید مثل قبل دوباره همه پشتیبانی ها یکی شدن

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سروش جان 10 دقیقه پیش تماس گرفتم با 2020 . همین را بهشون گفتم. گفتم من 18 روزه سرویس 10 مگ گرفتم ولی خطم روی 3 مگ بسته شده

تو سیستم شما روی 10 هست ولی روی خط و تنظیمات مودم 3 هست. بهش گفتم حتما اداره دیتابیس برام پایین بسته

بعد عصبی شد گفت دیتابیس چیه . کی به شما اینو گفته . بعد گفت تا 1 الی 2 ساعت دیگه براتون درست می کنم

تا الان نزدیک 4 -5 نفرشون گفتند نیم ساعت یا 1 ساعت یا 2 ساعت دیگه درسته ولی خبری نشد

حالا معلوم نیست اینم مثل اوناست یا نه
    دیتابیس چیه o_O
    من گفتم دیتا، چیزی که خودشون میگن اینه.
    مثلا میگه: ما الان ثبت کردیم دوستان تو اداره دیتا بررسی کنن.
    پشتیبانی خودش دسترسی مستقیم به تنظیمات پورت و استریم و ... نداره.
    ولی فقط پشتیبانی میتونه به دیتا بگه که استریم رو بالا و پایین ببره.

راه حل جواب گرفتن درست موقع با پشتیبانی:
    ۱) با سیستم حرف زدنشون آشنا باشی.
    ۲) از کلمات انگلیسی مثل مارجین و استریم و ... استفاده کنید.
    ۳) بفهمونید بش که بلدم...

راهنمایی: اگگر زن گوشی رو برداشت، احتمال راه افتادن کارتون ۲۰٪ـه.

مثلا من امروز یه زن گوشی رو برداشت، گفت میگم به اداره دیتا، بررسی کنن، هنوز خبری نشده. جدا از اینکه ۵ دقیقه طول کسید تا بش بفهمونم وقتی میگم ۱ ثانیه ارسال قطع میشه، منظورم قطعی کل اینترنت نیست...

Sent from my ST15i using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ساعت 5 دوباره با پاسخگو 64 صحبت کردم. گفت شما 1 ساعت پیش تماس گرفتید گفتم اره گفت همکارم شماره شما را نوشته 1 ساعت رفته بیرون

بهش گفتم کی درست میشه گفت 1 ساعت دیگه که برگرده. الان 2 ساعت و نیم گذشته هیچی نشد

در کل علافیم با اینا

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیتابیس چیه o_O
    من گفتم دیتا، چیزی که خودشون میگن اینه.
    مثلا میگه: ما الان ثبت کردیم دوستان تو اداره دیتا بررسی کنن.
    پشتیبانی خودش دسترسی مستقیم به تنظیمات پورت و استریم و ... نداره.
    ولی فقط پشتیبانی میتونه به دیتا بگه که استریم رو بالا و پایین ببره.

راه حل جواب گرفتن درست موقع با پشتیبانی:
    ۱) با سیستم حرف زدنشون آشنا باشی.
    ۲) از کلمات انگلیسی مثل مارجین و استریم و ... استفاده کنید.
    ۳) بفهمونید بش که بلدم...

راهنمایی: اگگر زن گوشی رو برداشت، احتمال راه افتادن کارتون ۲۰٪ـه.

مثلا من امروز یه زن گوشی رو برداشت، گفت میگم به اداره دیتا، بررسی کنن، هنوز خبری نشده. جدا از اینکه ۵ دقیقه طول کسید تا بش بفهمونم وقتی میگم ۱ ثانیه ارسال قطع میشه، منظورم قطعی کل اینترنت نیست...

Sent from my ST15i using Tapatalk
    سروش استریم دست خود پشتیبانیه
    من چندین بار تا حالا استریم عوض کردم و هیچوقت از دیتا اجازه نگرفتن
    خود پشتیبانی مستقیم میتونه استریمو کم و زیاد کنه , فقط ibs و اکانتینگ دست اداره دیتاست

10. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سروش استریم دست خود پشتیبانیه
    من چندین بار تا حالا استریم عوض کردم و هیچوقت از دیتا اجازه نگرفتن
    خود پشتیبانی مستقیم میتونه استریمو کم و زیاد کنه , فقط ibs و اکانتینگ دست اداره دیتاست
    من نگفتم که پشتیبانی از اداره دیتا اجازه میگیره.
    پشتیبانی به دیتا میگه که دان استریم رو زیاد کنه. اداره ی دیتا فقط به درخواستهای پشتیبانی جواب میده. نه برعکس.
    پشتیبانی ثبت میکنه مثلا فلان شماره باید استریمش بره روی 10 مگ، بعدش اداره دیتا درخواست رو که گرفت، استریم رو روی 10مگ میبنده، اگر کشید که هیچی ولی اگر نکشید وظیفه ی اونه که خط رو طوری تنظیم کنه که بیشترین استریم رو بده و قطع نشه.
    به نظرت این پشتیبانی های علامه، بلدن استریم تنظیم کنن در صورت بروز مشکل مثل نویز بالا؟

اگر دقت کنید، شب که زنگ میزنید، میگه فردا صبح، اگر دست خودش بود که درستش میکرد. ولی صبح اگر زنگ بزنید، تا ساعت 4-5 عصر اگر کارتون راه افتاد که هیچ، نیفتاد، میره تا فرداش.
    من الان کسی دست به پورتم نزده و مشکلش باقی هست، فردا باید زنگ بزنم، با یک پشتیبانی مذکر صحبت کنم... متاسفانه خانم ها مثل دستور Switch-Case یه سری علائم و راه حل تو ذهنشونه و خارج از اون هیچ چیزی به ذهنشون نمیرسه، چون بلد نیستن و نمیدونن چی به چیه.

مثلا ظهر پشتیبان اصلا نمیدونست پکت لاس چیه، بیشترین چیزی که میدونست، پینگ بود.

12. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نكته1:بي رس و تنظيم استريم ها بر عهده پشتيباني ميباشد و پشتيباني به آن دسترسي دارد
    نكته 2:ضحي جمع نشده نميدونم چطور ميگيد جمع شده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •