بله.
FTTH روشی برای اتصال شما از منزل تا مرکز مخابراتیه. مزایای خودش رو داره اما همچنان از مرکز مخابراتی به بعد با زیرساخت مخابرات طرف هستید.
بله.
FTTH روشی برای اتصال شما از منزل تا مرکز مخابراتیه. مزایای خودش رو داره اما همچنان از مرکز مخابراتی به بعد با زیرساخت مخابرات طرف هستید.
درود
دوستانی که از مخابرات سرویس گرفتن میتونن بگن ترافیک رزرو چیه؟
ترافیکی هست که شما خریداری میکنی تا هروقت ترافیک سرویس اصلی تموم شد از اون ترافیک خریداری شده استفاده کنی
در واقع در زمان خرید ترافیک اون ترافیک به سرویس اصلی اضافه نمیشه و رزرو میمونه تا ترافیک سرویس اصلی تموم بشه و بعد فعال میشه
Last edited by albertxx; 09-03-2019 at 08:32.
من که دارم هنوز [emoji58]
سرعت خط شما روی چند مگ بسته شده ؟
معمولا هر چند ساعت قطع میشه؟
من مشکل قطعی یا همون پرش لینک رو دارم اما علتش اینه که با اینکه سرویس 8 مگ خریدم اما پهنای باند باز هستش و سرعت به نزدیکای 14 مگ میرسه و باعث قطعی میشه (خط من همون 8 مگ رو خوب جواب میده)
پشتیبانی هم یکبار گفتم و جواب داد که مشکل سرعت نداری
اکثر اوقات هم 2020 بجای ارتباط با اپراتور میگه پیام بگذارید
دوست عزیز شما از کجا میدونید مشکل خط هست؟نویز شما چنده مگه؟
کی ها قطع میشه ؟وقتی در حال دانلود با حداکثر سرعتید لینک یهو میپره؟
من از شرکت های قبلی هم که سرویس داشتم میدونستم که سرعت بالای 10 مگابیت رو نمیتونم دریافت کنم برای همین چون اکثرا لینک خط بالای 12 مگابیت وصل میشه برای همین قطعی دارم . Snr روی 12 مگابیت به مرز 6 میرسه
البته ساعت خاصی نداره ولی بیشتر در شب ها اتفاق میفته
دقیقا این دوستمون درست میگه ۳ هفتس رنگین نت دزدی بارز میکنه و اصلا شبانه رو حساب نمیکنن
همه برن ۱۹۵ شکایت کنن به گوش دو نفر بزسه پس ما پول چی دادیم همش از حجم اصلی داره ۴ برابر کم میکنه خواهشن همه زنگ بزنن ۲۰۲۰ یا سامانه ۱۹۵ شکایت ثبت کنن این مشکل حل شه وگرنه به خودمون میاییم میبینیم کلی پول اینترنت دادیدمو هیچی به هیچی
ظاهرا بعضی شهرستان ها اینجوریه
من رنگین نت دارم سرشار سرعت8 مگ از حجم شبانه م کم نمیشه ولی از حجم روزانه هم کم نمیشه من هر چی دانلود کردم از ساعت 2 شب تا 11 صبح اصلا واسم کم نکردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)