تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2233 از 4105 اولاول ... 1233173321332183222322292230223122322233223422352236223722432283233327333233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,321 به 22,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

امیر پادگان 02 سره صبحگاه همون 2/3 سنوات ها رو بخشید(4 ماه) حالا اون 2 ماه رو باید کشید !!!!!

اخه این چه عدالتیه اینا دارن یه سال کلا می بخشن یه سال نمیبخشت یه سال خدمتو میکنن 18 ماه یه سال میکنن 20 ماه یه سال میکنن 24 ماه .... بعد جالبه هر از عدالت میزنن و نظم !

3 ماه دیگه دارم ( امیدم به نیمه شعبانه ...) خیلی زور داره ادم اضاف سنوات بکشه ! حداقال انضباتی باشه میگه سره فلان چیز دارم اضاف میخورم ! ولی الان....
    بازم ارتش همین 2/3 رو هم بخشیده عالیه
    پادگان ما ( سپاه) هیچیشو نبخشیدن
    بچه های ما دارن 6 ماه اضافه خدمت دفترچه ایشونو میکشن
    ما که از سپاه فقط یه اسم راحت شنیدیم ، به هرکی هم میرسیم میگه شما که تو هتل دارین خدمت میکنید

2. این کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

سلام رفقا
    اگه میشه به این سوال جواب بدید ممنون میشم . سوال یکی از دوستای نزدیکمه
    من تاریخ 1 تیر 93 اعزامم . اما به دلیل مشکل تنفسی (انحراف بنی دارم باید عمل کنم) می خوام تمدید کنم برای 1 شهریور 93.رفتم پیش پزشک متخصص برام گواهی جراحی نوشت تا عمل کنم . گواهی را امروز 13 خرداد 93 بردم برای پزشک معتمد نظام وظیفه تا گواهی تمدید بنویسه اون گفت بهتره چند روز دیگه بیای بهتره تا با درخواستت 100%موافقت بشه!! به نظر شما تا چند روز دیگه برای تمدید دیر نمیشه؟ کسی سابقه تمدید پزشکی نداشته؟ به نظرتون من چندم برم پیش دکتر معتمد نظام وظیفه؟
    مرسی رفقا
    Last edited by arash520; 03-06-2014 at 16:03.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگر وسط اموزشی ادم مریض باشه. ادم رو میفرستن مریض خونه؟ اگر نیاز به استراحت به تشخیص پزشک بود تکلیف چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان.من افتادم نیروی دریایی سیرجان.از نظام وظیفه پرسیدم که کجا افتادم. لیسانس کامپیوتر هستم. می خواستم بدانم چطور جایی هست.خیلی سخت گیرن یا نه. کسی تجربه داره و می دونه. بعد از اموزشی کجاها تقسیم میشه. احتمالش هست در شهر خودمان بیفتیم یا حتما باید جایی بریم که نیروی دریایی داره؟!

ایا میشه کدم از ارتش را تا اول تیر اعزام میشم (دو هفته وقت هست) به طریقی از طریق اشنا عوض کنم و بیفتم نیروی انتظامی تا بعد از اموزشی شهر خودم باشم؟!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صفر یک که عالیهه همه الان دوس دارن جا شما باشن کجا میخوای بهتر از اینجا!
    سختی سربازی همه جا هست ولی از لحاظ برخورد و جا لااقل صفر یک حرف نداره
    چرا می خوای ۰۱ رو عوض کنی؟همه بچه هایی که در ارتش می افتن دوست دارند تا یگان اموزشی شون ۰۱ باشه خودم دو سال پیش اونجا بودم :۱- احترام و شخصیتی که برای افراد تحصیل کرده میذارن در هیج پادگانی دیده نشده ۲- اونجا خبری از سرباز صفر نیست همه لیسانس به بالا هستین ۳- مرخصی های آخر هفته دارین مگر اینکه نگهبان باشین ۴- امکانات رفاهی مثل استخر پلی استیشن کتابخانه سالن بدن سازی بوفه بسیار خوب و همچنین تمامی یگانها حمام دارن و به علاوه یک حمام مرکزی هم وجود داره (بچه هایی که در یگانهای محروم مثل خاش اموزش دیده باشن دیدن و حس کردن وضیعت حمام اونجا رو)
    اگر می خوای کد عوض کنی تاریخ اعزامت رو عقب بندار اما ممکنه یک وقتی نیرو انتظامی بیافتی.
    ممنون ولی من میخوام نیرو هوایی بیفتم
    نیرو زمینی بدیش اینه که ممکنه 2ماه آموزشی حال بکنی،ولی بعدش دردسره چون بر اساس تخصص دسته به دسته میکنن،ممکنه بندازنت برای خوندن پیاده نظام،ممکنه یوهو بفرستن سومار واحد توپخونه و ....
    اینجوری 2سال از عمرم بدبختم.
    ولی من میخوام برم نیروهوایی چون جای بعدم مشخصه،دوستای پدرم هنوز سر کار هستن و میتونن ببرنم پیش خودشون بعد 2ماه آموزشی توی سمنان،میتونم برم ستاد مرکزی پدافند ولی نیرو زمینی ممکنه همچین شانسی نداشته باشم

داره خودمونی میشه bargozideh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهری باصفا مردم باصفا با دل های با صفا

پيش فرض

ممنون ولی من میخوام نیرو هوایی بیفتم
    نیرو زمینی بدیش اینه که ممکنه 2ماه آموزشی حال بکنی،ولی بعدش دردسره چون بر اساس تخصص دسته به دسته میکنن،ممکنه بندازنت برای خوندن پیاده نظام،ممکنه یوهو بفرستن سومار واحد توپخونه و ....
    اینجوری 2سال از عمرم بدبختم.
    ولی من میخوام برم نیروهوایی چون جای بعدم مشخصه،دوستای پدرم هنوز سر کار هستن و میتونن ببرنم پیش خودشون بعد 2ماه آموزشی توی سمنان،میتونم برم ستاد مرکزی پدافند ولی نیرو زمینی ممکنه همچین شانسی نداشته باشم
    خب این کار که شما میخوای یکم سخته یعنی باید طرف بسیار پارتیش کلفت باشه
    من خودم الان نیرو هواییم سمنان هم افتادمم . فک نکنم کسی دوس داشته باشه گرم ترین ماه های سال رو داخل 50 کیلومتر داخل کویر مرکزی ایران آموزشی بره! دما 50 درجه !
    اتفاقا من دوس داشتم جا شما باشم ، هم صفر یک حال میکردم هم بعدش احتمال بسیار زیاد میفنتادم شهر خودم چون دو تا نیروی زمینی داره
    تازه پادگان اصلیش داخل شهره و 5 دقیقه با خونه ما فاصله داره

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سمنان حدودا 1600 تا سرباز داره که آموزشیش برای 400 نفر خیلی هتله برای 400 تا دیگه خوبه 400 تای بعدی یه مقدار اذیت میشت و 400 تای آخر دهنشون سرویسه .... اگه سمنان باشین و جز 400 تای اول باشین در حد صفر یکه..... فقط آب و هواش داغونه

9. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bargozideh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهری باصفا مردم باصفا با دل های با صفا

پيش فرض

خب فرق این 400 تاها با هم چیه؟؟ من اصن آشنایی با پادگانش ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگر وسط اموزشی ادم مریض باشه. ادم رو میفرستن مریض خونه؟ اگر نیاز به استراحت به تشخیص پزشک بود تکلیف چیه؟
    بله میفرستن بهداری خود پادگان آموزشی
    استراحت برای کسی نمینویسن،خیلی خیلی شدید باشه وضعیتت میفرستن استراحت که اونم اگه 4 روز بیشتر بود تجدید دوره میشی

12. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

خب فرق این 400 تاها با هم چیه؟؟ من اصن آشنایی با پادگانش ندارم

400 تای اول 200 تاش فوق لیسانس و دکترا هستن با 200 تا لیسانس
    400 تای دوم همه لیسانس
    400 تای سوم 300 تا فوق دیپلم با 100 تا لیسانس
    400 تای چهارم دیپلم و زیر دیپلم

14. 4 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •