قیمتای نامحدوداشم عالیه خیلی خوبتر از اندیشست باید دید کیفیتش چطوره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قیمتای نامحدوداشم عالیه خیلی خوبتر از اندیشست باید دید کیفیتش چطوره
به نظر من همونه فرقی با اندیشه نمیکنه دو مدل نامحدود داره برنزی و طلایی
طلایی هاش مثل اندیشه هست حسابم بکنی همینقد می شه
برنزیش 128 تا 2.5 گیگ تضمین شده 112500ریال
طلایش 128 تا 10 گیگ تضمین شده 250000 ریال
حساب بکنید اگه اندیشه 10 گیگ 128 بده همین 25 تومان میشه
منتها باید اونورشو ببنید تضمین شده تموم شد سرعت چقد میشه
قرداد رو گرفتم ، توش بند مربوط به سرعت نیست
فردا فکس میکنم بببنم جوابشون چیه
بدبختا نوشتن که بعدش سرعتو قانونی میکنیم مال اندیشم سرعتاش قانونیه ولی دوبرابره پولش
الان فقط من میخوام ببینم کیفیت پینگ و لاستش چظوره با سرورای مختلف.احتمالا من اوایل سال بعد که این قرارداد اندیشم تموم شد جمع کنم برم صبا نت.اگه رفتم خبر میدم که چجوریاست
به نظرتون این تو سایت ایرانسل اشتباه شده قیمتش ؟
با عقل جور در نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
دوستان من یه مشکلی دارم، اینجا شرح میدم اگه چیزی میدونید حتما راهنمایی بفرمایید ممون میشم:
بنده مرکز 7 خط ADSL دارم از مخابرات، مشکل اما اینه که به محض خاموش و روشن کردن مودم، یا به طور کلی در ساعاتی خاص (گاهی اوایل شب، یا دیر وقت)
ارتباطم با اینترنت قطع میشه، به این صورت که چراغ ADSL و اینترنت خاموش میشن، بعد از چند لحظه ADSL چراغش ثابت میشه اما بعد از چند لحظه Limited Access بودن اینترنت
دوباره هر دو خاموش میشن ! در واقع حدود 30 ثانیه کانکت میمونم که در اون مدت هم صفحه ای باز نمیشه.
این روند گاهی کوتاهی و بعضی مواقع ساعت ها و حتی تا صبح که پاشم و یبار مودم رو خاموش روشن کنم ادامه پیدا میکنه.
داخل آپارتمان هم مطمئن هستم خطوط مشکلی ندارن.
خودم به ولتاژ خط و سویئچ مرکز مخابرات مشکوک هستم.
همچین مشکلی داشتید یا از راه حل آگاهی دارین ؟
تا حالا دیدین با سرعت512 کیلوبایت تو کمتر از 2ساعت اونم در حالی که هیچ گونه دانلودی انجام ندی و فقط چنتا صفحه خبری کم حجمو باز کنی و چنتا پیام واتس آپ بدی و در کل 5 دیقه استفاده مثبت از ترافیکت نکنی 1/5گیگ حجم مصرف بشه!!!!!!!
خدا شاهده داریم از زمین آسمون چیز میخوریم هیچ هم راه فراری هم نداریم!!!
Last edited by Samanpes; 14-03-2015 at 22:10.
به ولتاژ اینجور چیزا ربطی نداره
آی پی کم دارن باید یه نفر خارج بشه آی پی اون برسه به شما
آی پی ورژن 4 هم خیلی کمه اکثر شرکتها اینجورین
Last edited by zerocold981; 15-03-2015 at 00:32.
این پست صرفاً به اشتراک گذاری تجربیاتم هستش ، تو این شرایط سخت و مشکلاتی که بعد از حذف شبانه ی اکثر ISP های استان پیش اومده ، شاید به کار باقی دوستان همشهری یا حتی هم استانی بیاد
+
+
+
به نظرم بهترین و عاقلانه ترین کار تو این وضعیت ، مخصوصا برا منی که تا چند ماه دیگه از منزل فعلی نقل مکان میکنم و فعلا مجبورم آشنای اول رو تحمل کنم به این صورته که ...
+
از چند روز دیگه دوره ام تموم میشه یه سرویس ارزون مثه 512 با 3 گیگ حجمه 12 تومنی میگیرم ، صرفا برا وب گردی و بعضاً گیم آنلاین
.
برا دانلود هم هر فایل بالای 50 مگ رو فقط تو لیست دانلود منیجر ذخیره میکنم و هر چند وقت که حجم کلی دانلود ها به بالای 5 گیگ رسید یه بسته یه روزه ی نامحدود 2 تا 8 صبح ایرانسل رو به قیمت 3 تومن بخرم و دانلود هارو تو یه شب تموم کنم
+
+
بنده منطقه 4 رشت هستم (اطراف فلکه گاز سابق) و از منزل یه قسمت رو پنجره پیدا کردم که آنتن H+ فول میشه 4 تا
از اونجایی که اگه از رو پنجره گوشی رو تکون بدم آنتن میشه H معمولی با یکی دو آنتن و سرعت افتضاح یا کلا قطع میشه ، این مودم های 3G هم به کار نمیاد و مجبورم به این صورت پیش برم که :
با هات اسپات وایرلس نتو شیر میکنم رو گوشی دوم و از از طریق هات اسپات USB با یه گوشیه دیگه اینترنتو میفرستم رو PCاگه لپ تاپ در دسترس داشته باشید که ساده تره و نیازی به 2 گوشی نیست .
+
حداقل سرعتم 150 بوده و حداکثر رو که تو اسکرین شات هایی که گرفتم ملاحضه میکنید ! اما میانگین کلی بین 400 تا 550 در نوسانه
+
تو 2 تا 8 میشه با میانگین 400 تا 550 حدود 8 تا 10گیگ دانلود کرد که نسبتا خوبه (با توجه وضعیت نت ایران و اللخصوص گیلان) و بسته به منطقه ای که هستید و نزدیک ترین آنتنی که گوشیتون ازش سیگنال میگیره ممکنه سرعت کمتر از این و یا بیشتر هم باشه !
(100 تا 2000 کیلوبایت )
+
و در آخر امیدوارم این ISP های استان گبلان دست از دزدی و کم فروشی بردارن که مشترک مجبور نشه به این روش ها رو بیاره برا گرفتن 4 تا فایل مورد نیازش !
+
دوستان ساکن رشتی که با بحران دانلود مواجه هستن !فعلا بهترین کاری که میتونین بکنید همینه و کار راه اندازه
+موفق باشید![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 16-03-2015 at 04:04.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)